Cinsel Yaşam Erkek kalmayacak gibi size de öyle gelmiyor mu? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Valla 😂😂erkekler kız gibi kalkdiran kalmayacak korkarim🤪 Güncellemeler+1 yıl Selam🤪gençlik🔥 Erkek kalmayacak gibi size de öyle gelmiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kadın kalmayacak asıl 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Erkeğin penisini kaldıramayan kadın, kadını orgazm yapamayan erkekten bir cacık olmaz 1 2 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olay bu değil kanka 😂😂 Yorumla CapillatusArcus +1 yıl Bu durumun tersine doğru gidiyor durum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla siz kendinizi ulaşılmaz gördükçe erkeklerde kendi kendilerine işi görüyorlar:) bizi siz bu duruma düşürdünüz 1 6 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hee baktınız kızlar vermiyor biz verelim mi dediniz😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar vermiyor değil, verme kriterlerini yükselttiler Yorumla vakaivakvak +1 yıl Her önüne gelene versinler mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki hayır ama çıtayıda ulaşılmayacak boyuta getirmesinler. Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neye kime göre ulaşılmaz 🤞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen anladın herşeyi Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Benim gençliğimde de öyle deniyordu ama hiç sorun olmadı. Ruh ikizi olur, ruh öküzü olur. Olur bi şekilde... 1 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu istemiyor musunuz zaten erkekler pasifizecedildi kanunlarla ve medya ile 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Onlar babet çorap giyenerkekler işte karı kılıklılar 1 1 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Giyinen erkekler Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Evet sayımız azaliyor farkındayım. Ama ben sonuna kadar direnecegim kesinlikle :) 1 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok şükür öyle feminen minnoş erkeklerden değilim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haha muhafazakarsa ztn skntı butun oglan ve oglancılar dınle kapatıp sapkınlıklarnı ama gızlı gızlı cubba cubba partızanı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten çekici birisin böyle düşünmen beni üzdü, biz napalım sjsjsjsj 2 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Soruyu anlayamadım ben 1 0 Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tatlım sana denk gelmemiş yoksa ne kadınlar içindeki canavarı ortaya çıkarıyor ayartmasını bilene :) 1 1 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Kullandın mı oyunu hoca hanım Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tam olarak ne dedin 😬 1 36 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Erkek 😂😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl kalkdiran kalmayacak korkarim🤪 burayı anlamadın 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kaldıran kalmayacak korkarim 😂😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Doğru okumuşum aslında 😂 merak etme kaldıran çok olur bu konuda öyle deme 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahah yok yaa erkekler dönüyor Yorumla berkecan38 +1 yıl Benim kuzenim var İstanbul da doktor kendisi şaka bi yana 100 bin kişi cinsiyet için ameliyat bekliyormuş önceden yoklayıp bulmak lazım erkeği de kadını da 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ohaaa aman Allahım 😓 Yorumla berkecan38 +1 yıl Sıkıntı büyük yani ama sen gönlünü rahat tut sen bulursun bunu 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Nerde 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Sende böyle yaparsan biz ölelim yapma böyle şeyler şaşırtma bizi 😂😎 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Niye yaa 😓😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Sende bulamazsan şu güzellikle biz zaten ölmüşüz niyesi ney 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yaaa bulamiyoruz ne yapalım 😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Ahh ahh sen çok tehlikelisin varyaaa😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hhahahah😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl O kadar degilimm Yorumla berkecan38 +1 yıl Beklediğimden daha fazlası diyebilirim içine girsem neler çıkar neler daha 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yavaş girrr 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hakannn ciğerimi söktünnn😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Mevzu öyle girmek değildi ama neyse kalbin kırılmasın artık öylede olur sökmesen girerim ben 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahjaha 😂😂dur hele calisiyom Yorumla berkecan38 +1 yıl Allahhh işide var daha ne olsun 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Al git diyon😂😂bı paket yap abime ulan ben koli miyim Yorumla berkecan38 +1 yıl Ne diyim baksana tam senin aradığın kriter de birini bulduk adama kocacım derken bişey yok tabi 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hhahs koca dedim kocam mi oldu 😂😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Seni ısırırım bak kocacım dedin hatta kalp de koydun ortada bıraktın beni burada olmuyorrr 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha sen bı tık kiskandin sanki 😂🙏🙏 Yorumla berkecan38 +1 yıl Hemen atladın adama kocacım diye kıskandım tabi bizimkide can burada saf dışı bırakıldık 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Akrep mi burcun Yorumla berkecan38 +1 yıl Sen iste boğa bile olurum 😂 koç benim burcum noldı ki sarmadı mı konuşma yoksa 😬 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok yaaa akrepler kıskanç da böyle ondan 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Yok yok ben koçum dişi ördeğimm 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha hadi bagalim 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Acilen beni bulman lazım çok acilll 😂😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bulayım önce sen bul 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Ben buldum seni iyi bak oralara 😂 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Evde kalırsan ben alırım seni korkma ☺️ 1 32 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Allah razı olsun yaaaa Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne demek yalnızlığıma ilaç olursun bayram ederim Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahha 😂😂😂adam hayır yapıyor sanki Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hayr değilde benimde işime gelir ☺️ Yorumla vakaivakvak +1 yıl Öyle olsun bakalım Yorumla Sinan_ist +1 yıl Tanışalım mı bi mahsuru yoksa Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neden ki 😂😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Çok beğendim seni Yorumla vakaivakvak +1 yıl Teşekkür ederim 🤞 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Rıca ederim dişi ördeğim benim Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahhaa 😂😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kocacım💗 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Kurban olurum senin diline Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne güzelde söylüyor Yorumla berkecan38 +1 yıl Ortam çok iyi ya offf kurban da olundu daha ne istiyon işte al bulduk 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahha bak yaaa 😂😂gel al beni pazartesi evlenicem diyom. oglum bu cuma 😂😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Vak vak bak cumadayım hocada burada kıyalım hemen Yorumla berkecan38 +1 yıl Senin işin oldu bide ben bulaydım bari adam havada kaptı seni bak daha ne istiyon 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hhaha durun sakin olun 😂😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Karıcım hayde gidek basalım nikahı Yorumla berkecan38 +1 yıl Bak böyle hızlısını bulamazsın hemen gel basalım nikahı diyor adamdaki hırsa bak offf yanar buralar 😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yangını söndüren itfayenin hortumunu...🤣 Yorumla berkecan38 +1 yıl Sakin ol grallll tamam senin karın söndürür seni yaw merak etme İtfaiye hortumuna değil hanımefendiye yönel sen 😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Pas vermiii Yorumla berkecan38 +1 yıl Sen yürümeyi bilmiyon ki hemen karıcım kurban olurum sesine falan dedin ben kız olsam koklatmam bile bu laflara 😂😎 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Haklısın Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yaaa benim hakkımda beni konuşuyorlar olmaz ki 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Kimi konuşalım burada sen varsın seni bırakıp kime gidelim biz istemiyosan gideriz napalımm 😕 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Birbirinizle dedikodumu da yapmazsınız 😂😂 Yorumla berkecan38 +1 yıl Dedikodu değil ki bizimki sadece senin işini halletmek 😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hadi hadi 😂😂🤞 Yorumla berkecan38 +1 yıl Bırak yaaa 😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Korkma ben varım 🤪😂 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kalkdiranların sonuncusuyum🤣 1 0 Yorumla
GAƳGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bol bol erkek var kalır merak etme 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağırlık mi kakdieiyoruzb 1 0 Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bu profile ben domalırım ya güzelmiş 😊 1 4 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ohaa 😂😂😂 Yorumla Urbane +1 yıl 🤭🤭 Burdan güzel gözüküyor hoşuna gider mi böyle bişi merak ettim Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok daha neler Yorumla Urbane +1 yıl Fikrini zevkini merak ettim sadece bi konuşmak istiyorum Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kalkdiran ne awk 1 7 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne anladiysan🤪yanlış yazmışım Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Oluyu diriltirler gerekirse sen merak etme Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha yok diriltmiyorlar 😂😂 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Sansina denk gelmemis diyelim :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olabilerrr Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Umudunu kesme. Iyi sabahlar Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tesekkurlerrr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen ne diyosu bana kız kalmamış erkeği napim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkasının deneyimsizliğini bize yıkma Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. aşk olsun bız erkek degıl mıyız :) 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Var bi feminenleşme 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Oda ne demek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kadın kalmayacak asıl
Erkeğin penisini kaldıramayan kadın, kadını orgazm yapamayan erkekten bir cacık olmaz
Olay bu değil kanka 😂😂
Bu durumun tersine doğru gidiyor durum
Valla siz kendinizi ulaşılmaz gördükçe erkeklerde kendi kendilerine işi görüyorlar:) bizi siz bu duruma düşürdünüz
Hee baktınız kızlar vermiyor biz verelim mi dediniz😂😂😂
Kızlar vermiyor değil, verme kriterlerini yükselttiler
Her önüne gelene versinler mi 😂
Tabiki hayır ama çıtayıda ulaşılmayacak boyuta getirmesinler.
Neye kime göre ulaşılmaz 🤞
Sen anladın herşeyi
Benim gençliğimde de öyle deniyordu ama hiç sorun olmadı. Ruh ikizi olur, ruh öküzü olur. Olur bi şekilde...
Onu istemiyor musunuz zaten erkekler pasifizecedildi kanunlarla ve medya ile
Onlar babet çorap giyenerkekler işte karı kılıklılar
Giyinen erkekler
Evet sayımız azaliyor farkındayım. Ama ben sonuna kadar direnecegim kesinlikle :)
Çok şükür öyle feminen minnoş erkeklerden değilim.
Haha muhafazakarsa ztn skntı butun oglan ve oglancılar dınle kapatıp sapkınlıklarnı ama gızlı gızlı cubba cubba partızanı
Gerçekten çekici birisin böyle düşünmen beni üzdü, biz napalım sjsjsjsj
Soruyu anlayamadım ben
Tatlım sana denk gelmemiş yoksa ne kadınlar içindeki canavarı ortaya çıkarıyor ayartmasını bilene :)
Kullandın mı oyunu hoca hanım
Tam olarak ne dedin 😬
Erkek 😂😂😂
kalkdiran kalmayacak korkarim🤪 burayı anlamadın 😂
Kaldıran kalmayacak korkarim 😂😂😂
Doğru okumuşum aslında 😂 merak etme kaldıran çok olur bu konuda öyle deme 😂
Hahah yok yaa erkekler dönüyor
Benim kuzenim var İstanbul da doktor kendisi şaka bi yana 100 bin kişi cinsiyet için ameliyat bekliyormuş önceden yoklayıp bulmak lazım erkeği de kadını da 😂😂
Ohaaa aman Allahım 😓
Sıkıntı büyük yani ama sen gönlünü rahat tut sen bulursun bunu 😂
Nerde 😂😂
Sende böyle yaparsan biz ölelim yapma böyle şeyler şaşırtma bizi 😂😎
Niye yaa 😓😂😂
Sende bulamazsan şu güzellikle biz zaten ölmüşüz niyesi ney 😂
Yaaa bulamiyoruz ne yapalım 😂
Ahh ahh sen çok tehlikelisin varyaaa😂
Hhahahah😂😂
O kadar degilimm
Beklediğimden daha fazlası diyebilirim içine girsem neler çıkar neler daha 😂
Yavaş girrr 😂😂
Hakannn ciğerimi söktünnn😂😂
Mevzu öyle girmek değildi ama neyse kalbin kırılmasın artık öylede olur sökmesen girerim ben 😂😂
Hahjaha 😂😂dur hele calisiyom
Allahhh işide var daha ne olsun 😂😂
Al git diyon😂😂bı paket yap abime ulan ben koli miyim
Ne diyim baksana tam senin aradığın kriter de birini bulduk adama kocacım derken bişey yok tabi 😂😂
Hhahs koca dedim kocam mi oldu 😂😂😂
Seni ısırırım bak kocacım dedin hatta kalp de koydun ortada bıraktın beni burada olmuyorrr 😂😂
Hahaha sen bı tık kiskandin sanki 😂🙏🙏
Hemen atladın adama kocacım diye kıskandım tabi bizimkide can burada saf dışı bırakıldık 😂
Akrep mi burcun
Sen iste boğa bile olurum 😂 koç benim burcum noldı ki sarmadı mı konuşma yoksa 😬
Yok yaaa akrepler kıskanç da böyle ondan 😂😂
Yok yok ben koçum dişi ördeğimm 😂
Hahaha hadi bagalim 😂😂
Acilen beni bulman lazım çok acilll 😂😂😂
Bulayım önce sen bul 😂😂
Ben buldum seni iyi bak oralara 😂
Evde kalırsan ben alırım seni korkma ☺️
Allah razı olsun yaaaa
Ne demek yalnızlığıma ilaç olursun bayram ederim
Hahahha 😂😂😂adam hayır yapıyor sanki
Hayr değilde benimde işime gelir ☺️
Öyle olsun bakalım
Tanışalım mı bi mahsuru yoksa
Neden ki 😂😂
Çok beğendim seni
Teşekkür ederim 🤞
Rıca ederim dişi ördeğim benim
Hahhaa 😂😂😂
Kocacım💗
Kurban olurum senin diline
Ne güzelde söylüyor
Ortam çok iyi ya offf kurban da olundu daha ne istiyon işte al bulduk 😂
Hahahha bak yaaa 😂😂gel al beni pazartesi evlenicem diyom. oglum bu cuma 😂😂
Vak vak bak cumadayım hocada burada kıyalım hemen
Senin işin oldu bide ben bulaydım bari adam havada kaptı seni bak daha ne istiyon 😂😂
Hhaha durun sakin olun 😂😂
Karıcım hayde gidek basalım nikahı
Bak böyle hızlısını bulamazsın hemen gel basalım nikahı diyor adamdaki hırsa bak offf yanar buralar 😂
Yangını söndüren itfayenin hortumunu...🤣
Sakin ol grallll tamam senin karın söndürür seni yaw merak etme İtfaiye hortumuna değil hanımefendiye yönel sen 😂
Pas vermiii
Sen yürümeyi bilmiyon ki hemen karıcım kurban olurum sesine falan dedin ben kız olsam koklatmam bile bu laflara 😂😎
Haklısın
Yaaa benim hakkımda beni konuşuyorlar olmaz ki 😂😂
Kimi konuşalım burada sen varsın seni bırakıp kime gidelim biz istemiyosan gideriz napalımm 😕
Birbirinizle dedikodumu da yapmazsınız 😂😂
Dedikodu değil ki bizimki sadece senin işini halletmek 😂😂
Hadi hadi 😂😂🤞
Bırak yaaa 😂
Korkma ben varım 🤪😂
Kalkdiranların sonuncusuyum🤣
Bol bol erkek var kalır merak etme
Ağırlık mi kakdieiyoruzb
Bu profile ben domalırım ya güzelmiş 😊
Ohaa 😂😂😂
🤭🤭 Burdan güzel gözüküyor hoşuna gider mi böyle bişi merak ettim
Yok daha neler