Sevgilimle yakınlaşmıyoruz, nasıl yaklaşmalıyım?

Bir buçuk senelik ilişkim var iki seneye doğru gidiyor tesettürlüyüm ilk başlarda daha çok dikkat ediyordum cinselliktir iki kişi arasında münasebettir... şimdilerde erkek arkadaşımla yakınlaşmak istiyorum, kendisi üniversitede ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, buraya geldiğinde beni alıyor arabada oturuyoruz falan sadece 3-4 defa öpüşmüşüzdür o kadar, libidosu yüksek biriyim cinsellik konusunu hiç açma bile demiştim bunun bize zarar vereceğini düşünüyordum ama artık ona çok güveniyorum ciddi düşünüyoruz belli başlı şeyleri merak ediyorum mesela ne bileyim göğüslerime dokunsun isterim yani minik minik yakınlaşalım isterim onda da bazen o isteği görüyorum ama ikimiz de yakınlaşmıyoruz böyle devam mı edelim yoksa ufak ufak yakınlaşmalı miyim?
Güncellemeler
7 ay
20 yaşına gireceğim iki ay sonra sevgilim de 22 yaşında cinsel ilişkiye gireyim mi diye sormadım minik yakınlaşmalı miyiz dedim.
Güncellemeler
7 ay
Yapmamaya karar verdim
Güncellemeler
7 ay
/2dkk önce yazan birisi var burada yaklaşık 150 mesaj yazdık diye 3 gündür cevap veremiyorum izin vermiyor site, cevap vermemezlik yapmıyorum sitede sıkıntı var ikinci yorumu at diyeceğim de büyük ihtimalle yapamayacaksın tek yorum yapılıyor
Sevgilimle yakınlaşmıyoruz, nasıl yaklaşmalıyım?