şöyle ki erkek arkadaşmla seks yapmasakta sevişmek istiyorum. ama hersefernde beni geri çeviriyo. kucağına oturuyorum öpüyorum karşılık veriyo ama üstüme çıkarmaya başladgmda engel oluyo yapamam dyo. amacım seks değil zaten bakireyim bunu yapmam ama tek istedgm birazcık sıcaklığını hissetmek bedenimde. Buna nasıl ikna edebilirim onu? Yada ne desem tahrik olur ne yapsam?
Cevabın nedir?
+1 yılNefsine böyle hakim erkek bulmussun daha ne be kadın ! Evlen onunla :)
Söyle ona ben teşekkur ediyorum burdan.
Ama sorunun cevabına gelirsek. Seni sevdiğinden seni çıplak olarak gördüğünde kendine hakim olamamakdan korkabilir.sorumluluğu üstlenecek kapasitede olmayabilir.yada başıma kalırsa şimdi diyebilir. bu çelişkili cevapların dışında sen düşündüğü kişi olmayabilirsin çünkü sen o erkeğe öyle muamele çekiyosan yani onu yatağa sen atmak istiyosan bunu bi kızdan beklemiyo olabilir çünkü sen onu yatağa atacaksan ondan başka birini yatağa atmış yada atabilecek birisi olduğunu düşündüğündedindir.53 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem onunla zaten. yakında. en son cümlen korkuttu beni böyle düşünmemesi için elmden geleni yapıcam
- +1 yıl
Aliye Mutlu dan dokun bana şarkısını armağan et ona tavsiyemdir.
Cevabımı dikate aldığın içinde teşekkur ederim.
Soran+1 yılne demek rica ederm ben fikirleri deger veririm
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 343 cevap paylaştı. onun en çok nerelerinden hoşlandığını biliyorsundur. örneğin göğüslerin diyelim onunla ilgili cezbedici cümleler kurabilirsin. ya da fiziğinde güvendiğin noktalarını ön plana çıkartıcı kıyafetler tercih edebilirsin onun yanında.
020 Yorumla
Soran+1 yılufacık dekolteden bile rahatsz oluyo bu sekilde gynme askım dyo
Soran+1 yıldenicem. onu cok sevdgmden böyle bi istek var içimde. biraz içim titresn istiyorum bana dokundgnda tamam sarılınca ednce yne oluyo öyle ama baska sekilde de hissetmek istiyo insan sevdgni
- +1 yıl
haklısın kesinlikle. hani çıplak vücutların birbirine yapışıp sıcaklıklarını hissetmesi daha bi farklı olur tabiki ya. daha taktik veriim bikaç daha madem. mesela iç çamaşırı mağazasına gidin kendine bi iç çamaşırı beğen onunla. en azından biraz daha bu konularda açılmış olur. veya iç çamaşırım sıktı filan de. taktik çok yani=)
Soran+1 yılbak bu hoşuma gtti beraber alışveriş yapmayı seviyoruz zaten. cok sağol
Soran+1 yılsorarım. bu işe yaramazsa.
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılolabilir :)
Soran+1 yılhayır büyük değil normal hiç o sekilde giyinmedm takmadan durabilcegmi de sanmıyorum biyerlerm belli olması hoşuma gtmez benim. öyle giyinenlerden degilim
Soran+1 yılblmyrm olabilir bu dedgn ama hakkımda da "ne oluyo bu kıza" dye düşünmesn istemem.
- +1 yıl
zaten amaç hani sadece onu etkilemek dışarıda zaten bu şekilde giyinme de. ama mesela yanındayken üzerini değiştirirken yanlışlıkla frikik vermiş gibi yapabilirsin. diğer türlü direkt olarak karşısına o şekilde çıkma bence de. etkileniyo mu peki senden ereksiyon oluyo mu fark ettin mi hiçç
Soran+1 yıloluyo kucagna her oturdgmda öpüştgmzde falan. hissediyorum
Soran+1 yılo kadarını bilemicem ama baya baya oturdgmda hissediyorum pantolondan bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkdaşına helal olsun valla gurur duy onunla.
bncede hiç uzerine gitme o öyle bişey yapmak istese her turlu yapardı
ama sen onun için çok değerlisinki senn istemene ragmen seni durduruyor. ve ilişkiniz yeniyse hiç ileri gitme zamanla herşey raya oturr sennle ciddi düşünüyo sanırım ve bu iş içinde hiç acele etmiyo evlen onunla kaçırma bu adamı ! :D03 Yorumla
Soran+1 yılaz kaldı evlenmeme bayıltıp götürcem nikah dairesne :)
Cevap sahibi+1 yılhehe süper kaçır götür :)
Soran+1 yılgötürcem zorla evlen bnle yoksa topuguna sıkarım dcem :)
bitirmeyeceksen başlama bir işe derim. İşkenceden farksız seninki. Olaya sıcaklık duygusallık diyorsun ama cinsel anlamda azıyorsun belli. Bu hevesten vazgeç derim gerçektende bilrikte olmayacakssan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
+1 yılORAL SEX 'i dene istedigin sıcalıgı heyecanı bulursun :)))) onu yapamam diyorsan soyun üryan takıl biraz olmadı hand job yap ok yaydan cıksın da gör
CISSSSSS ATEŞ SENİ CAGIRIYOR :)))))
birde unutmadan 3 gün sonra gelip buraya yazma kızlık zarı diktirecegim nasıl oluyor aranızda diktiren varmı bıdı bıdı bıdı bıdı13 Yorumla
Soran+1 yıldemem rahat ol
- +1 yıl
VE TANRI KADINI YARATTI :))))))
Soran+1 yılhaha cok komik
Ben sevgilimle seks yapmadan bu şekilde oynayarak ya da sadece yatarak çok zaman geçiriyorum bazen durabiliyor ama bazen durdurmak imkansız oluyor :) o zaman da başa gelen çekilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bnde durabilecegni düşündüğüm için yaptım ama ya duramicagnı düşündgü için dokunmuyo yada günah dye düşünüyo
Sex yapmak istemediğinin farkında mı ? Farkındaysa sebebi budur. yarım yolda bırakılacağını bildiği için hiç girmiyo yani o yola.
Senin amacın sex değil ama ya onun amacı, isteği sex se ? hiç düşündün mü ...11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir hiç düşünmedm eger böyle bişe isterse karsı gelicegmi bildiği için hiç dokunmuyo o zaman
Bence sen git o çocuğa de ki senin gibi erkek kalmış mı ben sana Aşığım de daha da bırakma bulmuşsun öyle erkek daha da sorun yapma bence ya duramayacağından korkup zarar vermek istemiyo işte apaçık belli :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbırakmam zaten hayatmda tek güvendgm insan. bana zarar vermeyecegne de defalarca sahit oldum
+1 yılbence duramama korkusu var çocukta yada takımlar havalanmıyo koyversin gider diyorsan sakince anlat ve cilveni kullan bitirir seni valla g noktasını bul:):):)
011 Yorumla
Soran+1 yılkoyversn gder de dyemem de ne bilim.
- +1 yıl
ozaman onu azdır bişeyler yap bu kadar çok istiyorsan sevişmeniz yeterlidir bence zaten biraz sevişince ortalık karışır...ikna edicen
Soran+1 yılişte nasıl edcem adam engel oluyo yaa. yapamam dyo yzümü okşayarak. :(
- +1 yıl
ozaman boşver bu çocuk ya seni gerçekten çok seviyo zarar gelmesini istemiyo yada başka bişey var hani bilmiyorum ki ne desek boş her insan bir degil bir karşısında soyun desem yine bişey degişmeyecek bence akışına bırak eger gerçekten seni alnından öpüyorsa o adamı kaçırma yada ne bilem..anlaşılan sen çok istiyorsun yapmayı ama bırak akışına boşver...
Soran+1 yılyapmak degil maksadım soruda da yazdım zaten. ama o bekliyosa bnde beklerm hiç önemli degil napalım. ama bunun hesabını da sorarım evlenince :)
- +1 yıl
belli belli ondan kimsenin şüphesi yok parlama olacagı kesin biriktir sen:):)):):):):yazık o çocuga acımaya başladım:):):)
Soran+1 yılyok canım öldürmicem sadece azıcık hesap sorcam :)
- +1 yıl
belli belli o hesap baya kabarık gelicek:):):)):) acıdım bak uşaga yazık lan yol yakınken kurtulsamı ne yapsa senden:):):):
Soran+1 yılkurtulamaz o bnden ;) kafese tıktım onu ben bülbülüm altın kafeste hehehe
- +1 yıl
ya varya şimdi böle diyorsun ama biraz zaman geçsin kaçma çocuktan yok sıkıldım yok şu yok bu diye gerçekten böle yapıyosunuz belli zamandan sonra:):):hadi bakalım uçurma bülbülü o kafesten uçarsa ah vatanım diye görürüm seni sonra vay haline senin:):):):)):):))::
Soran+1 yılhayır biz birbirmzden vazgecemedik hiç kaç kere ayrılmamıza ragmen kmseyi sokmadk hayatımıza merak etme.
açık açık söyle kendine hakim olabilen birisi zaten yapar
ama işkence yapıyorsun çocuğa haberin olsun.. psikolojisini bile bozarsın bu şekilde01 Yorumla
Soran+1 yıl:( tamam
+1 yılhelal olsun çocuğa kıymetini bil. ayrıca ten sıcaklığını hissettin mi daha ileri gitmek isteyebilirsin :)sonra istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsin. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvazgectm zaten o istemedkten snra bnde yapmicam bişey
- Cinsellik konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılerkek arkadaşın ya sana çok fazla değer veryor zarar vermek istemiyor ya da senden tam anlamıyla etklenmiyor...
06 Yorumla
Soran+1 yılçok deger veriyoruz brbrmze evlenicez ama ben birazcık dokunmak istiyorum ona cok degil. :(
- +1 yıl
eşeğ güden osuruguna katlanır die bi laf var:D:D biraz kaba belki ama aklıma geldi:D canım bunu sevgiline anlat eğer ileride ayrılığı göze alıyosan ve kaybettiğinden dolayı pişman olmayacaksan kısaca seni istiyorum deee
Soran+1 yılseks degil istedgm benim onun bedenini hissetmek istyrm btek
- +1 yıl
kusura bakmada ikinizde çıplakken bişeylerin olmaması mantık dışı
- +1 yıl
belki aşırı tutucu ahlaki gunah sayıyor cehenneme gıderım dıyo etc etc etc etc
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde hızımızı alamayıp sıcaklık hissedelim demiştik ama üstünde ileri geri yaparken bi süre sorna kendiliğinden alışmış olucak ki kız arkadaşım içinde buldum kendımı sornası malum bıraz kan bıraz zevk :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsnra kız arkadasın pişman olmadımı :(
- +1 yıl
Soran kişiye bu cevabım("snra kız arkadasın pişman olmadımı :(" diyen)..Arkadaşım madem kız olarak pişman olacaksan neden böyle işlere kalkışıyorsunuz ki?Hem evlenecem diyon hem sonucuna katlanmıyorsun..Bu durumda 2 taraftan biri pişman olacaksa hiç yapılmasın o zaman..Sen erkeğini tahrik ettikten sonra ateşle barut yan yana durmaz demişler illaki bişeyler olur eğer ciddiysen evlenceksen pişmanlık duymadan yapacaksan yaparsın olay bundan ibaret..
Cevap sahibi+1 yılghost_91 haklı.
bende kendimi çok tuttum hatta ilk zamanlar hep konuşarak olabilcek kötü şeylere anlatarak vazgeçirmeye çalışıyodum ama bizde erkeğiz bir noktadan sonra artık günah bizden gidiyo.Sadece o değil bende pişman oldum böyle bişeyden çünkü istediğin kadar sev aşık ol evlenmeden yapılmaması en ıyısı
+1 yılya direkt amacını soyle.bıraz ozguvenlı acıksozlu olun yav isteklerini sevgılınden baska kıme anlatıcan?
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemedm azgın gbi olmak istemedm göznde degilim de zaten ama o engel oldukca kndmi öyle hissettm :(
- +1 yıl
bence soyle boyle daha azgın gıbı gorunursun yanlıs anlasılırsın
yat kalk dua et adam bekaretine el sürmüyor helal olsun ona. diğer arkadaslarında söylediği gibi başlarsam bırakamam diye korkuyodur yada malzeme ufaktır diye düşünüyorum.bence daha fazla üsteleme ters teper ;)
10 Yorumla
+1 yılBunun adı kaşıntı gibi geldi bana.İstemiyosa hiç üsteleme.Belki o da bakirliğin kutsallığına inanıyodur.
20 Yorumlailginç bi durumm,gay olmasınnn bir kız arkadaşım anlatmıştı ilk evliliğinde kocası gay çıkmışş puhahahaaaaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır degil
Bunu ona söyleceksin ama sonra çok tahrik olur elinden kurtulamasın felan filan.
110 Yorumla
Soran+1 yıl:( durur sanıyorum istese
Soran+1 yılhayır bişe yapomadım @crea30
anlattım evlenmeden olamayacagını biliyo yani.
Soran+1 yılsogumadı zaten. istedgni söylüyo ama bastırıyo istegni. bnde artık üstüne gitmiyorum.
- +1 yıl
O zaman dindar biri.Çünkü dinimizde sadece zina yasak değil.Evlenmeden hiç bir zaman karşı cinsle birleşilmez , bu cinsel organlar birbirleriyle birleşin birleşmesin, öpüşmekte var hatta bunların içinde.Çünkü ayette şöyle diyor "Zinaya yaklaşmayın". Ama eğer diyorsan dindar biri değil o zaman kesin bir sorun var.
Soran+1 yılbilmem o yönünü hiç görmedm ama Allaha da inancı var
Soran+1 yılolabilir
+1 yılseni üzerinden kamyon geçmiş gibi ezer,demedi deme,sen sadece sevişmek istiyonda ,o başlasa onu tutabileceğinimi sanıyorsun..
15 Yorumla
Soran+1 yıldurdrabilirim onu biliyorum
- +1 yıl
nah durdurursun.
Soran+1 yılöyle demeee
- +1 yıl
dedim bile.
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşın senden daha sağlammış başkası olsa kendi istiyo derr kullanır atardı seni haklı olarak ama helal olsun çocuğa senden daha iradelii
07 Yorumla
Soran+1 yıl:( aslnda hoşuma gtmiyo degil bu hali ama ne blm insan beraber uyuyoruz herseyi yapıyoruz smsıkı sarılıyo ama hiç dokunmaya calışmadı bana
Cevap sahibi+1 yıleee dokunmasın ne olcak? millet dokununca sapık benden faydalanıyor der dokunmaynca da niye dokunmuyor. siz zaten evlenmeyi düşünmüyormusun sabret işte evlenince bol bol dokunur
Soran+1 yılsabrediyorum zaten artık. ama insan sevnce zor oluyo sabretmek
Cevap sahibi+1 yılbence 2 sebebi vardır sana dokunmamasının. ya çok seviyodur kıyamıyo incitmek istemiyo evliliğe saklıyo herşeyii. yada ona çekici gelmiyorsun hanii etkilemiyosun onuu yanii içinden gelmiyoo olabilir
Soran+1 yıletrafnda bi sürü kız var okuldan arkadasları. mesafelere ragmen her fırsatta benim yanıma kacıp geliyosa heralde seviyodur beni
Cevap sahibi+1 yılseviyodur illa ki onu en iyi sen bilirsinn sonuçta ama ben ihtimalleri söyledim. sevdiğinden dokunmuyordur illa ki
Soran+1 yılsanırım
+1 yılbence cocuk sana zarar vermekten korkuyor onla acık acık konus senle sevişmek istiyorum ama ilişkiye girmek istemiyorum kızım de :D
00 Yorumla
+1 yılOlay şundan ibaret çocuk seni seviyo ve çıplak oldugunda kendine hakim olamamaktan korkuyo .
01 Yorumla
Soran+1 yılevet neden bu olabilir
Çocuğu çok azdırma yoksa kızlık falan demez parçalar seni :D
08 Yorumla
Soran+1 yılparçalar ona eminim dyo zaten üstme gelme fena olcak dyo :(
Soran+1 yılhüüü :( ben smdi birazcık da dokunamicam ona yani öyle mi.
Soran+1 yılöpüyo kokluyo sarılıyo uyuduk bile ama dokunmaya yeltenmedi bile
Soran+1 yıloda bnde birbirmzden önce bi deneym yasamadık zaten
onun gibisini bulamassın bak çocuğu çok tahrik etme onunda sabrı br yere kadardır sonra ben seks yapmıcaktım dersin:)
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam üstüne gtmicem kmse farklı bise demedi zaten saol :)
- +1 yıl
katılıyorum.
Soran+1 yılteşekkürler
Neden olduğunu ona sorsan daha iyi olur sanki. Biz ancak tahmin yürütebiliriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cocuğu bastan çıkarma sonrasında pişman olabilirsiniz :))
01 Yorumla
Soran+1 yılçok ugrastım ama yapma fena olcak demekten baska bişe demedi bnde korktum engel olamam snrasna dye
+1 yılsana birşey yapacağı için kendine güvenmiyordur. gayet düşünceli çocuk. çok kaşınma bence.
011 Yorumla
Soran+1 yılkaşınmıyorum zaten akışına bıkarıkcam bundan snra. o istedgi kadar olucak.
- +1 yıl
:) sakin ol. korkutma çocuğu :D
Soran+1 yılkorkmuyo zaten yada bilmiyorum korkutcak kadar da atlamadım üstüne yavas davrandım tahrik olsun dye. oluyo da ama iradesi acayip güçlü. beni uyarıyo bile yapma dye gülerek
- +1 yıl
günah olduğunu düşünüyor olabilir mi?
Soran+1 yılolabilir daha önce hiç yapmadgnı söyledi 23 yasnda.
- +1 yıl
evet vicdanen rahatsızlık duyuyor olabilir. onu bu yüzden bırakmazsın heralde?
Soran+1 yılayrılmaksa kasteddgn tabiki bırakmam. seviyorum onu. 4 senedri bırakmadım bu yüzden neden bırakim ki.
- +1 yıl
:) ona sor bence beni istemiyor musun de. ne olduğunu paylaş de. sana anlatsın ve saygı duyduğunu söyle :) ona sarılarak tabiki.
Soran+1 yılsordum cok istiyorum ama seni incitmekten korkuyorum dedi. bnde üstelemedm
- +1 yıl
doğru demiş. gayet bilinçli çocuk. belki ilerde ayrılırsanız bu yaralar sana kalır ona değil. biraz empati yapmalısın.
Soran+1 yılçok saol tavsiyelern için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin amacın o da. O, başlarsa duramayacağını biliyor :) Bence hiç tahrik etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılacaba gercekten duramicagnı düşündüğü için mi engel oluyo knedene. ellermi tutuyo tişörtne elimi götrdgmde.
Cevap sahibi+1 yılDurması çok zor. Seninki ateşi körüklemek başka birşey değil :)
Soran+1 yılüstüne gtmim mi yani
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyorsan üstüne git de olacakların sorumluluğunu alamam. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyunup duşa girmek öpüşmek ya da oral seks filan yapılması sanırım amacın.Ben de hiç ilişkiye girmedim ama bunları istediğini düşündüm bir an:)
09 Yorumla
Soran+1 yılduş degil oral da istemiyorum sadece pantolon ve tşürtnü istemiyorum. o sekilde uyusam bile olur. ten tene değicek derler ya öyle bişe.
Cevap sahibi+1 yılKız istedikten sonra yapılması lazım aslında.Çok kötü bastırmak cinselliği.Kendimden biliyorum.
Soran+1 yıl:( evet çok kötü.
Cevap sahibi+1 yılOral filan olur yani tahrik olunca en azından.Ben ağrıdan duramıyorum bazen.
Soran+1 yıloral denemedm hiç üstünü bile cıkarmama izin vermezken ona hiç izin vermez ki bnde cekinirim zaten
Cevap sahibi+1 yılSana oral yapılsın istemez misin?
Soran+1 yılhiç düşünmedm
Cevap sahibi+1 yılBende kız psikolojisini merak ediyorum.Hiç deneyimim olmadığı için soruyorum.Rahatsız etmemişimdir umarım.
Soran+1 yılhayır rahatsz olmadım ama dedgni de hiç düşünmedm acıkcası
Hem erkeğin en güçlü olduğu an o andır..Deme di deme :))
00 Yorumla
+1 yılsende cinsel isteksizlik yada başka problem mi var falan gibi şeyler söyle gaza gelip kendini kanıtlamaya çalışır belki...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla gıt onu burak sen zaten sıcaklıgını bır hıssetsen sende bakırelık kalmaz da sen onu bırak ha dur belkı cocukta alt takımlarda sorun vardır hım ne dersınn...
04 Yorumla
Soran+1 yılsorun yok hiçbiyernde emnm.
Cevap sahibi+1 yılkısadır boyu veya en onemlısı ne bılıyonmu sakın kızmada belkıde senden hoslanmıyor dur
Soran+1 yıl4 senedir beraberiz öbür yorumlara da baktınmı hiç yazdıklarıma
Cevap sahibi+1 yılya baksam ne bakmasam ne sorun bence sende yanı ne dıyem oral en guzelı dene
belkide yol açıldıktan sonra senn baskalarıyla olcağını düşünüyor?
10 Yorumla
+1 yılhemen terket böyle erkek olurmu arkadaş.
erkek didigin hemen saldırır aç kurt gibi olur.11 Yorumla
Soran+1 yılbenim hoşuma gdyo bi yandan ama dogru düzgün biri çnkü öyle kız arkadasm evime gelmiş hmen atlim üstüne dye düşünenlerden değil. anladgm kadarıyla siz öylesnz
+1 yılerkek arkadaşın ya senin iyiliğini düşündüğü için böyle yapıyor ya da kuşu ötmüyor :)
15 Yorumla- +1 yıl
sen harbiden çatlaksın
Soran+1 yılyok ereksiyon oldgnu hissediyorum kucagndayken ama :( istemiyo mu beni.
Soran+1 yılyk yok bi sorun yok :(
- +1 yıl
every bird sings in bird's home la la la laaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı banada oldu en sonunda cıkardı ama kendmı ne kadar tutsamda analla durabıldık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılanalda günah ama ben hiçbi şekilde bi birleşme düşünmedm.
- +1 yıl
:):)):allahtan çok erken durmuşsun kardeşş:):):):):):)):):muhteşem ya cevaba bak:):):
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun altında bişey var bence öğrenmeye çalış çünkü erkekler kolay kolay geri çeviremez o noktada
05 Yorumla
Soran+1 yılbenm düşüncem evlenmeden olmicagnı düşünüyo olabilir çnkü bunu söyledm ona knusu gectgnde ama sevişmeyelim de demedm. herlade benm istemedgmi düşünüyo ki dokunmuyo bana
Cevap sahibi+1 yılhmm ama sen istediğini belli etmişsin,eğer öyle düşünüyosa helal valla o raddeye gelipte dönüyor
Soran+1 yılevet bi noktadan snra duruyo
Soran+1 yılayy bu yorumu cok sevdm. bişeyler değişicekse hiç soyunmam ben aramz bozulmasn yeterki sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılprensip sahibiymiş eleman, o silah görünüyorsa eğer, illa ki patlayacak demiş kendince, aferim.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sanırım öyle
bu adamlardan kıyıda köşede kalmış var mı başka :)
23 Yorumla
Soran+1 yılbitanesi benim walla baska varmı bilemiyorum :)
Soran+1 yıl:) bilmem mi
+1 yılbu eleman erkek yani :-))))
02 Yorumla
Soran+1 yılevet neden öyle dedn.
- +1 yıl
yok.. çok özür dilerim. ben birşey söylemedim...
sevdiği kişi sen değilsindir belki de
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsaydı 4 senedir benle ne işi var. bana asık oldgndan emnm. dokunurken bile bi tuhaflasıyo
Soran+1 yılyeternce cekici oldgmu düşünüyorum. ayrıldgmzda bile kmseyi almamış hayatına. bileklerini kesmiş beni sevmese yaparmı.
Soran+1 yıl:( sağol ama seviyo beni emnm sadece braz bu konularda tutucu gbi evine gdyorum ama art nyetli yaklaşmadı hiç. belki bnden cekndi ben istemem dye düşündü belki dedm ben baslattım yne yok.
kesin bi problemi war üsteleme
00 Yorumlae yuhhh yaaaa cidden varmı boyleleri? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılwar evet benim erkek arkadasım
Soran+1 yılhayır neden böyle bişe yapimki
içeceğine vieagra at
20 Yorumla
+1 yılneden yapamazmıs?
00 Yorumla
+1 yılYe beni de
03 Yorumla
Soran+1 yılçüş
- +1 yıl
sensin çüş, üstüne çıkıyorsun da bunu mu diyemiyorsun:))?
Soran+1 yılama bizimki öyle degilki cok duygusalız biz. azgın değiliz yani.
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası