oral seks uzmanı daha çok kadınlar mıdır erkekler mi?
en çok hangi cins daha iyi oral seks yapmaktadır. ?
oral seks uzmanı daha çok kadınlar mıdır erkekler mi?
en çok hangi cins daha iyi oral seks yapmaktadır. ?
Kadınlar bana görede, penisi zevkle yalıyorlar ve kendilerinden geçiyorlar, geçenlerde bir forum sitesinde okumuştum, kadının biri partnerinin penisi yalarken zevkten gözlerinden yaş geldiğini söylüyordu, penis, vajianaya göre daha farklı bir cinsel organ ve uzuv şeklinde aslında penisin tıptaki adıda kuyruk diye geçiyor, kadında penisi görünce etkiliniyor ve yalamadan eline alıp, inceliyor dahada azgınlaşıp, dahada ağzına alma isteği artıyor, önce kafasından başlayarak dil darbeleri atmaya başlıyor birde düzgün ve büyük testislerde kadını etkiliyebilir penisi yalarken, testisleride avuçlayıp, okşama istekleri geliyor, bu göreceli kavramları büyük kalın penisli ve büyük testisli erkeklerde bu kavrama uyduğu için kadınlarda bu boyuttaki penislere oral seks muamelesinde bulunurken, kendilerinden geçerek hatta zevkten inleyerek ve erkeğine sorular sorarak yalıyorlar o tipteki büyük penisleri. Yani işin özünde kadınlar daha güzel oral seks yapıyorlar.
Cevap
6Cevap
Kadınlar
Erkekler bnce dilini iyi kullanıyorsa zevktn ucururlar
kesinlikle öyle bence erkeklerin oral yapmasında kötü yok ya çok iyi yapanlar ya da hiç yapamayanlar var :)
Erkekler tabi ki ama bu erkekler iyi olduğu için değil kadınlara yapmak daha kolay olduğu için
evet buda bir bakış açısı ama her erkek yapmıyor maalesef
Banada biri oral yapsada titrete titrete halletse beni
yanında olmadığım için reel olarak böyle bir şansım yok ama kendi titrettiğim tecrübelerden bahsedebilirim
kadınlar bence uzun seyın heryerıne ayrı sanat uygulamalı
Erkekler çok iyi ya bacaklarimizi titrete titrete hallediyorlar işlerini
güzel bunu duymak :) ama her erkek bunu yapamıyor bunu da biliyoruz , tabiki bende bir kadını oral sexle orgazma ulaştırmaya bayılıyorum :)
🥵🥵
ne oldu :) ben genelde bir kadınla ilişkimde ilk orgazmını yalayarak yapmayı seviyorum bu kadınlarda inanılmaz bir tat bırakıyor :)
İyiyce daralırız kasiliriz girmesi daha zevkli olur
bunu bakire bir kadın için düşün :)
Geberir🥵🥵
gebermesede 2 saattik bir oral seks sonunca 3 defa boşaldı ve ayakları tutmayacak kadar titriyordu
Konu oral olunca asla alcakgonullu olamam.. profesyonelim. Cenem dilim agriyana kdr yaparim. Detaya giremem. Engel yemeyeyim :))
Kadınlar
bunların içerisine kendini de dahil ediyor musn
Kadınlar tabikide
Tercübeye bağlı
kadınlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?