Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar kendisi rahmetli oldu galiba ne günaydın yazdı ne dunki mesajlarima bakti artık bulusmak istese bile
Ben istemiyorum
Ben istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gunadin yazmisti bende bu gun tunaydin yazdım hadi bakalım birazda o degersiz hissetsin😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hiç bir şey anlamadım ve canım baklava çekti
😂😂😂😂
Ciddi ilişki olur olmasına ama burada asıl konu. Flörtünün sana zarf atması. Umarım yememişsindir bu zarfı :)
Güncellemene istinadan yazıyorum. Önceki konuşmada zarf attı demiştim. Sende buluşacağız demişsin yani büyük ihtimal attı zarfı almışsın :) ne konuştunuz da aramadı mesaja dönmedi bu önemli
Zarf atmak ne demek dun sabah 8 de isten cikti buluscaktik falan sonra ogretmenlerden ogrendim ki program varmis bende onlarla beraber gitmek zorundaydim yarina bulusalim dedim sende dinlen dedim sonra gittigim yerde fotograf video falan attim ortami kendimi bal🍯 dedi kalp atti sonrası yok
Ya şimdi şöyle. yazmamasının bir nedeni vardır mutlaka. Zarfı yedin mi derken şunu sorayım sonra açıklayayım. Buluşacaktık derken dışarıda gezip tozmak eğlenmek maksatlı mu yoksa cinsel birliktelik yaşamak niyetiniz mi vardı. ? Şimdi o baklava tatlı vs etkisini gösterdi benden uzak dur vs zarf atmadır. Yani sen diceksin ki ne etkisini gösterdi o diyecek ki tatlı libidoyu yükseltti biraz istek oldu erekte oldum gibi bazı şeyler. Sen o an tepki gösterecek misin yoksa konuya devam mı edeceksin diye zarf atmış. Yani uzak dur benden demesi istememesinden değil sadece seni düşünüyor ayağına yatmasından :) buluşma niyetinizi o sebepten sordum. Eğer gezecekseniz sen konuya devam etmemişsin. Ama tepki göstermeyip konuya devam ettiysen "yaa kıyamammmm"dediysen buluşma niyetiniz cinsellik. :) Adı konulmadıysa bile buluşunca sevişirsiniz merak etme :))
Sadece gezmek tanışmak niyetiyle bi bulusma o konuya gelicek olursak eskiden bunun gobegi kasliymis onlari attı evlenince kocanın kaslariyla oynarsin dedi gulup geçiyorum takmiyorum fazla bu konular bana cok cocukca geliyo ya yataga atmak icin bi insanın nazı tribi cekilirmi iltifatsa bende ona ettim ama dusurmek icin degil icimden geldigi için ettim istesem her zaman birileri var beni begenen konusmak isteyen bununla evcilik oynayacagima gider ciddi bi iliski yasarim ben daha sevgili yapmamışım bunu da biliyo sevmiyorum boyle taktikler
Libidom nirvanayi bulmadan kac sen burdan dedi bende kendine hakim ol iradeli ol dedim buda bi nevi tepki bence
Bu bir teselli tepki değil. Yani ucu açık. Tepki biraz sert olmalı ki konuyu açmaya cesareti olmasın. Senin düşüncelerin güzel ama karşı böyle olmayabilir. Yanlış anlar mısın bilmem ama yorumdan ziyade mesajda tavsiye vermek isterim sana. Düşün. Karar verirsen yazarsın.
tabıkı cıddı ılıskı olur neden olamasın
ayrıca yuksek lıbıdo ıyıdır.
her fırsat bulunan yerde sevısılır bırbırını tatmın edersın oksarsınız vs
Evlenmeden istemiyorum
evlenmeden ıstememene tabıkı saygı duyulmalı.. ama en azından ılıskın olan veya olacak kısıyıde dusun yuzeysel de olsa azıcık yuzeysel yasanmalı bence
Kimsenin elinin bedenimde izi kalsin istemiyorum
Baklava ne alaka onu çözemedim bir de buluşmak isterse gitme
Yok gitmem sabah gunaydinnlarrr yazmis bakmadim bile insan once neden bulusamadigini mesaj atamadigini aciklar
Evet aynennn sakın gemileri suya indirme heee
Aferin kız sana :))
Benimle konusmak icin can atmalı nasıl bi nesildeysek oyle birine denk gelemedik😂
Valla çok şaşırtıcı
Baklavaya ihtiyaç duyuyorsa o iş için
Yazık olmuş
Baklava bahane bence libidosu yuksek
Haa her baklava yiyem duvara tırmanıyodu glikoz napsın libidoya ya xhabha
Yani bana da sacma geldi açılmak istedi açıldı demekki kotu biseymi soylemesi🤔
Evet bahane etmiş salla gitsin
Sence ciddi bisey olur mu evlilik falan
Yok olmaz
Olur olur
Peki
benim sevgilim ilk bulusmada yalayıp yutmustu hala bunu düsünüyorum ve yasamadan da bilemeyeceğim galiba :D
Ne zamandir sevgilin ve genelde muhabbetiniz cnsllikmi
yaklaşık 1 aydır sevgiliyiz. uzaktayken fazla cinsellik konuşmuyoruz ama 4 kere buluştuk ilk 3 buluşma cinsellik üzerineydi. son buluşmamızda gayet normaldi sanırım ilk görüşmelerimizde birbirimize çekildik. normal de davranabiliyormuşuz
Liboidon yüksekse elbette olur severim öyle hanımları mumla arıyoruz seni
Hahahaha baklavanın acısını yarın çıkarır bulusunca 😄
Hayır öyle öpme vs istemiyorum ilk bulusmada ne munasebet
Onu baklava yiyen sevgiline söyle 😄
Valla sevgiden çok libido yüksek kalıyor o yüzdende ciddi bir şey olmuyor bence bir zaman sonra alışkanlığa giriyor
Biz öyleydik, çok da mükemmel bir ilişkimiz var. Okul zamanında en az 1 kere yapıyorduk, her gün :) Rekorumuzsa 6
Ciddi olur. Neden olmasın ki. Cinsellik için sırf seninle diyemeyiz. O kadar olması normal
Yav yok bi baklavaya bişey olmaz libidon yükselse de kesinlikle belli etme
O zaman buluşunca sapıklık yapıcak ne mutlu sana
senin mi yuksek onun mu anlamadım
Ikimizinde ama ben belli etmiyorum
olur neden olmasin. sen neden belli etmiyosun peki
Ciddi bisey yok ortada daha ilk buluşma
yani libidon yuksekse normalde nasil baskiliyosun ya da ne yapiyosun
Hep libido aşka engel ya amaç oliyor
baklava: ben ne alaka aw
Tebrik ederim sapık bir manştan var
Saygıyı azaltmiyorsa olur
evlenince sabbaha kadar burdayiz dersin. libido iyidir 😉