+1 yılBeyni yoksa kültürü yoksa kendini geliştiremiyorsa kitap okuma gibi huyları yoksa istediği kadar seksi olsun, gözümde boş tenekeden farkı olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılYa onlar var tabiki
- +1 yıl
Bunlar sende mi var yani?
- +1 yıl
Bu benim saydıklarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılHersey vücüd değil seksi ise ama 0 karakter ise byk konuşmak istemem ama evlenmek istemezdim
Karakteri iyi olsun güsel huylu olsun ve beni etkiliyorsa olur30 Yorumla
+1 yılEvlilik konusunu sadece fizikle cinsellikle ele almam açıkçası beni daha sonra kâtil etmeyecek birisi olmalı
00 Yorumla
+1 yılGidişatı düşünmeye ne gerek! Seksi, güzel, evliyiz ve yatmışız her şey mükemmel, bundan iyisi şamda kayısı😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılZaten bir ilişki ciddiyet ister seks yaptıysam şayet kız arkadaşım da ciddi ise bu işin sonu nikah ister
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmem, evlilik için seksi olması şart ama onun yanında kafa yapısı uyması da şart. Seks bir tutkudur bazen ilk buluşmada bazen aylar içinde olabilir bunun zamanı gidişatı etkilemez bende.
00 Yorumla
+1 yılSadece seks için evlenmem iyi anlaşabilmekte önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez benimle mi yaşamış peki bu cinsel ilişkiyi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet seni beklemiş 😂😂 yıllardır senin hayalini kurmuş
Cevap sahibi+1 yılBebeğim benim yerim ben onu😂 Böyle bir ilişkide tamamen daha çok sahiplenirim. Onu bu konuda sorgulamam. İlişkinin gidişâtına bırakırım
Soran+1 yılRüyasında yaparken tövbe tövbe görüyormuş seni sonra gerçek olmuş 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir seksin vereceği zevki hayal bile edemiyorum efsane geceler yaşatır 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılakisina birakirim. hoslandiysam devam.. kim o seksi sen misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhosuma giderse ve kadinlik yapmayi biliyosa yatakta iyiyse..
00 YorumlaDemem düzenli birlikte olur evlilik devam eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu tam olarak açık sormadın galiba
00 Yorumla
+1 yılDüşünülür illa seks yaşamaya gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zeki kadın her zaman ileriye gitmek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılher şey güzellik değil ki
00 Yorumla
+1 yılKarakteri de güzelse düşünürüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum
022 Yorumla
Soran+1 yılNeden kardeş gerçekten merak ettim
- +1 yıl
Günümüz kızlarının evliliği pek uygun olduklarını düşünmüyorum
Soran+1 yılSen uygun musun? Birde evliliğe uygun olup olmama kişinin isteğine bağlı bir şey. Kişi yuva kurup çoluk çocuk istiyorsa gerçekten onda şüphe aranmaz. Konu cinsellikle ilgili bir önyargıysa yani bunların önemi yok bence o yaşına kadar seni bekleyecek değildi heralde istediğini yaşadı. 😂
Soran+1 yılYani kimse geçmişiyle yargılanmamalı
- +1 yıl
Ben kendimi biliyorum kendi işim var durumum iyi aile gecindirebilecek durumdayım olgunum yani baktığın zaman bence benden daha iyi eş adayı yoktur piyasada ama baktığın zaman bunlara laik bir kadın göremiyorum yani bu çocuğumun anası olabilir diyebileceğim bir kadın yok bu benim şahsi görüşüm sorduğun için söylüyorum sadece ama ben günümüz kadınlarını bir eş bir anne adayı olarak göremiyorum görseydim evlenirdim zaten
Soran+1 yılZaten artık eskisi gibi saçını süpürge edecek dersem yalan olur. Bende senin gibi çalışıyorum kendi evim var bir bayan olarak tamım yarım değil. Çocuğum olursa bilmiyorum ama kendi canım heralde korur kollarım. Bence anne olarak görmüyorum demen doğru değil. Kadınlar anaçtır her kadın değil belki ama çoğunluk anne içgüdüsüyle sürekli bişeyleri değiştirme düşünme detaylı sahiplenici ve şefkat erkeklerde yok. Ha senin baktığın 21-22 yaşlarındaysa haklısın ama yaş ilerledikçe öyle düşünmüyorsun
Soran+1 yılEvlilikte ortaklıktır. Şahsen ben sırf neslimin çoğalması için istiyorum. Aile kurmak kendi ailemin olması için istiyorum yoksa koca dünyada tek başına ne yapayım
Soran+1 yıl@OkanPedro kim?
- +1 yıl
@JuliusCaesar063 aslan burcu egosu hissi aldım
Soran+1 yıl@OkanPedro julius mu Aslan burcu 😂😂
Soran+1 yılTek geçerim herkesi diyor ama evlenmek istemiyorum 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bak şimdi sen öyle düşünüyorsun bu senin düşüncen ben şahsen çalışan kadın istemiyorum yemek yapacak çoluk çocuğuyla ugrasicak bir kadın istiyorum sen böyle degilsindir ona bir şey diyemem ama benim hayatımı birleştirmek istedigim kadın bu yani konu cinselige gelince cinsellik yaşaması önemli degilde kaşarlıgı marifetmiş gibi sunan bir kadını yanımda eş diye gezdirmem günümüz kızları kaşarlıgı moda olarak görüyor dediğim gibi benim evleneceğim kadın ev hanımı efendi bir hatun olacak yok mu böyle bir hatun bende yokum evlenme zorunlulugumda yok kadınlar böyle kabul edeceksin diyorsan ben böyle kadınları kabul etmedigim için evlenmiyorum zaten yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım
- +1 yıl
@OkanPedro burcum akrep kanka
- +1 yıl
@JuliusCaesar063 hayret kanka bu kadar egonun aslan çıkmaması şaşırttı beni. Sen kendine göre her açıdan muntazamsın ama sana layık bir kadın yok. Bir sor bakalım kadınlar da böyle düşünüyor mu? İlerde değişecek düşüncelerin. Demişti dersin.
Soran+1 yılOho çalışmasını istemiyorsan kullanır seni kadın şimdi böyle bir devirde çalışmayan kadını köyden bulursun ancak. Ki çalışmayan diyorsan köyden değilde şehirden bulamazsın zaten o senin paranı yiyeyim der. Bence evlilik ‘evlilik’ tir tek bir çatı altında birlikte yaşamak. Gelecek hayalleri kurmak. Oldunda bu düşüncede sen ya köyden ya yalnız çürürsün üzüldüm
- +1 yıl
İşte böyle düşündükleri için olmaz diyorum ya zaten günümüz kadınları evliliğe uygun degil sirf nafaka almak için evlenip boşananlar var evlilik evlilik degildir işte evlilik bir insanla hayatını birleştirmektir bir insani hayatına ortak etmektir benim aradıgım kadın o yani o da yoksa ben böyle mutluyum bekar yaşarım istedigim birini bulana kadar
- +1 yıl
@OkanPedro şimdi bile benimle evlenmek isteyen 3 4 tane kadın var kanka ben kendime göre değil zaten genel olarak her bakımdan evliliğe hazır bir erkeğim işim var evim var güzel bir gelirim var hertürlü ev gecindirebilirim yakışıklıyım gencim bakımlıyım varsa piyasa böyle bir erkek göster görelim
- +1 yıl
@JuliusCaesar063 evim var işim var ev geçindirecek yeterli maddiyata ve olgunluğa sahibim ayrıca fiziksel olarak da iyi biriyim desen anlarım ama şu kullandığın dil direkt kendinden uzaklaştırır insanları. Hatta şu kullandığın dile rağmen seninle olmak isteyen kadın varsa zaten o kadınlar da normal kadınlar değildi o yüzden herkese böyle ön yargılı davranışın. Karşına normal birisi çakmamış henüz. Aradığın kadından bahsederken karakter üzerine özelliklerden bahsediyorsun hep. Ama kendinden bahsederken sürekli maddiyat ve fiziksel özelliklerden bahsediyorsun? Mesela ben seni görüyorum, yani senin kendini hayal ettiğin kadar yakışıklı birisi değilsin ve var mı piyasada böyle birisi diyorsun ya? sana kötü haber, çok var.
- +1 yıl
@OkanPedro benimle olmak istemeyen kadın yok ki 😂 emin ol ki ne cinsellikte ne sosyalikte benim kadar kadınla tanışmamışsındır kalıbımı basarım ortaya ben kendi kariyerimden ve evliliğin gerekcelerinden bahsediyorum sen bunu ego olarak algılıyorsun bi incede zoruna gidiyor madiyattan bahsediyorum çünkü madiyat olmadan evlilik falan olmaz madiyat olmadan evlilik olur diye dusunen varsa oda kendini kandiran gariban tiplerdir hayal etigim kadar yakışıklı olduğumu biliyorum bu senin boş eleştirelerin bunu degiştirmez ben normal hayatımda zaten herkesten ne kadar yakışıklı oldugumu duyuyorum dahada boş yapip buraları işgal etme burada kadın sordugu için yazdım her şeye atlayıp milleti eleştireceginize kendi hayatınıza bakın hayırlı günler
- +1 yıl
@JuliusCaesar063 bak sana söyleyeyim 2 kat daha fazla hayat tecrübem vardır senden. 29 yaşımdayım üniversite bitirip master yaptım. İstanbul'da Türkiye’nin en büyük şirketlerinden birinde çok iyi konumda çalışıyorum 5 senedir. Maddi yönden ya da fiziksel yönden hiçbir sorunum yok. Sana bu eleştirileri yapınca benim bu açıdan eksik olduğumu düşündüğün için kıskanıp bu yorumları yaptığımı zannetmen bile ne kadar takıntılı olduğunu gösteriyor. Yüzünü görüyorum sıradan birisin. Üzerindeki ceketten fotoğrafı çektiğin ortamdan belli Öyle aman aman bir hayatın yok. İstanbul'da elit bir rezidansta tek başına yaşayan birisi olarak söylüyorum bu hayat seni üzer ama daha yaşın küçük ilerde anlarsın dediklerimi.
- +1 yıl
@OkanPedro he he tamam kanka sensin 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAy ben korkarım, hayır😨
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece yatak arkadaşı olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İşte
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evleniriz
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
00 YorumlaEvlendim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılsen nasılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke evlensem :(
00 Yorumla
+1 yılHayir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki evlenirim
00 Yorumla Görmek lazım şimdi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat