Sevgilim daha çok bağlanacağını düşünüyor ama ben inanmıyorum. Sonra sıkılıp hevesini aldıktan sonra bu kadar kolay benim olduysa bu kızdan olmaz demez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu sorunun cevabını buraya sana yazılan yorumlardan bulamazsın.
Soruyu kendi içine , kalbine ve ruhuna soracaksın.
Korku ; terkedilmek ise , çözümü yok bunun emin ol. Hatta evliliği bile beklesen seks için bi müddet sonra boşanılır.. çevrende hiç mi boşanmış insan yok? Vardır elbet.
Yani şimdi seks bir ilişkiyi ayakta tutar da diyemem , yatarsanız ayrılırsınız da diyemem çünkü ne senin ne de karşındaki çocuğun ‘ kültürel ‘ yapısını bilmiyoruz.
Yorum yapmak , atıp tutmak boş iş
Yalnız kal , düşün.
Kimsenin de kararını etkilemesine izin verme13 Yorumla- +1 yıl
Sen ve yine senlik bir cevap. Seni çözmek ne zor.
- +1 yıl
Fikirler bu doğrultuda, aslında çözmek zor değil bilakis çok kolay.. @Kriminal_Kalp_2
- +1 yıl
Değil 😞
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar saçma bir düşünce görmedim. Bu kız bu kadar kolay benim olduysa diye düşünen erkeklerin kızlara erişimi yasaklanmalı. Kadın duygusal yolla manipüle edilebilen bir canlıdır. Bir kadınla cinsel birliktelik kurduktan sonra bu şekilde düşünen biri dolandırıcıdır. Sen o kadın hakkında öyle düşünemezsin. Asıl sen herkesi manipüle edebildiğin için hiçbir kadına layık değilsin. Öyle düşünenlere cevabım bu olurdu.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEger cinsellik aşkın önüne geçerse öldürür. Karşıdaki kişiyi sevmez sadece karşı tarafın cinselliğini sever. Cinsellik aşkın önüne geçmesinin başka nedeni de (genelde erkekler yapar) bir kızla birlikte olunca ondan sıkılır ve başkasına bakar. Kimse kimsenin duygularıyla oynayamaz. Aşk için yanaşıp cinsel ihtiyacını görüp kağıt gibi buruşturup atmaya hakkı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılEğer sevgi saygı oturmuşsa ve düşünce ciddiyse cinsellik bence ilişkiye renk heyecan ve güzellik katıyor ama sizin ilişki sanırım tam olarak bu zeminde değil haliyle sanki almak için acele ediyor beyni sadece oraya odaklanmış gibi belli bir süre sonra heyecanı geçer.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
95Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu kızdan olmaz deyip demeyeceğini bilemem ama cinsellik o yaşlarda çok fazla bağlayıcı olmaz
Öncelikle bağlayıcı gibi görünür ama sonra uzaklaştırır heves kalmaz
Belki sevgisi kalır sana ama tutkusu azalır
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var, neden öldürsün? İnsan sevdiğiyle seks yapmayacak da başkasıyla mı yapacak?
25 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bende sana şunu soriyim insan gercekten seviyorsa ayrilir mi?
Soran+1 yılAyrılan ayriliyo yarin bir gün bunun da ayrilmayacagi ne malum
Soran+1 yılBende herkesle iliskiye girecek mide yok
- +1 yıl
İnsan sevdiğinden ayrılmaz. Ama zamanla hayat herkesi yavaş yavaş değiştirir. Birgün gelir, bakarsın ki artık sevgi de kalmamış, saygı da. Her evlilik için böyle olmaz brlki ama bu durum da hayatın bir gerçeğidir.
Ayrıca ben sana önüne gelen herkesle cinsellik yaaşa veya karşındaki kişi önüne gelen herkesle birşeyler yaşasın gibi birley de söylemedim. O yazdığın şey senin düşğncrndir benim değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik ve aşk arasındaki ilişki karmaşıktır ve her birey için farklı deneyimler ve etkiler yaratabilir. Cinsellik, bir ilişkinin bir parçası olarak paylaşılan zevkli ve bağlayıcı bir deneyim olabilir. Ancak cinsellik, bir ilişkinin tek başına varlığını sürdürebilmesi için yeterli değildir. Cinsellik, romantik bir ilişkinin bir parçası olarak sağlıklı bir şekilde ifade edildiğinde, ilişkiye bağlılığı ve yakınlığı artırabilir. Ancak sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki, derin duygusal bağların oluşmasını engelleyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cok sevip birlikte oldum isteyerek sonra ayrıldık biraz zaman geçince. Sonra baskası ile sevgili oldum, haliyle onunlada yakınlasıyorsun. Çünkü birkez yasayınca devamı geliyor istiyorsun. Onunla da ayrıldık. Derken diğer sevgililerimle de oldu. Ve sürekli güvenim sarsıla sarsıla artık sevgili olamıyorum kimseyle. Ama cinsel ilişkiyi tattığım için istemeye devam ediyor vücudum. Bende artık biraz daha sevgili olmadan flört fb tarzında yaşıyorum ilişkilerimi. Evlenmedim ama sekste bir ihtiyac oldugu ıcın böyle bir cozum buldum. Yani ben askı sevgiyi ask acısını kafama cok takmam bu ilk sureclerı o yuzden kolay atlattım ama anlasamaz ayrılırsanız ve sevıyorsan sancılı atlatabilirsin. Sende travma bırakabilir, cinsellikten soğuyabilirsin. Bunları da göze alman lazım. Akıl vermek gibi düşünmede abla tavsiyesi gibi düşün. İleride ayrılırsanız beni kullandı bıraktı demek yerine ayrıldık ama cok guzel seyler paylastık diyebileceksen birlikte ol değilse uzak dur canım 🥰
18 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim abla tavsiyelerin için haklısın ben onu çok seviyorum ve eğer böyle bir şey olduktan sonra ayrilirsa bir daha toparlayamam. Olmamaya karar verdim zaten😇
- +1 yıl
Bulduğun çözüm çözüm değil bence 😞
Cevap sahibi+1 yılYanlıs olabilir bende farkındayım ama sevgili olunca da değişen bir şey olmuyor güven sorunları, başka sorunlar derken bir şekilde bitiyor. Sorun stres olmaması için bende kafamın rahat edeceği şekilde devam etmeye karar verdim
Cevap sahibi+1 yılAlternatif derken anlamadım?
- +1 yıl
Herkes aynı değil
Zor bulunuyor olması o erkeğin olmadığı anlamına gelmez
Bunu diyen bi erkek ya da bir inssn diyim zaten si. ktiri cekiceksin boyle insan mi olur lan es. cort muamelesi bu sevgi mi demek of soyle insanlari bulcagima yanliz kalirim umarim bence kesinlikle öldürür zaten ask yok da en azinsan sevgiyi azaltir
115 Yorumla- +1 yıl
Gibt es ein Bahnhof in deinem Stradt?
- +1 yıl
Ja.
- +1 yıl
Danke schön Frau 😀
Soran+1 yılNe diyonuuz
- +1 yıl
Du mitnichten verstehst 😀
- +1 yıl
Nein oder Frau nicht verstehen
- +1 yıl
Lan cacikkki Almancada da mi feministlik yapıyorsunuz 😀 cacikko kebappo Yunan misin sen 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkı öldürür mü bilemem ama Türkiye de yaşayan erkeklerin çoğu cinsellik için gtunu yırtar yapınca da karşısındaki kadını değersiz görür namussuz görür herkesle yapacağını düşünür , herkesle yatıp kalkar ama bakire kız ile evlenmek ister bu minik bir özet. Hiç yapmamani tavsiye ederim çünkü ayriladabilirsiniz o zaman çok kötü olur sana kötü gözle bakarlar. Tabiki namusu iki bacak arasında görmeyen değerli erkekler de var ama sayıları çok az genelde bu yazdığım oluyo
51 Yorumla
+1 yılNiye yatıyo o zaman kendisi de kolay... Hem etkileyip yattıktan sonra niye erkekler kolay bundan olmaz diyo madem olmayacaktı niye yatıyosun ve kriterin böyleyse niye yatmak için tavlıyosun. "Dur bi yatayım kullanayım" dedikten sonra bir an da "yok bundan olmaz" diyecek kadar kadınları oyuncak bebek muamelesi yapacak kadar çocuk beyinliler mi bunlar?
11 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada seni kandırıyo haberin olsun. Kaybetme korkunu kullanıyo ya da bu yolla... Bağlanma öylr olmuyo maalesef...
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersine benim bir arkadaşım vardı sevgilisi hiç umursamıyordu, sevmiyor gibiydi bunlar ayrıldılar sonra zaman geçti barıştılar çocuk arkadaşımın yaşadığı yere geldi kızın evinde 2 gün kaldı bunlar fanfin fon yaşadılar sonra çocuk bağlandı hatta 1 ay sonra nişanlandılar şimdi evlendi mı bilmiyorum konuşmuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle demesini geçtim seninle her ayrılıkta başkasına gidecek. Karı koca hayatı yaşadığı biriyle evlenmek istemeyebilir ya da güvenmeyebilir çok sıkboğaz edebilir. İlişkide cinsellik olmak zorunda değil. Eskiden bunu isteyen erkeğe sapık gözüyle bakılırdı ama artık cinsellik istemeyene o gözle bakılıyor, ne hale geldik! Benim tavsiyem cinsellik olmadan yürütün, ha yürümüyorsa eğer kendisine istediği gibi birini bulsun. Sonuçta onun için kendinizi böyle bir duruma sokma zorunluluğun yok
11 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç yaşamadın mı?
+1 yılseven adamı daha çok bağlar ama gönül eğlendiren birisiyle boşalır boşalmaz popon dönüp yatar senide o yatakta yarım bırakır. cinsel ilişkide bencil olan insanların size değer vermesini falan beklemeyin
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim için senin zevk alman da önemli diyen biri
- +1 yıl
lafta kalıyor çoğu zaman bunu icraate dökmesi lazım
+1 yılAşkı öldürmez, aşk varsa zaten cinsellik daha güzel yaşanıyor ve daha tutkulu. Ama sevgilin bunun için daha çok bağlanayacağını söylüyorsa tam olarak neye bağlı olduğunu bir sorgula istersen, aradaki ince çizgi farklı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖldürüyor 3-5 kere bilemedin 10 kereden sonra hiçbir albenin kalmıyor. Şöyle bir sözü var annemin, erkekler hergun aynı yemeği yemezler diye. Kızardım ona ama haklı kadın
25 Yorumla- +1 yıl
Annen büyük yanılmış ne yaşadıysa artık genellemek yanlış @vanillyaa
- +1 yıl
E evlenince ne olacak o halde? Buna yorumun ne? Mesela sen kendin AYNI yemeği yiyecek misin?
- +1 yıl
Hey
Soran+1 yılAdamsa evlilikte eşi varken başkasına ihtiyaç duymaz evlilik müessesi sevgililikle alakası yok. Sevgiliyken ayrılmak basittir ama evlilikte heleki bi yuvan varsa hele de çocuk varsa boşanmak istenmeyebilir.
Cevap sahibi+1 yılİstek atmaktan yorulmadan Kriminal
Bence haklısın der ilişkiyi cinselliğe bağlayarak şartlandırıyorsa sorun vardır çünkü iki tarafında hazır hissettiği bir ortamda mutlu bir ilişki olur tek taraflı sadece kendini tatmin etmek için uğraştıgını gösterir
00 YorumlaCinsellik bağlayıcı etken olmaz. İlk başlar zevkli olabilir böyle mal mal mutlu olursunuz ama sonrasında aranız bozulur. Yaşınızda gençliğin kıpır kıpır olduğu anlar haliyle yanılırsınız. Hem durduk yere günaha da giremeye gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKişiye göre değişir ama erkekler genelde görsel varlıklar, cinsellikle daha çok bağlanabilir belki ama cinsellikle bağlanan adamı yine bir başkası cinsellikle bağlayabilir; dikkat😁
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yaşanan cinsellik, Türk toplumunda kadına olan bakış açısı nedeniyle kadın için çok çok yıpratıcı olabilir.
Bence yapma
20 Yorumla
+1 yılErkek genellikle sevdiği Zaman cinselliği pek fazla düşünemez daha çok baglanirim gibi şeyler söylüyorsa zaten sevdiğine inanmkta zor cinsellik te bağlayıcıdır alışkanlık yapar 😀
00 Yorumla
+1 yılİnsandan insana degisir bence seni gercekten cok seviyorsa senden sıkılmaz ama niyeti sadece cinsellikse ozaman istedigini al ve gider yani pek guvenme derim
00 Yorumla
+1 yılAçıklama kısmı çok saçma olmuş. Nasıl böyle düşünüyorsunuz? Cinselliği zor elde edenin ilişkisi ömürlük mü oluyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var benim burada demek istediğim bu değil. Erkeklerdeki düşünceyi biliyorum kolay elde edilen bi başkasının da kolay elde edebilecegini düşünür ve sogur. Zoru seviyolar sizin yaş gruplarinizda bu yoktur belki ama bizim yas gruplarinda bu dusunce oluyo cunku hâlâ bakir ve bakirelerin soyu tükenmedi biz gibi
+1 yılÖldürür tabi erken boşalma ya da ten uyumsuzluğu cinsel isteksizlik gibi olumsuz hava koşulları nedeniyle sırılsıklam olsada aşk kazaya kurban gidebilir...
00 Yorumla
+1 yılYapan yapsın yapmayan yapmasın. Kimseyi cinsellikle aşkın bağlantılı olmadığına ikna edecek değiliz.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkna edin diyen olmadı
- +1 yıl
Peki sevindim
Aslında bağlayıcıdır ama dozunda durmadan yaparsan kaçar ama arada bşr tadına baktırrırsan bağ güçlenir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖldürür tabi bu sevgililik döneminde böyledir. Soyadın degişmeden patlıyorsan hiçbir erkek sana iyi gözle bakmaz. Evlilikte çok önemlidir ama cinsellik. Evlendikten sonra yap bence. Kendini kullandırtma.
10 YorumlaEvlilig aşgı olduruyor da cinsellik de mi öldürüyormuş🙄 insan lanet girsin bir varlik oldu be😂 pis çıkarlariniza sizin🤐
11 Yorumla- +1 yıl
O şeyden ya, bi seni elde etmek için her türlü sevgi numarasını ceken erkek var bir de senin icin ölüp biten aşkından deli divane olmuş erkek var. Simdi bu ikisiyle yaşadığın için iliskinin ayni sonuc vermesi mümkün mü? Elbette degil. Dolayısıyla hangi tip erkek önce onu bulacaksın
Her konudaki merakı bitmiş sırada cinsellik kalmış. Bence gerek yok. İnsanlar cinsellik yaşamadan da sevebilir, son yıllarda moda oldu bu da.
10 Yorumlaergense öldürür olgunsa öldürmez guclendirir. illa evli olmaya gerek yok
113 Yorumla
Soran+1 yılGayet olgun ilki olmus olurum olursam
Soran+1 yılErgen olsa şimdiye on kere daldan dala atlardı heralde ama dediğin bi bakıma doğru
Soran+1 yılDiyorum ki olursam ilki olucam daha önce istese yapardi daldan dala
Soran+1 yılNeyi diyosun sen ben sevgilim hakkında diyorum bakir
Soran+1 yılZaten dogrusu bu degil mi
+1 yılkimisi bağlanır çoğu bırakır eğer amacın bu değilse olma derim
20 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki kişileri birbirine daha fazla bağlayabilir ama sadece cinsellik varsa Duygu olmadan o zaman ondan bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSen hazır hissetmiyorum diyorsan hicbisey yapmak zorunda degilsin sevgilini sal sen istiyorsan yap istemiyorsan yapma
00 Yorumla
+1 yılAşk bu kadar kolay mı kayboluyor? Cinsellik Evlilik Aşk için tehlikeli durum oluşturuyorsa insan kaynaklı sorunlarmı ?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bilakis aşk kapılarını açabilir bağlar iki tarafida tabi aldığı heycana yaşadığı zevke hazada bağlı mutlu olduğunda olmak gibi
00 Yorumla
+1 yılAşkla cinsellik aynı orantıda. Erkek veya kadın sonunda sıkılıyor yeni partnerler yeni heyecanlar arıyor.
00 Yorumla
+1 yılAsıl cinsellik olmazsa aşkınız ölür senin kadınlığından faydalanması gerek değilse kardeş kardeş mi takılcaksınız
00 YorumlaBelli bir yaş sonrasında ve mesafe varsa özellikle bence eksik kısımları tamamlar 😍 öldürmek bir yana mermer gibi yapar
00 Yorumla
+1 yıl"Bu kadar kolay benim olduysa bu kızdan olmaz" dermi bilmiyorum, ama ilişkide seks, ne kadar geç olursa, o kadar lezzetlenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Alakası yok doğru yaşanan cinsellik aşkı kutsallaştırır ama gerçek sağlam dürüst güvene dayalı olandan bahsediyorum gündelik olanlardan değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik sevgiyi bağlar. güçlendirir. cinselliğin azlığı ve olmaması ilişkilerin çoğunun bitiminin gizli sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılEvliysen öldürmez guclendirir, degilsen öldürür ve baskalarina gider
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu diyorum benden sıkılmaz mı mesela
+1 yılBence cinseiğin Aşk'a herhangi bir etkisi yok, çünkü Aşk yürekle yaşanan bir duygudur; y. rrakla değil...
00 Yorumla
+1 yılEvli değilsen bulaşma şu işlere başın yanar gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılSeven bekler sende gerçekten seviyor mu onu görürsün
10 YorumlaSevgililik dönemlerinde bencede heves kaçar. Evlilikte tam tersi cinsellik aşkı güçlendirir.
10 Yorumla
+1 yılYa bu kadar istemiyorsan istemiyorum de bitti gitti yanlış anlarsa bir kayiptan kurtulursun
10 YorumlaÖldürür. Bitince l. Öyle olmasaydı kimse karısı varken başka avratlara gitmezdi
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ona gidince de yaptığı aynı şey.
+1 yılAşkı öldürmez. Heveslil ilişkiyi öldürür anca ki seninki de öyle görünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yeterince bagladiysan öldürmez. Yine de evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Gayrimeşru bir ilişkinin sonucunda merhametsizce azap çekmek vardır 😂 bu hiç değişmez.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yaşarsan olmaz evliyken yaşarsan sanmam
00 Yorumla
+1 yılÖldürüyor gibi gibi.. yani iki taraflı bir alma verme ilişkisi cikar ilişkisi yani birnevi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bu konuda kendim dışında kimseye güvenmem
00 Yorumla Emin ol Öldürüyor. Hevesini alıp seni bırakır
00 Yorumla
+1 yılDer tabiki kolay kızlar daima bizim zevkimiz içindir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence öldürür aşkın sevginin yerini seks bağımlılığı alır
00 Yorumla
+1 yılİyi yapılırsa balanmayı artırır, kötü olursa zamanla birtirir bu bi herçekm
00 Yorumla
+1 yılCinsellik aşkın nirvanasıdır. Aşkın en yoğun olduğu andır. Tabi evli olan çiftler için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhemen olmaz kız. aşk daha önemli. öldürmez ama hemen cinsellik istiyorsa bence bi sorgula. hatta şey de "evlenmeden olmaz" fkşdkşd ciddiyim böyle de
00 Yorumla
+1 yılYo aksine olmazsa öldürür ama dozunu kaçırmamak kaydıyla.
01 Yorumla- +1 yıl
ki kadınların en büyük hayali bence bu cinsellik olmadan aşk yaşamak
+1 yılSende doyunca ya, bıkıncaya kadar yapma, azıcık azıcık, ucundan...
00 YorumlaHeves denen bir şey var hevesini alınca başka birinde aramaya başlayacaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınlar içinde geçerli mi?
- +1 yıl
O zaman açık ol sende hevesini aldın mı birinden?
Aşk
Sihirli üç harf tek hece.
Gerçek aşk ölmez. Ama değilse?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHevesini aldıktan sonra tekmeyi vuracak. İnanıp da yatarsanız zaten hak ediyorsunuz.
00 Yorumla - Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem