Şimdi herkonuda basarisizim böyle devam edersem bölümü birakicam kendimi çok kötü hisediyorum ne yapsam acaba
Elimden hiçbir şey gelmiyor
Şimdi herkonuda basarisizim böyle devam edersem bölümü birakicam kendimi çok kötü hisediyorum ne yapsam acaba
Elimden hiçbir şey gelmiyor
Cinsellik sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yasamalisin. Sosyallik konusunda da üniversitenin çeşitli kulüplerine katılıp çevre edinebilirsiniz. Sosyal etkinlikler geziler bunları takip edin
hem cinsellikte hem sosyallikte kendinizi neden ezik hissediyorsunuz. bir sebebi olması lazım. mesela dış görünüşüzden dolayı mı veya zamanında yaşadığınız bazı olaylardan dolayı mı? yardımcı olmak isterim.
Hay * sabah sabah ne cinselliği bu ya. Yeni sabah namazı kıldım offf siz kızları şimdi...
...
...
...
...
...
...
...
Cevap
16Cevap
Nasıl elinden bir şey gelmiyor? Okulda hiç arkadaşın yok mu, birde hoşlandığın veya senden hoşlanan biri? Anlatmak istersen dinlerim.
Okula gitmedim biryerden sonra ben
Bak mesela bildiğim kadarıyla her şehirde gençlik ve spor bakanlığına ait gençlik merkezleri var ve bütün aktiviteler, kurslar ücretsiz. Oralara gidebilirsin mesela. Sosyalleşirsin, sonra hoşlandığın kişiyle cinselik yaşarsın.
Ya nasıl desem hatta bu bolume bile aitmisim gibi hisetmiyorum
Hatta cevreme de öyle herkesten soyutlandim yani saçma bir şey haline geldi bu
Neden böyle oldun, bir şey mi oldu?
Ailede boşanma oldu ve sinifta dışlandım iftiralar falan oldu eziklendim ama sonra üniyi kazandim o da bekledigim gibi çıkmadı neye elimi atiyorsam kurudu diyeyim
Psikoloğa da gittim ama biraz ise yaradi sonra yine ayni
Boşanma olayı bende de olmuştu, anlıyorum. Liseyi bitirene kadar ben de dışlanmıştım, onu da anlıyorum. Üniyi 2 yıllık kazandım ama benim de beklediğim gibi olmadı, onu da anlıyorum. Psikologa gitmedim sadece, zaten o da doktor tamam diyene kadar devam etmeli. Bence sen de devam et.
Tamam iyilestin dedi doktor ama yine aynıyım ben
Demek ki doktor işinde iyi değilmiş.
Hmm napiyim peki şimdi ben
Aslında ben çok çok üst düzey bir şey olmadığı taktirde doktora gidilmesini öneriyorum, asıl insan kendi çözebilmeli diye düşünüyorum. Sen bir sosyalleşsen bence her şey çözülecek. O gençlik merkezi olayını düşün derim.
Evet sosyallesmek istiyorum zaten
Tamam onu düşün, hangi şehirdesin, bulup adresini de atayım buraya.
Kanka gel istersen detaylı anlat bakalım nedenini bişiler bulmayı deneyebiliriz
Bulmak istediğim şeyi en azından belirledim
Bir iseyarar insan gibi hisetmek istiyorum yani meslegimde arkadaşlarım ve sosyal çevremde başarılı olmak istiyorum
Sosyal olmadığın için kendini kötü hissetmeni anladım da cinsellik nasıl oldu açıklar mısın?
Herkes üniversitede bunu yaşıyor işte ama ben yapamadım diye kendimi kötü hisetmeue basladim
Yahu herkes yaşayacak diye bir şey yok zamanla
özgüveninde çare bul, diğerlerinde gelişme kat edersin :)
Ozguvenim yoksa ne yapabilirim
Yani kalkıp bir kod bile yapamıyorum nasıl bilgisayar mühendisiyim ben
Benden kötü olanlar bile ilerlediler
onlara benzemyor olusun senın ozel olmanı saglıyor... kendının farkına var artık..
Sanal yaparak yavaş yavaş özgüven kazanabilirsin
Bende de zaman zaman depresyon ve eksiklik oluyor ama depresyon olayı beynin bir oyunu sadece. Bunu anlayınca insan daha pozitif oluyor
Yav cinsellik ve sosyallik ayni sey bile değil derslerini verdikten sonra erkek çok jwjskwjskx
Derslere odaklanamıyorum ana
Ama*
Hayır hshbsbs
Daha çok nasıl desem duygusal boşluktayım meslegim is aile arkadaş falan hepsi b*k gibi
Güçlü olmak istiyorum para kazanmak insanları etkilemek gibi şeyler
Ezik biri yerine a evet o bu işi cozer ya da o çok başarılı ya da en azından kendini dogrulttu denilen biri olmak istiyorum bunun için ne istediğimi tutkumu bilmeliyim ve cozemeyince cinsellik gibi ya da depresyonumsu şeylere yoneliyorum
konusarak bu sorunları yenebılırsın yuz yuze soyleyemecegın ayda soramayacagın herseyı sorabılırsın beklerım
Özele giriyor herhalde detaylı anlamak istermisiniz
Iyi gitmeyen bir hayat
Doğru öyleyim gerçekten ne yapsam acaba hiçbirşeye umudum yok gibi canım istemiyor
Sanki cozmuyor
Erkekler daha iyi bilir bence yani şöyle bir dönem illa her erkekte özellikle olmustur:
Kendi tutkunu meslegini bulmak ve sonrasında bunun üzerinde çalışmak süreci
Nasıl karar verirsin
Ailede saygin yok onlardan istemsjzce uzaklasiyorsun o zayifligini daha fazla ogrenmesinler diye ama içinde biryerde guclenmek istiyorsun
Ne yapıyorsunuz alkol haric😅
olur mu hicbisey gelmiyor tamamen sende
Uzun uzun anlatmam gerek sana birşeyleri
Hangisi ezik hissettiriyor
Derslerimde başarısız olmam
Kafanı bocalayan şeylerin önemsizliğini düşün. Derslerin senin için daha kıymetli. Kendini motive et. Sürekli.
Canım bir şey yapmak istemiyor hem düşünüyorum ama dusunduklerimi yapmıyorum ve düşünmekten yoruluyorum
Neler düşünüyorsun
Iste mimarlık mi okusaydim moda tasarimciligi mi veya tamamen başka bir şey mi
Insanlar beni niye sevmiyor çok depresifim o yüzden herhalde o zaman mutlu olayım ama olamıyorum da
Sevilmek istiyorsun. Takdir edilmek istiyorsun doğru mu
Evet dogru
Kendini sev öncelikle. Gerisi gelir zaten.
Nasıl desem şimdi ozguvenim yok ve bir şey yaparım yok ama istiyorum da korkuyorum sadece
Yeni kararlar almak evet ben bununyaparim demek gibi
Hatta dışarı çıkmak veya bir ise başlamak Garson gibi falan korkuyorum useniyorum
Korkma korkulacak bir şey yok. İstediğin cinsellik mi?
Hayır mutlu ne istediğini bilen biri olmak nesemi geri istiyorum
Dediğim gibi kendini severek başla mesele burada
Nasıl peki
Yani bir ise girip çalışmak istiyorum ordan kazandigim parayla spora gitmek kendime birseyler almak ve arkadaşlarımın olmasını istiyorum
Nasıl dedin kaybettin beni. Kendini sevmenin formülü yok. Düzeltmen gereken nokta burada.
Yani kendini sev diyorsun ya nasıl anlıyor diğerleri kendini sevdiğini kendimi seviyorum belki ama kendime iyi gelecek şeyleri yapmıyorum ihmal etme gibi bir şey bu korkularım var şöyle arkadaş yapamazsın daha önce de denedin olmadı seni sevmediler diyor beynim sonra
Dene ya olursa yok olmucak ya da işte düşünüyorum çok basit gidicen konusucan bahane uretiyor yani o mesela bu sehirdeyken iyiydi şimdi yaşadığın yerde olmucak buranın insanları kötü
Hem sonra napican devam ettiremicen gibi şeyler geliyor boşa zaman kaybi hiçbir şey yapma en iyisi diyor sonra da düşünmekten yoruluyorum ve gerçekten bir şey yapamıyorum
Okuduğun okuluna odaklan. Sen odaklamamışsın. Toplumun düşündükleri senin için neden önemli?
Kodlama sikici geliyor ama gelecegin meslegi
Toplum yani ne bileyim annem hep öyle der annem zaten beni hep engeller psikologu gibi kullanır ben olmama izin vermez annemi sevmiyorum bu yüzden ozguvenimi çok kirdi
Annenle yüzleş, güven ver.
Annem beni anlamıyor zaten anlasa eve başka adamı baba diye getirmezdi neyse ki boşandı ondan da ama ben kötü oldum
Çok fena bir durum var ortada o zaman
Psikoloğa gittim ama ailemin yanına geri dondum ve durum aynı hatta yurtdışına kacip gitmek istiyorum ama bir meslegim yok
Herkes gitmek istiyor oralara. Seni anlıyorum. Senin özgüvenin düşük olması gayet normal. Birde yanında duran olmamış.
Evet ama bazen kiyaslandigim kız kardeşim ve erkek olan da aynı onlar benden daha iyi ve basarililar daha neseliler beni sevmiyorlar ama disliyorlar yani negatif biriyim diye akrabalarim da öyle sen böyle olursan kimse sevmez yani kusura bakma kimse negatif hep sikayetci birini istemez diyorlar
Yani ben bilmiyorum ki artık napiyim
Negatif olma işte bundan bajsediyoruz kendini sev. Okşa.
😅
Okşayarak geçiyor mu
Evet kendini okşa
Ozguven eksikliği var
:( evet napsam acaba ben
Ders konusunda sosyalleşmede yardımcı olabilirim
Bilgisayar mühendisliği mi sende de
Evet
Nerde yaşıyorsun
Ordamisin
Bisi olmaz
Dalga gecilecek konu değil ciddi bir sorun var onu sordum