Partnere de bağlı. Ne çok uzun olmalı, ne de çok kısa.
Teşekkürler @ksBence
Teşekkürler @ksBence
Cinsel ilişkinin ideal süresi aslında çiftlerin kişisel tercihleri, duygusal bağları ve ilişkiden beklentilerine göre değişir. Ön sevişme ve yakınlaşma anlarıyla birlikte süre uzatılabilir. Bu da çiftlerin birbirlerine daha yakın hissetmesine ve ilişki kalitesini artırmasına yardımcı olabilir.
Önemli olan, ilişkinin süresinden ziyade her iki partnerin de bu süre boyunca tatmin olması ve bağlarının güçlenmesidir.
Kişiler orgazm olup doyuma ulaşana kadardır.
Bunda süre vermek şu kadar olmalı demek bana doğeu gelmiyor. Atıyorum 20 dk dendi diyelim kisi 21 dakikada boşalıyorsa hayır ama 20 dk oldu olmaz denilerek orada bırakılacak mı? Jdjdk
O yüzden sayı belirtenleri anlayamıyorum. Cinsellikte önemli olan sayılar değildir alınan zevk ve ulaşılan sonuçtur. Ne kadar çok zevk alınırsa ve nasıl doyuma ulaşılırsa doğrusu o olur.
Bu süre de detayda yazdığın gibi kişiye göre değişir. Ben bittim denmeden seks bitmemeli.
Nedense senin bunu diyeceğini biliyordum😂
Ben çok spiritüel bir insanım:) hissettim jxjd
Saka saka.
Bende bu konuda aynen bu fikre sahibim. Cümlesi cümlesine. Haliyle biraz mantıklı bir insan da aynen bu yorumu yapacaktır o yüzden şaşırmadım 😂
Yavaş, uzun, nazik ve tadına vara vara olmalı bu yüzden 1saate kadar olabilir ama bu ön sevişme ile birlikte uzun tutulması gereken o kısım. He bir de oral
Cevap
44Cevap
7/25 kuralı 7 dk dan az 25 ten fazla olmamalı
Aşırı az ya
Ben karsi odakli biri oldugum icin. Cevabim kisilerin doyuma ulasma suresidir. Yani kadinimiin yeter dedigi yerde bitmeli. Ama ilkdw de bitmemeli. En az 2 olmali. Yoksa ben yeterince doymamis olurum. Ama 2 bana gunu kapattirir. Onun disinda kadinim yeter diyene kadar 3 4 5 6 7 ye kadar yolum var. No problem for me.
45 50 dakika yeterli bence.
Fenomenliğin hayırlı olsun, tebriklerrr 🥳
Teşekkür ederim 🤩
İyi bir önsevişme sonrası 10-15 dakika penetrasyon kadını orgazma ulaştırır.
Kişiden kişiye değişir bu durum benim için 20-25 dakika gayet iyidir.
Süre hiç tutmadım ön sevişme gelişme sonuç olarak ilerliyor genelde.
Ön sevişme ve sonuçlanan mutluluk dahil maksimum 1.30 saat minimum 45 dakika
Saatler sürmesi iki tarafında rahat uygun bir mekân sonrasında tutku haz zevk alma bunlar süreyi belirleyen faktörler.
19 yaşındaki çocuk ideal cinsel ilişki süresi hakkında bilgi veriyor. Vay be 😂
Çocuk deme lazım olur diyesim geldi ahahagdj
Yok kardeşim ben almayım 😂
Olur abim nasıl istersen 😂
Eyvallah bacım 😂
Ön sevişme önemli onu bir 20 dakika tutmak lazım ki cinsel birleşme güzel olsun, 20-30 dakikka ds cinsell birleşme olss ortalama güzel bir süre çıkıyor
Cinsel ilişkinin uzunluğunu ten uyuma belirler genel uyumsuzsa uzun da silebilir kısa da sürebilir en idealiten uyumudur can uyumlu olduğu zaman ilişkinin tadına varırsın tam kıvamı ve tam yerinde olur
Ön sevişme dahil ideal süre 1-2 saat arası bence😉 Ama ertesi gün tatilse sabaha kadar devammm.
Hayatında 4m mı gördün lan sen 1-2 saat yazmış
Maks 10 dk sürer 1-2 saat yazmış hahaahhahahanahananananaha
@EliminenDayıEliminen Yazdığımı düzgün okuyup anlarsan neyin 2 saat sürdüğünü algılarsın, Haa gelip saat tuutuğunda zaten gülmen de geçer.
Gel lan pantolonu indiriyorum 2 saaat gel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@EliminenDayıEliminen Farkettim verecek birini arıyorsun, ama ben sadece kadınlarla yapıyorum.
Ulan daha prezervatif takamaz 🐺😂😂😂😂
@EliminenDayıEliminen Tanıyosun kocanı
Bide göz kırpma emojisi koymuş puhahahahahahhaa
Cinsel ilişkiden kastın ne sevişmenin bir süresi olmamalı ama erkekler için seks stabil bence Max 10-15 dk sevişme olarak gel uçalım
İdeal penetrasyon süresi benim için yarım saat
Hergun değişir bu bence
2 saat olmalı dakika diyenlere inanamıyorum
Sağlıklı olanı 5-15dk arası, ideali 10-25.
Aşırı az. Hiçbir uzman 5-15 dk seks önermiyor o kadarcık kısa zamanda zevk alınmaz ki
Zevk için demedim zaten sağlıklı olanı dedim. Zevk için olduktan sonra bazı ilaçlar sayesinde tahmininden çok daha uzun süreli ilişkiler mümkün zaten.
Zevk almayacaksak neden yapalım? Uzun seks sağlıksız değil. 1 saat sevişmek zararlı mı yani? Sağlık için kimse sevişmez üreme ve zevk için sevişilir.
Soruda "ideal" diyor bende sağlıklı olanını ve idealini yazmışım zaten. Hiçbir erkek herhangi bir madde kullanmadan 1 saat dayanamaz, dayanırım/dayanıyorum diyen yalan söylüyordur. İdeali 10-25 arasındadır, sağlıklısı 5-15.
İdeal demek sağlıklı demek değil uygun, normal demek. 1 saat cinsel ilişkide olacak olan şey sadece penisin vajinaya girmesi değil ki oral, ön sevişme, öpüşme aşaması da var. 40 dkdan az sevişen erkek görmedim, duymadım.
Ön sevişmeyi dahil etmemiştim zaten 🤦♂️ neyse kraliçemissss haklısın umarım sana 3 saat dayanabilen denk gelir
3 saat beklentim yok 1-2 saat olsun yeter ama hiçbir erkek de sadece 5-15 dk gir çık yapmaz çok tuhaf bu kimse o kadar güçsüz değil yaşlıysa o kadar olur ama genç biri daha fazla yapabilir.
Sen yine de fazla video izleyip beklentini yükseltme derim, 1.5-2 saat normal bir süre değil emin olabilirsin 🤣
Videolarda 45 dk civarı sürüyor videodan varmadım yani bu sonuca. Kusura bakma ama bence sen yapamıyorsun o yüzden hiç kimsenin yapamayacağını söyleyerek kendini tatmin ediyorsun. 5-15 dk ne Allah aşkına? Libidosu düşük ve yaşlı bir erkeğin performansı o kadar olur
Ben herkesten hep 1 saat duydum ve benim birlikte olduğum erkek de 1 saat dayanabiliyor. Sabaha kadar sevişen bile var.
Okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun o yüzden haklısın deyip geçiyorum, ilerde karım olacak kişiye yazık haklısın sjjfndjfjf. Kendimi avutma gibi derdim yok ama hadi öyle olsun, hayatınızı cinsellik üzerinden ego kasarak yaşamaya devam edin.
Ego kasmakla ne alakası var anladım. Ben sana burada kibirlenmedim ki. Benim hayatım cinsellikten ibaret değil. Ben okuduğumu gayet iyi anladım uzun süre bir erkek seks yapamaz diyorsun ama 1 saat çok da uzun bir süre değil ve 1 saat cinsellik sadece gir çıktan ibaret değil. İlerde karın olacak kişiye yazık çünkü saygısız birisin.
5-15 dk gir çık yapan erkek libidosu düşüktür ben hiç duymadım dediğini
Ne demeye çalışıyorsun?
Onsevisme dahil 1, 1 bcuk saat
1 saat benim için. Ön sevişme hariç ama
İdeak süre yoktur ya hazza bağlı
İlk iki kıss gerisi ben ne zaman istersem
Yarım saat ila bir saat arası yeterli 🙏🏻
Ön sevişme dahil 20 dakika bence güzel
12 ile 15 dakika arasında yeterlidir bence
20-30 dk içindeki süre bence ideal
Bence 2 saat ve daha fazlası
Yarım saat yeter de artar insan olana
Girince minimum 1 saat
20 dakika fazlasıyla iyi.
30-35 dakika filan sonrasi sıkıcı oluyor
Hatunun maşallahi var
Süre sıkıntım yok zevk ve haz almak mesele
1 saat
Bence iki tarafta zevkten doyana kadar
30-40 dakika
İki tarafta tatmin olana kadar
Yarım saat idaal
Bir saat bence
3-5 dk
Uzun olmalı
39 dakika
Ölene kadar
İkinizede bağlı
20-30dk
Beş saat
Yarim saat
Benim 2 saat sürüyo
1 saat yeterli
5 saat bana göre
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.