Bekarken cinsellik yaşamayanlar var, yaşayanların da düzenli olmuyor malum ayrıl barış ilişkiler hakim günümüzde. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik biraz şans işi. Oncelik kafa yapısı, uyum , sorumluluk vs diyince cinsel performans ikinci sırada kalıyor. Evlenmeden önce ne kadar analiz edebilirsen artık. Çünkü bekaret hala tabu malum. O yuzden evlilik eşittir düzenli cinsel hayat diyemiyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Sevgi olmayınca bir yerden sonra o kişiye katlanmak zorunda kalırsın ve katlanmak zamanla o kişiden nefret etmeye , tiksinmeye ve yaptığı her şeyin gözüne batmasına sebep olur. Her ne kadar insan cinselliği baskın geldiği için böyle düşünse de ya da istesede gerçekte bundan asla memnun kalmaz , mutlu , huzurlu içi rahat yaşayamaz. Çünkü cinsel ilişkiden sonra salgılanan hormonlar o kişiye karşı bağlılık ve hoşlantı sağlıyor daha sonra ayrılması ciddi sorunlara sebep oluyor , olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik ciddi bir müessese. Saygı, sevgi, aşk, hoşgörü, maddi durumun yeterli olması felan bunlar daha önemli cinsellikten.
Evlenerek en azından helalin olan kişiyle diledigini yaşa zina yapmadan. burada evlenmeye gerek yok FB ilişkisini yap diyenlere bakma hepsi aç kurt gibi bekliyor. Ve yaptıgın zaman seni bütün tanıdıklarına reklam yaparlar.03 Yorumla
Soran+1 yılFelan nedir ya, Türkçe'yi düzgün kullanın
Cevap sahibi+1 yılBunca yazılanlarda bunu mu kafana taktın? Bu asabiyetle evlenme sen zaten adamın ocagına incir ağacı dikmeye gerek yok
Soran+1 yılTürk değil misin daha kendi ana dilini düzgün kullanmıyorsun. Sen de cocuk yapma çocuğa hiçbir şey veremezsin bu cahillik ile.
Cinsellik için evlenilir mi? Evlenmem.
Yaşam tarzına göre bazı durumlarda mantıklı geliyor.
Şimdi sevgilim yok ama fb olarak takıldığım biri var. Düzenli olarak bu şekilde devam ediyoruz. Kafalar rahat. 😇00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
59Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinsel hayat her istediğimizde olabilir. Bunun için evlenmezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ya sadece onun icin evlenmem guzel mutlu bir yuvam olsun da isterim ufak ufak bebislerim falan ama evet iliski icin de anca evlendigimde yasarim. Ozellikle bu devirde yalniz kalip omur gecirmek gercekten zorlasir kendini gunahtan zinadan korumak adina da cok guzel bir imkan olur bence evlenmek obur turlu Allah korusun nerelere dusersin kimlerle yatip kalktigin belli olmaya bilir falan cok kotu bir durum..
12 Yorumla
Soran+1 yılYasin küçük daha
Cevap sahibi+1 yılEvet daha gencim...
+1 yılEvlendim, mutlu oldum. Kesinlikle evlenilir ama sadece bu sebeple evlenilmez. Sevgi, saygı, aile kurma arzusu, sorumluluk bilinci, sadakat... Bunlar da olmalı.
31 Yorumla- +1 yıl
Sen işi biliyorsun
+1 yılYani cinsellik için elbette evlenilebilir mesela şu şekilde ya evlenmezsen dışarıda evlilik dışı bir şey yapacaksın yani almışsın yani erkek ve kadınlar için söylüyorum bunu ya günaha gireceğini git evlen düzeni cinsel hayatın olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Yani ben de yüksek ihtimalle bu sebepten dolayı yani evlenmeyi de düşünüyorum tabii cinsellikte önemli bir konu yani sırf bu konular yüzünden evlenmeyi düşünüyorum yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinselligi herkes Yaşamak ister ama cinsellik içinde evlenilmez..
Evlilik sadece cinsellik değil maalesef.. Sevgi, saygı, aile kurma arzusu, sorumluluk bilinci, sadakat Bunlar da var maalesef
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılF**k buddy
Ayrıl, barış derdiyle uğraşma. Sevgili tripleriyle uğraşma.
Kafana göre birini bul. Arzuladığında çağır. Bir sonraki buluşmaya kadar Olaysız dağılın. Bu kadar basit.
05 Yorumla
Soran+1 yılBu f buddy diyenler de turkiyede yaşamıyor sanki İstanbul İzmir gibi yerde değilsen adın çıkar erkek de kadın da
- +1 yıl
Gevşek birisiyle yaparsan adın or.. puya çıkar çok haklısın. Adam gibi birini bulman şart.
Soran+1 yılErkeklerin de adı çıkıyor o uçana kaçana çingenelere kafar düşmüş diye birinin adını çıkardılar şimdi evlenemiyor, gerci iyi de oldu
- +1 yıl
Parası yoktur. Parası olsa sorun olmazdı.
Ayrıca adı çıkması için gezip tozması lazım birilerinin öğrenmesi lazım.
Ben F.. k buddy diyorum.
Gizli bir şekilde buluşur cinsel ihtiyacını giderir yoluna bakarsın. Sevgili ol demiyorum. - +1 yıl
Hangi şehirdesin sen?
Düzenli cinsel hayat için biriyle evlenmek bana göre saçma sevdiğin için evlen ve zaten cinsellik olur. Bekarım ama kalkıp cinsel ilişki yaşamıyorum hem yanlış hem FB olayları falan saçma
10 Yorumla
+1 yılseks yokluktaki birisi için harika bir şeydir ama aktif yap hergün pasta yemek misali sıkılıyorsun. bu yüzden seks için evlenilmez evleneceksen aşk için evlenmelisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden de gayet düzenli bir cinsel hayatım var evlensem büyük ihtimalle bu kadar düzenli olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ablam
+1 yılSeks icin evlenmek mi gerekiyor cidden hala böyle düsünen mi var
21 Yorumla
Soran+1 yılsoruda oyle bir sey denmedigine gore algınızda sıkıntı var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu gerçekten istiyorum. Düzenli bir cinsel ilişkim olsun kocam hep yanıbaşımda dursun çok isterdim ❤️ama sırf cinsellik için de evlilik sorumluluğu alamam şu an😅 önceliğim kariyer, atandıktan sonra bakacağız eş işlerine daha erken
23 Yorumla- +1 yıl
Come 😄
Cevap sahibi+1 yıl@EskisehirliAdam nein 😄
- +1 yıl
Come comeeee
+1 yılBunun için evlenmem ama evlenince bol bol sevismek istiyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılBi zahmet
- +1 yıl
Ya eşim istemezse napacam bilmiyorum kaç yılın hasreti var iç camasirini yirtabilirim hirstan
Soran+1 yıl32 sin sen kendine gel hiç yapmadın mi
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun ya yok artık
- +1 yıl
Sen dayanamıyorsun dimi yanlış. biriyle evlenip boşanmaktansa doğru adayı beklerim daha iyi
Soran+1 yılOho sen evlenince cinsel hayatının iyi olacağını nerden biliyorsun garantisi yok yandin
- +1 yıl
Niye boyle yapıp beni kiskirtiyorsun illa gidip biriyle yoldan mi cikiyim 😂sen yaptın belli ben azginim ama kendimi tutuyorum eşime sakliyorum kendimi
Soran+1 yılSaklamaya devam et ne diyim 😂
- +1 yıl
Bak kaldırdın durduk yere ben böyle kiskirtrilinca uyarilabiliyorum 😂 olmazsa da olmaz izledigimiz sevismlere sayariz 😂
Soran+1 yılKiskirtmadim seninkinin kalkasi varmis
- +1 yıl
Tamam yaa bozma beni benimki saçma sapan kalkar öyle aldirmiyorum 😂ama iyi bir yalamak sarardı bı hatunu
+1 yılEvliliğin yüzde 85-90 ı cinsellik zaten
cinsellik olmayan evlilik, evlilik bile sayılmaz
00 YorumlaBildiğim düzenli cinsel hayat için evlenilmez, evlenince düzenli cinsel hayatın olur
Ben mi yanlış biliyorum 🤔00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılTek bildiğim bu yaşıma kadar cinsel ilişki yaşamayışım 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılBu sitede ne çok bakir varmış ya sok geçiriyorum
- +1 yıl
Ya siteye bakınca herkes seks makinesi zaten
Soran+1 yılKanka gercekte de insanlar cokca sevisiyor ama ualan değil yani
- +1 yıl
Evet yapan çok var
Bazen bana istek geliyor keşke yaşasam diye
Soran+1 yılE yani gençsin yapmamam anormal 😂
- +1 yıl
Sevgilim yok ki 😄
Soran+1 yılSevgili bulmaktan kolay ne var
- +1 yıl
Bilmem öyle bi arayışta bulunmadım hiç tipim normal ama kaslı biri değilim kızlar bizi tercih etmez 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek en sağlıklısı. Sürekli ilişkiden ilişkiye atlamak ruh sağlığını bozuyor. ilersinin garantisi için, cinsel hastalıkları kapmamak için sadece tek kişi ile seks yapılmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli konuştu
+1 yılHayır tabii ki, cinsellik bu kadar önemli bir şey değil bence.
10 YorumlaTek kriterim o olmaz elbet ama evlilik içinde düzenli seks olmalı
00 YorumlaHayır elin kızını bakmak çok pahalı bu devirde sadece cinsellik için evlenmek saçmalık
00 Yorumla
+1 yılKeske evliligimde iliskim surekli sık olsaydı.. bunu istemeden evlenmek simdi cezam gibinoluyor
00 Yorumla
+1 yılseks için evlenmem seks evlenmeden de yapılabilir
00 Yorumla
+1 yılYani bunun etkisi yok desem yalan konuşmuş olurum. Bununda etkisi var tabii ki
00 YorumlaSevdiğiniz ya da sevebileceği iz birisiyse. Kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin 1 numaralı amacı... olmazsa olmazıdır... sadece bu yüzden istedim ve evlendim
00 Yorumla
+1 yılFckbuddy ilişkisi yapıyorum düzenli ilişkiye girebilmek için. Ama şu an partnerim yok.
00 Yorumlaevlenirdim, evlendikten sonra günlük yapardım heralde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke yaşayanlarda müslüman oldugu aklına gelsede Allahtan korksa yapmazlar bekarken günah oldugunun bılıncındeler müslümanlar
10 YorumlaBu tayfa sırf düzenli seks için evlenip daha fazla aldatma potansiyelibe sahip.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo yaşayamayanlara güveni verip onu sevişerek oral ile mutlu etmek olabilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılHey allahim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikte noldu, birbirimize alistik, zamanla sktreder olduk
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmaalesef evet
Cevap sahibi+1 yılAlışıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır güvendiğim bir partner ile seks arkadaşlığını tercih ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhahahhaa evlenince düzenli cinsel hayatı olacağını sanıp evlenenler de mi var😂
03 Yorumla- +1 yıl
Evli misin 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Sizde kapalı kutu oldunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir evlenmedende düzenli cinsel hayat yaşanılıyorr
00 YorumlaDüzenli cinsel hayat hep aynı kişi ile gitmiyorbu gerçek
00 Yorumla
+1 yılAyni fantezilere sahip oldugum bir insan buldugum an, omrumu emanet ederim kendisine…
15 Yorumla
Soran+1 yılFantezi: Aşkım 3. alalim mi
- +1 yıl
Nope, oyle bir fantezim yok
- +1 yıl
Eger ne oldugunu ogrenmek istiyorsan yazabilirsin
Soran+1 yılBana ne yahu senin fanzetinden hshsj
- +1 yıl
Dogru sanane, merak edersen diye dedim sjsjsj
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşındaym halen daha bakirim yapmadım hiç bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep
114 Yorumla
Soran+1 yılYok artık daha neler
Cevap sahibi+1 yılBide devamı var 8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici yaaa
Soran+1 yıl8 ay mi yok artık
Cevap sahibi+1 yılÇok mu olağanüstü sahi
Soran+1 yıl8 aydir bu işi yapamadınız mi şaka mısın koca 8 ay 😂
Cevap sahibi+1 yılYa bi bulsana beni vaktin var mı
Cevap sahibi+1 yılSadece ulu orta ifşa etmim kendimi diye yanlış anlama
Soran+1 yılCinsel terapist değilim tatlım be bulmiyim seni
Cevap sahibi+1 yılGİzlencem bekle
Cevap sahibi+1 yılAsla olmuyor sokamıyorum ben içine alamıyor
Soran+1 yılDoktora gotur eşini 😂
Cevap sahibi+1 yılDr gttk jel önerdi falan da biz hangimiz sürecez jeli bilemedik 🙃
Soran+1 yılTrolluk yapma be yeto
Cevap sahibi+1 yılUlan hale bak trol sanılacak kadar vahim haldeyim
+1 yılcinsellik için evlenmek saçma
13 Yorumla
Soran+1 yılYo
- +1 yıl
evet.
Soran+1 yılTm
+1 yılcinsellik icin evlenen varsa yani ne diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası tc sen ne saniyodun
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçerken de düzenli seks yapabiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçerken ne sinek gibi😅
- +1 yıl
Bekarken diyecektim Klavye hatası olmuş
+1 yılAyağına sıkmak gibi bir şey olurdu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSadece ilişki değil aşık olup sevmem de lazım.
10 Yorumla Sırf cinsellik için evleneceğimi düşünmüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cinsellik için evlenilmemeli bence
10 Yorumla
+1 yılSırf onun için evlenmezdim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evliliğin wmaci düzenli Br iliskidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayir kesinlikle bu sebepten evlenmezdim.
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem bunun için
00 Yorumla
+1 yılSadece bunun icin hyr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli olacağinın garantisi var mı ki?
00 Yorumla
+1 yılZaten öyle bir hayatım var ve evli değilim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek saplam seçin bari
00 Yorumla FB yapiyorum düzenli seks icin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmedim
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmak ten uyumu çok önemli
00 Yorumla
+1 yılEvet
40 Yorumlaseks için evlenilmez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden de yaşanır kii ne saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince daha düzensiz oluyor
00 YorumlaKesinlikle evet
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayatta daha önemlı seyler oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım