Merhaba,5 aylık evliyim ve asla boşalamıyorum, hazz alıyorum ilişkiden ama o pike ulaşamıyorum, ön sevişme uzun, her şey yolunda, önceler fazla mastürbasyon yaptıgım için olabilirmi? Doktorum şuanlık bir şey yapmayalım hamilelikde bazen hormonlar oynuyor bu sorunun çözülebilir diyor, böyle sorunla karşılaşan var mı aranızda?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşırı mastürbasyon yapan biri olduğunuz için klitoral orgazma alismissiniz. Muhtemelen esinizde bencil birisi. Kendi tatmin olduktan sonra devam etmiyor ve tek bir ilişki ile yetiniyor. Hal böyle olunca doyuma ulaşmamanjz çok normal
Masturbasyonda klitorisin uyarılmasına alıştığın için vajinal orgazm olamıyorsundur. Sekde klitoris de uyarıcak pozisyonları deneyin ve eşin bolca klitorisine çalışsın
Konsantrasyon
Uyarım eksikliği
Hatalı pozisyon
Hormonlar
Vs vs
Icindeykenn vajinani sk sende hareket et birlikte zevk alin
Vajinayı doldurmuyordur. Vajinal uyarım sırasında klitorisi de elle uyarmayı dene.
Doktorun çok yanlış söylemiş bu tamamen psikolojik çözülebilir Tabii ki
fazla masta alışman ve zevke odaklanamıyor olman olabilir
oral le ilk önce uzun uzun yalatman lazım, inletmeli ve aşırı şekilde girmesini istemelisin
Vajina kaslarını kasıp gevşetmek de bir çözüm
nasıl
Evlilik öncesi klitoral orgazm fazlasıyla yaşadığın için bunu bilmemen normal, ilişki sırasında birleşme esnasında eşin içindeyken vajinanı sık ve gevşet bu hem senin erken boşalmana hemde partnerinin penisini sıktığı için ayrı bir zevk verecektir.
tesekkur ederim bilgi verdiyin ichin, bazi dalga gecen canım sizin yorumunuza bakip utanmali, chok sagholun 😊
Önemli değil, iyi günler.
Hamilemisin hamileyken doktor hormon demişsin ondan dedim eşimde aynı durumu yaşadı
değili daha ama istiyorum, eşinde bu sorun çözüldümğ pekı?
Evet biz ilişkide hep ben boşalmaya yakın cikiyirdum içinden sevişip tekrar giriyorduk boyke çözdük
şu an çözdük
oralla falan denediniz mi
evet olmuyor
mastürbasyon yaparken seni orgazma ulaştıran şeyin ne olduğunu hatırlıyor musun? Onu yapmayı deneyin. ya da mastürbasyon ile orgazm olabiliyor musun?
kocandna kaynaklı o zevk alamaman
Bişeyler izleyerek denemenizi öneririm
Kocan beceremiyor belki de
On sevismeyi uzun tut sevisirken konus ve uste cik
sres ya da odaklanamama olabilir
Mastın zararları
zamana bırak
ilginç
Biraz daha gayret
Peki mastürbasyon ile boşalabiliyor musun
sen bana gel
4 yorum var içinizden bir akıllı çıkmadı, ayıp
sen bana gel dedim akıllı olup olmadığımı neye dayanarak söylüyorsun :)
Hayır