Lise çağlarında bir kişiyle çıkmıştım diye üniversitede sevdiğim insan evlenmek istediğim o insan sana birşey yaptı mı yaptıysa evlenmem seninle diye diye yıllarımı koskoca bir zamanımı çaldı.Ağlamaktan heder oldum birşey yapmadı ama gençlik çağımdı cahillik çağımdı başımdan yanlış birşeylerde geçebilirdi dediğimde seven sevdiğini herşeyiyle bağrına basmaz mı üstelik ona dürüst olan onu çok seven ömrünü verecek birini diye sorduğumda bana dediği aynen şuydu bakire değilsen ve bende bakire olmayan birisiyle evleneceksem senden daha güzel biriyle evlenirim gider en güzelini alırım dedi ya midem bulanıyor ondan sözlerinden aklıma geldikçe söyledikleri !
Cevabın nedir?
+1 yılvalla ben bakarım arkadaş ne diyim...ama varsayımlar kötü olmuş sen de olmadı deseymişsin kardeşim ne diye sıkıntı yarattın ki...çocuk hislerini dile getirmiş saygı duymak lazım...benim bir kız arkadaşım vardı beni seviyormuş öyle söylemişti hemde deli gibi ..ayrıldık 2 haftalığına sonra barıştık..bu aydında üni okuyor..barıştık baya zaman geçti tabi cinsellik yok ben malın öde gideniyim ya...hiç unutmuyorum aşti de bana ben kız değilim dedi ayrıken okul arkadaşının abisiyle birlikte olmuş..tekme vuramazdım bastım bağrıma...yardımcı oldum ama baktım ki artık o benim değil..kardeşiyle falan konuşmuştum ablanı seviyorum evleneceğiz okulu bitince diye...baktım olmuyor kendimi kıza kaç kere yaptın ...büyük müyfdü hoşuna gitti mi d,ye sorarken buldum anladım ki ben yaopamayacağım...olmadı bitirdim...ben beceremedim kaldıramadım ...ama yapabilen varsa saygı duyarım...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bekaret kimisi için tabu. Kimisi için soğanın zarından farksızdır.
Kimisi için namus bacak arasındadır Kimisine göre beyinde..
Kimisi sadakati vücutta tercih eder.. Kimisi kalbinde..
Bazen sadece seversin.. Olmaz
Bazen tüm kalbinle sever Sevdiğin erkeğe herşeyini verirsin.. Sktir olur gider..
İki türlü de olmaz.. Sen kendine saygı duy soruyu soran arkadaşım. Saygı duy ki... Seni sadece geçmişinle yargılayanlardan ve sadece bacak arasındaki zarı düşünenlerden daha iyi ol..
Senin bekaretinin yerinde olup olmadığını merak etmeyecek Seni sadece seni sevdiği için isteyen birilerini bul.. Ve ona sıkıca sarıl.13 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumun gözlerimi dolu dolu etti arkadaşım yüreğinin güzelliğine sağlık...
Soran+1 yılhep güçlü durmaya çalışıyorum arkadaşım umarım becerebiliyorumdur teşekkür ederim.
Zaten o seni kaybetmiş bu laflarıyla sen ona söylemeyede bilirdin evlenene kadar doğruyu söylemişsin ne güzel nekadar ayıp seni kalbin için sevmicekse bunun hiçbir önemi yok bakire olsaydın bunun gerçek yüzünü göremeyecektin bu iyiki bakiresin demek değil. Bende lisede okuyorum arkadaş ortamı cidden çok kötü bir olay oyuzden seni anlıyorum Allah yardım etsin ama bu çocuk için ne kendini üzmeye gerek var nede onu hitap alıp konuşmaya
20 Yorumla
Sevinmelisin sevgisi gerçek olmayan bir insanla bir ömür geçirmekten kurtuldun.Bu söyleyen ileri de daha çok çirkinleşebilirdi.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle adamların sevgilisi oluyor benim gibi gerçek aşka değer veren insanların olmuyor işte..
Siz kızlar böylesiniz ve böyle insanlara değer veriyorsunuz.. Dolayısıyla bu sonucu fazlasıyla hakediyorsunuz.. Acımıyorum artık hiçbirinize...26 Yorumla
Soran+1 yıl:( ben onun böyle çıkacağını bilmezdim ki. 2 yılı aşkın bir süre sonunda yaptı bunu bana.
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle adamlar vurdumduymaz oldukları için kızlar aşık oluyor..
Gerçek aşkı arayan insanlar çekingen, kendini zor ifade edebilen insanlar zaten.. Çünkü duyguları çok güçlü ve herşeyi içinde yaşıyorlar..
Sizde tabiki kendini ifade edebilen artist erkeklere koşuyorsunuz.. O insanlar sevgilisiz kalırken sizi de bu adamlar süründürüyor...
Çoook gördüm bunu yani, onun için kimse fikirlerimi değiştiremez bu saatten sonra..
Soran+1 yılben peşinde koşmadım karşılklı gördük sevdik birbirimizi de sonu hüsran oldu.
Cevap sahibi+1 yılNeyse olan olmuş, bundan sonra doğru olan insanı bulmaya 1 adım daha yaklaştın.. Kendini üzme. Tecrübe kazandın işte, senin için gereken en önemli şey bu.
Yorumda dediklerim için üzgünüm.
Soran+1 yılböyle tecrübelenmek istemiyordum ki :(
Cevap sahibi+1 yılGenelde kimse istediği gibi tecrübelenmez zaten.
İnsan düşünür bu kız bir yerden darbe yemiş her kişi hata veya yanlış yapabilir İnsanlar neden insanların yarasına merhem olmak onu kazanmak istemez kırar sonra da yetmezmiş gibi hakaret şiddete mehil eder Boş ver senin karşındaki kişinin hem kalbi zayıf hemde İnsani duyguları eksikmiş önüne bak artık Allah hayırlısını nasip etsin artık üzme kendini
20 Yorumla
+1 yıltamam o yanlış yapmışta
sende şu cümlenin arkasına saklanamazsın
"seven sevdiğini her şeyiyle bağrına basmaz mı "
birde bu gibi şeyleri o kadar zaman içinde aşmadınız mı siz ?23 Yorumla
Soran+1 yılben o cümlenin arkasına saklanmıyorum ki ama seven kıyamaz sevdiğine manasında söylenen bir sözdür ya o. Biz güya herşeyi aşmıştık ama o yan çizdi...Küfür hakaret ediyordu bende tepki gösteriyordum sakin olmasını istiyordum en ufak şeyde burnumdan geliyordu.
- +1 yıl
ozman eleman yanlış yapmış ...
Gizli Üye(30-35)+1 yılZar düşkünü aptal denir. Kendisi biri ona verse nefessiz s*ker ama sevgilisine gelince bakire olsun... 100 gr kan için değmez senin sevgine inanmıyosa bırak git üzülme de. O seni 100 gr kan için terk ediyosa salla gitsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılkanıma dokunuyor artık ve buluştuğumuzda sarılışı bile şehvetmiş böyle diyor git gide midem alt üst oluyor söylediklerini düşündükçeeeee :(
+1 yılMaalesef bazı yörelerde bu böyle bizim oralarda (egede) kız bakire değilse almazlar. Kötü gözle bakarlar. Hayatta yapılmayacak hatalar vardır. Bunlardan biride evlenmeden cinsellik yaşamaktır. Sen kız olduğun için bekaretin önemini anlayamayabilirsin ama erkeğin onuruna dokunur bu. İnsan sevdiğini herşeyiyle kabul eder. Ama doğru kişiyi sevmeli
03 Yorumla- +1 yıl
Yani burda ikinizde de hata var.
Soran+1 yılbenim ailemde karşı çıkıyordu istemiyordu onu onları bile karşıma aldım o senin için ailemi karşıma alamam dedi.
- +1 yıl
İnsanlar böyle yapacak bir şey yok maalesef.
+1 yıldediği şey çok iğrenç miden bulanmakta haklı kendisi bakirmiymişte öye diyor
40 Yorumlaüzülme değmez bence sen mükemmelsn sadece bir kişiyle cıkmışsn sakn üzülme ve iğrenmeye devm et ondan.
20 Yorumla
+1 yılben bakireyim diyip namuslu geçinenleri çok gördüm arka bahçeyi susuz bırakmayan seven adam geçmiş aramaz gelecek kurar..!
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen dediğin gibi arkadaşımm seven sevdiğini geçmişiyle varlığıyla sever,ömürünü ortaya koyar bağrına basarr insanız herşey başımıza gelebilir önemli olan kalben sevmektir ki o çocuk seni gerçekten sevmemiş sevmiş olsaydı şayet ne bakirelik nede başka bişey buna engel olamazdı sen boişver onu daha genç ve güzelsin önünde uzun bir hayat var değmez ona hayatına bakk
20 Yorumla
+1 yılkusura bakma arkadaşım ama öylesine o... çocuğu denir*et seven erkek öncesini değil kendinden sonrasını önemser hem kendinin daha önce ilişkiye girmediği ne malum onun da zarı yok ya onun için üzülmemeye çalış bence buna değimez
10 Yorumla
+1 yılboşver üzülme daha da sevin yol yakınken bu yobazdan kurtulmuşsun
30 Yorumla
+1 yılNamus iki bacak arasında değil ama işte kabul edemiyosun olmuyor aklına geliyor. Bi arkadaş yorum yapmış ya erkekte gelecek kadında geçmiş onun gibi bişy. Bende kabul etmezdim ama uslubuyla...
00 YorumlaBir şey denmez kendi haline bırakılır yüzüne bakılmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuh artik ya bu nasil bir düsünce, hic üzülme degmezmis adam seni sevmiyormus, ne demek ya bakire degilsen gider bakire olmayan ama senden daha güzel biriyle evlenirim demek
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle işte öyle demekmiş... :'(
Çok yazık. Tamam mesela bakire değilsen evlenip evlenmeyeceği ona kalmış. Ama seni güzelliğini karşına alarak rencide etmemesi lazımdı...
013 Yorumla
Soran+1 yılevlenip evlenmemesi tabii ki öyle bir durumda ona kalır da onca yıl çalıp çıkmaya devam edip evleneceğim diye sözler vermesi,seviyorum seni herşeyinle istiyorum ömür boyu diye yanında kalmak istemesi sonra terketmesi...?
- +1 yıl
Bak uzun süreli bir ilişkim oldu. Seviyorumlar ,ölüyorumlar, değişmeyelimle buna rağmen bırakmayacağına yemin bile etti... Ama bırakan sıkılan kendisiydi. Bu saatten sonra babama bile güvenmem ben. Herşey tecrübe ile yaşanır diyeceğim ama sen tecrübe çıkarsan bile iş işten geçmiş bir bakımda. Uyanık davranman lazımdı :S Evlenmeden neden birlikte oldunki onunda amacı oymus güven aşılamak çok üzüldüm...:(
Soran+1 yılönemli değil birlikte falan olma yok yani yanlış anlaşılmasın. Artık bende kimseye güvenemem zaten.Yıkıldı tüm mutlu hayallerim okyanusun dibinde gömüler artık ALLAH kimsenin yaptığını kimsenin yanına koymaz zaten onu biliyorum.Sadece sevenin gözü birşey görmezdi bunu biliyorum benim görmemişti bayan olduğum için değil çok değer verdiğim için.Sevdiğim için.
- +1 yıl
Üzülme ALLAH yarına bırakır ama yanına bırakmaz. Bir gün seviyorum tam evleneceğim kişi dediğin insanın yarın gerçek yüzünü görebiliyorsun karaktersiz birisiymiş diyebiliyorsun. Sen sadece şunu düşünki ALLAH'IN sevdiği kulusun yol erkenken göstermiş onun gerçek yüzünü sana...
Soran+1 yılherkes bunu diyor gördün gerçek yüzünü biz zaten görüyorduk da sen aşıktın kör olmuştu gözlerin diyorlar.Kurtulduğun için sadaka ver diyorlar oysa ki benim içim kan ağlıyor...Sevgimi yüreğime gömüp susmak da ayrıca dokunuyor ki yakın bir zamanda görüştüğümüzde bana sarıldı yaa insan sevmediğine ne diye sarılır hatıraları saklar vs. vs. sonrada Aklıma bile gelmiyor diyor onlar sadece hatıra şu bu o yanımdaki duygusal sevgi dolu gibi görünen adam yok oluyor.Bu nasıl oluyor aklım almıyor :'(
- +1 yıl
Takma kafana bende hala seviyorum aşığım bana yaptıklarından sonra herşey imkansız. Ama üzülmemen lazım sonuçta dünyada tek o insan yok ve ALLAH nasibini ileride hazırladı. Sadece senin şifreyi çözmende kaldı mutluluğun. Gelecekte seni hayırlı bir eş , mutlu bir yuva ve güzel olacak cocukların bekliyor ALLAH'A dua et...
Soran+1 yılamiinnnnn amiinn çok teşekkür ederim umarım öyleeolur hastalıklara kalıyorum artık ...
- +1 yıl
İçine atma içinden geldiği gibi ağla ve rahatla. Şu an tek yapabileceğin unutmak değil unutamazsın sadece alışmak. Gör bak zamanla içindeki aşkta sevgide bitecek sadece alışılmış bir anı hatıra olarak kalacak. Tek yapman gereken ALLAH'A sığın ve dua et ve içinden geldiği anda tutma bol bol ağla rahatla...
Soran+1 yılben senin sorularını okudum ne kadar ağır birşey atlatmışsın gerçekten başka bir adamın yanında o kadar samimi halde fotoğraflarını görmüşsün ama yinede onu sevmekten vazgeçmemişsin ona sadık kalmışsın onu o durumda bile istemişsin neler yaşadığını kimse kimsenin bilemez ama sen onu bağrına basmışsın benim sevdiğim beni bağrına basacaktı öyle ne olursan ol gel diyecekti de ben gitmeyecektim canımı vermeyecektim ona ::( beni anlamadı gram anlamadı.Gözyaşlarıma bile inanmadı bir gün bile...
Soran+1 yılağlamak fayda vermiyor artık inan inancım beni korumasa şayet eksik olsaydı o kadar aşağı bir insan olabilmeyi başarabilseydim şu nefretimle her haltı yapardım kimsede umrumda olmazdı ama yapamıyorum işte yüreğim yanıyor bu yüzden herkes ağzına geldiği gibi konuşuyor da içimi anlayamıyor.Ağlayamıyorum artık.
kusura bakma ama kendin diyorsun bir cahillik yaptım herşeyin bir karşılığı olur seni önce Allah affetsin ne diyim kızım
313 Yorumla
Soran+1 yılcahillik çağımdı başımdan yanlış birşeylerde geçebilirdi dedim diye yazıyor orada yanlış okuyorsunuz yanlış yorum yapıyorsunuz.
- +1 yıl
eyvallah kardeşim
Soran+1 yılbenimde onu incelemem gerekmez mi ? O erkek diye incelenmiyor mu? ama ben onu sevdiğim için geçmiş umrumda değildi. zina eden erkekte evlenemiyor mümin kadınla tövbe etmeden haberiniz var mı bilmem ve sevgi nerede kalıyor o aşığım diyen adam nereye gidiyor...
- +1 yıl
karışıyorum ama zaten bizde ki hata burda başlıyor kadınla erkek eşit değildir kardeşim ...bu eşitlik işi mahvetmedi mi ki bizi zaten...o yapt diye sen yapamazsın ...o da yapmamalı ama sende yapmamalısın...hatta sen hiç yapmamalısın...bizim dinimiz örfümü adetimiz buna izin vermez..o kadar güveniyorsan kendine gece 12 de dışarı çıksana..çıkamazsın ..her konuda bir erkekle boy ölçüşemezsin...hele bu konularda asla...kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilecek...
Soran+1 yılsana şunu söyleyeyim ben ilkokul 5.sınıftan itibaren dershaneye gitmiş ayakları yere sağlam basan özgüveni olan bir insanım gece okuduğum için gece 12 de başıma bir iş gelmeden dualarımı da edip yola çıkıp tekrar evime dönen bir insanım.Erkek kadın zina etti mi Kuran da ikisininde hükmü eşit açık ve evli bekar ayrımı var ve mühim olan gerçek halis tövbe.Gerisi ALLAH ın takdiri kimseye laf düşmez ki.Erkek güçlüdür güç olarak üstündür bu doğru ama gerisi örf töre.
Soran+1 yılyani bayan 12 de eve gelemez diye birşey yok nice çalışan nice okuyan adam akıllı bayanlar var kadınları dinimiz küçümsemez köreltmez.Peygamberimizn ilk eşi Mekkenin en zengin kadınlarındandı ticaret yapıyordu lakin tesettürlü olması gerekiyor kadınların ALLAH ın emri bu ama bunu bile ne şekilde kullanan insanlar dürüstlüktür hepsinden önce güzel ahlaktır sizse neyden bahsediyorsunuz hepsi örf bunların töre islamı da kendi anladığınız şekle sokuyorsunuz.Çok üzülüyorum çok sitem doluyorum.
Soran+1 yılayrıca o söyler zaten ne yapmışsa bir bir hatta keyif duyar söylemekten o erkek çünkü toplum onu yargılamaz ki.o beni yargılayabilir ailesi herkes ikimiz paylaşmadık çünkü onca zamanı onca sevgiyi onca zorluğu...
Soran+1 yılkız olmanın farklılığı derken? Ya ben ALLAH tan korkmasam afedersinde s...tir ederim herkesi toplummuş umrumda olmazdı şu yaşadıklarımdan sonra ama herşeyden büyük bir merci var.ALLAH c.c herkesi izlemekte ve erkek kadın ayrımı yok o yzden kendimi sakınıyorum sakınmaya çalışıyorum yoksa nefretim şu saatten sonra bana herşey yaptırabilirdi !
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire olmayanla kimse evlenmek istemez kimse bağrına basmaz. ama bakire değilsen daha güzel bakire olmayan birini bulurum demesi tam ayılık olmuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılkendisi de bakir değilse ya ? bu hiç umrunuzda değil mi?
Cevap sahibi+1 yılkendisi de değilse kendisiyle çelişiyodur.
+1 yılsen bakiresin demi şu an
23 Yorumla- +1 yıl
demek istediğim şu bakire olsanda olmasanda öyle bir adamdan kurtulmuşsun, iğrenç yüzünü göstermiş, bence kurtulduğuna şükret yazık gözyaşlarına değmez.
Soran+1 yıl:'( kanıma dokunuyor sadecee içimi dökemiyorum ALLAH a sığınmak tek çare biliyorum da o kadar doluyum kiiiii...nefesimi kesiyor :(
- +1 yıl
o kadar haklısın ki, liseye giderken benim eski sevgilim de benden kızlığımı istemişti vermeyince de bana bakire değilsin demişti, altına yatmadığım için bakire değilmişim ben , halbuki bakireyim, Ayrıca kendi pisliğini örtmek için o kadar çirkinleşmiş ki ilahi adelet yarına bırakır da yanına bırakmaz dua et bol bol arkadaşım, konuşmak istersen ekleyebilirim ya da sen beni takip et ben seni eklerim
kabul etmemesını dogal karsılarım ama uslubu hos olmamıs
00 YorumlaAz ırıspı çıçığı değilmiş iyi işte böyle bir dingilden kurtulmuş oldun mutlu olmalısın.
10 YorumlaNamusu bacak arasında arayanlar tarafından gelecek dünyanın sonu...
21 Yorumla- +1 yıl
Asıl kıyameti namusu beyinde arayanlar getiriyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger kendisi de bakirse saygı duymak lazım ... ama söyleyiş biçimi tavrı cok çirkinmiş ...
17 Yorumla
Soran+1 yılonun düşüncesine göre erkek erkektir elinin kiridir günah da olsa toplum erkeği affeder ALLAH affetmese de toplum affedermiş haşa böyle diyor :'(
Cevap sahibi+1 yılo demekki toplum u goz onune alıyo Allah 2. sırada ona gore ... nası bir dusunce şeklidir bu ...hangisi önemli sence diye sorsaydın keşke .. neyse o ayrı konu da... çifte standartlığa da girmesin onuda belirt... erkek olunca ayrıcalıklı olmamalı ... onun konusmasekli bile soğutur insanı bosver sen onu donulebiliyoken don bence konuşmasını tartışmasını bilmeyen insanla cok zıt düşersin ..
Soran+1 yılben soğutamadım kendimi çünkü sevdim mi çok bağlanan bir insanım küfür hakaret etse de yine sadık kaldım hala dahacanım yanıyor 10 ay oldu nerdeyse biteli...Yani toplumumu 1.sırada tutuyor bilemiyorum fakat ağzından bu sözü duydum ben anlam veremiyorum.
Cevap sahibi+1 yılvalla kendine edersin.. bir hayat oyle gecermi ... ya simdi çeki,ceksin artık 1 yıl mı 2 yılmı ... ya da eger ki olursa hayırlısı olur inşallah ... onla böyle geçinemez isen bir omur çekersin ... bu sefer ayrılmak istesende daha zor olur cocugun falan olursa ..
Soran+1 yılzaten o evlilik falan istemiyor benle kaldı ki bende evlilik istemiyorum onunla deli gibi sevsemde yalnızca onurum,gururum yerle bir çok dil döktüm çok çabaladım sevgimiz için bu kadar sahte değildi inanmak çok güç geliyor inanamıyorum benden kalan anılar onunla.Ben mutlu edemedim inş seni başkası çok mutlu eder diyor :'(
Cevap sahibi+1 yıl:/ hayırlısı
Soran+1 yılamin :/
bahane olarak kullanmış, seni herkesten güzel görmüyorsa ne işin var zaten onla
01 Yorumla
Soran+1 yılzamanında onun için herkesten güzeldim birden çıkıverdi bu sözler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire değilsen evlenip evlenmemesi onun kararı da senden daha güzelini anlamadım saçma olmuş o biraz.
18 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki onun kararıydı bakireysem ya da değilsem sonuçta iki kişi karşılıklı karar verir evliliğe. ama seni herşeyinle seviyorum evlenicem diyerek ben onu küfür ettiği için bıraktığım zaman geri dönmüştü şimdi ise pişman oldum ailemde istemiyor seni şu bu bahaneleri sıraladı çekti gitti :( bu reva mı üstelik sonda da işte o saçma dediğin şeyi söyleyerek :(
Cevap sahibi+1 yılGeçmişini bilmiyorum ama kirliyse ben de evlenmezdim. Hani sevdim oldu falan bana göre değil oldu bak ayrıldın bana geldin hesabı hani. her erkek ilki olmak ister. Hayırlısı diyeceksin yapacak bir şey yok artık..
Soran+1 yılherşeyin hayırlısı da erkek yapmışsa normal mi? siz bakirseniz birşey diyemeyeceğim bu devirde bakir erkek sayılı...
Cevap sahibi+1 yılBen 0 km'yim :)
Ya şimdi tabi erkek de yapmamalı ilkleri olmalı ama namus diyince erkeğin şerefi kadının ilişkisel konuları geliyor. Hani diyorlar ya kadının geçmişine erkeğin geleceğine bakılır biraz da bu var..
Soran+1 yıltoplumda öyle ama işin gerçeğinde öyle mi? Hayır. Sevindim temiz kalmş olmana.ALLAH evlendiğin güne kadar korunmayı nasip etsin günahlardan dilerim ki.
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesin gönlüne göre versin amin :) Hakkında da hayırlısı olsun kısmet başkası olur unutturur onu :)
Soran+1 yılumarım.teşekkürler.
Adam cirkinlesmis zaten bosver.
310 Yorumla
Soran+1 yılsen bakirsen birşey diyemeyiz incelersin senin fikrindir özgür kardeş fakat kimseyi mal gibi de görme.Kadın mal değildir ALLAH ın emanetidir erkeğe.İnsanlarsa yanlış üzere.Tövbe kapısı her an açık tövbe eden kimse o günahı hiç işlememiş gibi oluyor kadın erkek ayrımı yok burada da.Topluma göre yargılıyorsun sende töre olarak.
- +1 yıl
sana bişi diyim mi vallada billada yapmak istersem yaparım ama hiç o tür ilişkilere girmedim hep tuttum kendimi sevgilimle bile kıyısından geçtim hatta sevgilim otele gidelim demişti ben evlenince demiştim neden mi ? 1. o kızı düşündüm 2. ben düzgün birini ilerde arayacağımı düşündüğüm için ilk önce kendimin temiz olması gerektiğini savundum. çok şükür şuan kararlılıkla devam.
Soran+1 yılne kdar güzel sen öyle yapmışsın helal olsun sana bu kötü birşey değil ki.Fakat senin gibi olmayan geleceği göremeyen nice erkek var ya da sevmiyor da deli gibi seviyormuş ayağı yapan nice erkekler var özellikle lise çağları diyorum ileri yaşlarda artık hata olmaktan çıkar zaten yaşanılacaklar.Ama bu adam hiç gitmeyeceğim seviyorum diyerek evlenicem diyerek kandırdı beni onca vakit.Sorun burada.
Soran+1 yılamin ama en azından beni anlayabilmiş olmana sevindim bir nebze.
Yok ben her şeyi ile bağrıma basmam bende olsam aynısını yapardım.
00 Yorumla
+1 yılKurtulmuşsun işte ondan, üzülmeye hiç gerek yok...
30 Yorumlabence kurtulduğuna şükret evlenirsen ömür boyu yüzüne vurabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbahsettiğin kişinin tavrıyla,sormak istediğin şey ayrı değerlendirilir. bu kişi,kesin olmayan,bilmediği bişeyle, sadece şüphe üzerine hakaret ederek bırakmış... o kadarını ben yapamam (YAPMADIM DA)
00 Yorumla
+1 yılErkekler bazen çok zalim ve bencil olabiliyor.
10 Yorumlaevrimini tamamlayamamış.
00 Yorumla
+1 yılbu kadar şerefsiz insanlarda var mıpes dogrusu
10 Yorumla
+1 yılcumartesi cocugu denir.
00 Yorumlaçok ayıp etmıs :/ sen unut onu
00 Yorumlanormal el değil memişini arayı bende terk ederim
00 Yorumla
+1 yılo.ç. denir
10 Yorumla
+1 yılevet kusmalısın.
00 Yorumlazardanadam denir
00 Yorumla
+1 yılhamı var o adamın
01 Yorumla
Soran+1 yıl? hamı var derken anlayamadım tam olarak k.bakma.
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası