Su sitede bir tane konuştuğum erkek de lafı oraya getirmesin ya hep mi cinsellik ile biter buradan bile birini bulamıyorum zaten gerçek hayatta yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa sizin kafanızda bir sürü dini ve cinsel mitolojik Hikayeler var yani Başka toplumlarda bu ihtiyaç olarak karşılanıyor ama sizin gibi bastırılmış toplumda de maalesef yani ihtiyaç değil yani hani cinsellik ihtiyaçtır yani karşılanması lazım evlenirsin evlenemezsin Artık evlenmek de imkansız bari karşılaman lazım yani Ya bilmiyorum seni de bastırılmış duygular yani sendeki o Eskiden bende de aynısıydı şimdi düzenli olarak en az Ayda bir kere
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellikten öcü gibi korkan insanlar bir tek bana mı bu kadar itici geliyor anlamıyorum bu hayatın bir parçası hormonlarımız var ki arzuluyoruz istiyoruz. İstemesek bu sefer isteksiz dersiniz. Tamam bazıları abartıyor maalesef onlar cidden mide bulandırıcı ama onlara takılarak bu kadar tabulu olmayın. Kendinizi melek bizleri de şeytan sanmayın.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dünya hep onun üzerinde dönüyor o karşılıklı iki cins arasında öyle tutku ki onun uğruna savaşlar kaybedilmiş savaşlar kazanılmış bir eylemdir baltacı Mehmet katarinayı düşün Ferhat ile Şirin düşün o yüzden bizdede erkekler ondan dolayı konuyu oraya getiriyor. taktir senindir
00 Yorumla
+1 yılseks hayatın bir gerçeği sevgili olduğun insanla da yapmayacaksan kiminle yapacaksın muhafazakarsanız görücü usulü evlenin neden sevgili ararsınız anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye muhafazakar insan illa görücü usulü mu bulmak zorunda
- +1 yıl
evlenene kadar olmaz düşüncesindeyse evet çünkü muhafazakar erkeklere hitap ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBende aynı şekilde hiç aradığım gibi kadın yok ama aramıyorum da zaten
00 Yorumla
+1 yılHadi ordan be nerde yok her yerde var ama siz ahırın kapısında dolaşıyorsunuz nerde adam gibi biri var değer kıymet bilecek efendi birisi onları görmezden gelip ipsiz sapsız serseri ye gidersin üzer kırarlar aldatirlar sonra tüm erkekler aynı dersiniz yok öyle bi dünya
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik denince benim aklıma gelen ilk şey baba olmak geliyor efendi hanım hanımcık birisi ciktida biz mi alıp karşımıza konuşmadık
- +1 yıl
Yaz bana özelden biraz konuşalım bakalım gene aynısı diyebilecek misin 🤔
+1 yılMaalesef her çeşit insan var dünyada. Sapıklar da, efendiler de her yerde mevcut. He bu arada cinsellik konuşmak isteyen kızlar da var o ayrı. Dilerim senin karşına gönlünce biri gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılYalanın batsın 😊 bana döndün de mahcup mu ettim, genelleme konuşmayalım lütfen teessüf ederim 😊
00 Yorumla
+1 yılValla cinsellik beklentim yok. Ha kafalar uyuşur olay ilerler o zaman düşünülebilir. Ama görmeden vakit geçirmeden zor.
00 Yorumla
+1 yılvardır ama size denk gelmemiştir..
yani cinsellik derdi herkeste yok
konuşmak istediğiniz kişiyi önce bi takip edin fikrine zikrine bakın:)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Senin sorunun:) öylesine layıksın herhalde ısrarla karşına çıkıyorsa😄
00 Yorumla
+1 yılVar niye olmasın konuşulmaz değil ama doğru zamanda doğru bir uslupla oda hemen değil
00 Yorumla
+1 yılYazar mısın bana? Nedeni açık ve net. O konuya getirecek değilim sadece sohbet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKazı kazan ile milyoner olmaya çalışmak daha mantıklı bir beklenti.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. maalesef biraz zor efendim.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza
00 Yorumla
+1 yıl"burada bile..." Dediğine göre hep yanlış yerde aramissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBak kul sıkışmazsa hızır yetişmezmiş belden aşagı istemiyorum dıyosan buyur okadar net
01 Yorumla- +1 yıl
Gercekten insanca sohbet etmeye varım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın. Birçok erkeğin gözünde karınlar potansiyel seks objesine dönüşmüş. Belki kadınlar içinde aynı durum söz konusudur bilemem ama böyle olması çok kötü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen gerekli özelliklere sahip misin? Özelliklerini say bakalım
00 Yorumla
+1 yılburada olmaması normal, de reelde nasıl oluyor da bu kadar karşılıksız oluyor hiç anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHayattan ne beklersen sana tam tersini verir. Alev alan ablalara kimse yürümüyor mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYav kiz erkek mutlaka cinsellik ister konuşur konuşmayan yokki neden sitem ediyorsunki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Ortadoğuda barışın yeniden nasıl tesis edileceğini mi konuşalım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenelerdir cinsellik konusmadan muhabbet ettiğim arkadaşlarım var. ama bu soruyu soran bilmem kaçıncı insansınız. sizin isteğiniz düzgün erkek değil. profil resmine bakıp konusuyortsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyleyim ama birkaç sene evlilik düşünmüyorum kişisel sebeplerden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Amacı belli burdakilerin doğru dürüst sohbet edeck yokki
00 Yorumla
+1 yılKS bana neyi öğretti biliyormusun ve emin ol buna. Erkekler ne kadar seks peşindeyse kızlarda para pesinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBelki bu yorumy yazıyodur aradığın düzgün erkek sana
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi adama şans vermezsen daha çok dizini döversin
00 Yorumlaçünkü gerçek bi hayatın yok :d
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok
Soran+1 yılO yüzden buradayım
Soran+1 yılBen bunu aramıyorum
Haklı bir serzeniş 🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki erkeklerin hepsi cinsellik için burada
110 Yorumla- +1 yıl
@DewilTUYU tamam abicim sen farklısın
- +1 yıl
Ben o amaçla burada değilim derdime çözüm arıyorum
- +1 yıl
@DewilTUYU anan izliyor en cok
Herkesi aklı uçkurunda
00 Yorumla
+1 yılHa ha cinsellik paylaşımı yapmışsın normaldir;)
00 Yorumla
+1 yılKendi sanki çok düzgün
00 YorumlaÖnce gazımı almalı ki sağlıklı düşüneyim
00 Yorumlahiç mi normal konuşan karşına çıkmadı?
00 YorumlaGozlerini ac bulursun
00 Yorumla
+1 yılSana denk gelmmemis :)
00 Yorumlakanka senin aradığın şey bu dünya da yok
00 YorumlaKonuya Fransız kaldım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın erkek ilişkisinin amacı bu zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen şansızsın demekki
00 Yorumla
+1 yılDüzgün anlayışının en olduğuna göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBurdan nasıl bulacaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBuradan bile derken. Esas burası abaza kaynıyor.
00 Yorumla Bende düzgün bayan bulamadım
00 Yorumla
+1 yılHepsi aynı b*kun laciverti işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama az olunca denk gelmiyor işte
00 Yorumla
+1 yılNasıl birini istiyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılVar ben 😌
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış yerde arıyorsun sen bilgin olsun
00 YorumlaYok çünkü