İlk seks iki taraf için de oldukça heyecan verici ama bence kadınlar daha büyük bir heyecan yaşıyor. Peki sizce?

İlk seks iki taraf için de oldukça heyecan verici ama bence kadınlar daha büyük bir heyecan yaşıyor. Peki sizce?

Erkekler yaşıyor istisnasız. İlk seksini yaşarken ereksiyon sorunu olmayan erkek tanımadım daha. İkinci postada ancak sertleşme yaşanıyor adam akıllı.. O yüzden hiç sorgulamayalım
Aslında korkular aynı ama toplum baskısı her konuda olduğu gibi bu konuda da kadına acı çekeceğini kan gelmezse kusurlu olacağını empoze ettiği için bir tık daha gerilebilir kadınlar. Ama erkeklerin de kalır yanı yok emin olun
İlk, son veya her neyse :D her seferinde heyecanlı olmalı. Kimin daha çok ne yaşadığını bilmek imkansız çünkü erkekler ne yaşıyor bilemem djdj
Teşekkür ederim tatlım ♥️
Rica ederim güzelim 🧡
Ben bu konuda iki tarafında aynı hislere sahip olduğunu düşünüyorum ki, hiç bir zaman ilk ilişkide istenilen performans alınmaz bu iş tecrübelendikçe heyecanı artırıyor.
Cevap
19Cevap
Gerçekten isteyen taraf hangisiyse o taraf daha çok heyecen yapıyor
İlk cinsel deneyimlerde yaşanan heyecan kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir ve cinsiyetle ilgili bir genelleme yapmak zordur. Her bireyin cinsel deneyimlerdeki duygusal ve fiziksel tepkileri farklı olabilir. Cinsellik, kişisel tercihler, deneyimler, duygusal durumlar ve çeşitli faktörler tarafından etkilenebilir. Bazı erkekler ilk cinsel deneyimlerinde daha fazla heyecan yaşarken, bazı kadınlar da aynı şekilde heyecan duyabilir.
Benim şu an bile kalbim şeyimde atıyor resmen djekdekldd kadınlar bence sabırsızlıkla bekliyorum o anıı
Kadınlar daha fazla heyecan yaşar hep böyle gördüm ilişkiye girdiğim insanlarda ya da ben mi duygusuzum biraz bilemedim 😂
Bence iki cinsiyet de heyecanlanır çok fazla. Kişiden kişiye değişir bu. Erkekler de mesela girdiği an boşalıyor, girmeden bile boşalan var. Demek ki kadından daha fazla heyecanlanıyor bu erkekler. Daha az heyecanlanan da vardır
Tecrübe 🤜🃏🗡️
Evet kadınlar daha çok heycan yapıyor ama erkeklerde heycanlanmıyor değil
Kadınlarda daha fazla oluyor, korkuyla karışık heyecan.
Aynen öyle 👍🏻
Erkek etkin olduğu için erkekler daha heyecanlı olur.. Kadınlarsa daha utangaç...
Her iki taraf da yaşar. Kadınlar genelde kendini kasar canı acır erkekler de heyecandan erken boşalır.
erkeklerde heyecan kızlarda daha çok korku var gibi
bilmem ben cok heycan yapmıstım direk 10 saniyede bitecek sandım ama 2 saat sürdü :D
Iki tarafta heyecan yaşar ama biz daha çok heyecan yaparız ve bu sertleşme sorunu bile yasatabilir
Zaten naptım illa banyoya sokmayı
Kadınlar, çünkü acı yaşar mıyım korkusu oluşuyor
Kadınlar katar çoğunlukla
Bence kadınlar.
ateşli olan yaşar
Kadınlar genelde korku yaşıyor
Kadınlar bence
Erkek.
%100 kadınlar bence
Kadınlar sanirim
Erkekler :D
Kadınlar