+1 yılHayatınıza yeni fanteziler ekleyebilirsiniz şık kıyafet destekli olmalı bunu kendisine bildirin lütfen oda haddini ve yerini bilsin suçu size atmaya hakkı yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle adamları nasıl hayatında tutuyorsun...1dakika nedir ya insaninn soyunduguna değmez nerde yaşıyorsun dağın başında mi seks yapacaksan başka adam mı yok yasadigin yerde
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam kendisi
Soran+1 yılBen anlayamadım içine girmeden boşalan kendisi.
Soran+1 yılYaptığım özel bir şey yok... domalinca bosaliyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki ten uyumu yok, ön sevişme yok ki böylesiniz. Değişim yapın yani uzatın sık sık tatmin edin birbirinizi
00 Yorumla Ya kendi beceriksizliğini sana yüklemiş. Tuhaflık orada. Sen öğreteceksin öyleyse
07 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben zaten zevk alamadan o bosaliyor... o uyurken ben mastürbasyon yapiyorum her defasında
Soran+1 yılBen onun ne teninden ne biseyinden hiç zevk alamadim neden dir anlamadim... Bende mi bir sorun var onda mı var anlayamıyorum
Soran+1 yılDenicez zamanla gorcez napalim
Soran+1 yılNe yapicam
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBxhdjdkajfbsj kahkaha attım. Kendi başarısızlığını kabul edemiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç bir zaman demedim ona. Beni * bosaliyor sun diye. Kendini kötü hissetsin istemedim ama o bana köylü sikisi diyor
- +1 yıl
Birbirinizle konuşmayı başarabilirseniz çözebilirsiniz. Sen de susmaya devam ettiğin sürece böyle devam edecek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de sevmıorm oyle ac vur u bıraz pozısyon denemelı ama. Su var alet 20 ustu olmalı bnmkı gbi
013 Yorumla
Soran+1 yıltamam da zaten bosaliyor ne pozisyonu sjsjsjdj
Cevap sahibi+1 yılDaha bugun 2.5 saat aralıksız yaptık 15 kere falan geldı araları saymazsak o kafada biter cok mu darsın sence ya da cilveli?
Soran+1 yılCilveli değilim
Cevap sahibi+1 yılO da cekılmez sınırlarn var mı yoksa uçusa gecıo misn
Soran+1 yılYani seksi şeyler giyerim... onun dediği her şeyi denerim ama kendisi dayanamaz buna genelde her defasında boşalır ben zevk alamam... ama asla öpüşmek istemem midem bulanıyor...
Cevap sahibi+1 yılCunku yakısıklo ve temız bulmuosn
Soran+1 yılYakışık li ama benim midem bulanıyor yakışıklı amaaa seksi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılÖn sevısme senı hazırlar ön sevısmeyı uzun tutun. Yoksa tatmın olmazsın o da giZli saklı mastürbasyon yapmana sebep olur. mastürbasyon yapan kisi arzularında aldatır bu normal ama sınırları öyle genisler ve sınırsızlasır ki her seyı arzular bunu kendıne bıle bazen ıtıraf edemez. Bu da doldukca dolar veee
Cevap sahibi+1 yılSınırlarnı merak ettm dogrusu
Soran+1 yılCok mastürbasyon yaptim. O uyurken. Çok hayaller kurdum yaparken. Ama onla zevk almadığım kadar zevk aldım mastürbasyon yaparken
Cevap sahibi+1 yılTahmın edıorm cunku ucuosn sınırsızlasıosn özgurce terlıosn
Cevap sahibi+1 yılSenı keşfetmek ısterdım musade verırsen birkaç biseyler soraym
Cevap sahibi+1 yılÜzücü
Baskasiyla sevis ve zevkin doruklarına cik
05 Yorumla
Soran+1 yılKocam kendisi
Soran+1 yılNapicam
+1 yılsanki fantaziden anlıyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende devam ediyorsun ama buna
00 YorumlaKöylü nzikişi nasılmışki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ben ruh gibi diyor heralde
Ayrıl
10 Yorumla
+1 yılAyrıl ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumsuzluğu var bence
00 Yorumla
+1 yılMaş mı mk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım