- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel istek, her bireyde farklılık gösterebilir ve kişiden kişiye değişir. Cinsel istek üzerinde birçok faktör etkili olabilir, bunlar arasında hormonlar, fiziksel sağlık durumu, duygusal durum, ilişki dinamikleri, stres düzeyi ve yaşam tarzı gibi etmenler yer alır. cinsel istek üzerindeki faktörler zaman içinde de değişebilir. Örneğin, hormon seviyeleri, yaşam döngüsü, yaşlanma süreci ve sağlık durumu gibi faktörler, cinsel isteği etkileyebilir. bu yüzde de kadın veya erkeklerde daha yüksek diyemeyiz. kadınlarda da yükselir çabuk erkeklerde de.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda daha faladır erkeklerde şu var her zaman hazırlardır zaten bir kibrit yakman yeterli olur kadınlarda ise vardır ama hazırlanmayı beklerler yani o da şöyle bir kızın evden çıkmadan önce hazırlanması gibidir uğraşmak gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılErkekler bu konuda çok savunmasız.. 😀 Kadınlarda da hızlı yükselir ama karşıda böyle savunmasız bir canlı dururken, belli etmek için bu çabalara girmez.. 😀😀
Bu görselde de zaten her şey ortada.. Libido çoktan yükselmiş, belli etmek için alakalı alakasız giriş hazırlıyor.. 😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Bile bile kendimizi yakıyoruz 😂
Erkekler yükselmek için bahane arıyor resmen. Bunlara ne dersen de şekil a'da görüldüğü üzere cinselliğe bağlayacaklardır. Tabi içlerinde aklı sadece cinselliğe çalışmayan azınlık bir erkek grubu da mevcut. İşte o erkekler gerçekten zeki ve karakter sahibi oluyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 görsele öldüm.
Biri yükselmeye hazır diğeri hazırlanmak istiyor
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkekler çabul yükselir ama fostur. kadınlar yükseldi mi durdurulması zordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkeğin yükseliyor gadası
10 Yorumla
+1 yılNefes alsan a*zıyorum der gibi 😂😂😂 ama nedense bende etkilendiğim kişiye karşı öyle oluyorum. Bebeğim dese fenalaşıyorum 😂
60 YorumlaKadınlarda yükseğini ne gördüm ne rastladım ne de yaşadım. Nasıl başediyonuz acaba ben kendimi tutamıyorum
14 Yorumla
+1 yılTipik bir pirimatı görüyorum görselde. Nerde görsem tanırım.
22 Yorumla
+1 yılahahahahahah 😂😂😂 yuttum diyince erkek kişisinin beyninde şekillenen yutma şeyleri başka demek ki 😂😂😂😂😂😂
50 Yorumla
+1 yılHahahahha
Erkeklerde. Patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorlar bence🤪50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkelerde yüksektir zaten bişe yolsada onu bahane etsem modundadır :D kadınlar derin denizaltı gibi :D ne olduğunu anlayamazsın libido yükselirse jaws gibi alttan yakalar seni :D
10 Yorumla
+1 yılEfsaneyi hatırlayalım
20 Yorumla
+1 yılBazı erkeklere gülücük atsan yetiyo yukselmelerı ıcın..
Adam olan uckuruna sahip çıkar.
10 YorumlaKadınlar kendi libidolarının da yüksek olduğunu ama sadece tahrik edilmeleri gerektiğini yazmışlar. Peki ne olursa kadınlar tahrik olur?
10 YorumlaErkekler denir ama bence kadınlar daha fazladır ve belli etmiyolar pimi çekilmiş gibi her an ne olabilir belli olmaz 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta da kişilere bagli sadece kadınlar gizleyebiliyor ve belli etmiyor iradelerine hakimler erkeklerde tam tersi
10 Yorumla
+1 yılAslında iki taraftada yükselir ama erkekler dile getirir
21 Yorumla- +1 yıl
İşte cevap burada
+1 yılLibidosuna sahip çıkamayan insanlar aldatmaya daha meyillidir kanımca.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde daha çabuk yükselir, kadınlarda daha yoğun yaşanır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kızlar erkekler diyor yorumlarda. 😂erkekler libidosunu bir şekilde tamamlar ama yarım kalan kızlar daha çok vardır. Bu yüzden seçeneğim.
Kızlar 😂10 Yorumla
+1 yılÇoğunluk biz erkekler Olabilir dee, fena tahrige kapılıp yükselen coşan hatunlarda yok degil tabi ☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlarda libidonun liii sii yok onlara göre bu tür şeyler ayıp türk hatunlar için bu dediğim
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kadın tanımamışsın ne yazık ki.
Ayni olabilir ama belirtme acisindan bizler öndeyiz.
10 Yorumla
+1 yılBirbirini seven kişilerde değişiklik gösterirde , biri birine yürüyorsa yuruyende yüksektir herhalde
10 YorumlaHerkeste değil bence kişisel hormon yapısı ile ilgili bana göre
10 Yorumla
+1 yılErkekler belli eder kadınlar kurnaz ve zekidir o yüzden belli etmez ve al ortada
10 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerde şöyle bir tabir var "Rüzgar esse kalkıyor mk" fndjdd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılRegl döneminde erkekleri solluyor kadınlar 🤣
10 Yorumla Erkeklerde tabiki bizler nefes alsak onların libidosu tavan yapio anlamadm nasl bişey bu 😅😅🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılherkeste yükselir de erkeklerin çeneye de vurduğu yer yer görülmüştür
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki ifadelerle ters düşemem tabi ki erkekler her zaman bir adım önde😄
10 YorumlaErkekler daha çok diye tahmin ediyorum çünkü beyin sadece oraya odaklı çalışıyor sanki 😂😂😂
10 YorumlaErkek gibi ya ama kişiden kişiye de değişir. Bilemedim :D
10 Yorumla
+1 yılCinsiyetten bağımsız bence. Benim tahrik olmam için canımın istemesi lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların ama kadınlar kendilerini ele vermedikleri için bu durum da erkekler
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bir şey dicem, bu mesajlaşma kesin gerçek. belli oluyor harbiden düşününce bazen kendimize yuh diyoruz evet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar genelde hastalık zamanlarında aşırı belli ediyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda daha yükseğine rastlamadık kadınlar cinselliğin c’si geçince korkuyor 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek fark etmez bence kişiden kişiye değişiyor bu
10 Yorumla
+1 yılregl olmasanız seks aklınıza bile gelmez
12 Yorumla- +1 yıl
burada bile böyle :) insan sanalda bari istekli olur :)
+1 yılKadınlarda yükselir. Çünkü erkekler başlı başına libido😅
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar da ama kolay kolay söylemeyiz 😏
52 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
20 YorumlaErkeklerin tabi ki 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle erkekleri bulduk da biz mi elde tutamadık😂
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bu adamın boğa burcu olduğuna kalıbımı basarım, biz öyle seviyoruz sevince😂😂
Ahahahahaha ağaç kovuğu görse girişecek. :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLibido kadınlarda çok yükselir seks olmadımı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar da libido mu varmış 🙄
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin libidosu daha çabuk yükselir
10 Yorumla
+1 yılYutması daha iyi ziyan olmasın 😀
10 Yorumla
+1 yılCinsiyete değil libidoya bakar..
10 Yorumla
+1 yılO an ki ruh haline bağlı
10 Yorumlaİkisininde keyfine göre
10 Yorumlahahaaa..😀😀 durumsal bence..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kadınlar belli etmiyor ama onlar, daha istekli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler jcan kusa bile
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yuttum kelimesinde ne var ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler daha kolay yükselir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. O anki kudurukluna bağlı
10 YorumlaTahrik unsuru önemli etken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tavus kuşu gibi hemen kabarır :d
10 Yorumla
+1 yılgenelde kadınlarda olur
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne