Mesela 8 yıldır tanıştığınız kişiyle sevgili olmaya karar verdiniz. Haftasında cinsellik yaşamaya başladınız. Düzenli aralıklarla cinsellik yaşamaya devam ediyorsunuz ve ilişkiniz 1 buçuk seneyi geçmek üzere. Yaşlarınız da 26-30.. bu ilişki seyri ideal mi? Ciddi düşünmediğini düşünmeli miyim? Onun dışında iletişimimizde bir sıkıntı yok gayet güzel dengede ilerliyoruz, sadece sevgililik boyut atlamamış durumda bu uzama durumu normal mi? Sizler ilişkinizin hangi aşamasında aile tanışma söz nişan durumu yaşadınız ya da çevrenizde ki genel gözlemleriniz nedir? Ablam 6 ayda tanıştığı kişiyle evlendi ama bu durumu çok reel bulmuyorum? İdeal ilişki süreçleri nasıl olmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer kendini ekonomik anlamda hazır hissediyorsa ( maddi anlamda sıkıntısı, borcu derdi yoksa) bu kadar bir zamandan sonraki beraberlikte evliliğe dair konuşmaların geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sevdiğin insanla hayatını birleştirmek, bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak anne baba olmak istersin. Cinsellik iki tarafında isteğiyle olduysa sorun yok ancak biraz kısa bir zamanda gerçekleşmiş. Karşındaki hâlinden memnun ve sorumluluk almak istemiyor çunku şu an zaten istediklerini rahatça alabiliyor. Kısa zamanda ve sürekli evliymiş gibi cinsellik yaşanıyorsa evliliğe gerek kalmiyor erkek beyninde. Ilerisi için adım atmaya ihtiyaç duymuyor, yerinde huzurlu rahatıni bozmak istemiyor. Eğer siz de bu şekilde memnunsanız sorgulamaya devam yok ama siz artık evlenmek istiyorsaniz biraz sınır koymalisiniz diye duşunuyorum. Aileler tanişti mi? Nişan oldu mu? Evlilikten hiç konuşuldu mu? Geleceğe dair ciddi planlar yapildi mi? Bunlar yoksa kendinizi biraz geri çekip, artık ilişkiye ciddi bir yön vermek istiyorum diyebilirsiniz. Kendi de sizinle bunu isterse adım atar. Uzaklaşırsa evlenmeyecegi başka birilişki arayişina gecer.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle detaylı detaylı açıkladığınız için teşekkür ederim. Evet söylediklerinizde haklısınız. Ama bende 8 yıllık tanışma geçmişimize ve son 2 yıldır sevgili olmamızın paylaştıklarımıza sığınarak negatif düşünmek istemedim bu vakte kadar. İstediğimi alıyorum evlenmeye gerek yok rahatlığını bulacak kadar beni sevmemiş olma ihtimalini görmek bilmek istemiyorum galiba
- +1 yıl
Biz kadınlar detayciyiz ama erkek beyni düzdür. O şu an kendini rahat hissediyorsa adım atması için bir tetikleyici olmaz. Rahatını bozun derim biraz. Sevip sevmediği hakkinda bir şey diyemem ama değer vermek, hayati paylaşmak istemek ve hayatindaki kadinla sorumluluk almak başka bir boyut
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir tanıdığım vardi hep diyorduk ayrıl gönül eğlendiriyor diye ayrıldı tekrar barıştılar sonra oğlan peşini bırakmadı ama yinede evlenmediler 12 yıldır sürüyor ilişkileri sizede söylüyorum evlilik istemezler ayrılsanız da size dönmek isterler ve bu bu şekilde sürüp gidecek evlilik diye bir şey yok gibi davranırlar onlar için bu davranış normal evlilik saçma çocuk istemezler böyle arada çıkıyor işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Evlenmeden olmamalı. Hem kendi kültürümüz hemde dinen sakıncalıdır. Eğer gerçekten seviyorsanız cinsellik olmadan da aşkınızı yaşarsınız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılgayet güzel ilerliyor ve evlenmek istediğinizi söyleyebilirsiniz sevgilinize.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOtur konuş durumunu anlat sevgiline Ona göre durum anlaşılır Bence zamanı gelmiş evliliğin
00 Yorumla Ayrılmak istediğini söyle, seni kaybetmek istiyorsa niyetini belli eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılciddi oldugunu sanmıyorum ghaftasında cinsellik yaşanırsa
010 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğin yaşanması kişilerin birbirine karşı istekli olmalarını göstermez mi ciddi olmamasının cinselliği hızlı yaşamasıyla ilgisi tam olarak ney
- +1 yıl
ciddi ilişkide önce sevgi aşk önemlidir seks için acele edilmez. ilişki tam oturmadan. erkekleri kendiniz gibi görüyorsunuz sürekli. ciddi ilişkide önemli şeyleri düşünmeyip haftasında seks yapmak amacını belli eder bunuda gelecek gösterir. cinsel istek zaten içgüdüsel bir şey
Soran+1 yılHaftasında olması normal mi değil mi bilmiyorum. Ama 2 seneye yaklaştı ilişkimiz. En ufak bir adımı yok geleceğe dair. Ablam kullanıyor seni diyor baskı yapıyor ayrıl diye. Ama cinsellik kullanılma durumu değil ki karşılıklı olan bir şey ve karakterini biliyorum naif çok ince ruhlu o, o niyetle yaklaşmaz bana
- +1 yıl
hep karakterini biliyorumö güveniyorum diyeorsunuz ama sonucunda şöyle yaptı böyle yaptı dfiyorsunuz. cinsellikte kullanmak demek şu sen onu sevdiğin için birlikte olurken o sadece ihtiyacını gidermek için sana aşık numarası yapar. geleceğe dair adamı yoksa zaten her şey ortada. birgün başkasıylada yatar
Soran+1 yılŞöyle güveniyorum tabi ama belki zamana ihtiyacı var. Sonuçta 2 seneye yakın paylaşılmıştık var ve öncesi var. Bu zamana kadar onca yaşanana rağmen sevmemiş değer vermemiş olabilir mi gerçekten
- +1 yıl
seks yapıyorsun diye aşık olmaz bi erkek bunu kızlar bir türlü anlamıyor
Soran+1 yılAma tek seferlik değil ki. Ayrıca birlikte başka aktiviteler de yapıyoruz. Birlikte spora vs gidiyoruz savunma sporuna gidiyoruz sadece yatak ilişkisi değil birlikte eğleniyoruz öğreniyoruz
- +1 yıl
ama gelecek adına bir şey yok_?
Soran+1 yılBelki de 2. Değil 3. Yılda olur?
- +1 yıl
Kumar oynamak kumarda kazanan yoktur oynatan kazanır
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenin yahu ergen gibi cinsellik üzerine ilişki olmaz
00 Yorumla
+1 yılBedava veriyorsun... o yüzden o seninle evlenmek isteyen biri degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bizim 1 yıl sürmedi hepsi evlenme vs hepsi👍
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl evliliği düşündün. Sevgilim nasıl düşünebilir?
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Evlilik görmeyecek olan o ilişki
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNeden evlenmez
Soran+1 yılDerim ama açıklar mısın nedenini
Soran+1 yılTecrübe ile sabit olan şey ne evlenmezse niye?
Soran+1 yılAnladım senin kelime hazne sınırın var. Tamam sonuç öyle tecrübe, çok gördük, evlenmez.. sebep yok sonuç var.. tuhaf
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak uyandırmalı biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE evlenin gariii yeteer
032 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlenilir adım atması için ne yapmam lazım. İma vs ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSöyle direk 30 yaşında yanii
Soran+1 yılBir kere söyledim bence evlenmek çok gerekli bir şey değil önemli olan ne hissettiğimiz. Evlilik büyük sorumluluk geri dönüşü yok dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman keyfi yerinde sende ihtiyacını görüyo miisss
Soran+1 yılGerçekten bu kadar sığ bir olamaz
Cevap sahibi+1 yılAma öyle baksana. İlkin mi
Soran+1 yılİlkim değil
Cevap sahibi+1 yılAblana anlattınn mııığğğ
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılİlişki durumunu şu
Soran+1 yılşu an ki ilişki mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvvet ilişkiyi durumunuzu falan
Soran+1 yılEvet işte baskı yapıyor ayrıl diye. Seni kullanıyor seninle gelecek düşündüğü yok diyor. Senin önceki ilişkilerini biliyordu yoksa niye haftasına seninle birlikte olsun sana öyle yaklaşabileceğini nereden biliyordu diyor? Bu arada sevgilim Aydın biridir gerçekten kadına o gözle bakmaz yobaz biri değil yani ilkim olsun kafasında bir insan değil
Cevap sahibi+1 yılO kafada değilsede ablan haklı şu an sadece karşılıklı al ver gönül eglendirmece bence de
Soran+1 yılİlişkinin uzun sürmesinden dolayı mı böyle düşüniuorsun
Cevap sahibi+1 yılYoo uzunla alakası yyok ki bizde sizinye aynı durumda gibiydik artık ilişki belli bi zamandan sonra ya evliliğe dönecek ya bitecek böyye hep sevgili veya fb takılma gibi düşüncen yok sonuçta sende istiyorsun evliliği bellli bi süre sonra
Soran+1 yılNeden ablamı haklı buldun o halde. Al ver gönül ilişkisi olmuş artık dedin al ver ilişkisi olmadı için sebep ne ilişkimizde
Cevap sahibi+1 yılAbla haklı işte gönül eğlendiriyor ihtiyacene gideriyor kafası ağrımıyor tamam ilersi yokk
Soran+1 yılEvlenince de kafası ağrımıyacak ki ben zaten uyumlu biriyim ilişkimiz şu an nasılsa öyle devam edecek
Cevap sahibi+1 yılSen öyle düşünüyorsun onun cevabını sen kendin verdin orada anlaman lazımdı aslında
Soran+1 yılNasıl yani? Ben şunu demek istiyorum ilişkimiz gayet güzel.. ben anneme ablama karşı mahcup oluyorum bana soruyorlar bu çocukla gezip tozuyorsun hani 2 sene oldu neredeyse diyorlar ben söz ettirmiyorum onlara. Evlenmek aile olmak bence bunlar güzel şeyler benimle hayatının 2 yılını beraber paylaşmış zaten neden artık bir adım atmıyor. Evlilik korkulacak bir şey değil ki
Cevap sahibi+1 yılSana göre öyle ya sen basite indirgiyorsun ona göre evlilik sıkıntğ
Soran+1 yılO zaman şunu sorayım erkek kafasıyla cevap ver.. bir erkek evlenmeyi ne zaman düşünür? Mesela arkadaşları var evli olan hevesli olan.. kız bulsak da evlensek modunda arkadaşları.. onun var zaten.. 2 sene de oldu.. Bazı erkekler bu kadar istekliyken bazı erkekler neden böyle nazlı
Cevap sahibi+1 yılKimi erkek birişle evlilik düzenli hayat seveer kimi erkek evlilik bağlanmak falan sevmez yani
Soran+1 yılOffff erkekler çok sıkıntılı insanlar ya
Cevap sahibi+1 yılEvvet katılıyorum. Bu arada seni aldatıyor olabilir mi
Soran+1 yılAldatmıyor. Ama şöyle bir sıkıntı var ki başkasına aşıktı. Platonik. Onu unutmaya çalıştı uzun bir süre. Gerçekten tüm ilgisi bende. Zihnini ondan arındırmaya çalışıyor. O yüzden sürekli beraberiz. Aldatmış olamaz. Ama 2 sene geçmesine rağmen whatsapptan engellemiş kızı. Numarası ekli değil. Hiç yazışmadılar. Aynı grupta ekliydiler eskiden. Yani o eski gruba girip numarasına bakıp engellemiş. Yani takipte? Bu ne anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılÇok garip bi kişi. Cinsellik yaşadığını annen ablen biliyor mu
Soran+1 yılNeden garip? Evet biliyor gibi. Daha çok ablam biliyor. Genelde onda kalıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılYani 30 yaşına göre olgun değil gibi. Annen tepki göstermiyor muu bu duruma veya ablan
Soran+1 yılAnnemde ablamda tepkili. Annem ablamı da üstüme salıyor. En çok o irdeliyor beni. 26 yaşındayım. Reşitim. Müsaade etmiyorum karışmalarına.. aslında çok olgun biri biliyor musun bu olay nezdinde değerlendirme.. biraz fazla sıkıntı çekti. Ben şahit oldum o anlarına. Aşk yüzünden rahatsızlandı filan.. tedavi gördü. Bedeninin türlü yerlerinde ağrılar oluyordu nörolojikmiş. Yani stres yüzünden bedeninde ağrılar oluşuyormuş. Yani aşk yüzünden kafaya çok takıyordu.. çok üzülüyordu.. gece uykusunda bile sayıklıyordu.. ama 2 yıl geçti üzerinden.. bende elimden geleni yapıyorum unutsun diye. Daha yeni numarasına bakmış whatsapptan. Fotoğraf yok bir şey yok. Anladım o kız olduğunu. Arkadaşımdan aradık numarayı o kız çıktı.. yani normalleşmeye başladı gibi ama demek ki hala aklı onda
Cevap sahibi+1 yılNe bilim normal gelmedi bana açıkcası hem sen bu kadar destekciyken evlilikle ilgili sana yorumu herşeyi özetliyor başka biriyle bu kadar yoğun duygusu varken senin bunu kabullenmende garip zaten de
+1 yılIlk bulusta tabiki evdeyseniz
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Ilk bulusta dedim
+1 yılEvlenince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Evlenince
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi