Cinsel Yaşam Ben ondan daha çok istiyorum, nasıl çözeriz durumu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ben her gün isterim o 4-5 günde 1 bana az geliyor nasıl isteğim azalır Güncellemeler+1 yıl Aldattım 1 kere affetti ama dayanamıyorum Ben ondan daha çok istiyorum, nasıl çözeriz durumu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence bunu konuşman gerek ciddi ciddi... senin istediğin de normal ve alamazsan tekrar aldstirsin aldatmasan da istersin 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onun ki de azmış 4-6 dünde 1 nedir. Yeri gelir günde 2-3 olur yani. 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oyalanacak birşeyler bul çalışmıyorsan işe gir yoksa libidon inmez 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Valla aynı dertten muzdaribiz. Çözüm bulurdan bana da söyle :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ee bununla bir ömür mu geçer eğer evli degilseniz ayrıl seni doyuran biriyle birlikte ol 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl libidosu tavan yapan bi sürü erkek var onları dene 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. evet azmış kudurmuş birisi daha. adamı iyice besle, yat altına 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Doyumsuzsun her saniye istiyorsun değil mi? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bosdurankisi +1 yıl O yüzden çözemezsin maalesef sürekli onu tahrik etmen lazım nasıl giyinirsin ölçülerin nasıldır istersen yardımcı olayım fikir vereyim? Yorumla Soran +1 yıl Ya etmeye çalışıyorum da adam çok yükselmiyo ya dinlenince yükseliyo Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Fiziğin dolgun mu kucağına falan otur yükselir ya da macun falan yedir Yorumla Soran +1 yıl Off ya yapıyorum da ne biliyim coşmuyor Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Demekki istek yok sana yetmez o işin çok zor Yorumla Soran +1 yıl Yani yapınca da en çok onla zevk alıyorum iyi yapıyor oyüzden bırakmadım ama özlüyorum çokkk Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Valla o zaman bi şekilde macunu fazla yedir içinden çıkmasın yoksa sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Başta çok yükseltiyodum onu ama yoruldu heralde bikaç şey demiyorum ama bilmiyorum Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Enerji veren şeylerle yine yükselir bence denemelisin başka türlü zor Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Bunu ona söyledin mi peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim Yorumla David_Caine +1 yıl Neyden kaçıyor peki? Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İlişkide tam doyuma ulaşamıyorsun galiba 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilin mi eşin mi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili Yorumla luizdavid +1 yıl Beraber yaşıyorsanız çok az Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ona doping yaptır her gün yapsın 0 1 Yorumla mur_aaat34 +1 yıl af ediyorsa sen bir daha aldat😊 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değiştir dicem ama evli misin 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. onun isteğini çoğalt sen isteğini azaltma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çoğaltcam ya çoğalmıyo Yorumla DForVendetta +1 yıl eşin mi sevgilin mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgili Yorumla DForVendetta +1 yıl o zaman bu ilişkinin geleceği yok bence Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla DForVendetta +1 yıl sevgiliyken böyle olan insanla evlenince hiiiç geçinemezsin cinsellik her şey değil ama en önemli şey evlilikte Yorumla Soran +1 yıl Libidosu bana göre düşük Yorumla DForVendetta +1 yıl zor o iş maalesefff Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. İyi dillenmen lazım 0 0 Yorumla
Dervişname Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl mastürbasyon mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seks Yorumla Dervişname +1 yıl Yas kac , esinle mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgili Yorumla Dervişname +1 yıl Konusmak ister misin Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. azalmasın yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence bunu konuşman gerek ciddi ciddi... senin istediğin de normal ve alamazsan tekrar aldstirsin aldatmasan da istersin
Onun ki de azmış 4-6 dünde 1 nedir. Yeri gelir günde 2-3 olur yani.
Oyalanacak birşeyler bul çalışmıyorsan işe gir yoksa libidon inmez
Valla aynı dertten muzdaribiz. Çözüm bulurdan bana da söyle :)
Ee bununla bir ömür mu geçer eğer evli degilseniz ayrıl seni doyuran biriyle birlikte ol
libidosu tavan yapan bi sürü erkek var onları dene
evet azmış kudurmuş birisi daha. adamı iyice besle, yat altına
Doyumsuzsun her saniye istiyorsun değil mi?
Evet
O yüzden çözemezsin maalesef sürekli onu tahrik etmen lazım nasıl giyinirsin ölçülerin nasıldır istersen yardımcı olayım fikir vereyim?
Ya etmeye çalışıyorum da adam çok yükselmiyo ya dinlenince yükseliyo
Fiziğin dolgun mu kucağına falan otur yükselir ya da macun falan yedir
Off ya yapıyorum da ne biliyim coşmuyor
Demekki istek yok sana yetmez o işin çok zor
Yani yapınca da en çok onla zevk alıyorum iyi yapıyor oyüzden bırakmadım ama özlüyorum çokkk
Valla o zaman bi şekilde macunu fazla yedir içinden çıkmasın yoksa sıkıntı
Başta çok yükseltiyodum onu ama yoruldu heralde bikaç şey demiyorum ama bilmiyorum
Enerji veren şeylerle yine yükselir bence denemelisin başka türlü zor
Bunu ona söyledin mi peki?
Söyledim
Neyden kaçıyor peki?
İlişkide tam doyuma ulaşamıyorsun galiba
Sevgilin mi eşin mi bu
Sevgili
Beraber yaşıyorsanız çok az
Ona doping yaptır her gün yapsın
af ediyorsa sen bir daha aldat😊
Değiştir dicem ama evli misin
onun isteğini çoğalt sen isteğini azaltma
Nasıl çoğaltcam ya çoğalmıyo
eşin mi sevgilin mi
Sevgili
o zaman bu ilişkinin geleceği yok bence
Neden
sevgiliyken böyle olan insanla evlenince hiiiç geçinemezsin cinsellik her şey değil ama en önemli şey evlilikte
Libidosu bana göre düşük
zor o iş maalesefff
Gel senin fb olalım :D
yapsin
İyi dillenmen lazım
Doyuramıyomu
yapa yapa artar
mastürbasyon mi
Seks
Yas kac , esinle mi
Sevgili
Konusmak ister misin