🙏
İlk gece nasıl olmalı?
🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beklentini oldukça düşük tutmak lazım çünkü yüksek beklenti hayal kırıklığı demek hiçbir şey bekleme sadece istediğin tek şey acısız bir şekilde kendini bozdurmak olsun daha sonra karşı tarafla konuş onun kafasında beklentiler olursun ona göre sana dönüş yapsın yavaş olun sakin olun hatta ilişkiden önce birkaç kadeh bir şeyler için sizi ısısını rahatlat daha sonra temizlik çok önemli isterseniz önce bir duş alabilirsiniz hem de aradaki cinsel teması arttırır böylece yakınlaşmak daha kolay olur daha sonra yavaşça girer bozar zaten çok acımıyor ben zannetmiyorum ben de bakireyim ama acımıyordur bence
Aklıma 29 yaşındaki arkadaşım geldi. Kıza abla diyordum. Sonunda bozdum. Ağladı ama acıdan değil çok duygulanmış meğer. Çok keyifliydi.
Cevap
13Cevap
Valla ben de bekarım içim kelebeklenebilir umarım çişim gelmez o an soyunmanın verdiği şeyle kocama rezil olmak istemem
😂😂😂😂😂Dicek bişi bulamadım tüüü
Evet benim için öyle
Ben o anda yere yatardım gülmekten 😂😂😂Öyle bişey başıma gelse
Rahatsız edilmek değil anlayışla karşılarız her türlü ama aklımıza korkudan altına işiyor anlamı çıkar 😁😁😂😂
Yok beee tuvalet dururken 😁😁
Heycanı kacar anlatırsam ama senin için heycan korku biarada ve sonrası zevk arzu tam girerken acıı
Olsun anlat
Öncelikle o gece dügün telaşı koşturmaca ypgunlugundan cok yorgun düşülür tavsiyem sarılıp uyuyun uyumayıp devam edenler özellikledeerkekler cok aceleci davranır bir iki öpüşme ve direk kızlık bozma safasına gecmeye calışır kadın zaten korku içinde heycan derken erlegin aceleci yanlış hareketleri cabucak bitiriyim işini yaklaşımı kadını dahacak korkutur kadın kendmi kasıp sıkar erkek girmeye calıştıkca canı yanan kadın kendini daha cok sıkmasıyla acı dahacok adtar ve kadın ilişkiye devam edemeycegni belirtir ve ter erkegi istemez canı yandıgı için erkekte sanarki içine girildiginde can acısı dinecek sanıp kadını ikna edip dişini sıkması yavaş olcam deyip kadının elimi kolunu tutup kitleyp zoraki girmeye calışması olayı daha cok tecavüze sokar gibi olur zaten olursada kadımın canı cok yana yana erkek işini bitirir ya da yarım kalır erkek kızıp tartısılır ya da başka güne ertelenip tabi erkek denemelere son verirse başka güne ertelenir
Bu anlattıgım genel yağılan bir hatadır genelde böyle olur
Şimdi olması gereken dogruyu anlatıcam
Ordamısın
Burdayım internet bitmişti
Uzun hikaye ama kısaca erkek tecrübeli ise arı sokmuş gibi olur ama tecrübe yoksa bıçaklanmışgibi
bunu en güzele vli erkeklere vede evli bayanlara sor arkadaşım sana tek tek anlatırız
Sakin olmak ve gergin olmamak ve iyice ıslandıktan sonra ilişkiye girmek senin için kolay ve zevkli olur.
Kadin rahataltilmali. Acele edilmemeli. uzun on sevisme ve oral yapılmalı. Sonra yavas bi seks. Alışınca hızlı ve sert
Bence ilk gece sevişme olmalı rahat hissederse gergin olmazsa sokmalı
Uzun uzun anlatmak lazım
Anlayışlı sakin ve özenli
Bence güzel tatlı bir heyecan bizimkisi
Merak edilecek bir şey yok
Öpüşmeli bi gece
normal olmalı
Gerçekten bunu merak ediyor musun
Ateşli olmalı.
Anlatırım ayrıntılı
Neyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?