Sanaldan biriydi tartıştık ağır konuştu bu yüzden iletişimimiz sonlandı ulaşmak da istemiyorum kararsızım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sanaldan biriydi tartıştık ağır konuştu bu yüzden iletişimimiz sonlandı ulaşmak da istemiyorum kararsızım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bir sey olmaz ukteler kotudur... akilda kalir.. kotu niyetli olmadan soyledigini dusunuyorsan gorusebilirsin ve aklindakini yap derim.
Bir şeyler olmamışsa zorlama bence, daha iyisi olacağındandır.
Anlaşamadık
Anlaşacağın biri ile karşılaşacaksın demekki.
boş ver daha iyi biri çıkar eminim ki karşına
Aynen o ammsaaalagin tekiydi zaten
😂😂😂 aynısı bankada öldü kızı 1 sene sonra buldum tesadüfen
benımde tam buna benzer bir şey oldu bugun konustuk hatta geçmişten bir kızla
Ağır konuştuysa hic bulaşma uzak dur ondan uzer seni şimdiden boyleyse
Bir hata yaptı benimle sevgili gibi konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş sonra bana bir ton yalvardı sen benim için farklısın, herkesin ak sana bişey olmasın dedi dil döktü durdu yine de affedemedim aynı konuyla beynini becerdim durdum bu yüzden hiçbiriniz mutlu olmayı hak etmiyorsunuz hiçbiriniz sevilmeyi hak etmiyorsunuz tarzında bir konuşma yaptı çekti gitti sonra tekrar döndü sen yoksan ben de yokum dedi istemiyorum dedim elveda dedi gitti neyse sağlık olsun olacağı yokmuş zaten gerçekten bana değer verseydi başka kıza da umut vermezdi beni kaybetmeyi başta göze almış demekki
Yuzde yuz haklisin sen varken başkasıyla konuşmak ne demekmis sen o varken başkasıyla konuşsan olurmuydu hem suçlu hem güçlü hem. aldatmis hem dil döküyor
Bi de onunla sevgili değiliz falan dedi meğersem kıza da benim için aynısını söylemiş zaten o kızla da aşkım maşkımlı konuşmuş sonradan ben sıkıştırınca saalak gitti sandım kimse üzülsün istemedim diyerek birnevi itiraf etmiş oldu aldattığını. Bir de böyle biri için soru açıyorum hala neyin kafasını yaşıyorsam neyse lanet olsun moralimi çok bozdu o şahıs
Her şeyin farkindasin sen zaten ne desem sana bilemedim:) kendini de cok guzel ifade ediyorsun seninle sohbet muazzam olurdu bence
Hayır hep karşıma böyle karaktersiz insanlar çıkmak zorunda mı? Bir de hala arzuluyorum manyak gibi halbuki bu bile onun için o kadar fazla ki. Hak etmiyor arzulanmayı hem de hiç hak etmiyor
Bir kelime dahi kurmayı haketmez bu karakterde bir insan zaman israfi seçimlerini yanlis yapıyorsun demek ki doğru insanlara şans vermiyor hayatina sormuyorsun
Tam bir oroospu çocuğu cidden. Lafa bak ya. Kimse üzülmesin istememişmiş asıl böyle iki tarafta üzülüyor ne kadar iğrenç insanlar var. Neyseki mastürbasyon yaparken bu iğrenç adamı hayal etmiyorum çünkü beni yeterince zevke getiremiyor yetersiz eleman 🤣🤣
:):):):)): yok birde onu masturnasyonuna dahil etseydin daha neler yetersiz bakiyeymis hem dahil etmiş olsanda yarim bırakır o seni:)
Olgun adamları hayal ediyorum zaten bu saalakla sexting yaptığımda da finalde olgun adamları hayal ediyordum kendini çok matah bişey sanmasın
Birisi bana mi seslendi olgun derken :):) tanıdığın cevrenden olgun birileri mi
Merak ettirip kacma:)
boş ver sende kalsın, verince daha çok pişman olursun artık
Neden pişmanlık
Sevdiğin birine değil sadece arzuyla vermiş olacaksın, sevişmek sadece hormonlarla olunca bi’ ihtiyaç, duygularla yapılınca tadından yenmez bi’ ilaç gibi olur
Hoslanıyordum aynı zamanda
Artık hoşlanmıyorsun ama?
Maalesef hoşlanıyorum
Affedilmeyi, üstüne bi’ ödülü hak ediyor dersen senin için de büyük bi’ ödül sayılır o zaman
Yok ya olacak iş değil artık
Ben de böyle kararsız kaldığım zamanlarda negatifi seçerim ki daha az pişman olayım
kalır biri bana yaptım 1 kere verdi bıraktı uhte kaldı icimde
Buradan mı
hyr
mastürbasyon yap rahatla ya da başkasını bul
Aynen ha ben bir mastürbasyon yapıp geleyim
Aynen yap ne diyim abi 😂
İlk mi olacaktı
Yoo.
Anladım
Bu tamamen senin suçun o zaman
Yakınmı oturuyor peki bu çocuk?
Bana verebilirsin onun yerine ukte kalmasın