Cinsel Yaşam Çok seks yapmak erkeği soğutur mu? Meraklı__bücürr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 1 senedir ilişkim var bu aralar çok sık seks yapmaya başladık kış ayı boyunca sıklaştı Çok seks yapmak erkeği soğutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ceşme akarken kaseti dolduracağınız keyfinize bakın biz istediğinizde yaparız sorun degil 0 0 Yorumla
Xperm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl eğlencenize bakın biraz da gezin sosyalleşin bahar geliyor hormonların yükselmesi normal 0 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Neden soğutsun, hele sınırsız ve doyumsuz biriyse hırslandırır 0 0 Yorumla
GezginGöz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkeğin fazla boğarsan sıkılır. Çünkü bir yerden sonra yorulmaya başlacaktır. 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Arada duygusal bag, sevgi varsa ve seks sırasında problem yasanmiyorsa sogurmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşırı seks ister istemez bir süre sonra soğukluk olur arada bu da çiftleri birbirinden uzaklaşmasına sebep olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet bi yerden sonra seni et parcasi olarak gormeye baslar seni sevmez deger vermez. Cani istedikce ararxagirir. Sonrada bigun gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir süre sonra yani ten aynı şeyler sık sık da yapınca sıradanlaşır. Arayı biraz açın bence. 0 7 Yorumla Meraklı__bücürr +1 yıl Bende öyle diyorum ama maşallah hep istiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz koştur peşinden kıymeti olsun. Yorumla Meraklı__bücürr +1 yıl Zamanında çok koşturdumda kışın pek dışarı çıkamadığımız için böyle oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine özlesin biraz. Uğraşsın. Sende sevildiğini hisset. Yorumla Meraklı__bücürr +1 yıl Öyle yapıcam Yorumla Meraklı__bücürr +1 yıl Asıl hesabım bu değil ama yap 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takmadı 🥲 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynı kızla çok sık yapmak soğutur 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yoooo neden sogutsun ılk kez duuyorum 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Niye sogutsun ne işte ya adam sanliymis valla 0 0 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. soğumaz ama ara verebilir 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Çok seks yapmak erkeği soğutmaz. 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. şu an olmasa bile bir süre sonra sıkılırsınız 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Devam et durma erkek buna tapar 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Devamm.. 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Ben soğumam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ceşme akarken kaseti dolduracağınız keyfinize bakın biz istediğinizde yaparız sorun degil
eğlencenize bakın biraz da gezin sosyalleşin bahar geliyor hormonların yükselmesi normal
Neden soğutsun, hele sınırsız ve doyumsuz biriyse hırslandırır
Erkeğin fazla boğarsan sıkılır. Çünkü bir yerden sonra yorulmaya başlacaktır.
Arada duygusal bag, sevgi varsa ve seks sırasında problem yasanmiyorsa sogurmaz
Aşırı seks ister istemez bir süre sonra soğukluk olur arada bu da çiftleri birbirinden uzaklaşmasına sebep olur
Evet bi yerden sonra seni et parcasi olarak gormeye baslar seni sevmez deger vermez. Cani istedikce ararxagirir. Sonrada bigun gider
Bir süre sonra yani ten aynı şeyler sık sık da yapınca sıradanlaşır. Arayı biraz açın bence.
Bende öyle diyorum ama maşallah hep istiyo
Biraz koştur peşinden kıymeti olsun.
Zamanında çok koşturdumda kışın pek dışarı çıkamadığımız için böyle oldu
Yine özlesin biraz. Uğraşsın. Sende sevildiğini hisset.
Öyle yapıcam
Asıl hesabım bu değil ama yap 😂
Takmadı 🥲
Aynı kızla çok sık yapmak soğutur
Seni burakacak, alacağını aldı...
yoooo neden sogutsun ılk kez duuyorum
Niye sogutsun ne işte ya adam sanliymis valla
soğumaz ama ara verebilir
Çok seks yapmak erkeği soğutmaz.
şu an olmasa bile bir süre sonra sıkılırsınız
Soğutmaz niye soğutsun zorla yapmiyor
Soğutur bıkar tabi senden