+1 yılBence her şey seks değil yani evet seks bir evliliğin yapı taşı ama her şeyde seks değil düşünsene cinsel ilişkide çok iyi ama onun dışında birbirinizle bir bağınız yok paylaştığınız bir şey yok varsa yoksa seks insan bir yerden sonra bu durumdan artık zevk almamaya başlar öbür türlüsüne gelirsek çok güzel mutlu bir evlilik sorunsuz mis gibi ama seks hayatı çok iyi değil bence ikinci seçenek daha iyi hayatta her şey seks değil.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik büyük bir yüktür. Bunu seks ile sınırlandıramam. Ses performansı da +1 öne çıkarır. Ama sadece seksi güzel yaşaması yeterli değil. Evlilikte sadece seks paylaşılmaz illa sadece seks paylaşılacaksa fb ilişkisi buna çok uygun. Sevgi bağı çok önemlidir yoksa sadece cinsellik barındıran bir evlilik uzun ömürlü olmaz. Kafa yapısı, zevkler ve aşk duygusunu hissetmemizde lazım, uzun zamanlı bir evlilik için..
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Seversen evlenirsin tabi ki neden evlenmeyesin. Hele ki sadık bir evlilik hayatı geçirmek istiyorsan, bedenini başka tatlar aramaktan alıkoyacak kadar sahiplenen, doyuran ve bırakmayan bir kadın ya da adam şahane olmaz mı?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabii
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılevet ama bana özelse, başka kadınlara da yaşatırsa hayır
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin % 97 si “seksi güzel yaşamak mı , ay yok biz almayalım ayol , çok sıkıcı , çok banal” diyorlar şu an...
10 Yorumla
+1 yılevlenirim evlenecem kiside aradim ozellikler bakirelik degil yalan olmayacak ve sevsin kafi gerisi teferuat
10 YorumlaGözü tek bendeyse ve tek benimle öyleyse direk evlenirim
20 YorumlaSoru biraz cetrefili olmuş motor biriyle evlenir misiniz der gibi:) güzel bakımlı düzgün ve güzel hayatı olan birine kimse hayır demez dedim derim diyen yalan söyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düzenli seks hayatıdır
https://voca.ro/1n9MwQWyZAK7
ve mükemmel olması şarttır !00 Yorumla Yabiki hayır ne diceksin adam " çok güzel sevisiyosun ama çok kötü bi insansın oyuzden evlenelim' tamamen sacmalik seks evlilikte %49 orana sahip.
10 Yorumla
+1 yılAşık değilsem hayır. Çünkü seks 1 saat sürecekse geriye 23 saat kalır. 1 saat mutluluk için 23 saatimi zehir edemem
10 YorumlaHicbir sey tek basina yeterli degil yataktan ciktiktan sonra yurumuyosa istemem
10 YorumlaCinsel hayat evlilik için yeterli bir sebep değil bence, hayatı paylaşıyoruz yatağı değil.
20 YorumlaSadece sevişirken iyi diye evlenecek değilim. Her şey seks değil, bana anlayış merhamet de lazım.
10 Yorumla
+1 yılOyle bir kadini bulabilsem her halde bir daha asla birakmam
00 Yorumla
+1 yılMantığımızda uyuşuyorsa, evlenirdim. ( Tabi evlenmeyi düsünmüyorum genel olarak orası ayrı )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmem..
Evlenip napicam , otur yerinde bea...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. S. x uzmanları konuşmuş yine ey maşallah , saygı değer hocalarımızdan biraz feyz alalım :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte seks çok önemli tabiki seksi iyi olan kadınla evlenirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbette seks evliliğin mayasıdır ne denli mükemmel olur ise evlilikte o derece mutlu olur.
00 Yorumla
+1 yılKadının bayilmasindan korkuyorum eline versen muz diye yer evlenirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sınırsız ve rahat olup güzel yaşayacaksak evet. Özel olmalı zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yalnız kimse ile iyi sevişiyor diye evlenmem öyşe bir dünya yok. Herkes herkesten sıkılır bir müddet sonra bu insanın doğasında var. O yüzden sevgi ve saygı bağı gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi güzel yaşayıp ruhu bacım olanla evlenilmez sadece seks yapılır. Seks = evlenmek değil ya
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer yönlerden de anlaşıyorsak, cinsel yönden benim için muhteşem olan birine tapılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu fotodakigibi biri bide seksi güzel yaşıyorsa Allah derim tabide evlenirim ihtiyacım yoksa aylarca evden çıkmam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSekste guzel. olan normal. hayattada guzeldir kadinini sekste doyurabiliyorsan o kadinla evleneceksin o seni birakmaz
00 Yorumla Sevmeden seks yapmam yaptığımla evlenmem..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet beni doyurmali 🥰😘😋
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t ikisi bir arada olacak tabiki
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t umarım bulursun
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t 🤣🤣🤣
bensiz güzel yaşıyosa ben kadının seviyesini aşağıya çekmiym ya gitsin başkasıyla evlensin
00 Yorumla
+1 yılzaten öyle biri ile evlenmek isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasıyla yaşamayı yaşam standartı haline getirmemişse sıkıntı yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir tek özelliği bu olmamalı
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeyenin aklindan şüphe ederim
20 Yorumla
+1 yılEvet cinsel yaşam gercekten duygulara büyük yön verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kim istemez seks olmazsa olmazim
10 Yorumla
+1 yılSadece seks için kimseyle evlenmem
20 YorumlaSırf seks için de olmaz yq
20 Yorumlaneden evlenilmesin :D
00 YorumlaSeks evlenmek içinnyeterli değildir.
00 YorumlaSeksi seviyorsa belki
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek ne kelime taparım ona 😉
00 YorumlaResimdeki kadınla da nefes almadan yaşanır
00 Yorumla
+1 yılevlenilir bol seks yaparız
00 Yorumla
+1 yılSeksi sevsin uzak durmasın yeter.
00 Yorumla
+1 yılYa biraz karışık bu işler bet bir şey diyemem
00 Yorumla
+1 yılYeterli değil
10 YorumlaHayir
10 YorumlaYok ki öyle hatunlar kalmadı artık bitti
00 Yorumla
+1 yılAmaç duyguları tatmin etmek değilmi peki?
00 Yorumla
+1 yılSadece seksi iyi diğer şeyler kötü ise olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Evlenmem :))
10 Yorumlaelbette evlenirim
10 Yorumla
+1 yılSüper olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılTabikii
00 Yorumla
+1 yılSeks ney
00 Yorumlaevet evlenirim
00 Yorumla
+1 yılbelki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldoyum sart
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılBu bi ozellik olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki.
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar