Cinsel Yaşam Erotik hikaye okumak libidoyu artırır mı? Kesifciiii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erotik hikaye okumak libidoyu artırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kesinlikle arttır ama hikayenin anlatımı iyi olmalı 0 2 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Mesela nasıl olmalı Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Akıcı ve inandırıcı olmalı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erotik hikayelerin olduğu siteler hangileri bilgisi olan söyleyebilir mi? 0 7 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl gercek hıkayeler daha guzeldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlaka öyledir zaten de bu tarz hikayeleri nerede okuyabilirim diye merak ettim Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl gerceklerı dınlemek ogrenmek ıstemezmısın Yorumla Kesifciiii +1 yıl Tavsiyede bulunabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevinirim Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl gel Yorumla Kesifciiii +1 yıl Benden de dinlemek ister misin birkaç site yükselmek için etkili olacaktır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hmm denemedim daha önce.. hangi sayfalarda ya da nerde okuyorsun? Tavsiyen var mı ☺️ 0 22 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Evet var ama burada yazmam Uygun olmayabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden uygun olmasın ki? Detaylı anlatmanı istemedim sonuçta Yorumla Kesifciiii +1 yıl Okuduğum site fark etmiyor her yerde buluyorum rahatlık ile. Önemli olan akıcı ve gerçekçi olması. cesit çeşit hikayeler var bazıları gerçekten favori gördüklerim oluyor ✅ Yorumla Kesifciiii +1 yıl Yaşanmış gerçek hikayeler var internet de bazı sayfalarda mevcut istersen paylaşım yapabilirim dinlemek ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paylaşabilirsin tabi okumak isterim merak ettim haha 🙊 Yorumla Kesifciiii +1 yıl TabikiHangi tür anlatmamı istersin ona göre bulup göndereyim eminim hoşuna gidecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ki.. hangisini tavsiye edersin sana birakiyorum :) Yorumla Kesifciiii +1 yıl Tatil hikayelerini mutlaka oku etkilenmeme ihtimalin yok bile ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm nerde okuyabilirim önerir misin Yorumla Kesifciiii +1 yıl Çeşitli siteler var öneride bulunurum fakat gerçekçi olmasına dikkat edelim. Hangi tarz istiyorsun ona göre öneride bulunayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hangi tarzı öneriyorsun? Sana bırakıyorum Yorumla Kesifciiii +1 yıl tatil, grup hikayeleri harika onlara bakabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur sana bırakıyorum 🙈 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Toplu taşıma hikayeleri varAnlatmak hatta sana göndermek istiyorum fakatburada olmaz konuşamayiz burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapabiliriz o zaman hmm Yorumla Kesifciiii +1 yıl Detaylı yazamıyorum kaldırılırburada konuşamıyorsak site içinde... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunca beğendim ☺️ Yorumla Kesifciiii +1 yıl Teşekkür ederimBahsedeceğim hikayeler var seni bekliyor ☺️🔥🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önerilerini bekliyorumm Yorumla Kesifciiii +1 yıl Burdan konuşmayalım anla artık ne demek istediğimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım bekliyorum geri dönüş yapmadın 😒 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Yaptım hemen yazıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevişmenin tadını almadıysan damacanayı bile görünce hallenirsin 1 0 Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Evet etkiliyor 0 1 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Bir kadının okuduğunu ilk defa görüyorum şaşırdım buna zevk veriyor mu Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evet libido artışı çok oluyor 0 2 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Nasıl Yorumla LimOncuuu +1 yıl Bazı hikayeler cidden etkiliyor sertleşiyorum Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Sabah sabah 1 1 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Bunun sabahı akşamı mi var bilmediğim bir şeyi öğrenmek istiyorum bildiğin konu ise yardımcı olur musun Yorumla
isimbulunamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Okuyorsun galiba Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet 1 3 Yorumla Kesifciiii +1 yıl Okuyorsun galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birkaç kez denk geldm Yorumla Kesifciiii +1 yıl Ne tür hikayeler okumayı tercih ediyorsunBenim favorim tatil mutlaka okunmani tavsiye ediyorum eminim etkileneceksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle arttır ama hikayenin anlatımı iyi olmalı
Mesela nasıl olmalı
Akıcı ve inandırıcı olmalı
Erotik hikayelerin olduğu siteler hangileri bilgisi olan söyleyebilir mi?
gercek hıkayeler daha guzeldır
Mutlaka öyledir zaten de bu tarz hikayeleri nerede okuyabilirim diye merak ettim
gerceklerı dınlemek ogrenmek ıstemezmısın
Tavsiyede bulunabilirim
Sevinirim
gel
Benden de dinlemek ister misin birkaç site yükselmek için etkili olacaktır
Hmm denemedim daha önce.. hangi sayfalarda ya da nerde okuyorsun? Tavsiyen var mı ☺️
Evet var ama burada yazmam Uygun olmayabilir
Neden uygun olmasın ki? Detaylı anlatmanı istemedim sonuçta
Okuduğum site fark etmiyor her yerde buluyorum rahatlık ile. Önemli olan akıcı ve gerçekçi olması. cesit çeşit hikayeler var bazıları gerçekten favori gördüklerim oluyor ✅
Yaşanmış gerçek hikayeler var internet de bazı sayfalarda mevcut istersen paylaşım yapabilirim dinlemek ister misin
Paylaşabilirsin tabi okumak isterim merak ettim haha 🙊
Tabiki
Hangi tür anlatmamı istersin ona göre bulup göndereyim eminim hoşuna gidecek
Bilmem ki.. hangisini tavsiye edersin sana birakiyorum :)
Tatil hikayelerini mutlaka oku etkilenmeme ihtimalin yok bile ☺️
Hmm nerde okuyabilirim önerir misin
Çeşitli siteler var öneride bulunurum fakat gerçekçi olmasına dikkat edelim. Hangi tarz istiyorsun ona göre öneride bulunayım
Sen hangi tarzı öneriyorsun? Sana bırakıyorum
tatil, grup hikayeleri harika onlara bakabiliriz
Olur sana bırakıyorum 🙈
Toplu taşıma hikayeleri var
Anlatmak hatta sana göndermek istiyorum fakat
burada olmaz konuşamayiz burada
Nasıl yapabiliriz o zaman hmm
Detaylı yazamıyorum kaldırılır
burada konuşamıyorsak site içinde...
Sorunca beğendim ☺️
Teşekkür ederim
Bahsedeceğim hikayeler var seni bekliyor ☺️🔥🔥
Önerilerini bekliyorumm
Burdan konuşmayalım anla artık ne demek istediğimi
Yazdım bekliyorum geri dönüş yapmadın 😒
Yaptım hemen yazıyorum
sevişmenin tadını almadıysan damacanayı bile görünce hallenirsin
Evet etkiliyor
Bir kadının okuduğunu ilk defa görüyorum şaşırdım buna zevk veriyor mu
Evet libido artışı çok oluyor
Nasıl
Bazı hikayeler cidden etkiliyor sertleşiyorum
Evet o yüzden okumuyorum
Hikayeye göre, bazıları fena sallıyo tat kaçırıyo.
Sabah sabah
Bunun sabahı akşamı mi var bilmediğim bir şeyi öğrenmek istiyorum bildiğin konu ise yardımcı olur musun
Evet
Okuyorsun galiba
evet
Okuyorsun galiba
birkaç kez denk geldm
Ne tür hikayeler okumayı tercih ediyorsun
Benim favorim tatil mutlaka okunmani tavsiye ediyorum eminim etkileneceksin