• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

İlk gece nasıl olmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10

Sizinki nasıldı tecrübelerinizi anlatır mısınız konu hakkında çık az şey biliyorum ve ilk gecemde rezil olmak istemiyorum

İlk gece nasıl olmalı?
Tecrübe Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Güzelim önce güzel bir duş al bornozla giy kocanda namazını kılıp duş alıp yania bornozla gelir senin saclar ıslaksa kuruttur kutuyu bir hizmet karşılığında açsın sonra dudaklarından baslasi öpmeye oradan yanak gidik boyun gerdanioperek insin tekrar yüzüne gelsin öpsün dieriniz sevişsin sen onun dilini o seninkini öpsün yalasın bornozla açıp taş gibi memelerini diliyle yalasın öpsün opulmedik yerini birakmazken eline balkutunu okşayıp memeden gobek ve balkutuna inip oraları dinlesin dudaklarını öpsün vakumlasin oran iyice sulanirken senin ellerde aleti iyice taş gibi yapsın sonra alet ile kutu dudakları birbirini öpüştü kel oğlanı 3-5 kere dudaklarına sürerek balkutusunun kaganlastirdigi yere kafayı bastrip keloğlan çayır çayır yanan tünele adın adım ilerlerken kasmadan kel oğlana musadeet zara baski yaparken zar baskıya dayanamaz içeri girer girdikçe seninkinin sıcaklığını hissederek iş biter. Zar hafif sinek ısırığı gibihafif ağrı ölü git gele bosalana kadar gir çık yapar fazla acı olursa yarıda kesin 3-5 gün sadece oralla idare edin 3 gün sonra artik ora açıldı bu işte iyice tatlanir keyif verici hale gelir. Normal düzene geçersiniz. Kasma etkiniz varsa bir kadeh kırmızı sarap iç acıda duymazsın kasmazsinda rahat rahat girer jeyfine bakarsın.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevdiğin güvendiğin helalin olan erkeklesin... sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında.. oda da baş başa kaldığınızda bambaşka bir atmosfer olacak, tüm korkuların endişelerin o an aklından uçup gidecek, çok tatlı bir heyecan kaplayacak vücudunu, bir an önce sevdiğinin kollarında onun olmak için can atacaksın... ilk gece loş ışıkta oluyor, birbirinin karşısında alenen soyunmuyorsun ama erkek için gelinin gelinliğini çıkartmak ayrı bir heyecandır.. ayrı ayrı duşa girip çıkılır, karşılıklı kahveler içilir, birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir. ilk gece için alınan özel kıyafetler giyilir, önce ayakta sarılıp kalırsın öylece bir süre, sevdiğinin kokusunu çekersin içine doya doya... onun sıcaklığını kendi vücudunda ilk hissettiğin andan itibaren o his o duygu sana o kadar tatlı gelecek ki, hiç bir şeyden endişe duymayacaksın, sevdiğine sarılıp onun kollarında güvenle huzur bulacaksın... korkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceksin, kendine kızacaksın niye bu kadar korkmuşum diye... o anın aşırı heyecanı ve tahrik gücüyle tüm korkularını unutuvereceksin, zaman mekan mefhumu kalkacak, kalbinin kütürtüsünü duyacaksın... zaten istekli bir kızsın, daha baş başa kalınca sırılsıklam ıslanırsın, ilk birleşme kolayca gerçekleşir, belki ilk kez girerken az bi acı hissi olabilir o da çok normal, bakire kızların vajina girişi neredeyse serçe parmağın ucu kadar olabiliyor, haliyle istemsizce kendini kasma durumu olursa giriş zorlaşır ama iyice ıslak ve kaygan olduğu için fazla zorlanmadan girer, içinde sevdiğin erkeğe ait bir şeyin sımmsıcaklığını hissettiğin andan itibaren artık o sıcaklığı hissetmeden yaşayamayacağını anlayacaksın, o his, haz bambaşka bir duygu.. erkek yavaş yavaş gelin kızın kıyafetlerini çıkartmaya başlar üstten, bir yandan da öpmeler saçları yanakları okşamalar, el ele tutuşmalar olur.. bir anda acele edip tamamen çıplak olunmaz. erkek için kızı yavaş yavaş soymanın da ayrı bir hazzı vardır, yarı çıplak olunca erkek kızı yatağa uzatır, geri kalan kıyafetlerini kız kendisi çıkartır gerekiyorsa örtü altında, tamamen çıplak kalır, erkek te üstünü çıkartıp yatağa girince geri kalanları da çıkartır, birbirinin karşısında direkt çıplak kalmak biraz zor ve utanç verici olabilir ilk geceden, o yüzden yatakta örtü altında iç kıyafetleri çıkartmak daha iyidir, özellikle erkek kızın karşısında dal-t*şak soyunup zaten gergin çekingen ve birazda korkmakta olan gelin kızı daha da germemeli, penisi direkt göstermemeli kıza... yatağa girince artık daha ileri seviye ön sevişme başlar öpmeler okşamalar en az 1 saat sürer... ilişki için acele etmemeli... özellikle erkek yatağa girer girmez kızı altına alıp aceleci davranmamalı... önce yanına uzanırsın öper okşarken, bir süre sonra bir bacağını atarsın kızın bacaklarının arasına, biraz sonra da öteki bacağını atarsın.. yavaş yavaş olması, kıza güven vermesi, kızı rahatlatması erkeğin öncelikli vazifesidir... başlangıçlar böyle.. erkek ön sevişmeye başladıktan bir süre sonra kızın vajina kısmına eliyle masaj yapar gibi okşar ki gevşesin rahatlasın, içine girme vakti gelince hemen kökleme yapılmaz, önce alıştırma yapar, yani penisin sadece baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartır, bunu en az 10-15 kere tekrarlar ki kız penisin sıcaklığını hissettikçe haz alsın gevşesin ıslansın. alıştırmalardan sonra ister yavaş yavaş isterse birden içine girer tamamıyla, öylece bir süre hareket etmeden beklemesi kızın canını yakmamak açısından daha doğrudur, hemen git gel yapmamak daha iyidir, zaten fazla git gel yapılmaz, en fazla 5-6 kez yaparsın çıkartırsın, kanama varsa daha girmezsin. bu birazdan kızın durumuna bağlı, kız kendi durumunu eşine belli etmeli sözle veya hareketle yani devam etmesini istemiyorsan elinle onu geri itersin hafiften, kendini geri çekersin. ama o anın aşırı tahrikiyle zaten kız kendinden geçiyor, sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında. ohh misss...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

11

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dugunumuz bitti eve gectik bikac arkadas. Evli kiz kuzenim surekli bana taktik veriyordu kendini sakin kasma ön sevismeyi uzun tut felan neyse herkes gidince odamiza gectik ama anlamsiz bir rahatlik vardi bende sanki bir yanim hemen yapalim olsun bitsin modundaydim ancak kocam gelinligimi yavasca soymaya basladi ic camasirlarimla kalinca utaniyorum dedim yataga girdik. Penisi bana degecek diye cok korkarken elinin kalçama degmesi ile ciglik attim stresten:) cok gulduk sonra uzatmim uzun bir opusmeden sonra bana oral yapmaya baslayinca cok utandim ama bir yandan da lutfen devam etsin diyordum icimden. Kizligimin bozulmasinda hissettigim sinek isirigi gibi birseydi. Kisacasi kendini erkegine birak anin guzelligini yaşa.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Knk bende bekarim ve normal iliski falan da hic yasamadim evliligi bekliyorum ama birinde burada bir ablanin kendi gecesini detaylica uzun bir sekilde anlatmisti gerecekten bir aydinlanma falan oldu ve artik o gunden sonra hani olur da yarin evleniyorsun ilk gece falan hani rahat kalirim o derece yani ne yapacagimi bilirim nasil davranacagimi bilirim en azindan obur turlu bende sen gibiydim ozellikle de erkek olunca hani bizden beklerle kontrol bizde rahatlatma bizde falan halbuki bizde insaniz bizim icin de ilk olabilir bizde heyecanlanabiliriz falan ama onu okuduktan sonra rahatim, bulabilsem atardim da...

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulursan atar mısın lütfen atamasan bile anlatman bana çok yardımcı olur gerçekten

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanirsam kaydetmistim ve nedense kendime ait bana ozel bir seymis gibi hissediyorum, bulursam ozeline atmami istermisin olmadi burdan atip daha sonra silersen de olur tabi...
      Bide simdi sen insan olarak nasil birisin bilmiyorum ama ordaki ablayla esi biraz dini acidan ibadetinde insanlardi ona gore yasamislar, bende ayni sekilde oldugum icin tam bana uygun bir olaydi hani sana ne kadar uyar falan bilemem simdi...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burdan atar mısın lütfen

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bulursam atayim tabi. Sende silermisin linki aldiktan sonra lutfen...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Silerim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tesekkur ederim...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam sildim, gerçekten çok teşekkür ederim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estagfurullah. Isine yaradiysa..
      Soru takip ettiklerim arasindaydi, ne kadar seneler once sorulmus olsa da sirf kaydetme adina, iyi ki yapmisim gercekten...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet gerçekten işime yaradı çok sağol:))

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani yarar bencede ama siz nasil bakiyorsunuz bu olaya o da onemli, netice olarak burdaki olay erkegin yaptigi davranis ve hamlelerle sekillendi, hani bu dini konulara falan uzak birisiyse direkt bodoslama kafasindaysa bu ablanin yazdiklari butun her seyi unut sil kafandan, bunu demek istedim. Kisacasi esin nasil biri anlayis konusunda vs o da onemli yani...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşim olacak kişide aşırı dinine bağlı biri 5 vakit namazını kılar bu ablanın anlattıkları gibi olmasını bekleyemem tabi ama olması gerekeni anlatmış

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oo ne guzel sevindim bak buna. O zaman inshallah oyle fazla heyecana kapilip acele edip de seni yormaz fazla inicitmez ne de olsa artik evlenmis olacaksiniz butun gece sizin, oyle aceleye falan gerek yok umarim tadinda istediginiz gibi olur, simdiden mutluluklar...

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim:))

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim..

• ansızınsessizce08
    ansızınsessizce08 Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    +1 yıl

Ben daha grmedim ama benim için nasıl olmalı onu anlatayım.
    İlk önce bence bı duşa girilmeli sonuçta ilk ilişki olacağı için ter kokusu vs aşırı rahatsız eder bireyleri daha sonra da erkğin görevi olarak kadını yumuşatmalı oldu bittiye getirnemeli ve daha sonra da birleşme olmalı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk gecede erkeğin kadından beklentisi nedir peki

Yorumla
    • ansızınsessizce08
      ansızınsessizce08
      +1 yıl

Benim tek beklentim kendini bana teslim etmesi ve kasmaması

Yorumla
  • 25xburqk
    25xburqk Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

kendini kasma sadece uzanıp kalma yatakta sende hareketli ol seksi giyin eşini her an cildirt kadınlığını cok fazla kullan ve şunu yapmam bunu yapmam diye bahaneler üretme en önemlisi utanma

1
    0 Yorumla
  • asmira16
    asmira16 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 80%
    +1 yıl

Ay olmasında bir sakınca yok. Sadece gece uzun olsun.

3
    1 Yorumla
    • aşkadami_38
      aşkadami_38
      +1 yıl

açık sözlü bi bayan tebrikler, gece önemli tabiki. umarım aşırı uzun gecelere denk gelirsiniz 😊😊

Yorumla
  • Pişmaniyeeee
    Pişmaniyeeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Etraf kalabalık herkes şaşkın biz nereye geldik gozuyle bakıyolar, ilk gece böyleydi askeriyede

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben seks diyorum sen askerlik diyorsun be abi 😂

Yorumla
    • Pişmaniyeeee
      Pişmaniyeeee
      +1 yıl

İlk geceden anladığım bu abla benim 😁

Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kayganlastirici kullan biraz da alkol rahatlama için

1
    0 Yorumla
  • armada
    armada Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

deneyimliymiş bu derse daha fena olmaz mı :D

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Serum yemiş hasta gibi öylece yatmam daha kötü olmaz mı zlslldşwş

Yorumla
    • armada
      armada
      +1 yıl

bişey olmaz

Yorumla
    • armada
      armada
      +1 yıl

yalnız serum yemiş hasta gibi yatmak da yaratıcı :D hahah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdiden gerildim off zmlslxls

Yorumla
    • armada
      armada
      +1 yıl

yat uyu gerilecek bir şey yok

Yorumla
  • safadgn
    safadgn Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Ön sevismen uzun olur ve her şey yumuşak narif ve yavaş olur kadın alışana kadar

0
    0 Yorumla
  • Salihydnxyz
    Salihydnxyz Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.

İlkler her zaman kötüdür rahat ol bu herkeste var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yok knk olmazsin🙂🙂🤗

3
    0 Yorumla
  • aliali1926
    aliali1926 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bu nasil soru 😀

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya işte cevap ver geç merak ediyorum xllsşdlx

Yorumla
    • aliali1926
      aliali1926
      +1 yıl

burada cevaplasam okuyamadan kaldirilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uygun dille anlat

Yorumla
  • Olgunerkek38
    Olgunerkek38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Burdan detay vermem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yaşın kaç evllik ne zm

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 20 o 25 2 ay sonra evleniyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rahat ol girerken jel sur

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk gece nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk gece nasıl olmalı? 56 cevap verildi
İlk gece nasıl olmalı? 24 cevap verildi
İlk gece nasıl olmalı? 7 cevap verildi
İlk gece nasıl olmalı? 18 cevap verildi
İlk gece nasıl olmalı? 14 cevap verildi
İlk gece nasıl olmalıdır? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨