Bu ses hoşlandığınız birininse daha da mı tahrik edicidir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu ses hoşlandığınız birininse daha da mı tahrik edicidir?
Hayır ben ses gibi saçma şeylerden etkilenmiyorum. ama bazı insanlar bunu tahrik edici bulabilir Ses, insanlarda farklı tepkiler uyandırabilen bir duyusal uyaran unsuru olabilir. Ancak, insanların seslere verdiği tepkiler kişiden kişiye değişebilir ve bir sesin tahrik edici olarak algılanıp algılanmayacağı kişinin tercihlerine, duygusal durumuna ve deneyimlerine bağlıdır. Cinsellik de benzer şekilde kişiden kişiye farklılık gösteren bir konudur. Her bireyin cinsel tercihleri, ilgi alanları ve fetişleri farklı olabilir. Dolayısıyla, bir unsurun cinsellik açısından tahrik edici olup olmadığı, bireyin öznel deneyimine ve tercihlerine bağlıdır. kişisel tercihlere ve rızaya saygı duymaktır. Başka bir kişinin tahrik edici bulduğu bir unsur, başka bir kişi için aynı şekilde tahrik edici olmayabilir. Her bireyin cinsel tercihleri ve sınırları farklı olduğundan, herhangi bir cinsel içerikli konuda konuşurken karşımızdaki kişinin rızasını ve sınırlarını dikkate almamız önemlidir.
Sadece ses tahrik etmez. Bununla birlikte diksiyon ve sesin volümüde önemli bir etkendir.
Kesinlikle, test edildi onaylandı 😄
Vaayyy 😄
Cevap
49Cevap
örneğin bu sitede sadece ses ile tahrik olan ve aşık olan sayısı oldukça yüksek.
Ben hariç. 😂😂😂
Çok güvenme kendine 😂
Almayım
Evet, tahrik eder. Özellikle kısık sesle konuşulduğunda etkiler diye düşünüyorum
Tek başına bile güçlü bir etken. Ama bir ses ay öldüm bittim de denemez. Ses kadar etkili başka unsurlar da var elbette. Yeterli bulmuyoru₥
Evet ses ve inlemeler aşırı tahrik edici geliyor bana. Sekste konuşmayan inlemeyen partnerle seks yapmak asla istemem.
Hiç sesle erekte olunur mu ya ama doğru kadınlar sese tahrik olur
Kesinlikle konuştuğum her kadın etkilendiğini söylüyor
Evet ince sesli pürüzsüz çıkan bir ses beni cezbederdi doğrusu
Karşıdaki insanın ses tonu etkileyici olabilir
Evet, ses, düzgün konuşma ve tonlama fazlasıyla tahrik eder.. Hatta tatmin bile edebilir 🤤🙈
Bence olabilir yaaa bir keresinde yanlışlıkla bir bayan beni aramış ve hangi radyo da çalışıyorsunuz diye sordu ve ondan sonra iki defada sms attı çok gülmüştüm buna
Tamamen değil ama kısmen. Yatakta mesela oğğğğğ diyen kadın benim bütün hevesimi şevkimi kaçırır. İnce sesli olması daya iyi
Sadece sesi iyiyse etkilemez ama tipi hareketleri diksiyonu bana karşı takındığı tutum da iyiyse yeme de yanında yat of allahım off
işim gereği telefonla konuştuğum bir kadın vardı hiç görmediğim birisiydi ama sesi acayip tahrik ediciydi
Tahrikten cok hosuma gider yani sestende tahrik olmam
evet ses tahrik edicidir helede hoşlandığınız insana aitse atom bombası sayılır 😎
Evet. Ama görmediğin biriyse sonunda hayal kırıklığı yüksek ihtimaldir. :D
Her konuda tahrik edicidir hele ilişkide varya apartmanı ayağa kaldıranlar var
Ses tahrik edici olabiliyor yani kadının ses tonu muazzam olabiliyor bazı durumlarda :D
çokça ikili iletişim kurmamış kişileri tahrik eder.
Sevgilimin sesi çok tahrik edici bana göre seksting yaparken çok etkileniyorum
Evet o yüzden seksting yapıyorum ve çok zevk alıyorum zevkte veriyorum sesim güzel olduğu için
@Melek3545 buradan veya diğer uygulamalardan benim gibi zevkli seksting seven kızlarla denk geldiğimde yapıyorum
@Melek3545 ya ben karşımdakinin tatmin olmasından zevk alan biriyim o yüzden karşımdaki kız nasıl isterse öyle yapıyorum
@Melek3545 burada tanışıyoruz zaten fake Instagram felan geçiyoruz ordan yapıyoruz
@Melek3545 öyle yani 😂
para sesine kim tahrik olmaz
Tabiki konuşmadan ses olur mu seks başından sonuna kadar susmam ve konuşturur bağırtttırırım
Ses beni çok tahrik eder
Olabilir
Tahrik bilmem Kari gibi ses tonu olmasinda
Hoşlandığım biriyse çok tahrik ediyor
Evet, etkisi var.
Evet ses getcekten ayiry edici bir unsur.
Sese etkilenmedim bugüne kadar
Öyledir tabiki her şey bir bütün
Biraz var kesinlikle etkisi
Kadınlar sese düşüyor
Ses gerçekten çok etkili
Kesinlikle ses tahrik edici
Beni tahrik edip kışkırtır
Bence bu konu kişiden kişiye değişir
Kadınlar için evet. Benim için hayır.
Evet etkileyici her alanda
Siii dooooo siii ses kontrol 🤣🤣🤣
Elbette tahrik eder
Kadınlar için öyle
Bazen acayip etkiliyor ya
evet olgun yakışıklıysa sesi tahrik eder
Seninde sesini Merak ediyorum
aşiri hemde
Evet bence öyledir.
Elbette
Evet etkiler
Evet öyle
😉🔥
böyle bişi varmış 🤔
Cok tahrik eder
Benim için öyle
bilmem genelde öyle oluyormuş konuştuklarımda :)
evet öyle
Sayılır diyelim buna
Fazlasıyla
Biraz
Tabiikii 😋
Kesinlikle ses 🔥
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?