Kıl bir kere ter yapar ve ter de kolu ayrıca kılın tene verdiği hissi ben sevmiyorum kendim de sürekli temiz olmak isterim partnerimizde temiz olmasını , ayrıca kılsız olduğunda oral seks de oldukça güzel oluyor
Benimki kılsız herdusta jilet sürerim oranın kılsız güzel olur en fazla bir haftalık kıl varsada sorun değil biraz duşta tertemiz yapar kaymak gibi yalariz yalattiririz
Bencede. Şimdi zevksizler gelir iyyh uyyy diye. Ormandan kimse bahsetmiyor ama görürnen kıl olmalı hele bakımlı bir kadının koltuk altlarında. Vazgeçilmezimdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kıl bir kere ter yapar ve ter de kolu ayrıca kılın tene verdiği hissi ben sevmiyorum kendim de sürekli temiz olmak isterim partnerimizde temiz olmasını , ayrıca kılsız olduğunda oral seks de oldukça güzel oluyor
kıllı olacaksa traşlı kısa ya da kibar bi şekil verilmiş olmasını tercih ederim. bakımsız uzun kıllar hiç hoş durmuyor.
ama ilk tercih kılsız olması tabi.
kadında mı erkekte mi hangisi için konuşuyoruz? :D
Belirsiz😆
Benimki kılsız herdusta jilet sürerim oranın kılsız güzel olur en fazla bir haftalık kıl varsada sorun değil biraz duşta tertemiz yapar kaymak gibi yalariz yalattiririz
Bencede. Şimdi zevksizler gelir iyyh uyyy diye. Ormandan kimse bahsetmiyor ama görürnen kıl olmalı hele bakımlı bir kadının koltuk altlarında. Vazgeçilmezimdir.
Kıllı ise erkektir, pürüzsüz soft ve ve ateşli ise kadındır. erkekte kılsiz kadında kıllı seven ne bileyim değişiktir
kaymak gibi olsun ki doya doya iştahlıca yalayıp emeyim
He sanki her şey sen em diye
aynen öyle ne sandın
Aşıtı kıllı da değil öyle çok kaymak gibi de değil, ince hafif estetik tarzda tüylü
Killi olsunn hadi senimi kircamm 😅
Kıllı ama ne kadar olduğuna bağlıdır
Senin ben kafanı silkim
Kılsız Bal dök yala olacak
kılsız olsun benim midmem bulanıyor
Kılsız tabi kıllı olmaz
midem bulandı kıl ne ya
seninkini partnerinki mi?
Kilsiz tabiki pamuk gibi 🍑
Her türlü kılsız kıl ne be ıyyyy
bence temiz kılsız olsun oral için şahane
Kılsızz