Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Normal erkek diye bir sıfat yok. Sen fazla mükemmeliyetçisin. Sen, ben, hepimizin ufak da olsa, büyük de olsa sıkıntıları var. Çok fazla insanla konuştukça, seviştikçe, vakit geçirdikçe vs. yeni gelenleri eskisiyle kıyaslıyorsun. Hepsinin bir erkekte toplanmasının ihtimali yok. Mükemmel erkeği bulsan bile talibi çok olur, sen de dünyanın en iyi kadını olmadığına göre bir anlamı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç alakası yok mal. Milmemmeliyçi filan değilim ayrıca hiç deneyimim yokken de böyleydim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin gibisine dusgun erkek bakarmı neyin var güzelsin başka zeka kültür diyorsun onlar yok sende çünkü zeki kültürlü bir kadın bu yaptıklarını yapmaz özellikle şu konuşma tarzı asla şimdi büyük ihtimalle bana kıl olursun ama gerçekler bunlar yatmak istedim yattım ne demek ya bide kültür zeka diyor herkes hak ettiğini alır ablacım erkeklere canım diyeceğine bı kendini düzelt güzel obje değil iyi insan ol
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Belki geç olucak güzel olucak, bunu sen bilemezsin ki sonu güzel olsun 😊🫶
114 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela dost da hiç bulamazdım ama bu sene kısmetim açıldı çok güzel dostlar edindim. Ona da üzülürdüm niye dost bulamıyorum herkes sevgisiz çıkarcı bencil diye. Umarım aşkta da bulurum artık ya.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten 1 yıldır onlar bana sarkıyor ama kimseyi beğenmiyorum.
Soran+1 yılYa beğensem de Abaza çıkıyor direk derdi seks 1. Buluşmadan ondan soğuyorum. İnsan gibi diyorum tanışalım flört edelim bunlar direk eve gel eve gel diyor ben de blokluyorum.
Soran+1 yılYa işte bu çağda erkekler çok Abaza. Bana özel değil tüm kızlar diyor bunu zaten. Diyoruz resmen eskorta gelmiş gibi bu ne direk hepsi ilk buluşmadan seks derdinde ne kadar mallar diyoruz.
Soran+1 yılHani max 3 buluşma buluşuyorlar zaten. Taciz edip duruyorlar seks için ondan ben de zaten beğenmiyorum istemiyorum bitiriyorum. Hem tipsiz hem abazalar. Zaten tipi olsa Abaza olmaz o kadar itici.
Soran+1 yılOndan tipsiz ve parasızlar bildiğin bedava kadın arıyor sexe midem bulanıyor. Önüne gelen kadına sarktıklaeirı için de hepimize sarkıyorlar.
Soran+1 yılYok dostlarım var erkek çok düzgün ama onlar piyasada değil ki. İşinde gücünde. Onlar kadunkara sarkmıyor. Sarkanlar hep Abaza ve pislik. Keşke düzgünler sarksa.
Soran+1 yılDansa gidiyorum bi çocuk bar çok yakışıklı da bakalım. Hikayelerime bakıyor. Keşke bana sarksa da sevgili olsak.
+1 yılPeki sen tüm erkek arkadaşlarına karşı gerçekten hep mükemmel biri miydin? Hep kötü ve eksik olanlar erkekler miydi?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet onlar bana mükemmelsin vs diyorlardı bayılıyorlardı hep onların mallıkları yüzünden tartışma çıkıyordu ve hep ben ayrıldım zaten.
Soran+1 yılBenim hiçbir sorunum yoktu ilişkilerde zaten çok iyiyim düzgün kibar dürüst sadık uyumlu pozitif verici biriyim. Daha ne. Ama onlar hep sorunluydu saten hep kızlar onları terk etmiş. Hep terk edilmiş beğenilmeyen ezik erkeklerdi.
- +1 yıl
Sen neden seçici davranmadan iliskiye başlıyorsun peki? Fiziki ozellikler seni cok daha fazla etkiliyor anladigim kadariyla.
Soran+1 yılMal çünkü seçici ola ola yıllarca yalnız kaldım ve hiç ilişkim olmadı. İlişki yaşamak istedim. Sana mı sorcam. Sen istiyorsan 50 yaşına kadar seçici ol. Sevmedim hiçbirini ama ilişki demedim. Ondan bir ayda da terk ettim zaten.
- +1 yıl
Seviyeni gördüm ve gidiyorum. Belli ki kendini iyi zanneden bir kezbansın. Hemcinslerim işini gördüğü gibi gerekeni yapmis hepsini tebrik ediyorum 👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılpeki bunlari gorucu usulu zorlami buldular sana :)
hayir hepsini kendin sectin :)
oleyse once tercihlerini bir sorgula :)14 Yorumla
Soran+1 yılcanım ben seçmedim bana sarkanlar bunlar. Ne seçmesi? Tanıdım hiçbirini seçmedim ilişki sayılmaz tanıyıp birkaç kez görüşmek mal. Seçmiş olsam evlenirdim özürlü herif. Bas git.
- +1 yıl
hahaha spastiksin sana onlar bile fazla :)
sorunu ve soru detayini okuda neler demissin yapmissin ve sikayetcisin :)
anlarsin benmi malım yoksa senmi umumisin :)
Soran+1 yılSen kelleni keserim p iç kırısı
- +1 yıl
:))))) yaw ne oldugun belli hala bidi bidi yapiyorsun
ucuz malin taliplisi kim olur :) sana denk gelenler fazla bile :))))))
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir erkek olsa sen anasını * o yüzden. Yıllardır kırmışsın cevizleri... şimdi de " aaahhh yok işte çok ceviz kırdım ama bana köle olucak bana katlanıcak bir yaw he bulamadım" içinden geçiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal canım canım ezbere laflar etme bas git
Cevap sahibi+1 yılKullandığın kelimelerden belli senin ne bk olduğun... Zaten herkes demiş de... işte senin ki de iş... Bk gibi olduğunu herkes yorumlarda söylemiş sen hala düzgün erkek ara... Sana ancak erkeğin orp. düşer. Ne verirsen , Onu alırsın şekerim eline⚠ Sen devamlı pancar motoru değiştirir gibi erkek değiştirmişsin. Bir de erkeklere suç buluyorsun... Ara sen mükemmel erkeği bulursun kesin 😉😜🥱
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Sürekli bir comertliktir cümlelerde. Sen sana pahalı şeyler alip , sana para yediricek canım arıyorsun. Burası Türkiye , sonradan parayı bulmus a.. canım çok. Bukursun belki :)
10 YorumlaOlabilir dünyada kim istediği hayatı yasiyomi
02 Yorumla
Soran+1 yılE çıkıyor milletin karşısına ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkli bir auran olabilir ama cimrilik comertlik konusunda hak veriyorum sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNazik kibar centilmen iyi kalpli düşünceli merhametli vicdanlı anlayışlı duygusal romantik biri oldum da noldu hâlâ yalnızım ve bakirim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYani olabiliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bizim de karşımıza düzgün normal bir kız çıkmıyor maalesef 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBize sanki cikio birtane olsun tamam dioz da bakan bile yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte öylelerine baktığınız için bizim gibi iyileri kaybediyor zaten
00 Yorumla
+1 yılKızları denemelisin belki de.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu diyen çok oldu ama çevremde hoşlandığım kız yok. Yani benden hoşlananları ben beğenmedim. Karşılıklı beğendiklerimizde de onların sevgilileri olduğu için olmadı. Bekar çekici bulamıyorum. Yoksa açığım denerim yani.
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
+1 yılCanım bu sorudan da çıkmaz o erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek çekmeye sormadım abi dertleşiyorum
+1 yılYaş kaç
Hangi şehir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu birazdada kendinde aramalisin belkide
113 Yorumla
Soran+1 yılYok sorunum olsam bilirdim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman çekiyorsun sorunlu tipleri demekki
Soran+1 yılİşte niye çekiyorum diyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılya da çok sexsisin sadece o kısmıyla ilgileniyorlar
Soran+1 yılHerkes onu diyor zaten hep sorunlular geliyor sana diye.
Soran+1 yılSexyim ama bunu ön plana çıkarmıyorum. Gayet zeki ve kültürlüyüm de ama sadece evet seks kısmına bakıyolar ondan Nefret ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki zamanı değil ya da sen farkinda bile olmadan sexsi davraniyorsun. Ama toplumumuzda merhaba desende salyasi akan çok o yüzden işin zor
Cevap sahibi+1 yılSarkmadim ya neden kardeşim oldum düzgünce cevapladim
Soran+1 yılYa baktığında giyim görünümüm gayet sade ama genel enerjimde sexylik var. Bunu kadınlar da diyor. Çekiciyim yani şeytan tüyüm var. Ama bu böyle seks konuşma ya da dokunma değil. Tamtersi çok mesafeliyim hiç dokunmam. Ama işte auramda sexylik var bunu herkes diyor. Ama neden ve nasıl bilmiyorum abi. Bilerek yapmıyorum bi şey çünkü.
Soran+1 yılSana demedim ya diğerlerine dedim.
Soran+1 yıl1-2 tanışmak isteyen oldu da
Cevap sahibi+1 yılYa toplumda maalesef boyle insanlar çok fazla o yüzdende zor istediğini bulmak. Ki genelde yakisilki erkekler sadece daldan dala atlamayı düşünür istediğini alamayınca da uzaklasir o yüzden kriterlerini düşür mesela
Soran+1 yılEvet tipi iyi erkekler genelde sorumsuz sevgisiz sadece seks derdinde oluyor. Ondan onlarla da olmuyorum çünkü bana değer vermeyen biriyle seks yapmam keyif almam. Ondan ciddi isteyenler de hep canım ezik mal. Kriterlerimi düşürüp bi denedim ama midem bulandı. Çünkü mallar yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşma tarzin bile itici...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İllaki çıkar karşına
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi yıllardır çıkmıyor.
Soran+1 yılNe diye bana yavşıyorsun ne alaka
+1 yılSende sorun var
03 Yorumla
Soran+1 yılBas git lan embesil
- +1 yıl
MK malı
- +1 yıl
Ortalık bacım pusu olmuş
Normal erkek derken
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte gerçekten seven düzgün dürüst cömert zeki çalışkan.
Soran+1 yılNerde tembel korkak ezik sekste kötü parasız kültürsüz erkek varsa beni buluyor.
Soran+1 yılYokluk. Yani yatmak istiyordum hepsi maldı ondan ne yapayım. Zeki bulamadım.
- +1 yıl
hakikatten ben de normali merak ettim? erkek işte :)
Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Şansına tüküreyim 😂
00 YorumlaSorun sende
00 YorumlaVardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenk gelmemis hepsi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi de ben erkekleri kullanmıyorum. Hani cüzdan muamelesi yapmak lazım sonuçta onlar benim güzelliğim ve seks için birlikte ama hiçbir bok vermek istemiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılsonucta aldigin zevke say sende 😁😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBana da çok düzgün insan çıkmıyor bazen salmak lazım
Soran+1 yılEvet çoğu bekar insanın şikayeti bu zaten.
Soran+1 yılAynen saldık zaten yani bile bile sevmediğim tiplerle ilişki yaşayamam
Cevap sahibi+1 yılBen de kimseye guvenemedim
Cevap sahibi+1 yılGüzel hoş sohbet bile kalmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibido seversen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne