Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımın evinde kalıyorum bugün ama birlikte uyuyunca yakınlaşmak, sevişmek ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben cinsellik yaşamak istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Peki ne yapmalıyım Erkek arkadaşımın evinde kalıyorum bugün ama birlikte uyuyunca yakınlaşmak, sevişmek ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
newface13 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre değişir. Kişi eğer anlayışlıysa bir şey olacağını sanmam. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilse ne olabilir zorlar mı Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kesin eller bir taraflarına sonrada yanlışlıkla oldu der sen tepki verince. Penisini sana değdirip sertliğini hissettirmek ister. 1 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Isteyebilir. Ya karşılik vericeksin ya da simdi olmaz sadexe uyuyalim diyixeksn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İster sen istemesen de zorlar seni 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle bir şey olmaz zorlayacak değil ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlar, sen uyurken elini atar bir yerlere farkına varmazsın bile Yorumla Soran +1 yıl Uyanırım öyle bir şey olursa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses etme diye ağzını kapatır altındakini sıyırıp kenardan ellemeye başlar Yorumla Soran +1 yıl Zorla yapar diyosun yani yok artık sevgilim o benim öyle bir şey yapmaz bence beni seviyor sonuçta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekiciysen alımlıysan çocuk nasıl tutsun kendini? Önce öpmeye başlar boynundan sonra aşağılara doğru gider Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum ama zorlar mı öyle söylesem de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlar sen debelenirken o göğüslerine yapışır emmeye başlar bir yandan eliyle okşar özel yerini sen kalk üstümden dersin o daha da hızlanır Yorumla Soran +1 yıl Hayır yapmaz benim sevgilim teşekkürler artık yazmayın lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısa şeyler giyersen frikik verirsen saldırır önce onları çıkartır sonra gece uyurken bitirir işini iliklerine kadar hissettirir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet ister önceden şöyle bari kalbi kırılmasın 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söyle* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güncellemene cevap veriyorum niyetinin o olmadığını söyle direkt şimdi yatağa girdiğinde kötü hissetmesin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim kardeşim Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl ister 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ne giyindin 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Elbise Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ne önemi var ki normal günlük elbise işte Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Yapar Yorumla Soran +1 yıl Çiçekli ve biraz kısa Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım sizce Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl İçine Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Gel konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Ne içine anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Hayır sevgilim var zaten Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Soracaklarim var Yorumla Soran +1 yıl Buraya yazın çok ileri gitmeyin ama lütfen Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Kalsın Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl İster 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben istemiyorum Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Dinlemez Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum dersem zorlayacak değil herhalde Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Bilemem. Zorlasa hak iddia edemezsin. Evinde ne yapıyordun derler Yorumla Soran +1 yıl Evine gittim diye beni zorlamaya hakkı yok ama ben sadece birlikte zaman geçirmek istedim sadece uyuyalım istiyorum 🥺 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl İstememelisin. Yorumla
Wesleyyysnejdeir Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bugün artalik alev alacak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Of ya istemiyorum ki ama Yorumla Wesleyyysnejdeir +1 yıl Ne oldu sonuç Yorumla
Met9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Kendine dikkat et aynı yatakta yatma 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Konuşsam önceden olur bence Yorumla Met9316 +1 yıl Ne konuşcan Yorumla Soran +1 yıl İstemediğimi Yorumla Met9316 +1 yıl Tamam sarılarak yatalım diyip yatakta rahat durmaz Yorumla Soran +1 yıl Rahat durmazsa gideceğimi söylerim Yorumla Met9316 +1 yıl Öyle söyle hatta ayrı odalarda kapı kitli uyu bi taviz verirsen bekareti verirsin Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Met9316 +1 yıl Ee noldu akşam Yorumla Soran +1 yıl Uyuduk birlikte bir şey olmadı Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaka mısın? 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır.. 🥺 Yorumla DeliAdam31 +1 yıl İnanmak zor tabi. Ama olmayacağına inanman saçma onu söyleyeyim. Yorumla Soran +1 yıl İstemezsem zorlayacak değil herhalde Yorumla DeliAdam31 +1 yıl İstemiyorsan elini bile tutturmayacksın. İzin verdiğin her adımın devamı gelir. Senin de hoşuna gider zaten. Yorumla Soran +1 yıl Tamam izin vermem ben de Yorumla DeliAdam31 +1 yıl 💪. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Yardımcı olmak Güzel şey 😉 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Yapıştırır direk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum ama Yorumla Retroskop1 +1 yıl İstersin biraz üzerine gelirse Yorumla Soran +1 yıl Nasıl üzerime gelirse korkutmayın beni Yorumla Retroskop1 +1 yıl Gelir gelir üstüne. Biraz cilveleimek ister senin de kanına girer sonra Yorumla Soran +1 yıl Hayır olmaz bence öyle bir şey istemiyorum dersem durur herhalde Yorumla Retroskop1 +1 yıl Hadi bakalım dursun o halde Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ister 2 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Söylemelisin ve sana saygı duymalı 1 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çomar! 1 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. ister 1 5 Yorumla hasanada +1 yıl sevişmelisin Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum ama Yorumla hasanada +1 yıl seks isteğin mi yok yoksa evlenmeden seks yapmak mı istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden istemiyorum Yorumla hasanada +1 yıl masturbasyona devam o zaman. adamın da koynuna girme Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. isteyebilir tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kişiye göre değişir. Kişi eğer anlayışlıysa bir şey olacağını sanmam.
Değilse ne olabilir zorlar mı
Kesin eller bir taraflarına sonrada yanlışlıkla oldu der sen tepki verince. Penisini sana değdirip sertliğini hissettirmek ister.
Isteyebilir. Ya karşılik vericeksin ya da simdi olmaz sadexe uyuyalim diyixeksn
İster sen istemesen de zorlar seni
Yok öyle bir şey olmaz zorlayacak değil ya
Zorlar, sen uyurken elini atar bir yerlere farkına varmazsın bile
Uyanırım öyle bir şey olursa
Ses etme diye ağzını kapatır altındakini sıyırıp kenardan ellemeye başlar
Zorla yapar diyosun yani yok artık sevgilim o benim öyle bir şey yapmaz bence beni seviyor sonuçta
Çekiciysen alımlıysan çocuk nasıl tutsun kendini? Önce öpmeye başlar boynundan sonra aşağılara doğru gider
İstemiyorum ama zorlar mı öyle söylesem de
Zorlar sen debelenirken o göğüslerine yapışır emmeye başlar bir yandan eliyle okşar özel yerini sen kalk üstümden dersin o daha da hızlanır
Hayır yapmaz benim sevgilim teşekkürler artık yazmayın lütfen
Kısa şeyler giyersen frikik verirsen saldırır önce onları çıkartır sonra gece uyurken bitirir işini iliklerine kadar hissettirir
evet ister önceden şöyle bari kalbi kırılmasın
söyle*
güncellemene cevap veriyorum niyetinin o olmadığını söyle direkt şimdi yatağa girdiğinde kötü hissetmesin
Teşekkürler
rica ederim kardeşim
ister
Ben istemiyorum
Ne giyindin
Elbise
Nasıl
Ne önemi var ki normal günlük elbise işte
Yapar
Çiçekli ve biraz kısa
Ne yapmalıyım sizce
İçine
Gel konuşalım
Ne içine anlamadım?
Hayır sevgilim var zaten
Soracaklarim var
Buraya yazın çok ileri gitmeyin ama lütfen
Kalsın
İster
Ama ben istemiyorum
Dinlemez
İstemiyorum dersem zorlayacak değil herhalde
Bilemem. Zorlasa hak iddia edemezsin. Evinde ne yapıyordun derler
Evine gittim diye beni zorlamaya hakkı yok ama ben sadece birlikte zaman geçirmek istedim sadece uyuyalım istiyorum 🥺
İstememelisin.
Bugün artalik alev alacak
Of ya istemiyorum ki ama
Ne oldu sonuç
Kendine dikkat et aynı yatakta yatma
Konuşsam önceden olur bence
Ne konuşcan
İstemediğimi
Tamam sarılarak yatalım diyip yatakta rahat durmaz
Rahat durmazsa gideceğimi söylerim
Öyle söyle hatta ayrı odalarda kapı kitli uyu bi taviz verirsen bekareti verirsin
Anladım teşekkürler
Ee noldu akşam
Uyuduk birlikte bir şey olmadı
Şaka mısın?
Hayır.. 🥺
İnanmak zor tabi. Ama olmayacağına inanman saçma onu söyleyeyim.
İstemezsem zorlayacak değil herhalde
İstemiyorsan elini bile tutturmayacksın. İzin verdiğin her adımın devamı gelir. Senin de hoşuna gider zaten.
Tamam izin vermem ben de
💪.
Teşekkürler
Yardımcı olmak Güzel şey 😉
Yapıştırır direk
İstemiyorum ama
İstersin biraz üzerine gelirse
Nasıl üzerime gelirse korkutmayın beni
Gelir gelir üstüne. Biraz cilveleimek ister senin de kanına girer sonra
Hayır olmaz bence öyle bir şey istemiyorum dersem durur herhalde
Hadi bakalım dursun o halde
Tabi devamıda gelir bu gidişle