Yok daha neler 😃
Desem de biraz baktım da sağa sola gerçekten bunun için evlenenler, hatta ve hatta boşandıktan sonra sadece seks için bir araya gelenler bile varmış. 🙄
#tutku 🖤

Yok daha neler 😃
Desem de biraz baktım da sağa sola gerçekten bunun için evlenenler, hatta ve hatta boşandıktan sonra sadece seks için bir araya gelenler bile varmış. 🙄
#tutku 🖤
ne gerek var öyle incikli boncuklu işlere , alo demen yeterli her daim hizmete amadeyiz , biliyorsun !
https://www.youtube.com/embed/GrYIlVJaCSIBilirim bilirim 😃
😃😃
Her zevki tatmak mı lazımmış
tövbe est !!
:)
üçlü olsun güçlü olsun , ama ffm sınırlarında olsun der , kenara çekilirim.
🙈🤫😃
:)
Düşünmeyin hiç de sandığınız gibi değil. Bunun için evlenmedim ama evliliğim aynen böyle sürdü.
Yani kısaca şunu söylemek istiyorum. Umarım ne demek istediğim anlaşılır;
"İyi cinsellik kötü evliliği kurtarmaya yetmiyor ama kötü cinsellik iyi evliliği bitirmeye yetiyor."
Aşk ın tutkunun olmadıgı her şey uzak kalır bana cinsellik te buna dahil kadınlar seks objesi sayılamaz asla en basında ona haksızlık etmiş olurum unutmayınki kadınların ruhu ve duyguları var... 🥂
EİG için tesekkür ederim... 🥂
Daha neler deme ama. Evlenmeye hiç niyetim yok hala daha yok ama sırf cinsel hayatımın sağlıklı ve güzel olması açısından yavaştan düşünmüyor değilim evliliği ama işte bulacğaın partnerinin uyumunu nerden bilesin.
Cevap
49Cevap
Eğer o kişiyi seviyorsan evet tabii ki evlenirim ama sadece seks için evliliğe gerek yok bence
Sadece seks yapmak için evlenmek hayatta yapılabilecek en akılsızca seçimlerden biridir.
Hayır seks yapmak istersem yine yaparım zaten. seviyorsam evlenirim
Saçmalık evelninxe swxten sogur insan asıl zorunluluk gibi falan bide kadınlar bunu tehdit gibi kullanıyor igrenç bi durum bana biri böyle yapsa direk boşarım o yüzden evlenmemek çok güzel direk bi sıkıntı oldu mu cıkıp gidiyosun masraf yok sorumlulul yok nafaka yok temiz kanunlar ve hukuk kadınları korudugu için biz basit vaelıklaeız
Evliliğe bakış açım , seksten ibaret..
dürüstlüğüm için beni taşlamayın 😅
Dürüstlüğün için 👏👏👏😃
Sağol kardeş 👍🏻😀🙋🏼♀️
Insanları ne bir araya getirip evleniyorlar zannediyorsun seks olmasa kimse kimsenin ağız kokusunu çekmezdi bizde zaten meydana gelmezdik demi
Sırf seks için de evlenilmez be, arada biraz duygu uyum felan da olmalı
Tabi duygu da olmalı ama insanları biraraya getiren kadın erkek sextir buda bir gercek
Bir gun evlenirsem istedigim zaman evin herhangi bir yerinde seks yapmak icin olur sanirim bu. Bir de saglam yetistirilmis bir evlat sahibi olarak dunyaya katkida bulunmak
Seks dediğin 30 dk bilemedim bir saat ondan sonra 23 saatin var , hadi bakalım ne yapacaksın ….
😃
Tavla atarlar
Evlenmeden de olabilecek bir şey hiç alakası yok.
O şekilde düşünmeye iten ise hiç bir ilişki yaşamamış biri olur ancak.
Yeri ve zamanı iyi ayarladiysaniz ağzınız da laf yapıyorsa zor bir şey değil.
cinselligi duzenliyor.. Yani evli cift her hafta birkc defa seks yaoabiliyor, o enerjiyi atinca rahatliyor. Etrafa sinir sacmiyor...
Kadının gözü dışarda değilse, mantıklı biriyse ve vücudu da beğendiğiniz gibi tahrik edici güzellikteyse mutlu eder yani ama işin özü güven, saygı, sevgi, kaybetme korkusu yaşaması
evlenmeden de düzenli bir seks hayatım var ki evliliği seks aracı olarak görmek saçmalıktan başka bir şey değil, böyle zihniyette insanlar var ne yazık ki.
Evle meden duzenli iliski nasıl oluyo
Şahsen sadece cinsellik için evlenmem.. sonra yanlış bir karar olması durumunda (ki hormonların tavan yaptığı bir durumda doğru karar veremeyiz..) iki taraf için de hüsran olur..
Evlenmem. Pek doğru gelmiyor. seks için evlenmem ama seks yapamayacağım biriyle hiç evlenmem
Seks için evlenmek mi? Çok saçma geliyor yani seksin ilk planda tutulması. Tamam bu da önemli ama kesinlikle ilk sırada bu olmamalı
Sadece "Düzenli Bir Seks Hayatı" için tabii ki evlenmem.
Sonuçta ihtiyacımız olan tek duygu bu değil!..
İlk evliliğimi bunun için yapmam. Ama ikinci üçüncü kez evlenme durumum olursa bunun için evlenebilirim.
Suzenmi seks için evlenmemeye gerek yok ki mal put olmayan sekste iyi bir partner bulunca zeten düzenli oluyor
Evlenmemin bir sebebide buydu. Ben dayanamıyorum ve mastürbasyon yetmiyor. Eşimle de mutluyum güçlü bir erkek bir günde 3-4 defa yaptığımız oluyor ama hafta sonunda
Hayır sadece cinsellik için evlenmem sürekli yatakta olmayacaksın bi ömür hayat paylaşacaksın
seks icin evlenmek hergun 1 bardak taze sut icin evde inek beslemeye benzer derler.
Bunun için evlenmek gerekmiyor. Sırf düzenli bir seks hayatı için zaten evlenmem.
Her gün taze süt içmek için evde inek beslenmez...
Bunun icin evlenen en büyük hayal kırıklıklarına da mahkumdur.
Sadece bunun için evlenecek olsam tek kişiyle evlenmem ❤️
Çocuk yapmak için evlenebilirim
Seks yapmak için evlilik aptallık
Tabiki hayir, zeks hicbir zaman ilk planda olmamali
seviyorsam evlenirim sadece seks için evlenilmez ki zaten sevemediğin biri ile de seks yapılmaz
seks için evlenmek mi saçma seversem evlenirim seks için zaten partner bulmak kolay
seks için evlenmek mi ahahahha asla
Evet sabah akşam istedigim zaman çok isterim
Canın istiyor mu peki şuam
Hayır, evlenmem..
Bunun için evlenen hiç evlenmesin öyle düzen falan yok hikaye
kesinlikle evlenirim yeterki düzenli olsun...
Bunun için evlenmeye gerek yok :D
Galiba evet 😂 düşünüyorum
O kadar mi
Bekarkende duzenliydi
Olur evleniriz
Hayır, özgürlüğüm daha kıymetli
Ya saten evlenenlerin genel istegi bu 👑
Olmaz öyle şey
olabılırdı kanka :d
sadece seks için evlenilmez
Hayır bunun için evlenmem
Tek eslilik bana gore degil evlenmem