1.90 civarı, bakımlı, saçlı, üniversite mezunu, efendi 30 yaş altı erkeklerle nerede tanışabilirim? Dalga geçmeyin, geçecekseniz de tavsiye de verin. Nereden böyle bir erkek bulabilirim. Sevgili istemiyorum. Tek gecelik de olur. Taktik lazım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seks yapmak için seks yapılmaz. Evet temel bir ihtiyaçtır cinsellik fakat; sevdiğiniz, aidiyetinizi hissetiğiniz, gerçekten ciddi bir ilişkinizin olduğu insanla yaşamak ancak şifa olur ruhunuza da bedeninize de. Eğer doğru insanınızı bulamamışsanız seks oyuncakları yanlış bir ruh ve yanlış bir bedenle olmanızdan her anlamda çok daha sağlıklıdır sizin için. Erkekler için de aynı konu geçerli;çok fazla partnerli , duygusuz, manevi tarafı olmayan ilişkiler uzun vadede iktidarsızlık, bunama, kafa olarak gerileme ve kontrolsüz tüketim çılgınlığından zevk alamama yani anhedoni ve daha birçok hastalık ve rahatsızlık gelişir. Kadınlarda mesela çok eşlilik serviks kanserine sebebiyet verir.
Sonuç olarak sağlıklı bir ilişkinizin olmadığı biriyle yaşayacağınız sırf "yaşadım "çetele hanesini doldurmak için yapılan cinsellik hem ruhunuzda hem de bedeninizde büyük yaralar açar, siz fark edemeseniz de...
Cinselliğin bizim gibi bastırıldığı toplumlarda yanlış cinsellikler yaşanır.. Cinsellik eğitimi 18 yaşından sonra verilmelidir ki insanlar değer yargılarının, tek eşliliğin kutsiyetini vs anlasınlar bu sayede toplumun en temel yapıtaşı olan aile kurumu da ıslah olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle söylediğinizde çok fazla kişisel yorum var. Seks yapmak için seks yapılmaz bir "diretmeden" başka bir şey olamaz. Siz öyle biri olabilir ve kendinize de öyle olan bir erkek arayabilirsiniz ancak başkalarından da öyle şeyler beklemek kendi fikirlerinizi dayatmak oluyor. Kötü olan şeyler cinselliğimizi nasıl yaşadığımız değil; dürüst olmamak, insanların duygularıyla oynamak, yalanlar söylemek.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Üni mezunu olması tek geceliği nasıl etkiliyor anlamış değilim ama böyle isteklerin olduğu sürece bk bulursun ha nerden mi biliyorum ben de öyle seçiciydim düşürmek zorunda kaldım
Başla eleme taktiğine taaa bakımlıya kadar indir bulursun01 Yorumla
Soran+1 yıltek gecelik rahat bulurum bence yaa. ilişki istemiyorum sonuçta. üniversite mezunu olmak zorunda değil aslında tabiki ama efendi düzgün olsun diye. tabi garantisi yok üniversite mezunu olmasıyla düzgün olmasının biliyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Burada taze okuyanlar var daha iyi bulursun bence
10 Yorumlakendini sayılarla saç rengiyle vs. kısıtlama mesela. tam aradığın kriterlerde birini bulursun ve belki de onunla seks yapmak hiç hoşuna gitmeyebilir. onun yerine rahat olmaya çalış. vakti gelince zaten birbirinizi bulursunuz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Siparişinizi 1-3 iş günü içinde kargoya veriyoruz
10 Yorumla
+1 yılBen 32 yaşındaym halen daha bakirim yapmadım hiç bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep
12 Yorumla
Soran+1 yılben öyle de düşünmedim. evden çıkmadığım için yapamadım. :DDDD
- +1 yıl
Evlendim halen daha bsey yapamadık biz yea
+1 yılBacım burası getir mi :) İstediğin erkek satılan ya da sunulan bir şey değil ki sana git şuradan bul al diyelim. Arayacaksın. Bulacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyomm :(
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan ve düşünürsen özelden ulaş bana. Seninle çok ayrıntılı konuşabilirim. Sanırım başka demediğin şeyler de var. Ya da başka şeyler işte. Konuşmak istiyorsan ulaş belki sana başka tavsiyeler de verebilirim.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence boy diyorsunda senin boyun kaç ona göre bazan adamın boy yüksek alet bamya oluyor oda önemli herkes ister taktik istersen veririz
00 Yorumla
+1 yılBu zmana kadar cinsel ilişki yasamadin ama nasil yasayacagindan ne yapacagina dair bir fikrin var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.90 civarı seni darmaduman eder yatakta knk. bence biraz daha tıknazlara yönel
15 Yorumla
Soran+1 yılhayıııır. 190 civarı (3-5 kısa olabilir) yakışıklı isterimmm.
Cevap sahibi+1 yılkanka öyle bi erkek olsa zaten yunan tanrısı gibi bişe olur. onun da karıya ihtiyacı olmaz , geçer aynanın karşısına kendine bakıp malafatı tokatlar
Soran+1 yıl:DDDDDDDDDDDDD
- +1 yıl
@gizemmmmms99 yorumuna koptum 😂😂😂😂
- +1 yıl
🤣😅🤣
+1 yılBelki zayıf bulursun beni ama spor yapıyorum gücüm yerinde yani. Tabi görüntü olarak içgüdünüzü harekete geçirenler uzun boylu olanlar ama ne denebilir ki psikolojik olarak onlar daha iyi geliyor size
011 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü olarak onlar daha seksi siz de ince bel büyük popo falan beğeniyorsunuz. Psikolojik değil fiziksel haz için bunlar, hepimizin cinsellik ihtiyacı var. Temel ihtiyaç bu düzenli olarak yapmalıyız. Güç de umrumda değil. Erkeksi davranan erkekleri sevmem. İsterse ağlak birisi olsun sıkıntı değil. Yeterki azcık yakışıklı ve tatlış, kibar birisi olsun.
- +1 yıl
Fiziksel hazzı herhangi biri de verebilir sonuç olarak organlar her insanda hemen hemen aynı ki kadınlar birinden zevk almak için psikolojik olarak da etkilenmiş olması lazım bu da senin dediğin gibi görüntüsünden etkilenerek veya bir davranışından etkilenerek olur. Anladığım kadarıyla sende eril enerji artmış ve libidonun da etkisiyle sadece görünüş arar olmuşsun. Ha tabi her kadın maskülen erkek sevecek diye bir şey de yok bir fikirdi
- +1 yıl
Ha bir şey daha ekleyeceğim evet görüntü olarak çoğu kişi iyi olanı seçmek isteyecektir buna katılıyorum ama haz almak için çok yakışıklı veya güzel olmak zorunda değiliz. İnsanlarda feromonlar vardır. Birini çekici bulmamızda genellikle bunlar etkilidir bu feromonlar da genetik çeşitliliği sağlamak için içgüdülerimizi bize çekici gelen insanları seçmemizde etkilidir
Soran+1 yılO sizin yaratmaya çalıştığınız dünya. Kadınların kırılganlıklarının fırsat bilinip baskılandığı dünyalarda kadınlar muhtaç kaldığı erkekleri kabul edebilir mecburen. bu yüzden kadın düşmanları" erkek üstündür" diyerek kadınların kırılganlıklarını fırsat bilip baskılamaya çalışırlar. kadın erkek eşitliğine karşı çıkarlar. Ancak bir kadın özgürleştiği anda yakışıklı erkeklere gider. Bir kadın yatakta en çok genleri iyi olan erkeği arzular ve keyif alır. Diğerlerini ya muhtaç olduğu için kullanır. Ya da belli bir yaştan sonra sevgi istediği için iyi kalpli bir erkekle ilişki kurar ve arkadaş olur, aynısını erkek de yapabilir. ancak kadınların bu hayatı kendilerine kurması daha kolay olduğu için kendilerini değersiz hisseden insanlar kadınların haklarına saldırmaya başlar. bazı beta erkekler kendi özgüvensizliklerinden dolayı "kadınlar erkek gibi oluyor, kadın dediğin kadın gibi davranır, eril enerjili kadın" falan diyerek kadınların haklarını baskılamaya çalışır.
Soran+1 yılBir de maskülenite demişsin. maskülen erkek istiyorsan chris hemsworth'e, chris evans'a, kıvanç tatlıtuğ'a, murat boz'a, barış arduç'a, kerem bursin'e, gökhan keser'e bakabilirsin. Tabi bu erkeklerin gençliklerine bakmak lazım, yaşlanmış hallerine değil. bir erkeğin görünümün olarak en çekici yaşları 20-30 yaşları arasıdır. daha sonra görüntüsü gittikçe çökmeye başlar. Geri kalanını (para, güç gibi) muhtaç kadınlar kullanır. Bu yüzden kadınlar bunca yıl boyunca baskılanmıştır. çünkü kadınlar özgürleşince kendilerine hayat kurar. Ancak güçlenen kadın yakışıklı erkeklerle bugünde eğleniyor. Çok da yakışıklı olmayan bir erkekle birlikteyse de ya daha önceden yakışıklılardan hevesini almıştır ya da daha yolun başındadır daha sonra yakışıklılarla olacaktır. kadınlar haklarını kazanıyor artık. kadın düşmanı erkek fikirlerini yayan beta erkekleri dinleyeceğine kadınlara bir bak bence. parası olan yani kendi gücü olan kadınların hayatından kaç yakışıklı erkek geçmiş bir bakabilirsin. hatta fakir kadınlar da yakışıklıları zamanın da yatağa atmış ardından hiç yapmadım diye yalan söyleyenlerle dolu. birinin seni dış görünümün için değil de sağlayabildiklerin için sevmesini istiyorsan sana kalmış, dış görünüme bakmayan kadınlar ya kullanacak erkek arıyor ya da dış görünümden hevesini almış. ya da kendi özgüveni yoktur. ha işte bu yüzden kadın düşmanı aşağılık kompleksli erkekler özgürce "seks" yapan kadınlara "slutshaming" yaparak seksi, sadece erkeğin faydalandığı kadının ise maruz kaldığı gibi bir şeymiş gibi yansıtırlar ve kadınları etiketleyerek onurlarını aşağılarlar.
- +1 yıl
Ben genleri kötü olan erkeği arzular demedim de sen olayları çok yanlış yerlere çekmişsin kadınlar sadece senin düşüncelerinden oluşan tek düze canlılar değiller her neyse beni ilgilendirmiyor napalım yani boyumuz uzun değil çok yakışıklı değiliz diye arzu duyulmayacaksak duyulmayalım.
- +1 yıl
Bide senin anlamdığın şey bir kadın ne kadar çok erkekle birlikte olursa bağlanma duygusunu kaybeder yani bu senin baskılanmanla alakalı değil insan doğasıyla alakalı sen normal insanlara kadın düşmanı diyorsunda sen kendin erkek düşmanı olmuşsun. Valla bir şey demiyorum git en yakışıklılarına ver ne yapıyorsan yap bir yorum yaptık kadın düşmanı olduk al bütün yakışıklılar senin olsun
Soran+1 yılben kadın düşmanı fikirleri internette yaymaya çalışan erkek dünyasını çok iyi biliyorum. çoğunlukla kadınlar karşısında aşağılık kompleksine girmiş erkeklerin örgütlenip kadınları ezme çabasından oluşuyor. tip olarak da yüzde 90 çirkin erkekler bunlar ne tesadüf ki. senin anlamadığın şey de şu ki insanlar seks yaptıkça güçlenir, kadın da erkek de. sizin gibi çok seks yapamayan çirkin erkekler kadınların güçlerini fark etmesini istemiyorsunuz. sen belki kötü niyetli değilsindir bilmiyorum ama senin kafana o fikirleri sokan kadın düşmanlarının tek amacı kadınların hayatlarını baskılamak. çünkü irrite oluyorlar kadınlardan, aşağılık kompleksine girmişler kadın karşısında. bışuna kadınların hak ve özgürlükleri yüzyıllarca baskılanmamış. kadınlar özgürlüklerini kazandılar ve kazanmaya devam ediyorlar. güçleniyorlar. birey oluyorlar. geride kaldı ezildikleri günler. kadının erkeğe bağımlı olduğu günler bitiyor. tüm dünyada da bitecek inşallah. benim tavsiyem arkadaş olmaya çalış kadınlarla.
- +1 yıl
Bu saçma sapan fikirlerini kendine sakla. Başta adam akıllı tartışayım dedim de yok sen kafayı yemişsin sen seks yaptıkça güçlendiğini düşün ama bu saçma sapan fikirlerini de kimseye dayatma. Daha fazla da bana cevap verme. Git kimin ya*rrağını da yiyorsan ye
- +1 yıl
Bide sizin gibi çok seks yapamayan erkekler diyo sen hayvan mısın da sadece güdülerinle önüne gelenle yatıp güçlendiğini sanıyorsun bide aşağılamaya çalışıyo sen dünya güzeli olsan ne olacak ya şu kafada biri sadece tek gecelik mastürbasyon malzemesi olur
- +1 yıl
28 yaşına gelmişsin yorumlardan gördüğüm kadarıyla vasat bir tipsin hiçbir erkek büyük ihtimalle yüzüne bile bakmamış gelmiş erkek düşmanlığı yapıyorsun beni diğer eli sikinde vasat heriflerle karıştırma o kadar aşağılık kompleksine sahip olan kişi asıl sensin ki o çirkin dediğin adamlar bile yüzüne bakmadığı için erkek düşmanı olmuşsun. Başta seni gerçek bir kadın sandığım için kadın erkek ilişkilerinin psikolojisini tartışırız diye yazdım ama sen ne ilişkiden ne de insan doğasından anlıyorsun yazık sana ömrün boyunca duygusal anlamda hiçbir zaman tatmin olmayacaksın kullan at olursun anca
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalmış birde alekarte menü istiyor, tabldoda mahkumsun
05 Yorumla
Soran+1 yılevde kalmak mı? lol. evlenmeyi düşünmüyorum :D.
Cevap sahibi+1 yılOnu aadece evlilik için kullanmıyoruz sanada şendul denir 🤣
Soran+1 yılo zaman sevgilin olmadığı her an herkes her halükarda dul oluyor :DDD. Bence kıskanıyorsun sen seçici olmamızı. :D
Cevap sahibi+1 yılSanki kıskanacak neyin var 😂 şu siteden bile 4 kızla yattım 😂🤣 sen daha 15 lik ergen gibi prno izlemeye devam et.
Soran+1 yılbeni özel olarak kıskanmıyorsun zaten, genel olarak karşı cinsi kıskanıyorsun bence. sebebi de kendini yetersiz hissetmen olabilir. aş lütfen bunu. kendine güven ve barış kendinle. bu siteden 4 kişiyle yattığını da hiç sanmıyorum o da bir yalan ve yine senin özgüvensizliğinin göstergesi. Cinsel hayatı iyi olan bir erkek onunla hava atmaz. Hayatını yaşar.
+1 yılSen boya posta şekle değilde seni tahrik eden tecrübesiyle üst üste seni orgazm doruklarına çıkaran biri lazım peki sen karşılık gelebilirmisin?
05 Yorumla
Soran+1 yılyok amcacım saol.
- +1 yıl
Kendimi için sormadım soruyu zaten sen partnerine hazırmisin tatmin edebilmesini?
Soran+1 yılheee. taktik verirsen dinlerim.
- +1 yıl
Tabikide veririm ama benim taktikler zevkten bağımlılık yapar diyim
Soran+1 yılsapık mısın amcaaaa. paran için baksınlar sana. genç çıtır seviyom ben.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl190 boyunda geniş omuzlu bir erkeğim yaşım 24 aynı şehirdeysek ve birbirimizi beğenirsek ons ilişki yaşayabiliriz
05 Yorumla
Soran+1 yılinstagramın var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@demedimmisanax Instagram adresim
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılfake bu gerçek insagramını atsan?
Cevap sahibi+1 yılbana istek atan sendin herhalde. gerçekten instagram hesabımı kapatalı aylar oluyor ama sen bana yaz fake hesaptan değişen bir şey olmuyor zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBumble’dan bulabilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
sen kullanıyormusun
+1 yılNasıl birini istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılcadıavlamayan. yakışıklı 190 civarı saçlı.
- +1 yıl
Senin boy kaç
Soran+1 yıl163. Ama kısa olmam uzun boylu sevdiğim ve sevmeye hakkım olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
- +1 yıl
182 kurtarır mı
Gizli Üye(18-24)+1 yıl21 yaşındayım eğer düşünürsen buradan ya da instadan iletişime geçelim
03 Yorumla
Soran+1 yılinstagramını paylaşabilir misin? ^^
Cevap sahibi+1 yılaalpacino_abimm fake hesabım burdan görüşelim
Cevap sahibi+1 yılDaha yazmadın?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen bi yapsan duramazssın ki
02 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyor. boş geçirdiğim günlerime üzülüyorum. gençliğimi evde oturarak harcadım. erkek yok erkeeeek. ben de asosyalim zaten evden çıkmıyorum. :D
- +1 yıl
Konum at
+1 yılBuradayım. Istersen konuşabiliriz
05 Yorumla
Soran+1 yılyok amca saol flkjgkdfljg
- +1 yıl
😃😃.
- +1 yıl
İşte bu yüzden bulamıyorsun
Soran+1 yılyaşıma uygun erkekleri seviyom ben amca, yaşlı pis kokuşmuş genç kızlara yazan sapıkları değil saol
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🌹
+1 yılErkek çok
Sana adam lazım04 Yorumla
Soran+1 yılhayır, yakışıklı genç erkek lazım.
- +1 yıl
kaş yaşında olmalı
Soran+1 yıl30 altı yeter ^^
- +1 yıl
Yok elimizde o model kalmadı
+1 yılBoy dışında burdayımmm
02 Yorumla
Soran+1 yılboyun kaç?
- +1 yıl
180 cm
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buradan bulamazsan hiçbir yerde bulamazsın
00 Yorumla190 hariç uyuyo ya tüh be kaçırdın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarSoruyor'dan bul.
00 Yorumla Sesli gülen benn 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVala bnde yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboy ve yaş önemli mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin boyun kaç cüce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum uyar mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde yaşıyorsun da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli olmasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede yaşıyorsun ki ona göre yazsınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalıbına göremi arıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Buldun mu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılno arıyorum hala :DDDD
Gel bana sen..
02 Yorumla
Soran+1 yılinstagramın var mı?
+1 yıltroll avı
01 Yorumla
Soran+1 yılçok ciddiyim :D maleseffff
Bu konuda bilgi verebilirim
00 Yorumla
+1 yılsenin boyun kaç
00 Yorumla
+1 yılHeryerden tek gecelikse grup yap
00 Yorumla
+1 yılSöyleyim bari
00 Yorumla
+1 yılYakinsak olabilir
00 Yorumlaburada bile olur.
01 Yorumla
+1 yılSeni görmem lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeksin dalga geciyosun sanirim abazanuslarla
04 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim kadınım ve yazdıklarım doğru. klfgjkdfjgskdfl niye böyleyim ben de bilmiyorum :DDD
Cevap sahibi+1 yılsen nasil gorunuse sahipsin
Soran+1 yıl163 boy, zayıf, kumral ortalama birisiyim. ya asosyalim ben evden çıkmıyom. ortamlarım yok. ondan böyle oldu bence. :DDD
Cevap sahibi+1 yılmesajdan yazsana bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerdesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ayağınıza geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bak bi de kriterler koymuş :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanıyor musun bebeğim
+1 yılYaş 21 olur mu
03 Yorumla
Soran+1 yılolabilir. instagramın var mı?
- +1 yıl
ozgu. r1011
Fake hesabım bu yaz - +1 yıl
?
+1 yılBenim o erkek
00 YorumlaBennn
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 28 yaşındayım hiç seks yapmadım. Yeter artık, nereden erkek bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler