Bagirsak sorunlari yasarsin. Tuvalet duzenin bozulur. Popon bi garip gorunur bakinca arkadan yaptigin anlasilir. Bi sure sonra bitmeyen bir kaka kokusu gelir hep. Onden bile yapsan mide bulandirici bir koku alir partnerin. Ve bi daha yapmak istemez.
Belli olur yapanlar. Ön taraf dikiş mikiş hallediliyor arka dikiş te tutmuyor.. goruntusunden direk anlasilir. Yani yazarak nasil anlatilir bilemedim. ama. kolayca belli oluyor..
büyükle değiş kalınlıkşa alakalı kalınsa anüsteki sinirleri zedeler senin büyük dediğin 14 cm onu da erkek hayvanın teki değilse 16-18 cmlik aletin tamamını sokmaz
tek kişi değilde başkaları olursa erkekte bel soğukluğu denen bi hastalık var o olu oda ilaç tedavisi ile geçiyo kadınada bulaşıyo ya da kadın başkalaryla oluyo diğer erkeğe bulaştırıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bagirsak sorunlari yasarsin. Tuvalet duzenin bozulur. Popon bi garip gorunur bakinca arkadan yaptigin anlasilir. Bi sure sonra bitmeyen bir kaka kokusu gelir hep. Onden bile yapsan mide bulandirici bir koku alir partnerin. Ve bi daha yapmak istemez.
Nasıl garip görünür
Belli olur yapanlar. Ön taraf dikiş mikiş hallediliyor arka dikiş te tutmuyor.. goruntusunden direk anlasilir. Yani yazarak nasil anlatilir bilemedim. ama. kolayca belli oluyor..
Nasıl görünüyor?
Nasıl anlaşılır?
anal dedigin yer zaten bakteri dolu bir yer illaki kapar dikkatli olmak icin kondom sart
Temiz olmalı hastalık temiz olmadığı için olur her hastalık olur
Ozellikle buyukse ve devamli oluyosa ciddi sorunlara yol acar.
Büyük olması ne alaka?
büyükle değiş kalınlıkşa alakalı kalınsa anüsteki sinirleri zedeler senin büyük dediğin 14 cm onu da erkek hayvanın teki değilse 16-18 cmlik aletin tamamını sokmaz
@crazzy42 Anladım, teşekkürler.
devamlı yapma zararlı çıkarsın 2 haftada bir
@crazzy42 Yapmadım dahaca.
ok
düzgün yapıldıysa içine boşalmadıysa penis kalın değilse korkma bişey olmaz
Bağırsak iltihabı, hemoroid (iç ve dış), dışkı tutamak
Iğrenç ve sapkınca bişey yapmayın
Şapkasız girmemek lazım.
Prezervatifsiz olursa facia ile biter
Hastalık sadece temiz olmazsanız olur
hastalık olmazki
www.hakkiperk.com/.../analdan-bulasan-hastaliklar
eee farklı farklı kadınla olursa bulaşır tek kişi olursa bulaşmaz
Orada öyle yazmıyor
tek kişi değilde başkaları olursa erkekte bel soğukluğu denen bi hastalık var o olu oda ilaç tedavisi ile geçiyo kadınada bulaşıyo ya da kadın başkalaryla oluyo diğer erkeğe bulaştırıyo
ona bakarsan erkeğin de kadının da orfanı bakteeilerle dolu oradan da hastalık kaparsın erkek şeyini yıkamadan ağzına al kapıyon mu kapmıyon mu bak
Ölürsün
Hemoroid
Google da yazıyor
Eğer yapan deneyimli biriyse inan çok zevk alırsın
Sıkıntılı bir durum bnce yapmayın
Altına sıçarsın