Neden igreneyim ki? Ben çok mu mukemmelim sanki. Takmayın böyle şeylere ve rahat olun biraz. Amacımız partneri tatmin etmek. Kıl temizlenir onlar basit şeyler
Herkes mi? Onlar ne anlar cinsellikten ya. Kadınla ilgili 500 kriter koyarlar, yatağa popon delik olan boxerla girerler. Kadını beğenmezler, adamı çıplak görsen tişörtünü çıkar dersin. Neredeyse geneli mağara adamı gibi ama kadın konusunda kriter bitmiyor... Önce kendilerine baksınlar. Utanacak bir şey yok temizlikte. Ben yapsrim büyük bir hazla hem de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kılsız tercih edilir ancak halk arasındaki özlü söz a. M buçukta Kılsız oluşuna bakmayız kılını traş yapar gereğini yaparız sorun değil yeterki olsun
takılmıyorum neticede ikiside değişebilir :D istediğin zaman alırsın istediğin zaman uzatırsın :D Her ikisinide istediğim oldu ama
Seninki kıllımı?
Genelde kılsız daha güzel görünüyor ama bazen kıllı olsun istiyorum ilk sürterken kıllar çok güzel oluyor
Temiz olsun kokmasin yeter. Kıl temizliği birlikte de yapılabilecek bir şey sonuçta.
🤣 oha
Ne oha ya? Kötü bir şey mi ciftlerin birbirini temizlemesi?
Yooo ama hiç düşünmedim böyle birşeyi
Nolacak ki sonuçta en mahremini yatakta paylaşıyorsun. Temizliği yapmaktan gocunmamali insan.
Yani iğrenmiyorsan o kadının hoşuna bile gider
Neden igreneyim ki? Ben çok mu mukemmelim sanki. Takmayın böyle şeylere ve rahat olun biraz. Amacımız partneri tatmin etmek. Kıl temizlenir onlar basit şeyler
Herkes öyle düşünmüyor ki
Herkes mi? Onlar ne anlar cinsellikten ya. Kadınla ilgili 500 kriter koyarlar, yatağa popon delik olan boxerla girerler. Kadını beğenmezler, adamı çıplak görsen tişörtünü çıkar dersin. Neredeyse geneli mağara adamı gibi ama kadın konusunda kriter bitmiyor... Önce kendilerine baksınlar. Utanacak bir şey yok temizlikte. Ben yapsrim büyük bir hazla hem de.
Çok haklısın noktayı koydun bence ama senin gibi düşünenler de var demek 😍
Tabii çok varız:) kadına hizmet etmekten büyük keyif alıyorum ben. Maddi bir beklenti içine girmeden de hizmet veriyorum.
Tanışalım mı
Şuanda kılsız pempiş bi vajina olsa yalayıp nil nehri gibi yaparım
Güzel bir traşla hafif kıllı olması fikrimi değiştirebilir gibi
Ter koku olmadigi surece killi olsada sorun olmaz. Sen peki
Yapısı güzel bir vajina kıllıda çekici olur kılsızda ama fazla kıl olmamakla
Yalamayi çok severim o yüzden kılsız olsun ki yalarken ter kokmasin :))
Önemli olan temiz olması. Oral yaparken kokmasın 😂
Ben ikilinize denedim ikisinde harikaydi tercihim killi sebep sorarsan gizliden çıkayim ekle konusalim
Fark etmez mut olsun da
Kılsız olsun. Yalamasi daha güzel
Ben ikisini de ayri cekici buluyorm
Kaymakam çok daha iyi,
Kılsız pislik şeyler yapmayın
Kılsız güzeldir kaymak gibi
Kılsız bürüzsüz kabarık
ateşli bi sevişmede kesinlikle kıllı
Temiz olmalı
Farketmez
Kılsız
kılsız kaymak gibi