Çoğu kişi gerçekten seven erkeğin düşünmeyeceğini söylüyor o nedenle sorup öğrenmek istedim.
Düşünmez
Düşünür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu kişi gerçekten seven erkeğin düşünmeyeceğini söylüyor o nedenle sorup öğrenmek istedim.
Seven insan çok düşünmez. Fakat nefis sevdiği ile birlikte olmak ister. Her insan da nefis ve şehvet vardır o yüzden illa aklından sevdiği için seninle birlikte olmak ister. İstiyorsa şayet ve sende sevgisinden eminsen abazalıktan değil, gerçekten sevdiği için istiyordur. Bu onu suçlu yapmaz ki kız da da vardır bu istek, dürtü ama yine de tabi evlenmeden yapılmaması gerektiğinin de altını çizmek istiyorum.
Cinsellik zaten arzudan doğar. Aşık olduğu birini arzulamasi kadar da normal birsey yok insanin neden düşünmesin ne yapacak asker arkadaşı gibi takılacaklar mi öyle sürekli. Fiziksel çekim de önemli aşkta.
E herhalde düşünür bir ilişki de olmazsa olmazlardan biri aşk biri sekstir ne aşksız yaşanır ne seks olmadan yaşanır. Hem aradaki bağı da kuvvetlendirir.
çoğu kişi cinsel özgürlüğü sadece erkeğe tanıdığı için evet böyle saçma sapan inanışlar mevcut. aşkı da cinselliği de bambaşka şeylere çevirdiniz awk.
Cevap
41Cevap
Düşünür tabiki 🤗"Aşktan yana nasibin varsa ♥️ dokunsanda yanacaksın , dokunmasanda... şunu iyi bil ki ; kimileri hasrette yanar , kimileri vuslatta." ( Mevlana )
Vay bee söze bak. Çok teşekkür ederim
Rica ederim güzellik 🌺🌿🌺
Bi kızı çok sevdim. Onun kaliteli iyi bi hayatı vardı. Ben işsizdim. Beni hak etmiyor diye daha iyilerini bulur diye ayrildim. 7-8 yil sonra buldum. Bazen "insan insanı giber mi?" Diyodum o tarz bir şey istemiyordum. Bazende saatlerce yapisip opsem yine doymayacak gibi hisssediyordum. Cevap olarak: Seks bilmem ama sarilmayi opmeyi ister bence.
aşık olduğun insanla cinsellik düşünmeyeceksen kimle düşünüceksin komşun hayriye teyzeyle mi? tabi cinsellik düşünmekten kastım spk abaza gibi düşünmek değil.
18li yaşlarda cinselligin ne olduğunu sadece p*rno gören , tadını almayan erkekler ve kızlar cinsellik düşünmez. Aşkı sadece ona bakıp iç çekmek sanır. Büyüyünce daha iyi anlarsın abim
Ne alakası var düşünür tabi aşık olmanın temeli cinsellik, Sevgi ile aşk ı birbirine karıştırmayın
Cinsellik bir tabu değildir. Neden cinselligi top nokta gibi düşünürüz anlamam ama seven, aşık olan insan ilişki de yaşamak ister.
Neden düşünmesin cinsellik sapkınlık demek değil yanlış bir şey de değil. Aşık olduğu insanla da cinsellik düşünmeyecekse kiminle düşünecek
Kesinlikle düşünür benim imtihanlarım kesinlikle düşünmüştür zaten seziyorum vücutuma bakıp durunca
Düşünür ancak bu onun deli gibi seks arzulayacağı anlamına gelmiyor. Yani kimisinin sadece düşüncede kalır sabrının dayandığı yere kadar istemez.
düşünmez diyen hangi kafayla diyor bunu. böyle saçmalık mı olur insan sevdiği insana karşı duygu besler 10 yaşında mısınız siz?
İçinde cinsel isteğin olmadığı şeye aşk denmez. Yapılır veya yapılmaz, o ayrı tartışma konusu, ama cinsel istek mutlaka olur.
Valla ben çok aşık olmuştum bir ara ama aklımdan hiç ama hiç cinsellik geçmedi. Bazıları çok garip karşılasa da. Gerçek böyle
evlenene kadar düşünmez, ufak oynaşmalar hariiç ;olmazsa evlilik ;sevdiğimi o halde bırakamam.
Aşık olan bi Erkek sevdiği ile tabikide cinsellik düşünür buna uyum sağlayıp sağlamamakta sana kalmış ama sen istemesende sen isteyeceğin zamana kadarda bekler diye düşünüyorum
Tabiki düşünür, hatta seven insan daha çok arzular bence.
Aşık olmayanlar bile düşünürken aşık olan illa düşünür.
Doğru seven erkek sevdiğini düşünmez başkasını düşünür. Böyle saçmalık olur mu ya
Seven insan ilgi, şefkat, duygusal, korumacı olur. Seks düşünmez.
Aşkta cinsellik olur fakat hayvani duygular arındırılarak
yalan söylüyorlar. insan sevdiğini arzulamaz mı yahu.
Düşünür tabii seven düşünmez sevmeyen düşünmez kim düşünecek?
İnsan sevdiğini arzular ve hayal eder , gerisi teferruattır tabiki bu arzunun şekli dozu bakış açısı ayrıntıları önemlidir ama o da başka bir sorunun konusu
İnsan zaten sevdiği kişiyle düşünğr bunu ama tabi bazı erkekler midesiz orası ayrı
Dusunur 31 bile cker net
👍👍
tabiki düşünüyoruz ve her zaman
Teşekkür ederim cevabınız için
Yok düşünmez çay içerler mısır patlatarak bir ömür boyu mastürbasyon yaparak geçirebilir :)
Bak ben aşık oldum sonra düşünmedim
Sırf bu yüzden karşı taraf sevmediğimi düşünüp ayrıldı. O günden sonra hep düşündüm a.. wq
Düşünsen suç düşünmesen suç hay ben böyle işe ya
Kendi açımdan söylüyorum düşünmem düşünmekte istemem
En masumane öpüşme senaryosu 😂
😂😂😂
Candan sever ama sabreder iştee
Peki muhabbetini yapmaya çalışır mı?
Yapmaya çalışmaz, yapılır 😁
Sevmek-cinsellik düşünmelisin die öyle şey yok. Sevmek kirumacı şefkatlı vs olmak demek
Her erkek cinsellik düşünür 🤣
Düşünmeyen varda benim mi haberim yok.
Evet düşünülür
düşünmezse o erkekte problem vardır
neden düşünmesin? buna bir engel var mı?
Sevdiği kişiyle daha güzel düşünür.
Cinsellik olmadan aşkta olmaz ki
seven * kardeşim cinseliik mühim konu
Sevdiği kişi eşi olduğu zaman düşünür.
Cinsellik olmazsa arkadaşlıktan bi farkı kalmaz onun
Aşık dah cok düşünür bence
O kadar mı ya
O kadr insan sevgini düşünür..
Halıdın valla. Aydında mısın
Halıdın ne?
Evet aydın efeler
Haklısın demek istemiştim. Vay amcam ya burada Aydın'dan birini görmek çok güzel
AMcam mı... neden güzel , aydın dan mısın.
Yaş 39 ne diyim. Evet bende efelerdenim
Senin yaş kaç.. Taylan dersin.. m. o.
20 yaşındayım
Küçüksün. eyvallah burası tam sana göre
aşık olanın pipisi yok mu oluyor
Hshshhshdhe ayy çok güldüm buna. Ya burada bir iki kişi ben aşık olmuştum hiç o gözle bakmadım falan dedi de ondan sordum
büyük yalancı onlar inanma hepsi rol kesip hatun düşürme derdin de emin ol
Tamamdır. Bana da mantıksız geldi zaten ben hayal ediyosam o hayli hayli hayal ediyodur
seni beni yok ya insanız ve bizmde bi doğamız var bu çerçeveden bakınca zaten istemek olağan yani öcülük mucizevilik bi durum yok. :D
Aynen öyle
Sevdiği kadını hayal etmek kötü mü
Değil ani de bana böyle diyen erkekler olunca sorayım dedim. Bende sevdiğim adamı hayal ederim yani bence de normal.
Düşünür ama tek seferlik değil
#Hükümdar
düşünür ama incitmeden yapayım ister
şimdi düşünmez diyenlerle benim oyum bir mi?
Düşünür
#Mirliva
Düşünür
İnsan sevdiği kişi işe bunu yaşar zaten
. mına kor
Eyw
İnsan sevdiğini s... ker mi? Diyeceksiniz. S.. kkerr
S*ksin zaten ama sabretmeyi de bilmeli
Evlilik mi düşünüyorsunuz?
Evet ama çoook sonra bi beş yılı var yani
Nasıl sabretsin ki sen de yaaa
Bir şekilde bosalt
Ama ben tam iyi aile kızıyım ya hiç benlik değil.
Bekleyecek o zaman
İşi zor ama
Allah sabır versin
Ammmmaaan bana ne oluyorsa😄
Çok mu zor ki ya hayal etsin beni ona sınır kıyamıyorum ki zaten illa benim bi katkım mı olmalı
Bak şimdi 😅
Memelerin iri mi?
Ben de hayal ediyorum ama onunla bu konuyu konuşmuyorum sonuçta
Aaaa
Eh işte ortalama
Merak ettim seni
Hayallerini
Sevdiğim adamla konuşmadığım şeyleri seninle mi konuşucam 🙄
Konuşuyoruz ya.. ayrıca benim de sevdiğim bir kadın var
Gizli de değilim
Vur patlasın çal oynasın
😅😅😅
Hayallerini merak ettim diyince şey ettim de.
Anladım
Haklısın sen de
Gizli değilim diyorum 🙃
Durum vahim ben de. Sevdiğin adam olmak isterdim
Sizin durumunuza ben bir şey edemem üzgünüm.
Ya mesela şu an durum vahim diyosun ya. Neden bi kadını hayal edip mastürbasyon yapmak yerine bi kadınla sexting yapmak istiyosun
Peki
Sen de nasıl durumlar
Ben her gece onu düşünüyorum 🙃
Anladım. burada bana susmak düşer. Umarım evlenir bol bol sevişirsiniz
Umarım umarım
İyi geceler
Takip et bari
Arada konuşuruz
Asılmam sana söz 🙃
Yok yok senin de libido yüksek gibi. Tehlikeye gerek yok😂
Söz verdim
Sevdiği olan kıza asılmayız
En son düşünür evt
Yani cevap ne ablacım
Evet düşünürüm ama seni zora sokmaz yani istemiyorsan sana saygi duyup bekler
Düşünür*
Yani illa yapalım konuşalım falan demiyo ama trip atıyo. Beni sevmiyo mu kullanmaya mı çalışıyo diye düşünmeden edemiyorum
Tam fikirlerini bellirtmiyor bak bak uyanık çıktı
Geceler +18 konusuyormu konuyu cinselliğe getiriyormu?
Emin ol seni gercekden sevdine.. emin olamiyorsanda bi şekilde ögren seni gercekden seviyormu sevmiyormu
Geceleri değil özellikle. Ya biz sevgişi olduktan bir buçuk ay falan sonra buluştuk buluşana kadar çok masum bir ilişkiydi. Buluşunca el ele tutuştuk sarıldık ve yanaktan alından falan öpmeler oldu ilerisi olmadı işerisi olmazda zaten o da biliyo. Buluştuktan sonra sürekli o muhabbete girmek istemeye başladı yani dan diye yazmadı da işte anlarsın ya
Nasıl anlarım ki gerçekten sevdiğini
Fake yap instada işlet onu sosyal medya kiz tkp ediyor mu onu cok iyi gözlemlemelisn bnce
Fake yapamam ya çok ergence geliyo bana. Yok öyle çok kız takip etmiyo
Evlenmeden düşünmeyen varsa beni bulsun
+1 diyorum
@EskisehirliAdam abim ekmeğinde😂
Kim benmi?
@EskisehirliAdam yok ben
Ne ekmegi kiz dogru diyor ondan arti 1 dedim
@EskisehirliAdam teşekkür ediyorum
@EskisehirliAdam tamam ayol sinirlenme
Yani nasil okudun anladin bilmiyorum abla 45 yasinda hemde yaşi gectim mantikli bir sey demis ama sen bizi yakistirdin ya helal olsun birde beni avci karsimdaki insani av yaptin
@EskisehirliAdam yaşına bakmamıştım ayrıca hanımefendi varsa beni bulsun dediği için ve sende +1 yazdığın için öyle düşündüm. Bence gayet normaldi yani abartmasan mı
@EskisehirliAdam noluyor ya
Abla ikimizi birbirimize yakistirmis
@EskisehirliAdam 😂😂 kıskandı mı
Beni galiba senden kiskandi
@EskisehirliAdam kiskansinlar ayool şaka şaka aramızda hiç bir şey yok bak 😂
Açıklayabiliriz
Yas kacti abla
@EskisehirliAdam 45 den biraz daha aşağı 😂
Takip et beni bi abla tanisalim
@EskisehirliAdam ahahhsjs benim sayemde😎😎
@EskisehirliAdam bence abla deme artık
Yok desin desin