Bugun dolayli bir yoldan sevgilimin daha dogrusu eski sevgilimin beni arkadasina anlattigini ogrendim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok itici bir durum bu. Genelde kötü zihniyete sahip erkekler bunu yapar. Cinsellik yaşamayı kendine hak görür ama kadına hak görmez. Kadınla cinsellik yaşadığı sırada bile onu amaca ulaşmak uğrunda araç bir meta gibi görür. İşi bittiğinde de sağda solda böbürlenerek kendini ispatlama aracı gibi millete anlatır şununla şöyle yaptim böyle ettim. Seni ifsa etmesi ayrı bir sorun ama apayrı bir sorun bazı erkekler mesela şu karı veriyo sende git gibisine seni cinsellik yaşadı için bir o.. gibi başkalarına karşi bu şekilde lanse eder. Bu küçük şehirlerde çok olur. Anlamadan adın o... çıkabilir birçok zorbalığa maruz kalabilirsin bu yüzden hayatı bitme noktasına gelen kadınlar var. O yüzden hep derim ki o kişiyi iyi tanımadan karakterini çözmeden yatağa girmeyeceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin anlatması tamamen ego için tam bi ergenlik ama kadinlarin birbirlerine anlatması heyecanını mutluluğunu paylaşmak için asla ego tatmin etmek çocuğu asagilamak ya da kendini yüceltmek için değildir
00 Yorumla
+1 yılAslında bunu genelde kadınlar yapar, erkekler sevgilisiyle ya da esleriyle olanları anlatmaz ama sadece seks için takıldığı, değer vermediği kadinlarla olanları anlatırlar, tabi buda karaktersizliktirnyine
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli kadinlar anlatir, bekar kadinlar anlatip kendini ifsa etmez.
- +1 yıl
Evet, bu konuda katılıyorum sana, ama bekar kızlarda öpüşme ya da yüzeysel şeyleri kendi kız gruplarında anlatirlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
+1 yılEn nefret ettiğim erkek modeli, bunu yapan erkek yaptığı şey ile övünmeye çalışması ve seni sevmiyor olması gerçeği.
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor olmasini gectim kendimi o kadar kotu hissettimki cok uzuldum
- +1 yıl
Üzülmen gayet normal bir şey, yanlış insanlara güvenmenin bedeli bu olsa gerek.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir nevi hava atma gibi görüyorlar ergence bir davranış hele de kadını ifşa ederek bunu yapıyorsa yazık.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiktan sonra bikac defa arkadaslariyla karsilastim kim bilir arkamdan ne konusmuslardir cok utanc verici
- +1 yıl
Boş boğazlık işte ama merak etmeyin zaman bunları da siler aklınızdan. Kafanıza takmayın.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben erkeklerin anlatsanıza raslaadim kafadan kontak erkekleri bazıları konuşturur
00 Yorumla
+1 yılbunu sadece erkekler yapmıyor. kızlar da gayet güzel anlatıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğul konusuyosun yanlış ben kimseye anlatmam kime ne ki
00 Yorumla
+1 yılŞ*refsiz p*zevenk oldukları için canım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler yüzde 90 anlatırlar.. kadınlar yüzde 99
00 Yorumla
+1 yılHava atıyorlar o şekilde
10 Yorumla
+1 yılSanki kadınlar anlatmıyor mu
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Kızlar da anlatıyor
20 Yorumlacogu kadında dedıkodu da anlatıo
00 Yorumla
+1 yılNereden anladın peki bunu seni onu anlattığını
00 Yorumla
+1 yılKadınlar anlayiymıyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karaktersiz olanlar o dediğin kişiler
00 YorumlaBunu kadınlar daha çok yapıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar anlatıyorsa değer veriyordur heyecanlıdır mutludur eğer anlatmıyorsa utandigindan anlatmaz önemsemiyordur o Seksi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes anlatmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hazzzz artıyor. ben öyleyim
00 Yorumla
+1 yılanlatır erkekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hava atmak icin
00 Yorumlahava
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler paylaşmayı sever
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar daha çok anlatır kocalarini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılöküzdür net
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmıs
00 Yorumla
+1 yılAnlatir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda seni milsin diye
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri