Saygı duyuyorum
Saygı duyuyorum
Nötr
Homofobiğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saygı duyuyorum
Yargılamak kimseye düşmez. Ben de eski yargicilardan biriyim. Kimse sormaz ki nedenini. Belki ağır travmalar sonucu. Belki başka bir neden. Hicbir şey nedensiz değildir.
Bugün karşı yoldan bir genç arkadaşımız yürüyordu. İlk kez babasıyla yürüdüğünü gördün. Babası epeyce bi yaşlıyı. Kardeşime dedim ki bu arkadwsi ilk kez babasıyla gördüm. Tek başına oldukça hızlı yürüyordu oysaki. Bunu kardeşime gösterdim kardeşim dedi ki toplara benziyor. Olabilir dedim. Bu sana komşu olsa sana ne zararı olur? Hiçbir şey dedi. Peki kravatlı bir hırsız , tecavüzcü, dolandırıcı, katil... komşun olsa sana zararı olur mu dedim. Tabi ki olur dedi.
Toplum bilinçlenmesi kadar önemli birsey yok.
Cevap
14Cevap
Bu kimliği kullananlara saygı duyuyorum. Ama bunu normal olarak savunmuyorum. Doğada eşcinsellik yok. Dolayısı ile buna normal bakmak mantıklı değil. Ama bu tercihi yapanlara sonsuz saydı duyarim. Benim icin asıl mesele kişiliktir.
Doğru bulmuyorum doğanın kanunlarına ve yaratılışa ters bu bir bozunum ve bunun yayginlasmamasi taraftarıyim
Sapkınlık hastalık diyen kedini tarif eder bende bdsm seviyrm
Biseksüelim kadınlara ve erkeklere ilgi duyuyorum
Korkuyorum kendilerinden
Saygı duyarım tabi ki
hastalık iğrençlik
Lanet olsun onlara
Hastalık
Homofobiksin o zaman
Nefret ediyorsun yani
Heteroyum
Sadece erkeklerden hoşlanıyorum
Hastalık
Homofobik misin
Sen neden saygı duyduğunu söyle, ben de cevabını veriyim
Kendi tercihleri
Bu mantıkla iki yetişkin kardeşin birbirleriyle cinsel çekimleri olmasına da saygı duymalıyız, duyalım mı ne dersin?
Çok farklı şeyler
İkisinde de tarafların rızası var, beni ikna et
Homofobiğim
Saygı duymuyorum
umrum dışı
Nötrüm.
Dinimin hoş görmediği birşeyi ben saygı duyamam
Saygılıyım.
Homofobik bireyim