Cinsel Yaşam Seçim günü seks yapmayı düşünüyor musunuz ;) ? butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Seçim günü seks yapmayı düşünüyormusunuz ;) ? Seçim günü seks yapmayı düşünüyor musunuz ;) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Partnerim yok maalesef 1 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl seks yapmak seçim gününe mi özel niye özellikle seçim günü olsun ki 2 7 Yorumla butikçi374 +1 yıl kutlamak için ;) Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Haaa aklıma gelmedi jcjhffj Yorumla butikçi374 +1 yıl shsvgdhdd Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Nxnsnsna Yorumla meltemmmyvz +1 yıl Oy vermeye giderken rahatlamış bir şekilde gidersin 😂 Yorumla butikçi374 +1 yıl @meltemmmyvz kutlama amaçlı dkskdkd Yorumla meltemmmyvz +1 yıl Tercihim hem öncesinde hem sonrasında ama Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bende onu düşünüyordum seçim günü sevişeyim bari 😬 1 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Kısmet :P ahahahaskdsfglşsgmlşas seçim günü alkol tüketim yasağı var, mantıklı da zaten. Bu da mı yasak yoksa? :D 0 0 Yorumla
Tatliprenses_hchdh Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Secim gunu yaptiniz yaptiniz yoksa erbakan bey yasakliyo haberiniz olsun ama kendilerinden baslaralar sira bize gelmezde neyss 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Seks orgazm olmak keyif almak için yapılır.hiç gerek yok seks yapmaya, en büyük zevki pazar gecesi yaşayacağız zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hem pusulaya basiyim hem başka şeye mi ahahsha nasıl bir soru bu 2 4 Yorumla butikçi374 +1 yıl kutlama amaçlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuttuğun parti kazanamazsa peki Yorumla butikçi374 +1 yıl o zaman gote bira şişesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahhahsha Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İfşa videolarına göre yıllardır ülkemin ırzına geçilmiş zaten. Seçim günü bari olmasın. 0 0 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç bir kadınla konuşmak dahi münasebetim yoktur. Oyumu vereceğim ve seçimi izleyeceğim. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. sonuçlara göre bakcaz bi kutlama:) 1 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl kutlama seksi :D Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yapılır severiz:) Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Evet secim gunu daha bi zevkli oluyorrr 1 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl kutlamak için mi ;) Yorumla Şahin06_ +1 yıl Yooo normal seks. Ozel gunlerde daha bir zevkli olur diye dudunuyorum. Akp kazanirsa kutlma amacli da yapabilim sabaha kadar. 3-5 posta iste 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ak partili sevgilime bir seçimde sokacağız bide ben sokmayi düşünüyorum 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Pazar... Relax olarak seçime gidersem Erdoğan'a veririm. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl YSK yasak koydu da haberimiz mi yok 😂😂 1 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl günde en az 4 bira içiniz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar küçük çaplı takılmam 🙂 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Evet seçim gününü bekliyorum zaten. 0 4 Yorumla butikçi374 +1 yıl abi kaç santim? Yorumla By_Zenci +1 yıl Hoş değil hem abi diyorsun hem kaç santim diye soruyorsun🤣 Yorumla butikçi374 +1 yıl o abi kardeşlerin içinden neler çıkıyo neler :D Yorumla By_Zenci +1 yıl Tövbe tövbe 👺 Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kafamı karıştırmayın dhbduebsud 0 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl kollar fenaaaaa ;) Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Tskler Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben seçimimi yaptım seni seçtim mi diyecegiz 0 0 Yorumla
schopen Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl o heyecan ve kaosla uçkurumu düşünecek değilim 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yokki hatun yapayım 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yok knka sdfsdfsd 1 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl çakmıcan mı kimseye skskdkd Yorumla Memoo00007 +1 yıl cıks çakmıyacma sdfsdfsd Yorumla
şah_mat__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tövbeee yarabbim 😒Ne alaka şimdi! 2 2 Yorumla Gimme_More +1 yıl 😉 Yorumla butikçi374 +1 yıl @Gimme_More ;) Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Kadını bulursam inşallah yapacağım 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Spontane oluyor plansız ve sebepsiz 😇 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Neden yapmiyalim 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün yaparım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yapacak kimsem yok 0 0 Yorumla
baltusp Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl seçimle ne alakası var 0 1 Yorumla mertttimur +1 yıl Mutluluk seksi demek istiyor yani Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. biri olursa evet :) 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Iple çekiyorum 0 0 Yorumla
DümenciHaydardan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Neden seçim günü 😂 0 4 Yorumla butikçi374 +1 yıl kutlama Yorumla DümenciHaydardan +1 yıl 😂 Yorumla DümenciHaydardan +1 yıl Kutlayacağım biri olur umarım Yorumla butikçi374 +1 yıl alexis texas :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Partnerim yok maalesef
seks yapmak seçim gününe mi özel niye özellikle seçim günü olsun ki
kutlamak için ;)
Haaa aklıma gelmedi jcjhffj
shsvgdhdd
Nxnsnsna
Oy vermeye giderken rahatlamış bir şekilde gidersin 😂
@meltemmmyvz kutlama amaçlı dkskdkd
Tercihim hem öncesinde hem sonrasında ama
Bende onu düşünüyordum seçim günü sevişeyim bari 😬
Kısmet :P ahahahaskdsfglşsgmlşas seçim günü alkol tüketim yasağı var, mantıklı da zaten. Bu da mı yasak yoksa? :D
Secim gunu yaptiniz yaptiniz yoksa erbakan bey yasakliyo haberiniz olsun ama kendilerinden baslaralar sira bize gelmezde neyss
Seks orgazm olmak keyif almak için yapılır.
hiç gerek yok seks yapmaya, en büyük zevki pazar gecesi yaşayacağız zaten
Hem pusulaya basiyim hem başka şeye mi ahahsha nasıl bir soru bu
kutlama amaçlı
Tuttuğun parti kazanamazsa peki
o zaman gote bira şişesi
Ahhahsha
İfşa videolarına göre yıllardır ülkemin ırzına geçilmiş zaten. Seçim günü bari olmasın.
Hiç bir kadınla konuşmak dahi münasebetim yoktur. Oyumu vereceğim ve seçimi izleyeceğim.
sonuçlara göre bakcaz bi kutlama:)
kutlama seksi :D
yapılır severiz:)
Evet secim gunu daha bi zevkli oluyorrr
kutlamak için mi ;)
Yooo normal seks. Ozel gunlerde daha bir zevkli olur diye dudunuyorum. Akp kazanirsa kutlma amacli da yapabilim sabaha kadar. 3-5 posta iste 😅
Kim benimle seks yaparsa onun istedigi partiye oyu verecem
Evet ak partili sevgilime bir seçimde sokacağız bide ben sokmayi düşünüyorum
Partner yok ki yapalım MK 😅😂
Sen peki
Pazar... Relax olarak seçime gidersem Erdoğan'a veririm.
YSK yasak koydu da haberimiz mi yok 😂😂
günde en az 4 bira içiniz :D
O kadar küçük çaplı takılmam 🙂
Evet seçim gününü bekliyorum zaten.
abi kaç santim?
Hoş değil hem abi diyorsun hem kaç santim diye soruyorsun🤣
o abi kardeşlerin içinden neler çıkıyo neler :D
Tövbe tövbe 👺
Kafamı karıştırmayın dhbduebsud
kollar fenaaaaa ;)
Tskler
Evet düşünüyorum