İlişkiye giremiyoruz. Ayrıca kendi vajinama dokunamıyorum da. Nedeni ne olabilir ve nasıl geçer bu sıkıntı?

Merhaba,

benim çok özel bir sıkıntım var ve çevremde kimseyle rahat rahat paylaşamadığım için buradan sormak istedim. Birkaç gün önce nişanlımla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. O ana kadar kendimi tamamen hazır hissediyordum istekliydim ve vajinam da ıslandı, fakat sonrasında vajinam yapış yapış bir hale geldi su üzerinde kurudu diye böyle olduğunu düşündük ve ilişkiye girmeye çalıştık fakat birleşme sırasında çok gerildim istemsiz bir şekilde nişanlımı ittirmeye başladım canım çok acıdı ilişki esnasında yanma hissettim ve sanki mesaneme de bastırıyormuş gibi geldi. Arka arkaya bir kaç defa daha denedik ama olmadı. Kan gelmedi sanırım kızlık zarımda bir bozulma olmadı demek ki girememiş diyorum ama tamamen giremeden bile bu kadar ağrıdıysa girse nasıl olurdu düşünemiyorum. Sonrasında kendimi alıştırmak için vajinamı parmaklamak istedim ama ondan bile çok korktum yapamadım parmak yaklaşınca bile huylanıp geri çekiyorum. İlişkim bozulacak diye çok korkuyorum çok üzüldüm ve psikolojim bozuldu son birkaç gündür bunları düşünmekten. Hormonlarımla alakalı bir sıkıntı mıdır nasıl çözülür lütfen biri bana tedavisinin mümkün olduğu söylesin gerçekten korkunç bir durum.
İlişkiye giremiyoruz. Ayrıca kendi vajinama dokunamıyorum da. Nedeni ne olabilir ve nasıl geçer bu sıkıntı?