Ters ilişki yüzünden dışkı ve gazımı tutamıyorum, tedavisi hiç yok mu bu durumun?

Şerefsiz eski nişanlım yüzünden zorla ters ilişki yaşadım, durumu anneme anlattım ve hemen ayırdı bizi ama nedenini babama asla anlatmadı😞. Ters ilişki yüzünden çok zorluk çekiyorum, ama annem ciddiye almadı sadece psikiyatriye, psikologlara götürdü beni. Çoğu kişiye de anlatmama izin vermiyor. 2 sene geçti ama hala gazımı tutamıyorum, dışkımı tutamıyorum. Proktolojiye gittik, doktor basur olduğumu söyledi, ona yönelik ilaçlar yazdı ama gaz/dışkı tutamamamı ciddiye almadı. Normal doğum yapmadıysanız böyle bişey olamaz dedi varsa da nörolojiye, gidin ters ilişki böyle bir soruna neden olmaz dedi.

benim eskiden hiç gaz tutamama sorunum olmadı ama, doktora da söyledim bir türlü anlamadı ve bana ben deliymişim, psikoloji rahatsızlıklarım varmış gibi davrandı. Annem de öyle davranıyor ne zaman söylesem yaşadıkların kolay değil, tamamen psikolojik o yüzden tutamıyorsun diyip geçiştiriyor beni.😞 Ama benim sorunum anal kaslarımın bu kasları besleyen sinirlerin zarar görmesi. Böyle bir sorun yaşayan ve tedavi olup iyileşen biri var mı? Bu durumu iyileştiren ciddi doktor var mı? Lütfen hangi doktora veya kliniğe gittiğinizi, hangi tedaviyi olduğunuzu yaza bilir misiniz, gerçekten çok ihtiyacım var 😭

Ters ilişki yüzünden dışkı ve gazımı tutamıyorum, tedavisi hiç yok mu bu durumun?