asik oldugun kisiye dokunmak ne kadar dogru
evet
hayir
kararsız
kime göre veya neye göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır öldürmez niye öldürsün tam tersine aslında ortada aşk gibi bir duygu varsa onu daha çok böyle güzel bir hale getirir cinsellik aslında öyle herkesin zannettiği gibi şey değil yani nasıl anlatabilirim böyle ilişkiyi bitirecek bir şey değil aslında cinsel ilişki yaşadıktan sonra ilişki daha böyle güzel bir hale geliyor
Bu derece ters mantıklarla nasıl hayatta kalıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Kırmızı ışıkta yolu geçip yeşilde bekliyor musunuz aynı zamanda?
Sevdiğim insanla sevişmeyeceksem kiminle sevişeceğim? Dünyanın en doğal ve sağlıklı şeyini yapmaktan neden bu denli korkuyorsunuz? içeride bomba var da düğmesi çıkışa mı dönük?
Asıl dokunmazsanız birbirine, evcilik oyunu gibi ilişkiden er ya da geç sıkılmanız işten bile değil. Sevgisizlik ve gerçekten partnerini sevmemekle açıklayabilirim ancak bu düşünce şeklini. Aseksüelseniz o ayrı tabii ama onlar da böyle demezdi, iğrenç geliyor, sevmiyorum derdi seks.
Cevap
13Cevap
birinden hoşlanıyorsun ama onu değil başkasını arzuluyorsun bu daha saçma değil mi.. yanlış düşünüyorsun, dokunmank normali
yahu insan sevdiği ile sevişir sevmediği ile değil. bu nasıl kopuk bir mantıktır
Asik oldugun kisiyle erkekler seks dusunemez birinci oncelik olmaz cok cok zor dusunur
Oyle bir sey olursa o kisi demek ki bana asik degildir derim o kisiye kin beslerim bu sefer yeniden gelse bu sefer cinsellik olur
Aşık olduğum kişiye dokunursam daha çok aşık olurum. Daha çok aşık olursam daha çok dokunurum.
Arada aşk varsa, öldürmez, aksine güçlendirir
Aşık olduğumuz kadına kardeş gözüyle mi bakalım?
aksine daha çok bağlanırsın
Aşıksam benim kararlarımı etkileyemezz
Kime dokuncan başka aşık olduğun kişiye dokunmayip
Evlilik öldürür. Çocuk da gömer
Evlendikten sonra heyecanı öldürür
Öldürmez
alevlendirir
Hayır daha artırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?