Cinsel Yaşam Erkekler neden ilk cinsel ilişkide heyecan yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Erkekler ilk cinsel ilişkide neden bukadar heyecan yapiyo? Olan onlara olmuyo sonuçta gir çık bitti yani Erkekler neden ilk cinsel ilişkide heyecan yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PoleStar5 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her şeyin ilki heyecan verir, gayet normal.Ayrıca cinsellik gir çıktan ibaret değildir.Birine bişey olduğu da yok.Duygusal yoğunluğun bedensel bütünselleşmesidir. 0 0 Yorumla
Komutanlogarr41 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl İlk ilişkimde hiç heyecan yapmamıştım la kıyak ortam vardı ama erken boşalmıştım, sonrakilerde öyle bir sorun yaşamadım şükür dkmdmdmdmdmxkxıx 0 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl acemidir :) tecrübesizdir. dua edin bomba diye karakola götürmesin :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep onun hayaliyle yanıp tutuşan tuyleri bile yeni terleyen hormonlarının esiri olunca yapılıyor 😂 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. girme o zaman ilişkiye onlarla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin alındım gücendim Yorumla uomoitaliano +1 yıl ilk ilişkisi adamın jigolo gibi mi yapması gerekiyor ne bekliyosun Yorumla uomoitaliano +1 yıl şikayetçiyseniz bakireyle birlikte olmayın Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. E sen ilkinde heycan yapmadinmiki 0 0 Yorumla
itfaiyefinizsv Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızımmm verdıgı zevkı bı bılsen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke erkek olsaymisim Yorumla itfaiyefinizsv +1 yıl Altına alıcan bırını sabaha kadar pomp Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben yapmam 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. herkes öyle değil ;) 0 0 Yorumla
CannDogann Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yetememe stresi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamam Yorumla CannDogann +1 yıl Ben yeterim sorunum yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Her şeyin ilki heyecan verir, gayet normal.
Ayrıca cinsellik gir çıktan ibaret değildir.
Birine bişey olduğu da yok.
Duygusal yoğunluğun bedensel bütünselleşmesidir.
İlk ilişkimde hiç heyecan yapmamıştım la kıyak ortam vardı ama erken boşalmıştım, sonrakilerde öyle bir sorun yaşamadım şükür dkmdmdmdmdmxkxıx
acemidir :) tecrübesizdir. dua edin bomba diye karakola götürmesin :D
Hep onun hayaliyle yanıp tutuşan tuyleri bile yeni terleyen hormonlarının esiri olunca yapılıyor 😂
girme o zaman ilişkiye onlarla
Niye öyle dedin alındım gücendim
ilk ilişkisi adamın jigolo gibi mi yapması gerekiyor ne bekliyosun
şikayetçiyseniz bakireyle birlikte olmayın
E sen ilkinde heycan yapmadinmiki
Kızımmm verdıgı zevkı bı bılsen
Keşke erkek olsaymisim
Altına alıcan bırını sabaha kadar pomp
Sen de erkek değilsen ben bir şey bilmiyorum
Hahahhaa o kadar basit mi
Verdiği zevk aşırı ddrece oluyor sıcak sıcak
demesi kolay