Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yani bilmiyorum biraz detaylandırsa idin keske. öyle aman aman bi şey yok bende. hayvani dürtülerle hani hayvanlar aleminde olur ya. işte hemen ciftlesmemiz lazım bi dişi bulalım. dişide hemen neslin devamı erkek bulayım modu olur ya. kendi adıma öyle bakmıyorum. ama tabi şu da yadsınamaz bi gercektir ki bir bayan hani erkeğe güzel gelir. seks olsa hayır demez begenirse. bir nevi kadın cinsel objedir yani. bu da yalan değil. keza erkekte kızlar icin öyle. hayatın gerceği bu. biz dünyaya nasıl geldik ana baba seks yapmasa. beni cinsel obje olarak görmesinden de acıkcası rahatsız olmam erkek olarak. ama tabi dozajı onemli. önce bir kafalıcan :D kalbe gönle gircen. aşk sevgi ilgi olucak. yoksa tüm penisler benzerdir. keza vajinalar. ahmet ile ayse sekserken :D seks yaparken diyim hani bu niye mesru oluyor. beyinleri bu işi kabul ediyorsa. işte cinselliğin duygusal boyutu bu. yoksa ahmeti sil mehmet yap herkes herkesle olabilir bence önemli fark olmaz. o duyguyu yasamak onemli. o da arada yasanmıslıklar olunca kalbten kalbe yol olunca olur. o yol oldumu 2 tarafta hiç sıkıntı etmez cinsel obje olmayı. muhtemelen bence bekarsındır evlenince kocan sana cinsel olarak baktıgını ifade edecek bi cümle kurdugunda hosuna bile gidecektir bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöyle bir açıklama yapayım evet karşı cinsi asla cinsel obje olarak görmüyorum çünkü beni de bir anne bir kadın dünyaya getirdi benim de bir kız kardeşim olabilirdi Yani bu şekilde düşünmeyi hiçbir şekilde doğru bulmuyorum ancak şöyle bir şey söylemek isterim ki yani tabii ki ister istemez cinsel istek hepimizde olduğu için bazen kadınlara fiziğinden görüntüsünden etkilenip hayallere kapılabiliyoruz o kişileri isteyebiliyoruz ama her konuştuğumuz kızla da yani özellikle kendi adıma söylüyorum her konuştuğum kız da cinsel organı olarak asla görmüyorum.
00 Yorumla
Yorumların hepsini boş ver, hiç dikkate alma. Kişi p*rno videoları izliyorsa beyin otomatik olarak karşı tarafı cinsel obje olarak görür.
Hiç cinsellik yaşamamış, p*rno film de izlemiyorsa görmez.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet desem de sansasyonel olay olsa ya 😂😂 kimse cinsel obje değildir
20 Yorumla
+1 yılYetiştirilme tarzımdan dolayı bir süre öncesine kadar öyle görüyordum, ama bir süredir buna son verdim. Artık öyle görmüyorum. Kızlar da normal, gülen, ağlayan, sevinen, üzülen insanlar. Onları sadece c. nsel obje olarak görmek onlara hakaret etmektir.
10 YorumlaAsla görmem. Sonuçta o da bir insan benim kulum köpeğim değil. Onunda duyguları var ve saygıyı hak ediyor.
10 YorumlaBu obje muhabbeti ne onu bile bilmiyorum sürekli sosyal medyada görüyorum. Ama insana insanca bakmak lazım her anlamda. Kadın ya da erkek farketmez
10 Yorumla
+1 yılgörmüyorum ve saçma buluyorum matruşka gibi bir ıyuncak değil neden insanı oyuncak gibi bir cinsel amaç için düşüneyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguya ondm. veriyorum... yıldızım uyuşmazsa olmuyor... uyuşursa tadına doyum olmuyor ❤️❤️❤️✌️✌️
10 Yorumla
+1 yılDuyguları , arzuları ve istekleri oldugunu unutmamalıyız. Empati kurmakta fayda var. r
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki, arzuları duyguları istekleri olan bir kadın olarak görürüm, olması gerektiği gibi.
10 YorumlaYok kesinlikle hayır bu bir insana yapılan en büyük hakarettir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu şerefsizlik. Elbette hepimiz sekse açız ama "merhaba" dedi diye yürüyecek değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörmüyorum ama karşımdakiler beni hep öyle gördü
zaten artık ilişkilerin çoğu o şekilde hayvanların ilişkisinden farksız10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadınla birlikte olmadığıma göre obje olarak görmüyorumdur dimi 🤭
00 Yorumlaevet çoğunlukla öyle oluyor değişik tadlar bazen lazım ama elbet bir ciddi ilişkim olcak eminim
00 YorumlaKadını sevmek sevilmek için yaratılmıştır
10 YorumlaCinsel objeleri olduğu için
00 Yorumla
+1 yılDuygum olmayan her erkek benim objem 😂🤞
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zaman görmedim desem yalan olur : )
00 Yorumla Öyle görmesek sevişemeyiz zaten
00 YorumlaKarşı cins görmüyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst olucam evet. Özellikle göğsü büyük kızlara gidiyorum sırf bu sevdamdan dolayı
00 Yorumla
+1 yılObje ne ya bu kadar basite indirgenmemeli
00 Yorumla
+1 yılZaten baska ise yaradıkları yok
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen görüyorum bazen görmüyorum
00 Yorumla Abi obje nedir ya ne bunu ortaya atan kim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni öyle göreni görüyorum😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. evet bazılarını
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki cinsi de görüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. evet
11 Yorumla
+1 yılHayır asla
10 Yorumla
+1 yılGörmüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kadın obje değildir ne konuda olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılevet cinsel objeleri olduğu için
00 Yorumla
+1 yılGörmem.. hisetmem sevmem lazım
00 Yorumla
+1 yılKimse cinsel obje değildir.
00 Yorumla
+1 yılGören erkek ulaşır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAksine
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki
00 YorumlaBir süredir yessss
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelin ince mi kalın mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çoğunu evet
00 Yorumla
+1 yılbazen
00 Yorumla
Detaylı bilgi