erkek arkadaşımın bir arkadaşıyla konuşmasında benim evime geldiğini söylemesi üzerine bir gülücükler vs. açıkça konuşulmuş bir şey yok ama işkillendim. kendisine sorduğumda "seninle yaşadıklarımı asla anlatmam" dedi. 25 yaşında kendisi ve ilişkimiz de 2 yıllık ve 6-7 ay içinde de ailemle tanışıp artık söz yapmak istediğini söylemiş bir insan. gerçekten böyle ciddi bir ilişkide bile yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz yoksa benim kuruntum mudur?
Cevabın nedir?
Anlatmıştır ama herşeyi değil. Bir şeyi (misal olarak söylüyorum) yaptık,birlikte olduk diye anlatmak var bir de z raporu verir gibi her detayı anlatmak var. Ben de arkadşıma anlatıyorum ama "bugün biraz daha yakınlaştık" demiştim mesela. Yani üstünkörü. Detaylı anlatırsam hayal eder.
10 Yorumla
+1 yılCiddi olduğu kızla yaşadığı özel anları anlatmaz çoğu erkek,ama başka şartlarda duygusal paylaşım olmayan kısa süreli birlikteliklerdeki kızlarla yaşananlar,günübirlik ilişkiler ve yaşanan anlar ballandıra ballandıra anlatılır,yani çoğunluk böyle yapar.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler hanımefendi.
Soran+1 yılben teşekkür ederim.
Ben sanmyrm anlattgnı . Erkekler bst grdgu kzları brbrne anltr kı snınle soz dşnmş ön yargdasn tatlm
10 Yorumla
valla gülücükler falan senin de kuruntun olabilir. ama sanmıorum yanı
37 Yorumla
Soran+1 yılkolay inanan bir insan değilim iyi düşüneyim iyi olsun deyip hayaller kurmam, karşımdaki ciddi düşünmediği sürece kendimi yamamaya da çalışmam ama kimseye inanmadan da olmaz.
Soran+1 yılaynen öyle ya sanırım karakter meselesi biraz da. özgüveni eksik bir insansa anlatıp bununla övünmeye, arkadaşlarının gözünde yücelmeye falan çalışabilir. bence yücelcek bir yanı yok tabii de erkek psikolojisi sonuçta.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) akıldan ziyade kariyerin verdiği bir güven olduğunu düşünüyorum darısı başına diyim ozman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
41Cevap
bana göre şerefsiz bişiydir.
kimse benim yatak odası sırrımı ögrenemez arkadaş.
ama kızlar arasında esas bu çok yaygın.
ilk gece yaşanan ilişki vs vs bunlar kızlar arasında daha çok konuşulan konular bizzat şahidim
ama bir erkek eger o kızı kıskanıyorsa eger ve deger veriyorsa gidip başka bir arkadaşına en yakın arkadaşı olsa dahi anlatmaz10 Yorumla
+1 yılseninle ciddi düşünüyorsa anlatmaz ama lay lay lom takılma mantalitesi varsa büyük bir zevk ve keyifle anlatır. Öyle her erkek anlatır..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevmediğim halde (Sonuçta özelininde özeli) arkadaşım detayına gire gire anlatıyor. Böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum, Sonuçta insanın ister istemez gözünde canlanıyor. Bir daha o arkadaşının sevgilinle karşılaştığında, sevdiğin kişiyi o şekilde hayal etmesi pek hoş değil bende...
00 Yorumla
+1 yılanlatılabilir, sınıra ve duruma göre değişir, arkadaşlığın yakınlığına göre de değişir. sizin durumu bilemem ama de ki anlattıysa bunu "bana farklı bakıyormuş" veya "ciddi değilmiş" gibi bir bakış açısından değerlendirmemeni tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılgerçekten bu sefer adam akıllı bir soru gelmiş, cevap anlatmam keşke herkez senin gibi mantıklı olsa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ettim :)
- +1 yıl
rica ederim, çay profilimede beklerim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyse hiçbir şekilde anlatmaz anlatmamalı.
İlk kez yapılan bir ilişkiyse kahramanlık misali anlatılır. Yaş ilerledikçe olgunlaşılır, bu anlatmalar sormadıkça söylenmez.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz erkekler %99 u anlatırız çünkü erkek arkadaşımıza anlattıgımızda kendimize olan güveni ve karşıdaki kişinin bu konuda nekadar tecrübeli oldugumuzu ıspatlama ihtiyacı duyuyoruz istemeden de olsa.
20 Yorumlaciddi bir mevzuysa ben cinselliği anlatacağını sanmıyorum anlatsa bile öyle ayrıntıya girmez çok güzeldi vs falan diyip geçer.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılCitti düşündüğü bir kızla yaşadığı hiç Bir şeyi erkek arkadaşıyla paylaşmaması gerekir hele ki konu cinsellikse asla konuşmaması lazım erkek arkadaşın ya cahil ya da seni ileriye dönük eş olarak görmediği için arkadaşlarına sizin yatak odanıza kadar anlatıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne sevdiği kızla olan ilişkisini ne de diğer herhangi bir hatunla yaşadığı özel şeyleri anlatan edepsiz ahlaksız çok erkek var... adam olan, bırak sevdiğini anlatmayı o*yla olan beraberliğini dahi anlatmamalı...
10 YorumlaKarakterli erkek anlatmaz, anlatırsa bile bunu isim vermeden hedef göstermeden yapar... Ama karaktersizler için sınırlama yok...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılvalla eğer gelip geçiciyse yani gerçekten sevmediyse anlatır hiç çekinmez
10 Yorumla anlatan çok var kendi egosunu grubunda yükseltmek için ne yazık ki... ama daha çok genç yaşlarda yapıyorlar bu yanlışı..
10 Yorumlakişilik meselesi bu bazıları karısıyla yaptıklarını bile anlatabiliyor
10 YorumlaHakketen igrendigim tipler ama çok piyasada bu tiplerden ben asla söylemem yaptıysamda yapmadım derim.
10 YorumlaHerşey tüm ayrıntısına kadar anlatılır kusura bakmayın ama :D:D
00 Yorumlaerkek arkadasıma hayatta anlatmam karda yürürüm izimi belli etmem kimseye
10 Yorumlaben hiç anlatmam anlatılan ortamlarda da muhabbete katılmam, katılırsan o soru döner dolasır sana da gelir sonunda :)
00 Yorumla
+1 yılerkekler anlatmaz ama kadınlar arasında anlatıldığını biliyorum
10 Yorumla
+1 yılciddi olanlarla anlatmaz kimse karakteri bozuk olması lazım ciddi olmayanlar ilişki bittikten sonra anlatıulır genelde
00 Yorumla
+1 yılanlatırlarlar tabi hem anlatmak ne kelime videoya çekenler bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerckten ciddiyse adamsa bahsetmez... ama insanlar belli olmasss
10 Yorumla
+1 yıleve gelmişte ne yapmış milletin aklında soru işareti...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide seni denemek için yapmıştır veriyormusun diye vermişsin dir oda gözden çıkartmıştır seni erkekler denerler bazen kızları akıllı olanlar ama !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Anlatan dengesizler var.
10 Yorumlaözel şeyler anlatılmaz öyle
10 Yorumla
+1 yılSevdiği kız ile yaşadıklarını paylaşmaz!
10 YorumlaHayir ben anlatmam ozelimi
10 Yorumlaevlenme düşüncesi yoksa anlatır.
10 Yorumla
+1 yılben şahsen özelimi anlatmam
10 Yorumlaben anlatmam hiçbirisini.. kişisine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılAnlatmaz direk cektigi videoyu izletir
00 Yorumlaarkadaşını davet eden bile gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları anlatır karakter meselesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. kadınlar daha çok anlatıyoo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde kadınlar anlatır özel konuları
00 Yorumla
+1 yılBen anlatmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi dşünmediği kızı anlatır
00 Yorumlabir çoğu anlatır.
00 Yorumla
+1 yılevet anlatırız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu herif seni almaz.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler cinsel hayatlarını arkadaşlarına anlatır mı gerçekten?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat