30 yaşından ilk cinsel beraberlerigni yaşıyan var mı ve nasl oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 evlilik yaşadım, ikinci yani şuanki hatun 33 yaşındaydı evlendiğimiz de, bakire ve ilk ilişkisini ilk gecede yaşadı kız benimle, aşırı gergin ve malum korkuları fazlaca vardı acıycakmı kanıycak mı, aşırı heycandan ne yapacağını bile bilemez bir haldeydi ama ben tecrübeli olduğumdan korkularının yersiz olduğunu bizzat yaşatarak ona gösterdim. ilk başka biraz zorlanır gibi oldu ilk birleşme anında ama sonra rahatladı, hazzı hissettikçe gevşedi rahatladı, aslında ilk birleşmede yavaş yavaş içine girmeye çalışmak bakire kızı daha fazla zorluyor istemsizce kendini kasıyor vajina kısmı kaskatı kasılınca da giremiyorsun içine, zorlarsan da kızın canı acıyor ister istemez, ama benim taktiğim işe yaradı fazla acıtmadan birleşme gerçekleşti, elimle sürekli masaj yaparak gevşettim vajina kısmını, tabi bu uzunca bir ön sevişmeden sonra ki süreç, en az 15 dakika masaj yaparak okşadım, bi nevi masst* yapar gibi, sonrasında penisin sadece baş kısmını içine sokarak 2-3 dakika bekletip çıkarttıp, bunu en az 20 kez yapmışımdır alışması için, tabi bu esnalarda sürekli öpüp okşamaya devam ettim özellikle göğüslerini, zevk aldıkça rahatlaması için, en son yine baş kısmıyla girdim içine beklettim 2-3 dakika geri çeker gibi yaptım hatun kendini sıkmayı bıraktığını hissettiğim anda ileri hamle yaparak tamamen kökledim penisi birazda bastırdım kendimi öylece kaldım, 5 dakika kadar içinde beklettim, zaten öyle şiddetli bir zevk hissi vardı ki hiç çıkartasım gelmedi, ilk sokarken aııııhhhh dedi o kadar, hafiften bi kıvranır gibi oldu biraz, sarıldık ve öylece kaldık bir süre... sonradan şunu demişti iyi ki ilk seferinde öyle birnden bire girdin yoksa daha zor olurdu daha fzla acıtırdı, birden girince çok az acı sancı hissettim, rahat oldu demişti... birleşme faslı böyle, içinde beklettikten sonra 10 kez felan git gel yaptım sonrada tamamen çıkarttım. tekrar devam etmedik. sarıldık felan filan işte romantik olaylar ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl30 dan sonra gerçekten ilk teması benimle yaşayan bir kadın nasıl olurdu acaba ama hani oral anal hiçbir şey yapmamış olacak ilginç baya tuhaf ve zevkli olurdu heralde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ilk kocamla yaşadım o anı yaşım 32 idi evlendiğimde 😊
136 Yorumla- +1 yıl
Himm
- +1 yıl
Şahanesin
Soran+1 yılNasildi kanama oldumu
Cevap sahibi+1 yılBiraz oldu tabi ilk başta zorlanıyorsun ama ne yapacaksın olacak bu işler
Cevap sahibi+1 yıl@selim451 hayır tek kocam var
Tecribe ve kaabiliyet istiyor ne kadar kisi ilk deneyimi olsun ya da olmasin bilen kisi her zaman ondedir, 6 yildir duzenli bir sekilde hafta da en az 2 defa ve kesinlik ile tum gun olacak sekilde cogunlukla 29 yasinda basladim evli degilim daldan dala atlayan birisi hic degilim tek bir kisi ile beraber oldum ten uyumu diyorum bu kadar uzun devam etmesine, beni kendinden sogutmak icin elinden geleni yapiyor uzun zamandir da 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yasıma kadar bekleyeceğimi zannetmiyorum. Tamda su zamanlarda evlenmezsem yapacağım
1227 Yorumla- +1 yıl
Tak etmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx etmemiş. Keyfim öyle istemiş.
- +1 yıl
Yok şu an evlenmezsem yapacağım dedin ya ona dedimm
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx e yani 30 a kadar bekleyecek halim yok. Evlenince olur kafasında da değilim ama doğru insanıda beklerken kurumak istemem. Ufukta evlilik yoksa onuda göreyim yani yaşayayım
- +1 yıl
En doğru düşüncedesin 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yıl@yedi_ekim dkdkd yazık günahtır dimi
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx bazı testlerden gececek o kadar kolay değil
- +1 yıl
Hemen veremem diyosun dkdk
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx tabiiki ne kıymeti kalır?
- +1 yıl
Neyse sabah sabah aklıma getirmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx Skdkdk
- +1 yıl
Durmuyor sonra
- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@yedi_ekim güven testi
Cevap sahibi+1 yıl@Tequilashotx hayatımın askımı? Değecek mi? Onu düşünüyorum ve bezdirene kadar herşeyi yapacağım ona çünkü onun olursam bir değerim kalmıcak
Cevap sahibi+1 yıl@yedi_ekim kaçmıcak beni sevdiğini biliyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmese herkese bu kız benim diyip tanıstırmazdı
Cevap sahibi+1 yıl@yedi_ekim aynı evde yaşayacağımız için ben biliyorum neyin ne olduğunu siz merak etmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@yedi_ekim size ne?
- +1 yıl
Lütfen pişman olma sonra
+1 yıl29 yaşındayım daha cinsellik yaşamadım ve senin durumda normal ya sorun yok yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılvalal varsada karşısındakine allah yardım etsin o kadar birikimin patlaması düşünemedim :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. 30 a kadar nasil durmuş... ilginç yolunu ögretebilirmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılver gitsin, toprak olacak sonunda. sebeplensin biri.. bekle bekle nereye kadar.
00 Yorumla
+1 yılDaha evlenmedim teyze
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk defa yaşadım gecen sene 30 yaşındaydım ilk gece 8 posta attim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bunu kadın için mı soruyorsun erkek için mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın
Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Bu soruyu sorduğuna göre sen varsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben daha yasayacam bakalim
00 Yorumla Ne testi yapacan be çocuğa?
00 YorumlaÖyle olmalıydı belkide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılYani tam öyle değil ama uzun zaman oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşında bakire bir kızla beraber oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılOha nasildi
Cevap sahibi+1 yılburada anlatılmaz cm
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtuza kadar hangi insanoğlu dayanır
06 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olan dayanir
Cevap sahibi+1 yılİnsan üstü gayret bu bence😀
Soran+1 yılYok ya
Cevap sahibi+1 yılKeyfini bilmediğinden böyle konuşuyosun
Soran+1 yılBilsek nolucak erkeklere bağlı bişey hep diyorum 100 erkekden belki 10 iydir yatakda diye
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamamış birisi olarak dışardaki saf bilgilere inanma bence. Cinsellikte tutku ve sevgi varsa 100 erkeğin 100üde iyi olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen misin o yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılİhtimal var galiba senin için
00 Yorumla 30 yaşından sonra yaşayınca farklı mi oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O ateşi söndürmek isterdim 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yas cok gec degıl mı cınsellık yasamak ıcın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka herkes sizin gibi namussuz mu
- +1 yıl
@Englishteacher00 namussuzlukla ne ılgısı var bunun haddınızı bılın namusunuza mı goz dıktım.
Ben Size
"Herkes sizin gibi cahil mi ya da yobaz gerici mi "
diye onyargılı bır soz soyledım mı?
yok ya
00 Yorumla
+1 yılSanırım öyle olucam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet var güzeldi
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılSen yeni yasadin galiba kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 30dan sonra mı yaşadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire misin?
00 Yorumla20 yaşında oldu
00 Yorumla
+1 yılVar senin