Bende Evliyim böyle şeyler bana çok saçma geldiğini söyledim benim öyle birisi olmadığımı da biliyor. Uzun bir süredir arkadaşız ve arkadaşlığımıza değer veriyorum uygun bir şekilde nasıl vazgeçilirim onu kırmadan

Bende Evliyim böyle şeyler bana çok saçma geldiğini söyledim benim öyle birisi olmadığımı da biliyor. Uzun bir süredir arkadaşız ve arkadaşlığımıza değer veriyorum uygun bir şekilde nasıl vazgeçilirim onu kırmadan
Olabilir bir şey bu, sen aslında gerekenleri söylemişsin ama galiba daha net ifadelere ve bir tavıra ihtiyacı var. Çünkü lezbiyenlikte herhangi bir sıkıntılı durum yaşanmaması sebebiyle ne olur ki düşüncesi olabilir.
O yüzden kadınlara ilgi duymadığını, bunu yapmanın söz konusu olmadığını, böyle bir şeyi yapmayacağını açık açık söylemelisin. İstersen onu hemcinsin bir arkadaş olarak sevdiğini de ekleyebilirsin.
İlk duyduğun için böyle bir düşünceya yabancısın alışırsın gibi düşünüyor olabilir, net olduğunu anlarsa bırakabilir denemeyi.
O sizin elinizde değil ki. Siz zaten çok önceden sevmediğinizi ilgi duymadığınızı söylemişsiniz. Evli olduğunuzu da biliyor. İlgi duysa bile aranızdaki arkadaşlığa saygı duyup susup hayatına devam etmeliydi. Bunca belirtiye rağmen söylediyse artık tüm gemileri yakmış demektir. Kafaya takmış sizi. Olay çok ileri. Vazgeçiremezsiniz. Tamam der bir süre sonra tekrar yürür. Bu sefer ya o küser gider. Ya da sürekli dener. Siz yolu ayırmak zorunda kalırsınız. Bu işin bu noktaya geleceğini tahmin etmesine rağmen susmamayı tercih etmemiş. İşiniz çok zor. Karar sizin.
Cevap
12Cevap
Erkeklere yönlendir dikkatini. Daha zevkli olduğunu erkeklerle yani bilmiyorum aranızdaki samimiyeti ya da lezbiyenlik derecesini.
Fotodaki devamını okuyun tıklayın lütfen
Pardon, peki tepkisi ne oldu.
Bir deneyelim bana fırsat ver diyor ama ben evliyim
Tamam de o zaman kafaya koymuş :) Yani bilmiyorum ben ne nasıl yaşanacak beklentin ne de. Sonra bir süre sonra arkadaşlığımıza zarar gelmesini istemiyorum. Bu durumu sonlandıralım de bence.
Çok eskiden beri arkadaşım oluyor kendisi. ve aşıkmış bana
Tamam geri çevirme
Eşinle evlendiğini o tür ilişkileri baştan beri sevmediğini kocanın seni doğurduğunu o tür ilişkilere kapalı olduğunu soyle
Emin olun hayatı iskaliyorsunuz.
Mutlaka ama mutlaka deneyimleyin.
Evli olmaniz hicbirseyi değiştirmez inanılmaz bir haz yasayincanne demek istedigimi anlarsiniz.
Tabi sizinde o kadindan hoslanmaniz önemli
Kibarca reddedersin yok anlamıyorsa kırıcı olursun mecburen
Karşına alıp güzelce anlat en azından umut beslemesin
Kendini ona bırak zevki yaşa
Seni beğenmiş😅
Takma al ve git yanina
Denemekten zarar gelmez dene
İstemediği söyle o anlamda yani.
Sevis bence adın sedef değil dimi
şu yabancı olan sedef mi
Ohaaa
bildim mi aynı kişiyi mi düşündük 😅
@kristal_kalp js den değil bu normal arkadaşim
Anlamadim
KS den değil arkadaş çevremden bu lezbiyen kişi
Yaa tamam
Neyse
Yok senin arkadaşından bahsetmiyordum. Onun dediği sedef benim de düşündüğüm kişi miydi onu sordum
Sizin düşündüğünüz sedef kim banada mi nalatsaniz
yabancı olan lez olan kendinden yaşça büyük sevgilisi olan sedef
ilk dediğimde niye oha diye tepki verdin
Konustugum kısmı diye
tüh bi an öyle tepki verince aynı kişiyi düşündük sandım
Abi sakij
bisey olmaz kirma arkadasini
Git ve seviş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?