Cinsel ilişkinin ideal süresi aslında çiftlerin kişisel tercihleri, duygusal bağları ve ilişkiden beklentilerine göre değişir. Ön sevişme ve yakınlaşma anlarıyla birlikte süre uzatılabilir. Bu da çiftlerin birbirlerine daha yakın hissetmesine ve ilişki kalitesini artırmasına yardımcı olabilir. Önemli olan, ilişkinin süresinden ziyade her iki partnerin de bu süre boyunca tatmin olması ve bağlarının güçlenmesidir.
Bunda süre vermek şu kadar olmalı demek bana doğeu gelmiyor. Atıyorum 20 dk dendi diyelim kisi 21 dakikada boşalıyorsa hayır ama 20 dk oldu olmaz denilerek orada bırakılacak mı? Jdjdk
O yüzden sayı belirtenleri anlayamıyorum. Cinsellikte önemli olan sayılar değildir alınan zevk ve ulaşılan sonuçtur. Ne kadar çok zevk alınırsa ve nasıl doyuma ulaşılırsa doğrusu o olur.
Bu süre de detayda yazdığın gibi kişiye göre değişir. Ben bittim denmeden seks bitmemeli.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Nedense senin bunu diyeceğini biliyordum😂
Ben çok spiritüel bir insanım:) hissettim jxjd
Saka saka. Bende bu konuda aynen bu fikre sahibim. Cümlesi cümlesine. Haliyle biraz mantıklı bir insan da aynen bu yorumu yapacaktır o yüzden şaşırmadım 😂
Yavaş, uzun, nazik ve tadına vara vara olmalı bu yüzden 1saate kadar olabilir ama bu ön sevişme ile birlikte uzun tutulması gereken o kısım. He bir de oral
Ben karsi odakli biri oldugum icin. Cevabim kisilerin doyuma ulasma suresidir. Yani kadinimiin yeter dedigi yerde bitmeli. Ama ilkdw de bitmemeli. En az 2 olmali. Yoksa ben yeterince doymamis olurum. Ama 2 bana gunu kapattirir. Onun disinda kadinim yeter diyene kadar 3 4 5 6 7 ye kadar yolum var. No problem for me.
Ön sevişme önemli onu bir 20 dakika tutmak lazım ki cinsel birleşme güzel olsun, 20-30 dakikka ds cinsell birleşme olss ortalama güzel bir süre çıkıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Cinsel ilişkinin uzunluğunu ten uyuma belirler genel uyumsuzsa uzun da silebilir kısa da sürebilir en idealiten uyumudur can uyumlu olduğu zaman ilişkinin tadına varırsın tam kıvamı ve tam yerinde olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ön sevişme dahil ideal süre 1-2 saat arası bence😉 Ama ertesi gün tatilse sabaha kadar devammm.
Soruda "ideal" diyor bende sağlıklı olanını ve idealini yazmışım zaten. Hiçbir erkek herhangi bir madde kullanmadan 1 saat dayanamaz, dayanırım/dayanıyorum diyen yalan söylüyordur. İdeali 10-25 arasındadır, sağlıklısı 5-15.
İdeal demek sağlıklı demek değil uygun, normal demek. 1 saat cinsel ilişkide olacak olan şey sadece penisin vajinaya girmesi değil ki oral, ön sevişme, öpüşme aşaması da var. 40 dkdan az sevişen erkek görmedim, duymadım.
3 saat beklentim yok 1-2 saat olsun yeter ama hiçbir erkek de sadece 5-15 dk gir çık yapmaz çok tuhaf bu kimse o kadar güçsüz değil yaşlıysa o kadar olur ama genç biri daha fazla yapabilir.
Videolarda 45 dk civarı sürüyor videodan varmadım yani bu sonuca. Kusura bakma ama bence sen yapamıyorsun o yüzden hiç kimsenin yapamayacağını söyleyerek kendini tatmin ediyorsun. 5-15 dk ne Allah aşkına? Libidosu düşük ve yaşlı bir erkeğin performansı o kadar olur
Okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun o yüzden haklısın deyip geçiyorum, ilerde karım olacak kişiye yazık haklısın sjjfndjfjf. Kendimi avutma gibi derdim yok ama hadi öyle olsun, hayatınızı cinsellik üzerinden ego kasarak yaşamaya devam edin.
Ego kasmakla ne alakası var anladım. Ben sana burada kibirlenmedim ki. Benim hayatım cinsellikten ibaret değil. Ben okuduğumu gayet iyi anladım uzun süre bir erkek seks yapamaz diyorsun ama 1 saat çok da uzun bir süre değil ve 1 saat cinsellik sadece gir çıktan ibaret değil. İlerde karın olacak kişiye yazık çünkü saygısız birisin.