Cinsel Yaşam Oral yaparken mideniz bulanmıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Beyler kadinlara oral yaparken mideniz bulanmiyo mu Oral yaparken mideniz bulanmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani orası temiz olursa yapış yapış değil zaten orada bir koku kötü bir tadı olursa yapılmaz temiz bir kadına temiz bir vajinaya yapılır 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bir tek adet dönemine yakın ve gectiği döneme yakın zamanlar da koku oluyor onun haricinde hic bir sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın temizliğine dikkat ediyorsa mide bulandıracak bir şey yok. Tadı ne yediğine göre değişiyo. Evet, bir gün önce pastırma yediyseniz anlaşılıyo :D 1 3 Yorumla barabar +1 yıl O kadar etksi vwrmı yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barabar Sperm vajen salgısından daha beter o konuda. Partnerinizi seviyorsanız soğan, sarımsak, çemen tüketimini abartmayın derim. Yorumla barabar +1 yıl Olmadığı için sorun yok 🤷😏 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bulanmıyor benim kadınıma zevk vermek güzel sonra evire çevire devam ederim 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bakımlı ve temiz ol bol bol ananas ye ve ananas suyu iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman guzel mi oluyo bi de iliskiden ne kadar once yemeliyim Yorumla hhangoverr +1 yıl 2 3 gün ye iste Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben yapabilir miyim bilmiyorum, ama yaptırmak isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fiziğindeki güzellik inan yalayan erkeğe bazen seks yapmaktan daha çoook zevk vermesine sebep olabiliyor yaşadığım için diyorum 1 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoşlandığım biriyse hoşuma gider oral yapmak, tadı güzel yani 0 0 Yorumla
kurukankine Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Midemiz temizse bulanmaz suyunu bile iceriz sorun yok 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yo genelde tadı güzel oluyor 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Herkeste ayni mi Yorumla KingNothing01 +1 yıl Tabiki değil beslenme türüne göröe değişiyor erkekte de öyle Yorumla Soran +1 yıl Ne yersek guzel olur Yorumla KingNothing01 +1 yıl Tatlı meyveler Yorumla Soran +1 yıl İliskiden ne kadar once yenmeli Yorumla KingNothing01 +1 yıl Ne kadar uzun süre olursa o kadar iyi Yorumla Soran +1 yıl Onu demiyorum 🤣🤣🤣 oral iliskiden ne kadar once meyve yenmeli Yorumla KingNothing01 +1 yıl Vücutta ne kadar uzun süre tene karışıyor tam bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamamm Yorumla KingNothing01 +1 yıl Oral mı yapıracaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla KingNothing01 +1 yıl Kime? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim 🫶🏻 Yorumla KingNothing01 +1 yıl Wuhu Yorumla
BasitÜye_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 106% +1 yıl bulanmaz. acı bir tadı var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kotu mu iyi mi Yorumla BasitÜye_ +1 yıl çok iyi Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seks esnasında tadı kötü gelmez 1 0 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aksine hoşumuza gidiyor. Siz de yapıyorsunuz zaten 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadını mutlu etmek erkegin gorevidir 😂 0 0 Yorumla
Reus_R Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Tadı güzel ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil tatli mi eksi mi Yorumla Reus_R +1 yıl Sen bilmiyosun sanki:)) Yorumla Soran +1 yıl Ben nerden bileyim kendimi yalamadim 🤣 Yorumla Reus_R +1 yıl Kisinin damak tanida gore değişir Ben seviyorum tadini :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bulanmıyorlar zevk aliyorlar sıcak ve kaygan 1 1 Yorumla stylafree +1 yıl kim demiş Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır ben içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iğrenirim ki hiç yapmadm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye igrenirsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl direk iç organ ya erkekte öyle değil mesela Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 4m sifadir bulanmaz 1 1 Yorumla stylafree +1 yıl o işi oyle şifa değil Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır ya 0 0 Yorumla
Bıgboyys Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hayır sen bilionmu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Bıgboyys +1 yıl Anlatimmi Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Bıgboyys +1 yıl Gel beklıom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yani orası temiz olursa yapış yapış değil zaten orada bir koku kötü bir tadı olursa yapılmaz temiz bir kadına temiz bir vajinaya yapılır
Bir tek adet dönemine yakın ve gectiği döneme yakın zamanlar da koku oluyor onun haricinde hic bir sorun yok
Kadın temizliğine dikkat ediyorsa mide bulandıracak bir şey yok. Tadı ne yediğine göre değişiyo. Evet, bir gün önce pastırma yediyseniz anlaşılıyo :D
O kadar etksi vwrmı yahu
@barabar Sperm vajen salgısından daha beter o konuda. Partnerinizi seviyorsanız soğan, sarımsak, çemen tüketimini abartmayın derim.
Olmadığı için sorun yok 🤷😏
Bulanmıyor benim kadınıma zevk vermek güzel sonra evire çevire devam ederim
Bakımlı ve temiz ol bol bol ananas ye ve ananas suyu iç
O zaman guzel mi oluyo bi de iliskiden ne kadar once yemeliyim
2 3 gün ye iste
Ben yapabilir miyim bilmiyorum, ama yaptırmak isterim
fiziğindeki güzellik inan yalayan erkeğe bazen seks yapmaktan daha çoook zevk vermesine sebep olabiliyor yaşadığım için diyorum
Hoşlandığım biriyse hoşuma gider oral yapmak, tadı güzel yani
Midemiz temizse bulanmaz suyunu bile iceriz sorun yok
Yo genelde tadı güzel oluyor
Herkeste ayni mi
Tabiki değil beslenme türüne göröe değişiyor erkekte de öyle
Ne yersek guzel olur
Tatlı meyveler
İliskiden ne kadar once yenmeli
Ne kadar uzun süre olursa o kadar iyi
Onu demiyorum 🤣🤣🤣 oral iliskiden ne kadar once meyve yenmeli
Vücutta ne kadar uzun süre tene karışıyor tam bilmiyorum
Hmm tamamm