Cinsel Yaşam İç dudaklarım biraz fazla büyük. Bu durum penis için sizce bir sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İç dudaklarım büyük. Ameliyatını olan var mı İlişkide sorun yaşayan oldu mu? İç dudaklarım biraz fazla büyük. Bu durum penis için sizce bir sorun mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşini bilen bir erkek onu görünce sevinir kötü düşünme bir kadına verilmiş en iyi şey o diyebilirim cinsel olarak alan yaşadı jsjsjsjsjsjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka beeAksine böyle olması kötü Yorumla ceminc +1 yıl Şaka mısın ya çok güzel bir şey bu aksine Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır kuzu dudaklı olması daha guzel emilmesi daha cok zevk veriyor onu 2 0 Yorumla
tricolor3 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl penisi daha iyi kavrar bile öncesinde sürtünmede penis başı sinirlerini coşturur 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Yok ne sorun olacak önemli olan içi genismi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim bee Yorumla emrexxx38 +1 yıl Bakiremisin Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl görüntü kirliliği :/ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Penis için ne sorun olabilirki normal bişey 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. İçeri giriyor penisle kaygan olmazsa canın yanar 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır olmaz merak etme 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Dış dudaklar simetrik mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl E tabi. Onlar çoğu kişinin simetrik olur Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Sorun olmaz bence takıntı yap iç dudaklar. Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Çok kişiye destek oluyorum bu konularda rahat ol. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl cinsel konularda bilgiliyim o açıdan dedim. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sorun olursa her zaman yazabilirsin çıkıcam biraz şimdi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En azından yalarken hoslarina gider dert etme 1 1 Yorumla oğuz6161 +1 yıl İsin uzamni Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dert etme bence, sorun olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İşini bilen bir erkek onu görünce sevinir kötü düşünme bir kadına verilmiş en iyi şey o diyebilirim cinsel olarak alan yaşadı jsjsjsjsjsjs
Ne alaka bee
Aksine böyle olması kötü
Şaka mısın ya çok güzel bir şey bu aksine
hayır kuzu dudaklı olması daha guzel emilmesi daha cok zevk veriyor onu
penisi daha iyi kavrar bile öncesinde sürtünmede penis başı sinirlerini coşturur
Yok ne sorun olacak önemli olan içi genismi
Bakireyim bee
Bakiremisin
görüntü kirliliği :/
:((
Bence sorun olabilir biraz
Penis için ne sorun olabilirki normal bişey
İçeri giriyor penisle kaygan olmazsa canın yanar
Hayır olmaz merak etme
Dış dudaklar simetrik mi?
E tabi. Onlar çoğu kişinin simetrik olur
Sorun olmaz bence takıntı yap iç dudaklar.
Umarım
Çok kişiye destek oluyorum bu konularda rahat ol.
Nasıl yani
cinsel konularda bilgiliyim o açıdan dedim.
Anladım
sorun olursa her zaman yazabilirsin çıkıcam biraz şimdi
En azından yalarken hoslarina gider dert etme
İsin uzamni
Dert etme bence, sorun olmaz
Nolcak ki
İyi o
Neden sorun olsun ki sarkık mı duruyor
Ne alaksi var kanka girer sikintisiz
Sorun olmaz
Daha güzel bence iyi öpülür emilir
Hiç bir sorun olmaz