tatlım fılmlerde montajlama var sılıyolardır hadı sılmıyolar desende fılmdekı kadın arkadan erkegınkını ıcıne almadan lagmanlar vs pırıl pırıl yapıyo arkasını ne koku olur nede bısı. cookmu meraklısın arkadan yedıgınde cıkıca almaya bence deneme agza almak ıstemen normalde bunu onden cıkıncada yapabılırsın neden arkaya takıldın..
Evet evet herkes igreniyor. Tesrten çıkartığım da ağzına aldı zaten o sırada ağzına boşaldım sorun olmamıştı. İğ diyen yok vb diyenler denemiş gibi konuşuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
tatlım fılmlerde montajlama var sılıyolardır hadı sılmıyolar desende fılmdekı kadın arkadan erkegınkını ıcıne almadan lagmanlar vs pırıl pırıl yapıyo arkasını ne koku olur nede bısı. cookmu meraklısın arkadan yedıgınde cıkıca almaya bence deneme agza almak ıstemen normalde bunu onden cıkıncada yapabılırsın neden arkaya takıldın..
Evet evet herkes igreniyor. Tesrten çıkartığım da ağzına aldı zaten o sırada ağzına boşaldım sorun olmamıştı. İğ diyen yok vb diyenler denemiş gibi konuşuyor
Bu zamanda analseks yapanda yaptıranda kişiliksiz biridir insanın kendisine saygısı olması lazım diye düşünüyorum
Bence deneme kankam da yine de sen bilirsin o senin gt drligini yalayabilecekse seninde yapman asiri olmaz
Onlar sanat icin ve rol geregi yapiyorlar, ki o videolarda o kadar cok kesip eklemeler varki farkina varman zor
Hayır asla... erkeğin temizlenmesi gerekir... hijyen şart...
Filimlerde orayı yalıyorlar para için her şeyi yaparlar
Filmlerde yapılıyor da iyice temizlendikten sonra yapılıyor
Prezervatifle ilişki olur bağırmadan çıkarırsan olur
Miden kaldırırsa yap, sonra hastalık kapınca noldu deme
Sakın yapma?
eğer bunu istiyorsan
prezarvatif kullan
Yok olmaz öyle şey. Kadın enfeksiyon kapabilir. Filmlerde her görülen yapılmamalı.
Filmler kaç defa kesiliyor, adam yıkayıp öyle veriyor ağzına
Mantikliymiş
Kendi bokum diye yiyecekte değilim ya. öyle bişey yapılmaz. temizlemeden asla yapılmaz.
Midesiz birisi isen ve her türlü hastalığı göze alıyorsan evet yapılabilir
oldu yaşandı yaşadım ama bazı şeyleri ona verince sununca oda kendinden geçip bu dediğini yaptı
filmlerde anal duş yapılıyor öncesinde. ve genelde sahneler arasında boşluklar oluyor.
Kadının anusu çok temiz olmalı yapilabilmesi için ama buda imkansiz o yüzden yapilmamali bence
Bu kadar da saçmalamasak mı 😕
Bunu sana sormak lazım yapar mısın peki sen olsan
Ööğğ sakın yapma
Yaptırdığım oldu
Hayır tabiki o kadr da uçmayın 😁
Biraz iğrenc bir durum herkesin hrci olamaz.
İyi bir noktaya temas ettin
Yapılır o isteğe göre değişir
Ne demek istiyorsun 🤣
Ağzına saygın yoksa yap
Ters ilişkiden sonra erkeğe oral yapılabilir.
Bk çıkıyor lan ordan nasıl mideniz var ameka
temizlenmeden yapılmaması gerekli aslında
Hayır tabi ki de olmaz sen önce yap
Sakin yapmayın
Hayır
yıkamadan asla
Sana kalmış artık orası
İğrenç desem
Yaprsın
Neden olmasin