Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ilk defa yapacaksın Mesela türbanlıyım diyorsun bir de memelerine dokunduğun zaman hani uzun bir süre memelerini dokunup yoğurdu ya da avuçladığı zaman ister istemez daha çok etkilenip daha çok ileriye gitmek istemeyecek mi Sen de şöyle söyleyeyim Benim eski partnerim türbanlı bir kızdı Biz ilk sevişme ile başladık finalde olay üçlüye kadar gitmişti
03 Yorumla
Soran7 ayOha biz o kadar gitmeyiz zaten
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Yüksek ihtimalle tesettürlü olduğun için sana mesafeli davranıyor ama sen ona eğer bazı şeyleri yaşamak veya konuşmak istediğini söylersen daha iyi olabilir.
Sonuç olarak insanların neler sevdiğini veya neler hissettiğini söylemezlerse bilemeyiz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayburada kendine şunu sor ufak yakınlaşmalarda temaslarda kontrolden çıkar mısın bence istekli birisin orada tüm kontrolü kaybedebilirsin benim eski sevgilimde senin gibiydi kontrolden çıkınca çok başka birine döndü
0189 Yorumla
Soran7 ayHayr ya kontrolden çıkmam o konuda kendime güveniyorum
Soran7 ayBen çıksam bile sevgilim çıkmaz
Cevap sahibi7 ayKendinin kontrolden çıkmayacağına nasıl bu kadar eminsin ki mesela çoğu kızda göğüs aşırı isteklendirir emilmesi
Soran7 ayYani öyle düşünüyorum ben zaten cesaret edemeyiz gibi geliyor
Cevap sahibi7 ayŞuna emin ol oranı emdiği an hemde avuçlarda bence aşırı deliye dönersin o tutkuyu hissettiğinde sen ona biraz açık kapı bırakırsan o cesaret eder gibi anlattığına göre
Soran7 ayCinsellik konusunda kesin emin konuşuyorum o kadar ileri gitmeyiz zaten bir alanımız yok arabada ne yapılır ki zaten... mekan yok olmaması da iyi oluyor nir yandan
Cevap sahibi7 aySen o dediğim olayın arabada yapılamayacağını mı düşünüyorsun
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayValla öyle bir oluyor ki arka koltukta tenhada
Soran7 ayİstemem
Soran7 ayİyi geceler
Cevap sahibi7 ayİsteyip istememek sana kalmış ben öyle bir şey demedim tercih senin sadece kendini kontrol edebilme ihtimaline göre ileri götür diye fikrimi söyledim arabada olmaz diye bir şey yok sadece yapmak isteyen her türlü yer buluyor ve araba sessiz sakin
Cevap sahibi7 ayBen eski sevgilimden dolayı bu süreci bildiğim için yardımcı olmak istedim sadece gerisi sana kalmış
Soran7 ayPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayNeden bir an bana kızar gibi oldun ki bir an yanlış bir şey mi dedim diye düşündüm
Soran7 ayHayır alakası yok
Cevap sahibi7 ayBen öyle anlamışım o zaman sen istemem iyi geceler deyince bir şey sormak istiyorum sence ne olduda cinsellik konusundaki iraden bir tık zayıflamaya başladı
Cevap sahibi7 ayNeye karar verdin
Soran7 ayYapmamaya
Cevap sahibi7 ayNeden ki hem sevip hem güveniyormuşsun
Soran7 ayÖyle ama farklı düşünmesinden çekiniyorum
Soran7 ayVe sonrasında pişman olmaktan ( olmam da bir ihtimal)
Cevap sahibi7 ayFarklı düşünecek karakterde olsa öpüşürken bile farklı düşünürdü 2 senelik sevgilin nerdeyse ki en başta ne kadar katı olduğunu biliyor ondan dolayı yumuşadın
Cevap sahibi7 ayNeden pişman olma ihtimalin var ki sonuçta sevdiğin adam
Soran7 ayBilmiyorum, yani hâla istiyorum ama doğru değil gibime geliyor aramızdaki o gizem kalkacak gibi hissediyorum ne bileyim arzulamayacağız belki de doyum noktasına gelince
Cevap sahibi7 ayBence aksine dahada arzulayacaksınız tam doyamayacaksınız çünkü o an birbirinize evet gizem gidecek diyorsunuz ama tutku çok fazla artacak
Soran7 ayBilmem ki öyle mi olur acaba?
Cevap sahibi7 ayÖyle olur tabi düşünsene memelerini sıkıp emse birbirinize olan tutkunuz hat safhada olur seven insan için gizem kaybolması gibi bir durum olmaz
Soran7 ayDoğru diyorsun da bence emme aşamasına gelmeyiz biz çünkü o da ben de deli gibi istesek de söylemiyoruz birbirimize ben öpüşsem bile ileri gidemem ne bileyim penisini elleyemem utanırım falan
Cevap sahibi7 ayÖpüşürken memelerini sıkmış olsa o utangaçlığın kaybolur bence sevgilim hiç beklemediğim anda arabada kucağıma oturmuştu memelerini sıkınca
Soran7 ayİşte yapmaz ki yaparsa ben de isteklenirim de olmaz o iş diyorum ki ben daha öperken kucağına otursam yine yakınlaşmasa kendimi kötü hissederim
Cevap sahibi7 aySence öpüşürken kucağına oturduğunda istememe şansı var mı ki bence çok ateşli bir hareket o
Soran7 ayİstemez demiyorum ister ama ellemez hızlı öpüşür max
Cevap sahibi7 ayBence eller o kadarda değil sen kucağa oturduğunda oda yükselir birde böyle hafif sürtünürsel ml değilse avuçlar elini belinde gezdirir filan
Soran7 ayEminim ya ellemez elini tam götürür memeye geri çeker
Cevap sahibi7 ayO an hem memeyi böyle sert bir şekilde sıkmalı hemde hazır kucağındayken poponu
Cevap sahibi7 ayNeden geri çeker diyorsun ki
Cevap sahibi7 ayBence bir erkeğin gay olması lazım o durumda ellememesi için
Soran7 ayÇünkü ben başta net konuştum böyle şeyler istemiyorum dedim ilk öpüşmemiz de ani olmuştu dizinde uzanıyordum yüzümün her tarafını öptü sonra minik bir dudağımı öptü özür dilerim dedi hemen sonra ben de özür dilemeye gerek yok dedim başımı az bir şey kaldırdım öptüm minik sonra yüzüme yaklaştı minik bir öptü devamı geldi hızlı öpüştük o gün öyle geçti sonrasında da 3-4 defa öpüştük ama ben yine bir dHa olmasın dikkat edelim tamam dedi bayağıdır öpüşmedik bile kendisi de uzakta dedim şimdi çocuk istemez yani yine bir şey derim diye çekinir gidil rahat rahat artık istiyorum da diyemiyorum
Cevap sahibi7 ayYani tamam öpüşme muhabbetleri öyle olabilirde kucağına oturup öpüşürken bir zahmet senin istediğini anlasın bir tık erkeksi davranması dahada yükseltir mi o an seni
Soran7 ayYükseltir ama nazik bir erkek gibi davranacak beni istediğini belli edecek öyle etkilenirim işte dedin ya anlasın bir zahmet diye ben yavaş olurum sadece kucağında öperim o kadar
Cevap sahibi7 ayO an yapması gereken ne biliyor musun
Soran7 ayNeee
Cevap sahibi7 aySen kucağına oturduğunda ilk önce elini belinde gezdirmeli kızlar bel bölgesinden daha çok azar belini iki eliyle kontrol ederek öpüşürken hafif hafif sürtünmeni sağlar sonrasında poponu sert şekilde avuçlar sen o an dahada yükselirsin sonra tutkulu öpüşme devam ederken birden memelerini sıkar bu çok erkeksi hissettirir sana
Soran7 ayKeşke bunu yapacak fırsat bıraksaydım ben engel oldum çocuğa 🤦🏻♀️
Cevap sahibi7 ayBence kucağına oturduktan sonra bunu her türlü yapar artık seninde istediğini anlar çok mu hoşuna gitti bu dediğimde keşke bunu yapacak fırsat bıraksaydım dedin
Soran7 ayHoşuma gidiyor tabi yapmayınca içimde birikiyor mesela ben gerçekten memeden tahrik olacağımı düşünüyorum birkaç arkadaşım da bana anlattı onların olmuş ben de bunu çok merak ediyorum nasıl bir şey diye işte yaşayamıyorum
Cevap sahibi7 ayDüşünsene kucağındasın hem sert bir şekilde sıkıyor hemde emiyor süper olmaz mıydı
Cevap sahibi7 ayKızlar demek birbirlerine anlatıyor
Soran7 ayBiz nadir anlatıyoruz Siz erkekler nasıl anlatıyorsunuz evet ya çok iyi olurdu ama sıkmasın zaten vücudum bembeyaz morarırım agugjzag
Cevap sahibi7 ayBen kıskanç biriyim benim olanı kıskanırım o yüzden anlatmam asıl siz kızlar nasıl anlatıyorsunuz
Cevap sahibi7 aySüt gibi tenin var o zaman morarsın ne olacak ki kim görecek başka deli gibi zevk al agshkl
Soran7 ayDeli gibi aldıraa alırım daaa olmuyor iştee :/ ya boz de zaten sevgilimizi anlatmıyoruz mesela kız arkadaşım benden krem istedi ne içi dedim kanka özel dedi dedim ki kremin ne özeli olabilir 4 kişiydik dedki ki kanka biz bir şeyler yaşadık işte emdi çok iyiydi falan dedi öyle öğrendim yani ne hissettiğini tam söyledi dedi uçacaktım resmen çocuk elini vajinaya da atmış okşamış falan bunu anlattı yani senin arkadaşın falan anlatmıyor mu?
Cevap sahibi7 ayYanlış anlamazsan şimdi yorumları kaldırmaya başlarlar gzlden çıksam ordan devam etsek olur mu
Cevap sahibi7 ayErkeklerde maalesef çok daha detaylı anlatanlar var ben dinlemeyide sevmiyorum çünkü başka bir gün o kızla denk gelsem aklıma o anlattığı gelir hoş değil
Cevap sahibi7 ayO arkadaşında mı tesettürlüydü
Soran7 ayburada kalmayı tercih ediyorum
Cevap sahibi7 ayOnun farkındayım zaten o kadar konuşmada hiç söylemedim sadece o dediğim sebepten rahatsız olmazsan diye demiştim az çok karakterimide görünce
Cevap sahibi7 ayBir erkeğin emmesi ve elini aşağı tarafa atması özellikle ilk kez yaşayacağın için senin için mükemmel bir şey olur
Cevap sahibi7 ayBen kızlar kendi arasında çok konuşmuyor sanıyordum
Soran7 ayKonuşmuyoruz ki zaten öyle konusu açıldı aniden oldu yani evet iyi olabilir o dediğin de işte bu gidişle olmayacak bizde öyle bir şey
Cevap sahibi7 aySüt gibi memelerin niye morarsın istemedin sen kim görecek evde gizlersin kış zaten sfdhhg
Cevap sahibi7 ayBence bu kadar karamsar düşünme üniversitede okuduğu şehir kaç saat sana
Soran7 ayYa zaten biri görecek diye gizleme peşinde değilim ki karamsar düşünmüyorum ya olanı söylüyorum
Cevap sahibi7 ayBence bunun olması zor bir şey değil o an süt gibi memelerini emip sende sende elini oraya atsın ister misin ıslak ıslak arkadaşın yaşayıp çok güzeldi demiş ya sende istersin gibime geldi
Soran7 ayİSTERİM AMA OLMUYORRR HEM YANIMDA DA DEĞİL İKI AY SONRA GELECEK OFFF BEN BÖYLE DİYORUM DA ZATEN ÇOKK VAR DAHA 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi7 aySen bu kadar istekliyken çok zor olmuyor mu uzak olmak
Cevap sahibi7 ayO sana anlatan arkadaşında mı kapalıydı bu arada
Soran7 ayHayır o açıktı yani çok zor değil de bayağı özlüyorum telefonla konuşurken bazen düşlüyorum olsaydı da yakınlaşsaydık diye
Cevap sahibi7 ayÇok ıslanıyor musun peki bu kadar yüksekken
Cevap sahibi7 ayYani insan sevgilisini yanında istiyor yanında olmuş olsa o tutkuyu dibine kadar yaşamak istiyor
Soran7 ayÇok ıslanmıyorum çünkü bir şey yaşamadık ya hani düşünüp de kıvama geleceğim bir şey olmuyor sadece kendi kurduğum o hayaller ve acaba nasıl olurdu düşüncesi oluyor gelince de zaten ilk başlarda bile öpüşmüyoruz göğsüme uzanıyor normal öpüyor beni falan uzun uzun sarılıyoruz ilerisi asla yok :(
Cevap sahibi7 ayİşte o kendi kurduğun hayaller ya da benim şunu yapsa daha iyi olurdu dediğimde hayal ettiğin şeyler ıslatıyordur bence
Soran7 ayYani gitmeden önce kendi kendime göğsümde uzanırken keşke şu an yaşasaydık dedim çünkü mesela göğsümde uzanırken konuşurken falan bana temas ediyor ya o zaman bile güzel bir huylanma oluyor diyorum daha şimdiden böyleyse ellese emse falan çok müthiş hissettirir
Cevap sahibi7 ayNet bir şekilde söyleyim o an tatmin olman çok çabuk olur deli gibi inlersin agdhhnm
Soran7 ayHahahh olabilir
Cevap sahibi7 aySence ben bir erkek olarak anlıyor muyum bu şeylerden kadın gözüyle fikrini merak ettim
Cevap sahibi7 ayO an en tahrik edici ne olur biliyor musun gözlerinin içine baka baka alt tarafına elini götürüp okşaması
Soran7 ayCidden delirtir ama şu an olmayacak şeyleri konuşuyoruz dshvihsv karamsarsın deme çünkü öyle yani biliyorum ben ☹️
Cevap sahibi7 ayO an gözlerinin içine bakıp okşarken yalamasını ister miydin orasını onuda yapsa gelirsin zaten sgshhkm
Soran7 ayİsterim ama olmuyor ubhyuysb 72773877328 kere olmuyor dedim 😆
Cevap sahibi7 ayŞu an beni durduk yere yükseltme sevgilim yanımda değil diyorsun yani sgshjkm
Cevap sahibi7 ayO gün üstüne ne giyip giderdin diyelim yaşamak istiyorsun
Soran7 ayEvet yükseltme beni jsbsug
Cevap sahibi7 ayCidden ne giyerdin birde üstünü çıkarma ihtimaline karşı iç çamaşır olarakta
Soran7 ayYa zaten tesettürlüyüm ama ceketimin içine boğazı çok gevşek bir üst giyerdim ki ceketimin önünü açtığımda yönlenebileceği bir şey olduğunu görsün sjbjsvus bir ara arabada salimi yapacaktım sadece boynumu açtım bonemi düzeltmek için açtım bir kere öpebilir miyim dedi ben de şimdi mi boynumdan mi dedjm evet dedi bıraktım öptü belimden tuttu kendine çekti iyice sarıldı ben baktım yükseleceğim tamam dedim onun boynunu öpünce çok hoşuna gidiyor benim de gitmişti o gün
Cevap sahibi7 ayBence sen zaten şimdide yükseldin ıslaksın sgsggjj
Cevap sahibi7 ayBoyunda çok tahrik edici ordaki öpüş önemli hangi renk iç çamaşır giymek isterdin açtığında etkilenmesi için
Cevap sahibi7 ayBeyaz tenli olduğun için kesin siyah sgshsd
Soran7 aySiyah dantelli iç çamaşırım var onu giyerdim göğüslerim zaten güzel bence bakardı illa
Cevap sahibi7 aySiyah dantelli çok güzel oluyor beyaz tene nasılda bildim ama sgdhhj
Cevap sahibi7 ayGöğüslerin kaç beden ki
Soran7 ayBen direkt göğsümü atmazdım ama v şeklinde olan gevşek üst giyerdim o onun altından görsün isterdim duruma göre şekillenirdi
Soran7 ay85b
Soran7 ayAçmazdım direkt
Cevap sahibi7 ayGördüğün gibi hislerim kuvvetli şu an ıslak olduğunu tahmin ettiğim gibi doğru değil mi affhkm
Cevap sahibi7 aySen zaten direkt açma o erkeğin görevi bırakta onu o yapsın
Cevap sahibi7 ayErkek o an erkeksi davranmalı
Soran7 ayHayır pek ıslanmadım evde olsaydım ıslanırdım ortam pek müsait değil
Soran7 ayOnu o yapsın dersem yapmayacak 😆 gerçi bilemem belki de kendisi açar
Cevap sahibi7 ayKabul et bu olaylardan çok iyi anlıyorum tutkum güzel agdhgg
Cevap sahibi7 ayMüsait olmadığın an yükseltmek dahada zevkli aslında agshnn
Soran7 aySevgilim gelsin ya gelmezse sevmegilim olacak yiyswuyf
Cevap sahibi7 ayBu olaylardan çok iyi anlıyor muyum dürüst cevap ver sgdhhj
Cevap sahibi7 ayBacak bacak üstüne atıp baskı yap orana
Cevap sahibi7 ayGelmezse şansını kaybedecek gibi sffjjkg
Soran7 ayYok ya niye kaybetsin ben sadık biriyim aynı şekilde o da şakasına dedim ben onu bacak bacak üstüne atmakla bir şey olmuyor bu arada
Cevap sahibi7 ayNasıl olmuyor istek geldikçe oraya baskı oluyor işte daha önce hiç yapmadın mı öyle kalabalık ortamda çok istekli olduğunda mecbur el gitmeyeceğine göre tek çare o sıkıştırıp baskı uygulamak shdhdjr
Cevap sahibi7 aySenin için demiyorum sadece senin gözünde bir kız gözü olduğu için anlıyor muyum onu merak ettim😀
Soran7 ayKalabalık ortamda isteklenmiyorum bacak bacak üstüne atınca da tam klitorise denk gelmiyor olmuyor yani şuanda da atmışım mesela ama normal değiyor sadece
Soran7 ayYani anlıyorsun da bence çok değil
Soran7 aySenin sevgilin var mı?
Cevap sahibi7 ayNeden çok olmadığını düşündün ki üzüldüm şimdi agshsn
Cevap sahibi7 ayHayır ayrıldık sonrada ciddi ilişki yapmak istediğim için kısa vadeli sevgili yapmadım
Cevap sahibi7 ay85 b cidden güzelmiş göğsün dikse birde deliye döndürür sevgilini sfdjhkm
Soran7 ayEn iyisi üzülme üzülme kendine göre iyisin
Soran7 ayEvet dik
Cevap sahibi7 ayO bacak bacak üstüne olayı aslında şey kalabalıktasın çok istiyorsun ıslanmış haldesin biraz daha zevke getiriyor tabiki el zevki vermez sgdhdjr ( dershanedesin yüksek ihtimal)
Soran7 ayÇıktım eve gidiyorum
Cevap sahibi7 ayBence çok değil diye şımarmayım diye öyle söyledin sgdhjn
Cevap sahibi7 ayZeka etkileyici bir şey mi senin için
Cevap sahibi7 ayHem dik hem boyu iyi hemde beyaz ten daha ne olsun ki sgdhfhh
Soran7 ayEtkileyici evet yok hayır ne düşündüysem onu söyledim
Soran7 ayYani evet iyiyimdir😊 seni görünce çok heyecanlanıyorum diyor sevgilim
Soran7 ayAcaba içten içe söyleyemese de arzuluyor mudur?
Cevap sahibi7 ayNeden çok anlamıyormuşum onu söyle o zaman bakalım agshjjk
Cevap sahibi7 ayO zaman tahmin ettiğim şeyler konusunda zekam etkileyici geldi? 😀
Soran7 ayKaç yaşındasın?
Cevap sahibi7 aySeven erkek arzular birde fiziğinde iyi belli bel popo kısmın nasıl peki
Cevap sahibi7 ay27
Soran7 ayBunun zekayla alakası yok zeka bu kadar çabuk belirlenecek bir şey değil.
Cevap sahibi7 ayÖn izlenim olarak diyelim tamam sadece bundan ibaret değilde fragman gibi agshdjr
Soran7 ay85b göğüs 56 bel 98 de kalça
Cevap sahibi7 ayPopoda büyük belli şekilli mi peki popo büyük olunca erkekte bir his uyanıyor
Soran7 ayİyisin iyi ( iyisin demeden bırakmıyorsun)😁
Soran7 ayEvet bayağı yuvarlak
Soran7 aySen hiç biriyle ilişki yaşadın mı kadını genelde ne delirtiyor ya da siz erkeklerin hoşuna giden şeyler ne?
Cevap sahibi7 ayİyi olduğumu senden duymak hoşuma gitti dahada erkeksi hissettim shdhd
Cevap sahibi7 ayOooo bak sen demek bayağı yuvarlak mesela mutfaktan bir şey alırken arkandan sevgilin su alma bahanesiyle gelip hafif sürtünde çaktırmadan biraz öyle kalsa o sertliği hissetsen kulağına fısıldasa
Cevap sahibi7 ayEvet yaşadım kadını tamamen erkeğin tutkusu ve erkeksiliği delirtiyor
Soran7 ayGüzel olur sen kadına oral yaparken misin ya da memelere yönelir misin? Ne hissediyorlar ne yapıyorlar o anda
Cevap sahibi7 aySadece güzel mi olur delirir misin addnhhj
Cevap sahibi7 ayBen o an kıvrandırmak için her şeyi yapıyorum kıvrandırmak bana ayrı bir zevk veriyor o altımda sevişirken ki kıvranışı inlerken ki surat ifadesi öyle bir zevk veriyor ki bana
Cevap sahibi7 ayMutlu etmek için uzun uzun oral yapardım mesela boşalma noktasına gelirdi dayanamazdı
Soran7 ayGerçekten de çoğu erkek kadının kıvranmasından aşırı zevk alıyormuş bu size niye bu kadar zevk veriyor
Soran7 ayİlk öpülmeden sonra görüşlerden mi başlıyorsun?
Cevap sahibi7 ayEmin ol böyle olması daha zevk verir sana diğer türlü işi bitirip köşeme çekileyim kafasında olursa hiç zevk alamazsın
Soran7 ayÖpüşmeden sonra göğüsler mi?
Soran7 ayE zatn öyle kimse zevk almaz
Cevap sahibi7 ayGözünü seviyim senin yüzünden bn yicem hep diğer yerden sor sabaha kadar gerekirse cevaplarımda burada bi hafif şey oluyorum kaldırırlar diye
Cevap sahibi7 ayEvliliklerde çoğu erkek böyle uyumlu olmayan kişiler evlilik yapınca
Cevap sahibi7 ayDile kolay 100 küsür yorum olmuş muhabbetin iyi shddhdj
Soran7 ayKaldırırlarsa çıkarız sorun yok xnwjj
Cevap sahibi7 ayİşte bir başlıyor hesap dondurmaya kadar o zaman konuşmak imkansız shdjjkk
Soran7 ayBoşverelim
Cevap sahibi7 ayBurdaki sohbetin aynısı olcak ve o kadar konuştuk kötü biri olmadığımı gördün daha ne hanımefendi shdhj
Cevap sahibi7 ayYanlışım olursa (ki olmaz benim kendime güvenim ) yapacağın şeyi biliyorsun
Cevap sahibi7 ayAğaç ettin beni sulamaya gel sgfhjn
Cevap sahibi7 ayÖpüşmeden sonra direk göğüse geçilmez her şeyin bir adabı var 😀
Soran7 aytamam
Cevap sahibi7 ayBoyun bölgesi aşırı tahrik edici dudaktan sonra uzun uzun boyun emilmesi lazım ki gevşe biraz
Soran7 ayAnladım
Cevap sahibi7 ayDers çalış diye bekledim kıymetini bil shdhdj
Soran7 ayNxwjnxam tamam bildim
Cevap sahibi7 ayOh be güldürdüm sonunda shdhjk
Soran7 ayGüldürmeye mi çalışıyordun ki?
Cevap sahibi7 ayBir tık soğuk cevap gelince evet güldürmek istedim dgfhj
Soran7 ayTeşekkürler ince bir düşünce 💖
Cevap sahibi7 ayRica ederim biraz ince düşünen biriyim o kadar konuştuk konuşmayıda sevdim o yüzden güldürmezsem olmaz soğuk mesaj yerine🌼
Soran7 ay😊😊😊
Cevap sahibi7 ayGülümsemen burdan hissedildi hanımefendi sgdhhh
Cevap sahibi7 ayBence bir erkeğin en güzel etkisi bu olmalı gülümsetmek
Soran7 aysekste de normalde de 🙊
Cevap sahibi7 ayBirilerinin yine libido yükselmeye başlamış gibi sgfhjn
Cevap sahibi7 ayBen şu an normal gülümsetebilirim o yeter bana
Cevap sahibi7 aySekste sert mi olsun istersin o erkekliği sonuna kadar hissettirerek
Soran7 aySoft severim başta romantik olsun sonra ritim hızlandılça sert olur zaten
Cevap sahibi7 ayErkeğin fiziğinin iyi olması azdırır mı seni
Cevap sahibi7 aySevişirken uzun uzun kıvrandırıp sonra yavaş yavaş sürtünürken böyle gözlerinin içine baka bak girmeye başlayacak ilk o an zevk ve acı karışık olacak dahada girdikçe inlemeye başlayacaksın
Cevap sahibi7 ayBu saatte daha ders mi çalışıyorsun gel artıkta konuşalım
Cevap sahibi7 aySen biraz narinsin bence sert olayına dayanamazsın gibi sgdjjk
Cevap sahibi7 ayKız fikrine ihtiyacım var burada olduğunda söyle yardım sırası sende 😀
Cevap sahibi7 aySizde güven duygusu çok önemli değil mi bu cinsellik konusunda burada olda bende kız fikrine ihtiyacım var
Cevap sahibi7 aySeninkinin isteğinin sana göre daha az olması hakkında ne düşünüyorsun bence bir kız erkeksi davranış ister evet sen öncesinde uyarmışsında erkek anlamalı konuşmalardan o isteği burdaysan yaz
Cevap sahibi7 ayO zaman gizliden çıkıyorum bende niye yazmıyorsun diyorum
Cevap sahibi7 ayDedim görmedin heralde
Cevap sahibi7 ayBaşka yorum yapılmaz yapılsa burdan devam edelim zaten konuşmuşken nerden konuştuğumuzun önemi yok ama madem sorun var az çok düzgün biri olduğumu gördün bence
Cevap sahibi7 ayGüncelleme olarak cevap yaz burdaysan niye yorumuma yazmama hata veriyor sinir oldum
Cevap sahibi7 ayburada olduğunda soruyu güncelleyerek haber verir misin bir şey dicem
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, eğer devamını getirmeyiz, sınırları koruyabiliriz diyorsan, tabiki bu küçük yaklaşımlar normaldir yaşanabilir
027 Yorumla
Soran7 ayDevami gelmez zaten de başta o kadar net sinir koyup sonradan yakınlaşmam hakkımda farkli düşündürmez mi?
- 7 ay
Bunu burada açıkladığın gibi, artık güvenim çok daha fazla, ve bazı şeyleri seninle yaşamayı da istiyorum diyebilirsin, birbirinizi zaten arzuluyorsunuz karşılıklı olarak, bu açıklama bile oni daha da yakınlaştırır sana
Soran7 ayŞöyle bir sıkıntı var çekingenim epey bi şimdi böyle söylüyorum ama ona karşı diyemem gibi
Soran7 ayYa ben öyle dedim zaten önceden daha bilinçliydim sarılmamız bile günah diyordum dikkat edelim diyordum ilk öptüğünde dizinde uzanıyordum yüzümü öperken minik eğildi çok küçük öptü de rahatsız oldum dedim özür dilwdi eve gittik sonrasındakiler de ani geelişti ama yine çok kısa sürüyordu en sonda da kesin bir daha olmasın dedim üniversiteye giderken tamam çok özür dilerim dedi yapmadık bir daha asla 20 gün sonra üniversiteye gidecekti rahatsız olurum diye sarılmadı bile çocuk düzgün bekliyor da ben şu sıralar rahat durmuyorum 🥺
- 7 ay
Bu isteğinin olması çok normal aslında, yetişkin bir genç kızsin, merak etmen, bu hisleri yaşamak istemen çok çok doğal, emin ol o seni anlayacaktır
Soran7 ayYa zaten anlar da kendisi de benim gibi bayağı istekli asla çaktırmıyor ama ben anlıyorum ilişkimizde çok ağır abi ciddiyiz çok çok olgunuz yani benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum beni normaldir ki farklı tanıyor yani u kadar istekli bilmiyor başta dikkat edelim edelim dedim söylersem dikkat etmeye devam edelim bence derse ben dediğime de pişman olurum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
- 7 ay
Dilersen daha detaylı konusabiliriz bunu, bu tip istekler onda varken konuşarak buna başlamazsin zaten, bir araya geldiğinizde sen ona yaklaşırsin küçük bir öpücük ya da sarilmayla baslatirsjn
Soran7 ayOnu ben de düşündüm zaten de devamını tam olarak nasıl getireceğimi bilmiyorum daha açık konuşmak gerekirse ben göğüslerime yönetmesini isterim ne bileyim ilk dokunsun falan dahasını da isterim de ( yalaması emmesi gibi) yanaşmam o kadar
- 7 ay
Sen ilk yaklaştıktan sonra ne kadar öpüşmeyi uzun tutarsan Emin ol o devamını getirecektir bir şekilde yönlenecektir erkeklerin öpüşmeden sonra genelde yöneldiği nokta zaten göğüslerdir
Soran7 ayİşte istiyor bayağı ama cesaret edemiyor ben olmaz dedim diye o sanıyor ki ellese ben öpüşmeyi bırakıp kızacağım çünkü başta dikkat edelim böyle şeylere evliliğe kadar olmasın dedim o da tamm dedi kabul etti ilk beni öptüğünde de eve geçince rahatsız oldum dedim çünkü günah diye rahatsız olmuştum o anda çok zevk aldım ama gerçekten devamını istiyorum artık o da evet dikkat edelim dedi ikimiz de istiyoruz ama bu konuda pasif kalıyoruz ben de bunu nasıl kıracağımı bilmiyorum açıkçası eskisi kadar sert olmak istemiyorum
Soran7 ayKi zaten arabada oluyoruz genelde bir alanımız da yok öperkenki pozisyonumuz bile düzgün değil, kucağına otursam bile belki daha isteklenecek ama onu yapmaya bile çekiniyorum
- 7 ay
Bak bundan önceki öpüşmeleriniz de kısaymış kısacık öpüşmeler işte öpüşürken o sen bu öpüşmeyi uzun tutarsan onun yüzüne dokunursan ensesini tutarsan öpüşürken yani kendine doğru yaklaştırırsan Emin ol o devamını getirecektir sonraki odak noktası göğüslerim olacaktır zaten ilk dokunmaya başladığında çekimser dokunur evet ama sen tepki vermeyince o da devamını getirir ha sana belki bunlar yaşandıktan sonra sorar hani biz böyle konuşmuştuk kararımı değiştirdin dediğinde anlatırsın sen de uygun şekilde
- 7 ay
Bak otururken öpüşmeye başladığınızda bile kendin ona yaklaştırırsan geri çekmezsen dediğim gibi ellerinle sesini tutarsan saçlarını okşarsan yani kendine yakın tutarsan emin ol kendiliğinden devamını getirecektir bu içgüdüseldir zaten
Soran7 aySeni çok iyi anlıyorum ama ben öpüşmeyi uzun tutsam dahi beni ekleyeceğini düşünmüyorum sadece öper durursam sanki öylece kalacak gibi o yüzden dedim ki ona cesaret vermek için öperken ben mi minik minik bacağını penise yakın olan yeri ellesem?
- 7 ay
Bak bazı şeyleri dediğim gibi buradan açıkça yazamıyorum dilersen detaylı olarak konuşabiliriz ulaşmak istersen eğer, İnan bana penise yakın yere dokun bana hiç gerek yok
Soran7 ayGizli kalmak istiyorum sizi anladım ama sürekli bir şeyler eksik kalıyor sanki
- 7 ay
Nasıl istersen tabii yani burada zaten anonim isimlerle konuşuyoruz kimse kimseyi tanımıyor dediğim gibi bu sana kalmış tercih tabii ki, eksikleri halledebiliriz kafandaki
Soran7 ayBurdan yazamiyorum diyorsanız yazdıklarınızla yetinirim çünkü dm kısmına geçmek istemiyorum, bu arada en mantıklı en iyi siz yazdınız
- 7 ay
Teşekkür ederim, ama aklında soru işaretleri var hala
Soran7 ayRica ederim
- 7 ay
Ne zaman istersen ulaşabilirsin
Soran7 ayMesela onu öptüğümde şalımı ( sadece boynumu açacağım) ve gerdanımı biraz açık bırakayım mı öpüşürken mi açayım öyle daha mı tahrik olur sence
- 7 ay
Öpüşürken aç, hem daha da cesaretlenir
Soran7 ayHimm
- 7 ay
O an yapacağın bu tip hareketler onu daha isteklendirir
Soran7 ayAnladım teşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 7 aydirek söyle işte
01 Yorumla
Soran7 ayE olmaz kii
7 aySana bir tavsiye vereceğim bunu da kimse yapmaz burada. Arabada oturduğunuzda elini pantolonun uzerine at kasiklarini hafif okşa birak seni arzulasın ilişkiyi canlı tutar ama acmasina icine girmesine izin verme. Öpüşmeleri artir hayal kurdur ona veya sexting yap rahatlamasini sagla sende rahatla erkekler hayal ettiği şsyin pesinden daha iyi koşarlad
013 Yorumla
Soran7 ayYa o kadar olmaz ilk mesela öpüşürken elleyeyim mi ne yapayım sexting falan bizim için çok uç nokta
- 7 ay
O zaman öpüşürken elle elini kasiklarina dogru at o zaman kalkar hissedersin islak op dilini em mesela nefes nefese kalmiş gibi yap
Soran7 ayHimm tamam zaten iki ay var gelmesine offf
Soran7 ayÖpüşmemiz de öyle sık sık değil ki çok nadir ama ilişkimiz çok güzel ben mi ilk öpeyim
- 7 ay
Detayli sorcm ozlden yazsana bi
Soran7 ayYazamam yaa
- 7 ay
Utanmana gerek yok yahu normal seyler bunlar yönlendirecegim seni detayli nasil yapman gerektigini nasil konusman gerektigini 2 ay icin hazirlayacagiz seni arzulamasini
- 7 ay
- 7 ay
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Onu düşunerek kendini okşuypr musun peki?
Soran7 ayEvet oluyor
- 7 ay
Hah cok iyi onu dusunurken dudaklarini emdigini hayal et
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. O ufak yakınlaşmalarda o ileri giderde durdurursan erkeğine yazık olur durdurmazsan sana yazık olabilir ilerde evlenmezseniz
08 Yorumla
Soran7 ayİleri gitmeyiz zaten ortam da yok arabada ne olabilir ki? Olmaz yani
Soran7 ayBenim zaten max ileri gitme dediğim şey ne bileyim öpüşürken dokunsun daha heyecanlı olsun öyle kuru kuru çok yüzeysel oluyor
Soran7 ayRahat edilmez zaten
Soran7 ayOha sokak ortasında seks mi yapıyorlardı
Soran7 ayRezillikk
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayMesafeyi kapatmak için cinsellik değil, güveni hatırlat.
Onunla konuşurken “özledim” de, ama sadece tenini değil, ilgisini.
Yakınlık dokunmayla değil, yeniden merak etmeyle başlar. 💭🕊️00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yakınlaşabilrisin tabi de
kapalıysan niye şimdiye kadar yapmadın veya madem yapmadın neden devam ettirmiyorsun onu bu bence07 Yorumla
Soran7 ayYa bu günlerde istekliyim onu arzuluyorum o yüzden
Soran7 ayTam olarak neyi sorduğunu anlamadım
Soran7 ayAz önce de dediğim gibi daha da isteklendim ( regl dönemindeyim belki ondandır) imamım eskisine göre daha zayıf belki de daha iradesizleştim bilmiyorum 🥺
Soran7 ayŞimdi yapıyorum demedim yapmak isterdim dedim ve fikir almak için soru sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayBunu ona en rahat şekilde belli edebilir temastan kaçınma gerisine kimse bir şey yapamaz
06 Yorumla
Soran7 ayNasıl yapayım bilemedim öpüşmemiz bile nadir ilk ben mi öpeyim
- 7 ay
Evet neden olmasın ki bence de başlangıç senden gelsin bakarsın belki de hiç yapmayacak
Soran7 ayBilemiyorum ya farklı bir tepki almaktan da çekiniyorum ben aptalım başta kesinlikle istemiyorum istemiyorum dedim çocuğu alıştırdım şimdi de istediğimi söyleyemiyorum
- 7 ay
Başlangıç yap ve akışını bırak ona
Soran7 ayİşte öpüştüğümde ekleyeyim mi nasıl olacak o?
- 7 ay
Evet oradan sonra detaylar gelecek özel detaylar 🫣
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir başlarsan duramazsın emin ol tadını alırsan bırakamazsın ☺
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayDaha yaşın kaç başın kaç bacım delirdin mi adamla evleneceğini sanman çok komik
019 Yorumla
Soran7 ayİşte bilmeden yargı dağıtıyorsun 20 yaşına goreceğim ben
- 7 ay
20 yaşında senle evlenmeyecek emin ol
Soran7 ayKnk hemen evleneceğiz demedim birbirimizi seviyoruz kaç kere ayrılma aşamasına geldik bırakmadı çok cok da seviyor biliyorum ben de onu seviyorum güveniyoruz da birbirimize okul bitince evleneceğiz nasip olursa tabi
- 7 ay
Nasip olmayacak emin olabilirsin
Soran7 ayÇok komiksin ihihwvwkhw kişi kendinden bilir işi moralim zerre bozulmadı sadece sana üzüldüm ittutdugu
- 7 ay
Ben evliyim kardeşim. Allahım affetsin sen gibi çok türbanlı götürdüm zamanında hepsine de ilgi alalkam o biçimdi kanmayın yani daha yaşın kücücük hele bide dahaümiye girememişsin girecen okuyacan da çocuk da seni bekleyecek yemeyin yani
Soran7 ayKendinizce yorumluyorsunuz ama biz gerçekten çok ciddiyiz ben yirmi o 22 bu sene yanına gideceğim çok seviyoruz birbirimizi de ki zaten çocuktan çok eminim herkes aynı değil şerefsiz değil insanlar birbirini senelerce bekliyor 3-4 sene mi beklemeyecek sevdigi insan için niye bu kafar imkansız gözüyle bakıyorsunuz?
- 7 ay
Neyse bacım ben üstüme düşeni diyetim de insanlık vazifemi yerine getireyim. Sonra vah tüh ettiğinde söylediklerim aklına gelir.
Soran7 ayOlmaz olmayacak inşallah öyle bir şey 😊 teşekkür ederim yorumunuz için ben zaten cinsellik yasayayım demedim sorunun sonunu tam okuyun
- 7 ay
Sen dediklerimi unutma kesinlikle olacak da ayrıca gün sonunda cinsellik yaşayacaksın. Ayrıca öpüşmek de günah, haram, elleşmek de hepsi zina bunları unutma tesettürlüyüm diyorsun ya
Soran7 ayEvet doğru söylüyorsunuz ama işte insana verilen o fıtrattaki hayvani hisler bazen dizginlenemiyor haklısınız dikkat etmek gerek
- 7 ay
Allah yardımcın olsun daaha hayatın çok başındasın inşallah gözün açılır. Bir gün sevgiline de ki ben evlenene kadar asla öpüşmeyeceğim bakalım bekleyecek mi seni :) seven insan öyle de bekler
Soran7 ayYa ben öyle dedim zaten önceden daha bilinçliydim sarılmamız bile günah diyordum dikkat edelim diyordum ilk öptüğünde dizinde uzanıyordum yüzümü öperken minik eğildi çok küçük öptü de rahatsız oldum dedim özür dilwdi eve gittik sonrasındakiler de ani geelişti ama yine çok kısa sürüyordu en sonda da kesin bir daha olmasın dedim üniversiteye giderken tamam çok özür dilerim dedi yapmadık bir daha asla 20 gün sonra üniversiteye gidecekti rahatsız olurum diye sarılmadı bile çocuk düzgün bekliyor da ben şu sıralar rahat durmuyorum 🥺
- 7 ay
Hayırlısı ama dediğimi asla unutma ;)
Soran7 ayTamam
Soran7 ayTeşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim zamanında çok bk yemiş biriyim ondan uyarayım istedim
Soran7 ayPeki teşekkürler
- 7 ay
Rica ederim kardeşim
Gizli Üye(25-29)7 ayBence yakınlaşma tadını alırsa bırakmazlar seni söyleyim hep isterler
07 Yorumla
Soran7 ayCinsel ilişki demiyorum ki ama
Cevap sahibi7 ayO zaten olsa erkekler kapında köle olur tadını alsalar
Soran7 ayDiyorsunn
Cevap sahibi7 aySeni görmeden vücudunu görmeden bilemem belki de soğurlar
Soran7 ayİyiyim iyi ama atmam kendimi zaten atamam tesettürlüyüm
Soran7 ayOlmaz
Cevap sahibi7 ayNormal foto diğer türlü değil zaten
Gizli Üye(25-29)7 ayUzak dur, günah günahı getiriyor bak en başta istemezken istiyorsun tövbe et bekle
10 Yorumla
7 ayBence yakınlaş bu sizi daha da birbinizie bağlar ama dikkat etmen de fayda var birden kendini kaptırma
05 Yorumla
Soran7 ayNe kadar olmalı sence maximum
Soran7 ayBurdan yazabilirim sadece
- 7 ay
Peki
- 7 ay
Yakınlaştın mı
Soran7 ayHayır
7 ayYakınlaşma evlen önce
21 Yorumla
Soran7 ayCinsel ilişki yaşayalım demiyorum ki zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayKımseye güvenme sevıserek devam et
08 Yorumla
Soran7 ayİşte sevişemiyoruz cinsel ilişki olsun demiyorum zaten sevişmeye nasıl adım atacağız diyorum
- 7 ay
Tamda öpüşüyor musunuz ya dahası gelır ama o sonra daha ileri giderse onu bılemem
Soran7 ayÖpüştük 4-5 kez ama o da bitiyor duruyoruz devamı yok öpüşürken elleme vs de yok ben bana dokunsun istiyorum ben başta istemiyorum dedim diye yapmıyor bit ara şalımı düzeltirken boynumdan öptü o kadar aşırı hoşuma gitti
- 7 ay
Zamanla olur sen opsırkem biraz daha istekli öpüşürken oda istekli olduğunu anlar zaten
Soran7 ayHimm nasıl istekli yani hızlı öpüşmek mi yoksa dokunmak falan mı
- 7 ay
Hızlı sankı ozlemıs gıbı zaten ıkı aya gelecekmiş
Soran7 ayEvet iki aya gelecek diğer yorumlardan mi okudunuz?
- 7 ay
😂he canım merak etım okudum
Yakınlas seviş rahat ol artık bence
00 Yorumla
7 ayBöyle devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayCinsellikten kastın ön sevişme mi
00 Yorumla
7 ayYakınlas onu tahrikle
04 Yorumla
Soran7 ayNasıl?
- 7 ay
Dekolteyle filan ya da salla kalcanı
Soran7 ayYa o öyle olmaz ki tesettürlüyüm nasıl sallayyim arabada falan ben yavaş yanaşarak ima etmek istiyorum öpüşürken elle1yeyim mi ne yapayım
- 7 ay
Elle dökün onu tahrik et onu
7 aybunu direkt söylemeden ima et
01 Yorumla
Soran7 ayO nasıl olacak?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayBence güvenme
00 Yorumla
7 ayNiyeki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne