Cinsel Yaşam Ses tahrik eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ses tonu erkeği ne kadar etkiler bir erkek neden ses atmami ister Ses tahrik eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tutkulu bir şeyler söylersen, o anki nefes alıp verişin , sesindeki titremeler, hissederek konuşman vs kendinden geçirtir. En azından bende böyle. 0 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Evet, eder. İnce ve naif bir sesten tahrik olurlar. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok etkiler valla ses tonu tahrik ediyor fazlasıyla 0 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Tabii ki bütün duyu organları ile tahrik edilebilir bir insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Edebilir fakat bu durum kadınlarda bir tık fazla olabilir. En azından karşılaştığım kadınlardan aldığım dönüşlere göre bunu söyleyebilirim. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ses eder, nefes eder, ateş eder. Deli eder hatta divane eder 🍕 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazı sesler fena ya. Direkt etki yapıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı sesim ince ve güzel acaba etkiliyo mudur açıp açıp dinliyomudur Yorumla criollo +1 yıl Belli olmaz Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ya kullandırma kendini bana güven 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Evet elbette. Benim sesimi duyannmast yapıyor 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadının sesi cok gahrik edici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnleme sesinden bosalabilirim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ses değil normal ses Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesin güzeldir hoşuna gidiyordur Yorumla Soran +1 yıl Peki sence çocuk arzuluyomudur beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bunu nasıl bulabilirim ámk mantıklı soru Sor Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle eder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benden ses istemişti ama hiç arzuladi olarak dusunmemistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bi sed Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok fazla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ses istediğinde böyle düşünmemiştim normal istedi olarak diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askerde hep o seslere geliyordum 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tutkulu bir şeyler söylersen, o anki nefes alıp verişin , sesindeki titremeler, hissederek konuşman vs kendinden geçirtir. En azından bende böyle.
Evet, eder. İnce ve naif bir sesten tahrik olurlar.
Çok etkiler valla ses tonu tahrik ediyor fazlasıyla
Tabii ki bütün duyu organları ile tahrik edilebilir bir insan
Edebilir fakat bu durum kadınlarda bir tık fazla olabilir. En azından karşılaştığım kadınlardan aldığım dönüşlere göre bunu söyleyebilirim.
Ses eder, nefes eder, ateş eder. Deli eder hatta divane eder 🍕
Bazı sesler fena ya. Direkt etki yapıyor
O kadar mı sesim ince ve güzel acaba etkiliyo mudur açıp açıp dinliyomudur
Belli olmaz
Evet etkiler, tahrik eder.
Ya kullandırma kendini bana güven
evet tahrik ettiği olur ses tonuna bağlı
Evet elbette. Benim sesimi duyannmast yapıyor
ineklerde ses çıkarıyor
hayır ses e bakmıyorum
Kadının sesi cok gahrik edici
İnleme sesinden bosalabilirim