Birisi 190 boyunda, geniş omuzlu, fit fizikli ve yakışıklı ama 14 cm penisi olduğunu düşünün. Diğeride 175 boyunda standart tipli ve fizikli ama 18 cm penisli olduğunu düşünün. Hangisini tercih ederdiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fit fizik ve uzun boy her zaman tercihimdir. Penis boyu boştur
yani gerçekten penis boyuna asla önem vermezdiniz ortalam bir boy olsa dahi öylemi?
benim anlamadigim sanaldan tanistigim fb iliskilerinde kizlar benden direk penisimin fotosunu isterdi. boyuma nazaran kucuk bulduklarini net bir sekilde olmasada sakayla karisik soylerlerdi. kalinligi sekli rengi gercekten iyi ama bende kısa buluyorum bu boya bu fizige nazaran. sizinde bu tarz iliskilerinizde karsilastirma sansiniz olduysa cidden tatmin anlaminda bir fark olmuyormuydu işlev harici?
Ya büyük penis iyi bsey değil bence acı verir. Fark yok. vajen orgazm olan bir kadın için belki az biraz farkeder. Klitoral boşalıyor sa hepsi aynı
peki biraz özel olacak ama siz klitoralmı boşalıyorsunuz?
sizin yorumunuz biraz özgüvenimi yerine getirdi geneliniz bu penis boyuna önem veriyor diye dusunuyordum ben
Hayır ya sevişmeyi öğren penis boyu Bişey değil. Elin ağzın çalışsın bitti
bende aynısını düşünüyorum sadece oral seksin dahi kadını çıldırttığına çokça şahit oldum. ama bazilari gercekten bu penis boyuna takıntılı anlamlandıramadığım halde.
umarim karsima hep sizin gibiler gelir
Öyle olmasa kızı miktir edersin
ben ciddi iliski aramadigim icin yasiyorum hep bu sorunu. bana bakan kizlar boyum uzun yapiliyim ya hani tipim falanda iyi olunca akillarinda muhtemelen 18+ cm falan canlaniyor. yuzume diyen bile oldu bu lafi senin boyun uzun ayaklarin ellerinde buyuk kesin seyinde buyuktur seni alan yasadi gibisinden.
sizin onemsememeniz beni sasirtti dogrusu. muhtemelen siz fazla fb iliskisi yasayan birisi degilsiniz diye dusunuyorum. eger cok kisiyle birlikte olsaniz illa buyuk isterdiniz bence sizde
Ben büyükle de çok küçükle de oldum. O küçük penisli adamın verdiği zevki hiç biri vermedi. Önemli olan mikmek değil. Önemli olan hissettirwbilmek seksi kafasıyla yapar kadınlar sizin gibi mikiyle değil. Bir kadının aklını kalbini beslersen zeus olursun gözünde
peki görsel anlamda büyük penis daha estetik durmuyormu sence?
Birde bana söylenilen uzun peniste içini tam doldurup rahim ağzına yapılan baskıdan hoşlanan kadınlar var bu durum sizde olmuyormu yani.
Son sözünüze kesinlikle katılıyorum bu arada ama beni öyle bir hale getirdilerki bu bende büyük bir takıntı yarattı nedensizce
Bence bunu aş. Kendine güvenmezsen karşı taraf zaten otomatik bunu hisseder
hissediyor zaten. bende takıntı haline geldi. bu nasıl bir şey biliyormusun dışardan çok zengin gibi görünüp aslında borc bataklığında olan kisiler gibi. sizin gibi düşünenler bana denk gelmedi yemin ederim size. ya benim buldugum kisiler cok kasardi ya da siz cok iyi birisisiniz bilemiyorum
Bunun kaşarlıkla iyilikle alakası yok. Bilmiyorlar sadece zevk almayı ya da zevk vermeyi
yorumunuzu şimdi gördüm. zevk almayı penis boyuna, göğüs boyutuna veya popo boyutuna indirgeyenler var gerçekten. görsel anlamda daha bir göze hitap ediyor olabilir ama bence hepsi aynı diye düşünüyorum.
Tabiki hepsi aynı değil ama hissettirmek daha önemli
yorumlarınız ve ilginiz adına çok teşekkür ederim :)
mutlu ettiniz gece gece. iyi geceler diliyorum size..
175 cm olanı seçerdim.
sizler için penis boyu bu kadar önemli mi gerçekten?
Benim için önemli diğerlerini bilmiyorum.
sana resmini atsam yorumlarmisin durustce
Yorumlamam,
şimdiye kadar cinsellik deneyiminiz oldumu peki olduysa bu sebepten oturu elediğiniz oldumu hiç birini
4 cm fark var boyu uzun olanı tercih ederim
bunu samimi duygularınızlamı söylüyorsunuz cidden yoksa üzülmemem içinmi anlamıyorum 😂
Napim 175 i be ben zaten 172 yim
Uzun boy ve geniş omuza zaafım var😅😅
benim fiziksel özelliklerim 190 boy geniş omuz iri ve damarlı eller kumral ten. tipimde gerçekten iyi ama tek sıkıntım penis boyum 14 cm. kalınlığıda 2.5 parmak kadar. ben boşa dert ediyorum o halde 😂😂
14 normal küçük değil
Pek bilgim yok ama normal bence
normal zaten ama kısa bulan kaşarlar çok fazla var. rica etsem resmini atsam yorumlarmısın Instagram varsa verebilirim fake Instagram
Yokk yokk kalsın😅😅
Takıntı yapma sen de
ya cidden baksana iki dk sonra rahatsiz etmem sizi tekrar cidden 😂
Tamam yqz burdan
instagram adresimi ozelden yazdim simdi size
Tamam