Eşimle birleşmeden sonra tekrar istiyorum her gün yapalım istiyorum zorla yaptırıyorum sanki yorgunum diyor uykum var diyor daha yeni işten geldim diyor bahane buluyor o evde olmayınca da ben kendim kendimi tatmin ediyorum ve izlediklerimin arasında grup videoları var kendimi o tek kadının yerine koyuyorum gerçekte istemem ama öyle düşününce çok zevk alıyorum eşim beni umursamıyor ve doyuramıyor mu yoksa ben mi abartıyorum bana istediğimi vermediği için kendim yapmak zorunda kalıyorum ve saçma sapan videolar izleyip onlara özeniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada yazılanları sakın kafana takma.
kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az üç katıdır. Bu isteğin de mutlaka bastırılması lazım. Aksi takdirde çok gergin olursun. Ayrıca aşırı mastürbasyon yaparsın ama bu da yetmez Hatt, her mastürbasyon sonrası isteği azalacağına daha da artar. Yaptıkça yapasın gelir ama isteğin asla geçmez.
Sorunun aslında ne biliyormusun.
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Libidon çok yüksek ve tam da doyurulamıyorsun o yüzden bir erkek bana yetmiyor diyerek hem masta hem de grup videolarına tahrik oluyordun üç dört erkeğin arasında acımasızca becerilirsen tatmin olacağını hayal ediyorsun. Aslında basitçe tatminsizlikden sebep bu. Tek bir erkek de seni o yataktan kalkamayacak hale getirebilir ama anladığım kadarıyla kocan o erkek değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlığını hissedemiyorsun ve kadınlığını o videoda diğer kadınların yerine koyarak kendini tatmin ediyorsun birden fazla erkeği tatmin ediyormuş gibi hissederek.
Kocan fiziksel olarak yorucu bir işte mi çalışıyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış mı?
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. o videolar bu yüzden zararlı işte. insanları gerceklerden uzaklaştırıyorlar. ilaçlarla o halde makine gibi devam ediyorlar ama gercek hayat öyle değil. önce bunu kabullen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
+1 yılHer kadinin icinde vardir bu fantezi ama fantaxi olarak haz verir. Gercekte yapmak istemezler. Mesela ben esimle seks esnasinda bazen p*rno izlerim boyle videolar hosuna gider daha cok zevk alir ya da kulagina fisildaarim iste buda burds olsa diyr daha cok inler. Ama gercekte istemez bu fantazidir ve cok zevk verir. Senide esin doyuramadigi icin daha cok fantezi duyup özeniyoesun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel isteğiniz fazla doktora gidin mutlaka ama cinsel açlığı bbastırmak için vibratör vibratör gibi yardım alacağınız oyuncaklar var, ayrıca gurup fantazisi normaldir fantezileri herkes yapar, dert etme..
00 Yorumla eşin yetersiz sana uygun değil libidosu düşük😘
00 Yorumla
+1 yılRuhsuz birleşme olunca istekler ve arzular ön plana çıkıyor diye düşünüyorum
Eşiniz size yetmiyor sizin kabahatiniz yok efendim eşiniz iş bilmiyor
00 YorumlaMk böyle insanlar hep başkalarına gidiyor ne zaman babaaaaaa fjsncjsnxi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılIhtiyacini gidermek istemen dogal ve çok ac olduğun için iki üç erkek gurup istiyorsun şimdiye kadar başkasına vermeden durman mucuze
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyumsuzsun galiba en çok istediğin nedir merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşim de bazen grup videosu izliyormuş yeni öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAma öyle bir ortamın içine düşsen yapmayı istersin. bu senin fantezin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın işsiz olunca da zor be
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılNormal insan ister ama bastırır arzularını
00 Yorumla
+1 yılsu izledigin videolar psikolojini bozmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala devam ediyor musun izlemeye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. eşin seni doyuramadığı için böylesin
00 YorumlaBir şeyler sokup çıkartıyor musun
00 Yorumla
+1 yılİştahlı
00 YorumlaGrup denemeyi düşünmelisin. Harika bir şey
00 YorumlaKocan şanslı ama farkında değil
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç acaba
04 Yorumla
Soran+1 yıl23-28
- +1 yıl
Daha en güzel yaşlardasiniz eşini yatağa bağlamaya çalış renkli iç çamaşırı giy fantezi vs daha iyi oral yapmayı dene
- +1 yıl
Bu arada yardım istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Yaşadığın durum kolay bişey değil bak rehavete kapılmış sin nerdeyse bı bakmışsın işin sonu farklı şeyler olmuş önceden tedbir almak gerekli
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala aynı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni doyururum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzgınız sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi